Reeckatee Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Fontos kérdés:)! Volt már valaki akinek a világításkapcsoló/szellőző felől rossz úton, ilyen koppanás szerű hang jött elő rossz úton, inkább az ilyen hirtelen felütéseknél? Nagyon idegesítő... Sikerült valahogy hárítani? Köszi:) Nekem volt. A szabad vezetékeket lekötegeltem és 2 nagyobb filc anyaggal kitöltöttem az űrt a műszerfal alatt. Azóta kuss. U.I. Vigyázz, ne erőltesd a vezetékeket, csak óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Sziasztok, H Astra-nál nem lehet valahogy megoldani, hogy a meleg levegő az első szélvédőre is menjen, meg az utastérbe is? Mert, ha bekapcsolom az első ablak fűtést, akkor csak oda fújja a levegőt, a lábam meg már fázik. :lol: G astra-nál van ilyen ablak-láb kombináció... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Köszi, most tömködtem én is valamit, hátha, de ha nem elég, adok még neki:D! Nekem volt. A szabad vezetékeket lekötegeltem és 2 nagyobb filc anyaggal kitöltöttem az űrt a műszerfal alatt. Azóta kuss. U.I. Vigyázz, ne erőltesd a vezetékeket, csak óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Kicsit nézegesd még azt a szellőzésállítót van rajta ablak-láb:):lol:! Sziasztok, H Astra-nál nem lehet valahogy megoldani, hogy a meleg levegő az első szélvédőre is menjen, meg az utastérbe is? Mert, ha bekapcsolom az első ablak fűtést, akkor csak oda fújja a levegőt, a lábam meg már fázik. :lol: G astra-nál van ilyen ablak-láb kombináció... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bomo Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 De akkor a pedált szerintem le tudtam volna nyomni, csak hogy nekem maga a pedál az ami ellenállt a taposásnak és így nem bírtam lenyomni ! Mintha az ropogott volna a pedál, vagy mi a szösz ?! Szia! szerintem dolgozott az ABS. Valószínüleg csúszott az út. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Tudsz még egy kicsit jobban segíteni? :lol: Kicsit nézegesd még azt a szellőzésállítót van rajta ablak-láb:):lol:! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Szia! szerintem dolgozott az ABS. Valószínüleg csúszott az út. :lol: Udv! közben már rájöttem és tényleg az ABS volt, csuszos uton, sikerult becsusznom 1 keresztezodésbe pedig nem is mentem gyorsan, azért koszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Tudsz még egy kicsit jobban segíteni? :lol: Igen van rajta, pontosabban ahol az ablak funkc. van mellette van jobbra 1 kattanásra az ablak-láb funkció is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Azt elfelejtettem írni, hogy nekem digitális klíma van, így ahhoz, hogy az ablakra fújja a levegőt, nekem egy gombot kell megnyomni, nem tekerni. :lol: Igen van rajta, pontosabban ahol az ablak funkc. van mellette van jobbra 1 kattanásra az ablak-láb funkció is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Azt elfelejtettem írni, hogy nekem digitális klíma van, így ahhoz, hogy az ablakra fújja a levegőt, nekem egy gombot kell megnyomni, nem tekerni. :lol: Hát azt nem tom hogy van a digit. klímánál de ha megnyomod azt hogy az ablakra fújja és átunna azt is hogy a lábra akkor így nem fogja mind a 2 helyre fújni? Mert lehet hogy lehet kombinálni őket ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Nem fújja mindkettőre. Ha az ablakot bekapcsolom, akkor csak oda fújja, ki is írja a szélvédő jelet. Máshová csak akkor fújja, ha kikapcsolom. :lol: Hát azt nem tom hogy van a digit. klímánál de ha megnyomod azt hogy az ablakra fújja és átunna azt is hogy a lábra akkor így nem fogja mind a 2 helyre fújni? Mert lehet hogy lehet kombinálni őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Propelleres tekerőt tekerd, valamerre, szerintem lesz olyan változat, hogy láb + utána az ablak gomb megnyom, vagy ha tekered akkor lesz egy ablak+láb változat:) nekem sem digit van, azért szóltam be:) viszont egyszer ültem digitesben így csak elképzelésem van:) Nem fújja mindkettőre. Ha az ablakot bekapcsolom, akkor csak oda fújja, ki is írja a szélvédő jelet. Máshová csak akkor fújja, ha kikapcsolom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Azt elfelejtettem írni, hogy nekem digitális klíma van, így ahhoz, hogy az ablakra fújja a levegőt, nekem egy gombot kell megnyomni, nem tekerni. :lol: Ezt a funkciot nem szoktam allandora kapcsolni, csak amig el nem viszi a parat; teljesen logikus, hogy a gyors paratlanitashoz mindent az ablakra nyom, mert a latas fontosabb, mint a meleg lab :lol: Amugy a levegoeloszlast lehet allitani, ha a kozepso nagy tekeros gombot benyomod, megjelennek a nyilak a kijelzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Akkor várok, amíg egy digit-es válaszol. :lol: Propelleres tekerőt tekerd, valamerre, szerintem lesz olyan változat, hogy láb + utána az ablak gomb megnyom, vagy ha tekered akkor lesz egy ablak+láb változat:) nekem sem digit van, azért szóltam be:) viszont egyszer ültem digitesben így csak elképzelésem van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve December15, 2010 Megoszt Elküldve December15, 2010 Akkor várok, amíg egy digit-es válaszol. :lol: Itt egy használati útmutató ott is írja hogy lehet állítani a levegőszelloztetés irányát nézz szét a 177 oldalon Katt erre Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 Amit Te használni próbálsz lábfűtéshez az szerintem az első szélvédő fűtésgombja ami nyilván nem fogja a lábadra nyomni a meleg vagy akár hideg levegőt, mert nem az a funkciója. Az páramentesítésre van. Ha lábra és szélvédőre akarsz egyszerre meleget, akkor a középső gombot tekerd addig amíg a szélvédő+láb ikonra nem vált a kijelzőn, majd a mellette lévő ventilátor kapcsolóval adj meg egy kicsit nagyobb fordulatot, mondjuk 3-ast az már nálam viszi a párát is plusz melegíti a lábteret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
torpenewl Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Jól mondod, úgy használom, ahogy írtad, csak nekem úgy is párásodik. :lol: Köszi a válaszokat! :lol: Amit Te használni próbálsz lábfűtéshez az szerintem az első szélvédő fűtésgombja ami nyilván nem fogja a lábadra nyomni a meleg vagy akár hideg levegőt, mert nem az a funkciója. Az páramentesítésre van. Ha lábra és szélvédőre akarsz egyszerre meleget, akkor a középső gombot tekerd addig amíg a szélvédő+láb ikonra nem vált a kijelzőn, majd a mellette lévő ventilátor kapcsolóval adj meg egy kicsit nagyobb fordulatot, mondjuk 3-ast az már nálam viszi a párát is plusz melegíti a lábteret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Szia!Ma voltam az Opelba mert a kijelző szerint a szélvédőre ment a fűtés,mégis párásodott!Mert a lábra vagy középre fújta.Mikor hogy!Újra programozták azóta jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sole Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Valakinek van ötlete mi lehet a gond? Simán beindult, mentem kb 100-150 métert és kivillant a motor, akksi és olajjelző lámpa. Leállt a kocsi és utána már be sem indult... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Sziasztok! 5W30 GM olajat szoktam tölteni az Astra-mba, de most megjelent valami új, GM Dexos 2 olaj. Elvileg ugyan az a kettő? Miben különbözik? Hozzáönthetem a másikhoz? Ha tud valaki erről valami, légyszi segítsen! Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve December18, 2010 Megoszt Elküldve December18, 2010 Sziasztok! 5W30 GM olajat szoktam tölteni az Astra-mba, de most megjelent valami új, GM Dexos 2 olaj. Elvileg ugyan az a kettő? Miben különbözik? Hozzáönthetem a másikhoz? Ha tud valaki erről valami, légyszi segítsen! Köszi! G. heló semmivel, pontosabban ez már részecskeszűrős autókhoz van kitalálva vagy mi, nyugodtan feltöltheted az újból melyik motorod van, hogy eszi az olajat? felhasználás? futott km? Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 heló semmivel, pontosabban ez már részecskeszűrős autókhoz van kitalálva vagy mi, nyugodtan feltöltheted az újból melyik motorod van, hogy eszi az olajat? felhasználás? futott km? Helló! Köszönöm a segítséget! Nekem Z16XEP motor van a kocsiba. Olajat abszolut nem eszi, legalább is a 15e-s cserék között soha nem kell rátölteni semmit. Kéthetente nézem, de mindig jó a szint, ugyan úgy szokott állni. 89e van a vasba(5 éves lesz februárban), normál módon használom, általában 2-2500-ig pörgetve, persze néha-néha kitaposom a lelkét :-) Nagyon szeretem ezt az autót! Köszi még1x! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HuOrso Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Sziasztok! Hideg indításnál, inkább 0 fok alatt hatalmasat "nyiffan" az autót. Mintha csúszna valamelyik ékszíj. Generátor? Szervo? Mi lehet vajon a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Sziasztok! Hideg indításnál, inkább 0 fok alatt hatalmasat "nyiffan" az autót. Mintha csúszna valamelyik ékszíj. Generátor? Szervo? Mi lehet vajon a hiba? Így nehéz megmondani, nekem most a hidegben pl. az önindító "nyiffan". Ha nincs más lehetőség, akkor le kell venni az ékszíjat és úgy indítani. Úgy majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Kinek hány foknál nyit a termosztát? Test Mode-ban figyelgetem a Coolant Temp. és 80-82 foknál nyit majd visszaesik 75 fokra. Ennek igy kell lennie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts