uhuhu Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 hopp akkor befigyel az AC pumpa hiba lehetősége is :) készülj, szívós hiba ez.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 na ######a nem nyugtattál meg :) még egy konyak,csak vicc volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 vigyázzál a kijelentésekkel. ha nem értesz hozzá akkor nem kell megszólalni az jobb mint ha hülyeséget beszélsz. gyujtás hibát az alábbi egységek tudják okozni: gyertya. trafó kábelköteg szelepszorulás a hengerfejben agr szelep lambdaszonda, szivócsonk hibája katalizátor motorvezérlő egység lambdaszonda, de ez a legritkábban.... ennyi. Közben rájöttem, hogy f"szságot írtam. Elnézést érte. (Akár a hozzászólásom törlését sem bánnám.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 ja. 109 ezer km. hahaha. 2 lehetőség van: vagy falábúak vezetik az autót, vag sokkal több van benne..... Hahaha vagy nem hahaha, nagybátyám Aveojában 9 ezer km után kellett kuplungtárcsát cserélni....szóval ki a falábú? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 a nagybátyád :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Motley70 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ma beültem egy haverom autójába, miközben felugratott a padkára, kb. szétégette a kuplungot, halálosan büdös volt az utastérben tőle... Na ő is falábú!:D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 és ő is... :) ma átvizsgáltunk egy hibátlan fekete Astra H-t, amibe csak 60.000 km volt, és csak a motorháztetejét lakkozták át kavicsfelverődés miatt. az autóban a fékek állapotából kb 150.000 feletti futásteljesitményt tippeltünk, és csak a tető nem volt fújva, minden más igen. na ilyen autókat lehet ma venni. és 2007.07 havi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 és ő is... :) ma átvizsgáltunk egy hibátlan fekete Astra H-t, amibe csak 60.000 km volt, és csak a motorháztetejét lakkozták át kavicsfelverődés miatt. az autóban a fékek állapotából kb 150.000 feletti futásteljesitményt tippeltünk, és csak a tető nem volt fújva, minden más igen. na ilyen autókat lehet ma venni. és 2007.07 havi volt. Motorvezérlőben is át volt állítva a km? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 és ő is... :) ma átvizsgáltunk egy hibátlan fekete Astra H-t, amibe csak 60.000 km volt, és csak a motorháztetejét lakkozták át kavicsfelverődés miatt. az autóban a fékek állapotából kb 150.000 feletti futásteljesitményt tippeltünk, és csak a tető nem volt fújva, minden más igen. na ilyen autókat lehet ma venni. és 2007.07 havi volt. A fekek milyen tulajdonsagaibol lehet ilyesmire tippelni? Persze ez is csak nagyon durva saccolas lehet, mert ha sok az autopalya, es nyugis a vezeto, akkor alig fekez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ajánlom figyelmetekbe!!! 16968-as hozzászólás a lényeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 A fekek milyen tulajdonsagaibol lehet ilyesmire tippelni? Persze ez is csak nagyon durva saccolas lehet, mert ha sok az autopalya, es nyugis a vezeto, akkor alig fekez. a féktárcsák állapotából. elöl- hátul akkora válla volt, hogy az csak na. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Köszi szépen, úgy tűnik nem esem bele (az enyém 2004-es:) Ajánlom figyelmetekbe!!! 16968-as hozzászólás a lényeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 a féktárcsák állapotából. elöl- hátul akkora válla volt, hogy az csak na. Ja... Es ha meg cserelve is volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ampera Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Az első kép mutatja a rezgéscsillapító nélküli, a második a már felszerelt állapotot. Kép 1 Kép 2 És még egy kis hivatalos idézet: "A rezgéscsillapítók minden Z17DTx motor esetén (dízel részecskeszűrővel ellátott és dízel részecskeszűrő nélküli motorok) az alábbi járműazonosító számmal kerültek gyártásba: bochumi üzem: W0L0AHL3552160708; antwerpeni üzem: W0L0AHL4855170016; ellesmere porti üzem: W0L0AHL4858109060. A lengéscsillapítók minden Z19DTx motor esetén (dízel részecskeszűrővel ellátott és dízel részecskeszűrő nélküli motorok) az alábbi járműazonosító számmal került gyártásba: bochumi üzem: W0L0AHM7562084370; antwerpeni üzem: W0L0AHL0765086005; ellesmere porti üzem: W0L0AHL4868059380; gleiwitzi üzem: W0L0AHM756G049243" "Szerviz-információ Zajok, rezgések és durvaság Érintett járművek Minden 1,7 CDTi motoros (Z17DTH) modell. Kifogásolás Tompa zörej 1700-1900/perc között. Ok Az elülső segédkerettől jövő rezgések. Megszüntető intézkedés Pótalkatrészek (PA) Leírás PA-szám Darabszám Csillapítóblokk 24459603 1" Csaó! Olvasom a rezgés dolgot és hason jelenséget érzékelek 2008-as 1.3 cdti-nél. Itt is csillapítóblokk a megoldás, vagy v.mi más ??? Köszi a választ ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Zajok, rezgések és durvaság Érintett járművek Minden 1,7 CDTi motoros (Z17DTH) modell. Kifogásolás Tompa zörej 1700-1900/perc között. Ok Az elülső segédkerettől jövő rezgések. Megszüntető intézkedés Pótalkatrészek (PA) Leírás PA-szám Darabszám Csillapítóblokk 24459603 1" Szia! Ezzel nagyon felkeltetted az érdeklődésemet. Azt szeretném kérdezni, hogy a mellékelt ábra az 1.7-es vagy az 1.9-es motort mutatja (a képen úgy tűnik hogy az 1.9-es) és hogy az alkatrész szám megegyezik-e mindkét motornál, mert megnéztem a csergő árlistájában nem egy vészes tétel (13e) mindenképp bele akarnám tenni az autómba (Z17DTL). Előre is köszi a plusz infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szia! Ezzel nagyon felkeltetted az érdeklődésemet. Azt szeretném kérdezni, hogy a mellékelt ábra az 1.7-es vagy az 1.9-es motort mutatja (a képen úgy tűnik hogy az 1.9-es) és hogy az alkatrész szám megegyezik-e mindkét motornál, mert megnéztem a csergő árlistájában nem egy vészes tétel (13e) mindenképp bele akarnám tenni az autómba (Z17DTL). Előre is köszi a plusz infót! Tedd be nyugodtan, nekem Z17DTH-m van, és nekem sem volt rajta gyárilag. Én is Csergőnél vettem, felraktam és mintha nem is abba az autóba ülnék. Eltűntek a rezgések, kisimult az autó gyorsításkor. Csak ajánlani tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Tedd be nyugodtan, nekem Z17DTH-m van, és nekem sem volt rajta gyárilag. Én is Csergőnél vettem, felraktam és mintha nem is abba az autóba ülnék. Eltűntek a rezgések, kisimult az autó gyorsításkor. Csak ajánlani tudom. Köszi a gyors választ, már csak annyit erősíts meg nekem hogy ami a mellékelt képen van cikkszám, az az 1.7-esekbe is jó, mert a a csergő cikktörzsében a cikkszám megnevezése azt írja hogy "bölcső rezgéscsillapító 1.9-hez meg 2.0benzinhez" vagy valami ilyesmi, de az 1.7-est nem említi! Köszi! Ja, és amennyiben te raktad be kicsit tudnád pontosítani hogy hova kell, mert az ábra nem túl érthető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Köszi a gyors választ, már csak annyit erősíts meg nekem hogy ami a mellékelt képen van cikkszám, az az 1.7-esekbe is jó, mert a a csergő cikktörzsében a cikkszám megnevezése azt írja hogy "bölcső rezgéscsillapító 1.9-hez meg 2.0benzinhez" vagy valami ilyesmi, de az 1.7-est nem említi! Köszi! Ja, és amennyiben te raktad be kicsit tudnád pontosítani hogy hova kell, mert az ábra nem túl érthető! Jó az 1.7-be is! Ha az autó alatt vagy, akkor a bölcső bal hátulján a motortartó bak csavarjának anyáját lecsavarod és a helyére felcsavarod a rezgéscsillapítót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Jó az 1.7-be is! Ha az autó alatt vagy, akkor a bölcső bal hátulján a motortartó bak csavarjának anyáját lecsavarod és a helyére felcsavarod a rezgéscsillapítót. Egy úr vagy THX!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Lehetséges ezt a rezgéscsillapítót z14xep-hez is feltenni, vagy reménytelen ill. nincs értelme? Csak mert a váltón és kormányon érezni alapjáraton hogy rezeg, ha ennyi az egész megszüntetése, akkor megcsinálnám:)! Köszi! Tedd be nyugodtan, nekem Z17DTH-m van, és nekem sem volt rajta gyárilag. Én is Csergőnél vettem, felraktam és mintha nem is abba az autóba ülnék. Eltűntek a rezgések, kisimult az autó gyorsításkor. Csak ajánlani tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Lehetséges ezt a rezgéscsillapítót z14xep-hez is feltenni, vagy reménytelen ill. nincs értelme? Csak mert a váltón és kormányon érezni alapjáraton hogy rezeg, ha ennyi az egész megszüntetése, akkor megcsinálnám:)! Köszi! Ez a dízelmotorok 1500-2000 fordulton keltett rezgéseit csillapítják, a tieden ez nem fog segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Értem, igazából nincs semmi baja, csak pl. ha a klíma be van kapcsolva akkor erősebben érezni, ezért gondoltam...:) Azért köszönöm! Ez a dízelmotorok 1500-2000 fordulton keltett rezgéseit csillapítják, a tieden ez nem fog segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marczeeee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Csaó! Olvasom a rezgés dolgot és hason jelenséget érzékelek 2008-as 1.3 cdti-nél. Itt is csillapítóblokk a megoldás, vagy v.mi más ??? Köszi a választ ! Hát 1.3-nál nem tudom kell-e egyáltalán ez a kiegészítő, de 2008-as autón jó eséllyel gyárilag rajta van (az enyém 2007. 09.-es 1.7-es és rajta van már alapból). De ha alánézel a kocsinak, könnyen tudod te is ellenőrizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karvezeto Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sziasztok! Asta Caravan 1,4 és 1,6 benzineshez ugyanaz a kipufogó rendszer illeszthető? Lenne 1,6os hátsó dob, nekem 1,4 caravanom van. A segítséget előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts