makimano Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 felkéne tölteni.... Köszönöm Az egyébként teljesen normális, hogy időnként a légkondit fel kell tölteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Eddigi tapasztalataim alapján 3-4-5 évente:)! Köszönöm Az egyébként teljesen normális, hogy időnként a légkondit fel kell tölteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Eddigi tapasztalataim alapján 3-4-5 évente:)! Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok! Újabb seeegííítsééég !!! Mitől van az, hogy a légkondi nem fúj olyan hideget, mint amilyennek én azt gondolnám? ;) Na nem jégkockára szeretnék fagyni, de már ültem olyan autóban, amiben sokkal hidegebbet lehelt testemre a fuvallat, mint nálam. :rolleyes: Köszi Azért ne kapkod el azt a feltöltést. Cserélj pollenszűrőt, mert többek tapasztalata alapján (köztük az enyém alapján is) csere után érezhetőbben hidegebbet fúj. Persze ha nem jön be akkor tényleg irány a klímás, de ha jö lesz akkor spóroltál egy kis pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Azért ne kapkod el azt a feltöltést. Cserélj pollenszűrőt, mert többek tapasztalata alapján (köztük az enyém alapján is) csere után érezhetőbben hidegebbet fúj. Persze ha nem jön be akkor tényleg irány a klímás, de ha jö lesz akkor spóroltál egy kis pénzt. Pollenszűrő csere már volt, de nem tűník úgy, mintha hidegebben fújna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Köszönöm Az egyébként teljesen normális, hogy időnként a légkondit fel kell tölteni? igen, mert az idők során a tömitéseknél elszökken a gáz, főképp ha a téli bekapcsolásokat elfelejted... olyan helyre menj töltetni, ahol a klimagáz mellé klimaolajat is beletesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Senkinek nincs a motorháztetőn hangszigetelő filc, vagy csak nekem? Ugyan ez a kérdés vonatkozna a kartervédő műanyagra is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Senkinek nincs a motorháztetőn hangszigetelő filc, vagy csak nekem? Ugyan ez a kérdés vonatkozna a kartervédő műanyagra is :rolleyes: Nekem mind a kerttő van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz79 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nekem mind a kerttő van! :rolleyes: Akkor próbáljuk szűkíteni a kört... Évjárat? Típus? Amúgy ilyeneket lehet valahol kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Dízelekben van. Nálam az 1,8-as benzinesből is kispórolták. :rolleyes: Akkor próbáljuk szűkíteni a kört... Évjárat? Típus? Amúgy ilyeneket lehet valahol kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CaliBalu Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 EGR szelep tisztítás témájában elkélne a segítség... Mennyire bonyolult ez a művelet? Hova érdemes vinni ahol alaposan kipucolják? Budapesti vagyok, ha ott tudnátok ajánlani valami helyet, megköszönném. Ja és égy 1.9 CDTI Astra GTC-ről lenne szó... Előre is köszönök minden segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Akkor próbáljuk szűkíteni a kört... Évjárat? Típus? Amúgy ilyeneket lehet valahol kapni? 1.7 CDTI Z17DTH 2005 Essentia Plus felszereltség Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Nekem sincs burkolat (z14xep essentia) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 EGR szelep tisztítás témájában elkélne a segítség... Mennyire bonyolult ez a művelet? Hova érdemes vinni ahol alaposan kipucolják? Budapesti vagyok, ha ott tudnátok ajánlani valami helyet, megköszönném. Ja és égy 1.9 CDTI Astra GTC-ről lenne szó... Előre is köszönök minden segítséget! nem elég a pucolás, csere.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy a z16xer motoroknál szokás folytószelepet pucolni "néha"? egy ilyen dolgot akar a szerviz rámbeszélni. válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Ez nekem is van, és engem idegesít ez a nyekergő hang, arra gondoltam, hogy majd megkérem az egyik haveromat, hogy vezessen, én meg addig hátraülök ésmegkeresem a hang forrását! A másik ami idegesít még, hogy a kormányt tekerve nyekereg-ciripel, de még ezt nem csináltattam meg, ill. hogy kormány mögött nagyon rossz úton (vagy pl. macskakő) valami műanyagok mintha egymáshoz csapódnának:)! Várom kezelésed eredményét!:rolleyes::) Sziasztok! A nyekergő csomagtér ajtóval kapcsolatban: Az ajtó zárján kellett állítani, hogy jobban behúzza és a távtartókon. Így már teljesen tökéletes, megszünt a nyikorgó-nyekergő hang. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 lentebb idézett kérdésem még mindig áll :-) Közben keletkeztek újak: valaki tudna nekem segíteni, hogy olyan alkatrészekből amiből több alkatrész számon is találtam pl légszűrő-t azokból hogyan tudom megállípítani, hogy melyik lenne az én kocsimba való? (egy internetes árúházban nézelődök és H astra légszűrőre több alkarésszámon is dob ki) fontos lenne mivel a héten szervizeltetek és lehet magam szereznék be pár anyagot mert aranyárban adják pár helyen. aki képben van a témában kérem jelezze! Akár püben is. köszönöm Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy a z16xer motoroknál szokás folytószelepet pucolni "néha"? egy ilyen dolgot akar a szerviz rámbeszélni. válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Sziasztok Volt problémám mostanság kb decembertől a 2600-2800 fordulaton jelentkező rezonancia ami gázadásnál illetve motorféknél jelentkezett és hangosabb volt a működése az autónak Szervízben voltam vele és rezonátorcső csere mintha orvosolta volna de mégsem Kaptam itt egy infót hogy a jobb féltengelyre ellensúlyt(rezgéscsillapítót) kell tenni mivel az adja a problémát Néhány szerelő kizártnak tartotta ezt de még igazán hozzáértők is Szakszervíz is kizártnak tartotta. Na meg én is mivel minden fokozatban ugyan ott jelentkezett a rezonancia ezért nem nagyon lehet féltengelyes probléma. Néhány telefon a környező szervizekbe és 4 ből 1 helyen találkoztak már ilyen jellegű problémával. Irány a szakszervíz és megrendeltem a rezgéscsillapítót a féltengelyre mivel a kocsiban amit lehetett már átvizsgáltak és minden jó volt. Alkatrész a helyére került és megszűnt a probléma.nem rezonál és nem hangosodik úgy mint "javítás" előtt. Z16 xer motor és még valamelyik hasonló motorossal lehet probléma.alkatrész 10-14 ezer forint de nekem nagyon megérte mivel már zavart a közlekedésben.na meg sok szervízben töltött óra se jó(persze javarészt ingyen volt mivel nem találtak hibát) Ja és a szervíz is mintha meglepődött volna ezen hogy megjavult a baj de örültek is neki mivel egy új hibát sikerült orvosolniuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Tetősín nélküli Caravanomra vettem egy pár gyári bontott tetősínt. Az eladó szerint a felrakáshoz le kell pattintani a tetőn futó műanyag csíkot és le kell szednem a belső tetőkárpitot, hogy a rögzítő anyákat alulról fel tudjam csavarni a sínből lefelé kiálló menetes csapokra. Csinált már valaki ilyet? Van esetleg valami trükk (elsősorban a tetőkárpit le/felszerelésnél), amire érdemes odafigyelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Tetősín nélküli Caravanomra vettem egy pár gyári bontott tetősínt. Az eladó szerint a felrakáshoz le kell pattintani a tetőn futó műanyag csíkot és le kell szednem a belső tetőkárpitot, hogy a rögzítő anyákat alulról fel tudjam csavarni a sínből lefelé kiálló menetes csapokra. Csinált már valaki ilyet? Van esetleg valami trükk (elsősorban a tetőkárpit le/felszerelésnél), amire érdemes odafigyelni? ha van avalami fotó ezen az oldalon megtalálod http://www.astra-h.ru/noise_top.html#1 http://www.astra-h.ru/parktronik.html http://www.astra-h.ru/noise_middle.html google-val könnyen lefordítható Link to comment Megosztás: More sharing options...
akaresz Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Újabb seeegííítsééég !!! Mitől van az, hogy a légkondi nem fúj olyan hideget, mint amilyennek én azt gondolnám? ^_^ Na nem jégkockára szeretnék fagyni, de már ültem olyan autóban, amiben sokkal hidegebbet lehelt testemre a fuvallat, mint nálam. :D Köszi szia! Mikor cseréltettél pollenszűrőt? Magyar utakon sztem 10-15k kilóméterenként érdemes cserélni, mert nagyon hamar összegyűlik a dzsuva. Nekem segített és majd lefagyok, pedig előtte 18 fokon, max ventin ment, de most bőven kellemes az automata 21-22. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 szia! Mikor cseréltettél pollenszűrőt? Magyar utakon sztem 10-15k kilóméterenként érdemes cserélni, mert nagyon hamar összegyűlik a dzsuva. Nekem segített és majd lefagyok, pedig előtte 18 fokon, max ventin ment, de most bőven kellemes az automata 21-22. Szia! Köszi, már megoldódott a probléma. A pollenszűrő csere nem segített rajta. Fel kellett tölteni. Most már olyan hideg van, hogy az Eszkimók is a csodájára járnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Szia! Köszi, már megoldódott a probléma. A pollenszűrő csere nem segített rajta. Fel kellett tölteni. Most már olyan hideg van, hogy az Eszkimók is a csodájára járnak. :P Jövő héten meg ne azért panaszkodj mert megfáztál :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném a 2007 évjáratú h astrán egyik napról a másikr elment a duda hiába nyomkodom a kormányt semmi, tudom régebben valamelyik topikban volt már szó róla hogy úgymond ez a hiba gyakran előfordul de most nem találom mi lehet a baj biztositékok rendben igy a kormányoszlopban lévő ketyerére gondolok mi a pontos neve illteve a kocsi 2,5 éves garanciás ez a darab vagy már nem! köszönettel L. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sumi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném a 2007 évjáratú h astrán egyik napról a másikr elment a duda hiába nyomkodom a kormányt semmi, tudom régebben valamelyik topikban volt már szó róla hogy úgymond ez a hiba gyakran előfordul de most nem találom mi lehet a baj biztositékok rendben igy a kormányoszlopban lévő ketyerére gondolok mi a pontos neve illteve a kocsi 2,5 éves garanciás ez a darab vagy már nem! köszönettel L. Heló! ha nem lett garancia direkt hosszabítva akkor már nincs gari rajta. Amit megpróbálnék: cim modul szoftver frissítés ha jólt tudom az szokott egyeseknek ilyenkor segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts