fetike89 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 P0621 generator control lamp arrangement dysfunction IPC (instrument) C-021 Szerintem ebből kell kiindulni, de nem biztos!! Én is csak 1,5 hónapja vagyok Opelos! :D Azt hiszem így már tiszta. Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Akkor örülök Ákos bácsi, köszönöm!:D várjááá... szerintem ezt én félreértettem.... menet közben villog :. gyujtáshiba kiolvasáskor villog: minden OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
wick23 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Őszintén megmondom, nem találtam ilyen számú hibakódot. nekem ezeket irja ki! mi lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
juhaszgabor77 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Már harmadjára írod be, akkor válaszolok! Fogalmam sincs, de rángasd meg a kilincset, üss rá, fújjál bele WD40-et, hátha akkor jobb lesz, ha nem múlik el próbáld meg szétfeszíteni, minden mindegy alapon, de ha ezek nem jönnek be, akkor kapsz egyet a bontóban szerintem nem drágán!!! :D Ok, köszi! Üdv, G Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Szia! Baloldal: ahogy írtad, ne csak lent keresd, hanem asszem a lyuk előtt is lehet, úgy hogy még nem esik le, ha nem nyomódott be annyira (ez mindkét oldalon igaz)! Jobboldal: döntsd le az üléstámlát, és a műanyag burkolatot szedd le (amibe az övet is bele lehet akasztani, a gumikédert hajtsd fel, alatta van egy kis hézag, bolhák rögzítik óvatosan fel lehet pattintani) így keletkezik akkora rés, hogy be tudj nyúlni, nekem így sikerült! Csak egy állásban lehet visszatenni őket, utána asszem rá lehet fordítani, így szorul meg, de ebben nem vagyok biztos, (de előtte vedd ki, nézd meg hogyan működik), ha gondolod rakj rá pillanatragasztót, de mióta visszatettem nekem nem esett ki! Üdv, Levente Nos, megnéztem, és a bal oldalit meg is találtam; már teljesen le volt esve és beszorulva a kerékdob és a kárpit közé. Rendben visszaraktam a helyére, OK. A bal oldalit viszont sehol sem találtam, pedig elég szépen lebontottam a kárpitelemeket a környékén a kapott instrukciók szerint. :) Most egy zsanérral, viszonylag jól üzemel a kalaptartó, a következő szervizig csak kibírja, akkor majd megcsináltatom! :D Köszi még egyszer a segítséget! Üdv, HZR Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Sziasztok Bal hátsó ajtóból nem szól a muzsika.szeretnék utánajárni mi lehet de nem tudom hogy induljak neki. Valaki tud ajtókárpit leszedési segédletet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Szia! Szerintem ne szedd le az ajtókárpitot, azt nézd meg, hogy az ajtókábel nem tört-e meg! Csatlakozó széhúzása: "tövig":D benyomod a kék keretet és a közepét, a szürke részt kihúzod! A csatlakozó oszlop felöl jövő része úgy fog kinézni, ahogy alul a képen látod! Ha van olyan hangszóród, aminek szabad a kábele (simán 2 drótban végződik:D, nem tudom mi a szakkifejezés), akkor az általam pirossal pontozott nyílásokba dugd be őket, ha szól akkor az ajtóban van a hiba, ill. a hangszóróval ha nem akkor a kábel tört meg, valószínű az ajtó és az oszlop közötti részen (ott szokott)! Egyébként az ajtó lezár rendesen? Szerintem nézd meg, mert akkor a kpzár vezetéke is törött! Illetve azt, hogy a Fader ill. Balance nincs eltekerve... Ha az ajtóban van a hiba (reméljük nem) a leszedés a következő: Csavarhúzóval: Kilincs mögötti kis műanyag lepattint mögötte 1 csavar, kapaszkodó burkolata felpattint (alulról) mögötte két csavar, ajtó alján 1 csavar! Ha tekerős az ablakod az elég macerás dolog (bár én belejöttem, és találtam célszerszámot is:D), a tekerő és a burkolat előtti műanyag karika között egy lapos vagy enyhén hajlított fém tárggyal benyúlsz a tekerő szára felől és van ott egy fém pöcök (magán a tekerőn) amit ki kell akasztani és kijön egy ilyen omega alakú drót (!!jó nagy szívás először, agylob!!)!:) Utána ha lejött a tekerő, kezd el húzni a kárpitot, ha kipattant az összes bolha, akkor felfele kell tolni, akkor az ajtó élére rögzülő fém fülek jönnek le... Így lejött a kárpit... Hangszóróhoz Torx20, az ajtócsavarokhoz asszem T25 kell... Ha az ajtóban van valami bibi, 3000 a kábel, a hangszórónak 2000 darabja bontóban (azért tudom ennyire az egészet, mert 2 hete telepítettem hátra hangszórókat /az enyémben gyárilag nem volt/, át is kellett kábeleznem, de előtte megnéztem, hogy az ajtóig el van a vezetve egyáltalán a zene!) Üdv és sok sikert! Levente A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Sziasztok Bal hátsó ajtóból nem szól a muzsika.szeretnék utánajárni mi lehet de nem tudom hogy induljak neki. Valaki tud ajtókárpit leszedési segédletet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 KlllllllllSzia! Szerintem ne szedd le az ajtókárpitot, azt nézd meg, hogy az ajtókábel nem tört-e meg! Csatlakozó széhúzása: "tövig":D benyomod a kék keretet és a közepét, a szürke részt kihúzod! A csatlakozó oszlop felöl jövő része úgy fog kinézni, ahogy alul a képen látod! Ha van olyan hangszóród, aminek szabad a kábele (simán 2 drótban végződik:D, nem tudom mi a szakkifejezés), akkor az általam pirossal pontozott nyílásokba dugd be őket, ha szól akkor az ajtóban van a hiba, ill. a hangszóróval ha nem akkor a kábel tört meg, valószínű az ajtó és az oszlop közötti részen (ott szokott)! Egyébként az ajtó lezár rendesen? Szerintem nézd meg, mert akkor a kpzár vezetéke is törött! Illetve azt, hogy a Fader ill. Balance nincs eltekerve... Ha az ajtóban van a hiba (reméljük nem) a leszedés a következő: Csavarhúzóval: Kilincs mögötti kis műanyag lepattint mögötte 1 csavar, kapaszkodó burkolata felpattint (alulról) mögötte két csavar, ajtó alján 1 csavar! Ha tekerős az ablakod az elég macerás dolog (bár én belejöttem, és találtam célszerszámot is:D), a tekerő és a burkolat előtti műanyag karika között egy lapos vagy enyhén hajlított fém tárggyal benyúlsz a tekerő szára felől és van ott egy fém pöcök (magán a tekerőn) amit ki kell akasztani és kijön egy ilyen omega alakú drót (!!jó nagy szívás először, agylob!!)!:) Utána ha lejött a tekerő, kezd el húzni a kárpitot, ha kipattant az összes bolha, akkor felfele kell tolni, akkor az ajtó élére rögzülő fém fülek jönnek le... Így lejött a kárpit... Hangszóróhoz Torx20, az ajtócsavarokhoz asszem T25 kell... Ha az ajtóban van valami bibi, 3000 a kábel, a hangszórónak 2000 darabja bontóban (azért tudom ennyire az egészet, mert 2 hete telepítettem hátra hangszórókat /az enyémben gyárilag nem volt/, át is kellett kábeleznem, de előtte megnéztem, hogy az ajtóig el van a vezetve egyáltalán a zene!) Üdv és sok sikert! Levente A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Köszönöm a gyors és kimerítő választ. Az ajtó zár, a balance,fader okés. Csatlakozókig még nem jutottam el hogy piszkáljam.nekiülök valamelyik nap. még egyszer köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wick23 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 üdv! kicseréltem az izzitógyertyákat most könnyen indul,de alapjárat ingadozikddddddddddöööödddddddddööööddddddddöööö ütemesen és ugyanolyaan ütemben csinálja! mi lehet a gond??? segitsetek,kezdő opeles vok!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusztulat Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 sziasztok!hát azt mondták az okosok eger opel miskolc opel szakszervizben hogy porlasztocsucs szerintük, a másik szervizben meg a magasnyomásu..azért áll torpan meg a motor kis időre 4 ezres fordulatnál.ez lehet?szerintetek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 lehet, amugy én is ezt tippeltem volna, ha nem felejtem el neked elküldeni a válaszomat az utolsó leveledre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusztulat Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 lehet, amugy én is ezt tippeltem volna, ha nem felejtem el neked elküldeni a válaszomat az utolsó leveledre... :D nembaj,köszi.a hét elején kötik rá a gépet és figyelik a nyomást meg amit tudnak.mikor megtorpan semmi hibajelző nem reagál.remélem megoldják mert már kivan a f..... vele!most meg a jobb hátsó ajtó nem jelez a müszerfalon ha nyitva van.a centrálzár lezár.azt is mérethetem be hogy mi van,de ez csak mellékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 És a lámpa világít ha az az ajtó nyitva van? Ha nem, akkor megint a kábel tört el, csak a megszokás kedvéért :D!!! nembaj,köszi.a hét elején kötik rá a gépet és figyelik a nyomást meg amit tudnak.mikor megtorpan semmi hibajelző nem reagál.remélem megoldják mert már kivan a f..... vele!most meg a jobb hátsó ajtó nem jelez a müszerfalon ha nyitva van.a centrálzár lezár.azt is mérethetem be hogy mi van,de ez csak mellékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Sziasztok valaki tudna nekem segiteni abban hogy mit jelent az ECN 17152 hiba, opel astra 2004 Z16XEP köszi a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusztulat Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 És a lámpa világít ha az az ajtó nyitva van? Ha nem, akkor megint a kábel tört el, csak a megszokás kedvéért :D!!! hát leszettem a csatinál de nem láttam szakadást majd kimérik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nekem is volt ilyen, hogy nem jelzett illetve a lámpa nem égett, miután (nem tudom, van-e összefüggés), valami barom egy bentfelejtett üres hasitasi miatt bebaszta a bal hátsó ablakomat... A márkaszervizben olcsón megcsinálták azóta jó (kopp-kopp), de kétszer is kérdezték, hogy nem volt-e törve az autó, szóval nekem az ablakszerelésnél szakadhatott el valami... hát leszettem a csatinál de nem láttam szakadást majd kimérik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fetike89 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok valaki tudna nekem segiteni abban hogy mit jelent az ECN 17152 hiba, opel astra 2004 Z16XEP köszi a segitséget Hali! Ezt találtam rá: P0171=Keverék-összetétel (Bank 1) szegény Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Hali! Ezt találtam rá: P0171=Keverék-összetétel (Bank 1) szegény Csak nem E85-tel jársz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 nem járok etanollal,világit a check lámpa és mintha egy kicsit kihagyna a gyujtásom,egr szelepet is már ledugoztuk,próba céljából,pillangószelep kitakaritva,szerintetek nem kéne szoftverfrissités erre az autóra,nem értek hozzá hozzáteszem, csak itt olvastam a forumon hogy talán az is segithet.HELP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Keverék-összetétel (Bank 1) szegény,ez mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Abszurd kérdésnek tűnik, de mégis felteszem: A hibakódot hogy lehet kiíratni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Abszurd kérdésnek tűnik, de mégis felteszem: A hibakódot hogy lehet kiíratni? :D Hali! A következőt kell csinálnod: féket és a gázt lenyomod ameddig tudod. Majd ráadod a gyújtást, és vársz kb 4-5 mp-et, de közben nem engeded fel a pedálokat. Így ki kell, hogy írja a hibakódokat. De ha kicsit visszaolvastál volna megtaláltad volna az 55 oldalon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sziasztok! Abszurd kérdésnek tűnik, de mégis felteszem: A hibakódot hogy lehet kiíratni? :D Vegyél egy dízel F Astrát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hali! A következőt kell csinálnod: féket és a gázt lenyomod ameddig tudod. Majd ráadod a gyújtást, és vársz kb 4-5 mp-et, de közben nem engeded fel a pedálokat. Így ki kell, hogy írja a hibakódokat. De ha kicsit visszaolvastál volna megtaláltad volna az 55 oldalon :) Oké, oké, jogos a dorgálás! :) Köszönöm a választ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
-=HZR=- Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Vegyél egy dízel F Astrát :D Dehogy veszek, miért tenném??? Van nekem tisztességes autóm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts