Dini Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 nos, elkiabáltam, ma megint ezt művelte..sőt, a hangerőszabályzót is csak lefelé lehetett szabályozni a kormányról... gyújtás le,vissza...minden ugyanolyan... aztán később álló motornál próbálgattam,akkor gond nélkül ment... lehet,hogy a can-bus-szal van összefüggésben... mindenesetre ez eddig a második alkalom volt... eddig mind2 alkalommal az átlagfogyasztáson volt az állás (amúgy mindig az inst cons-on van) a hangerőszabályzó egyébként előbb megjavult,mint a BC gombok...hogy miért? passz... CIM modul !!!! Elvileg jön egy uj softwer ami megoldja majd a problémat valamikor aug végén szeptember elején :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 bios frissítés kocsira... :) lassan ott tartunk, hogy letöltöd az image-et és flash progit, kiírod cd-re, berakod a fejbe, ő meg frissít... aztán majd jönnek a moddolt verziók is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 CIM modul !!!! Elvileg jön egy uj softwer ami megoldja majd a problémat valamikor aug végén szeptember elején :) az jóB) akkor lehet,h egyszerre kellene majd megjátszanom a tempomatosítással:) ezek az új progik a szakszervizekbe egyszerre érkeznek elvileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 az jó:) akkor lehet,h egyszerre kellene majd megjátszanom a tempomatosítással:) ezek az új progik a szakszervizekbe egyszerre érkeznek elvileg? elvileg igen de ha jarsz feléjük menj be elmitsd a problémat hogy tudjanak róla! és mond neki hogy értesítsenke ha van uj softwer amit lehet el fognsak felejteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 bios frissítés kocsira... :) lassan ott tartunk, hogy letöltöd az image-et és flash progit, kiírod cd-re, berakod a fejbe, ő meg frissít... aztán majd jönnek a moddolt verziók is... B) Lasan oda jutunk hogy tényleg havonta kéthavonta jön egy frissítés aztán nem sokára cd.n kapja az meberke bedobja telepíti és kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 nos, elkiabáltam, ma megint ezt művelte..sőt, a hangerőszabályzót is csak lefelé lehetett szabályozni a kormányról... gyújtás le,vissza...minden ugyanolyan... aztán később álló motornál próbálgattam,akkor gond nélkül ment... lehet,hogy a can-bus-szal van összefüggésben... mindenesetre ez eddig a második alkalom volt... eddig mind2 alkalommal az átlagfogyasztáson volt az állás (amúgy mindig az inst cons-on van) a hangerőszabályzó egyébként előbb megjavult,mint a BC gombok...hogy miért? passz... Elrontottam! a hangerő szabályzó és a BC vezérlő gombok nem a CIM modul softwerfrissítésétől fognak megjavulni! Most mar elvielg tudják az opel szervizek hogy a kormányban valami kábelköteget kell cserélni! Nekem holn 7:15 kor cserélik :) A sofwer frissítés azt a hibát oldja meg hogy néha nem indul az autó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Elrontottam! a hangerő szabályzó és a BC vezérlő gombok nem a CIM modul softwerfrissítésétől fognak megjavulni! Most mar elvielg tudják az opel szervizek hogy a kormányban valami kábelköteget kell cserélni! Nekem holn 7:15 kor cserélik :) A sofwer frissítés azt a hibát oldja meg hogy néha nem indul az autó B) Hmm... nekem nem szokott nem indulni, csak akkor,ha beülök,beteszem a kulcsot és azonnal indítanék...akkor szokott olyat csinálni,hogy az indítómotor forog,de nem indul be a kocsi... vagy beindul és azonnal lefullad... ha beteszem a kulcsot és 0ba tekerek, várok pár tizedmásodpercet, majd indítózom, akkor mindig indul... itt arra is gondoltam,hogy lehet,hogy az immo nem képes olyan gyorsan beazonosítani,hogy minden ok a járgánnyal:) De már hozzászoktam és nem rohanok sosem annyira,hogy 1 másodperc is számítson:) Ezek szerint a gombokhoz kábelt kell cserélni valszleg...hmm... anno az előző tulaj cseréltetett valamit...ennyire vacakok ezek a kábelek? Az autó alig múlt 3 éves, van benne 55ezer km... (ebből 6ezret én raktam bele 2,5 hónap alatt,mióta az enyém:)) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Hmm... nekem nem szokott nem indulni, csak akkor,ha beülök,beteszem a kulcsot és azonnal indítanék...akkor szokott olyat csinálni,hogy az indítómotor forog,de nem indul be a kocsi... vagy beindul és azonnal lefullad... ha beteszem a kulcsot és 0ba tekerek, várok pár tizedmásodpercet, majd indítózom, akkor mindig indul... itt arra is gondoltam,hogy lehet,hogy az immo nem képes olyan gyorsan beazonosítani,hogy minden ok a járgánnyal:) De már hozzászoktam és nem rohanok sosem annyira,hogy 1 másodperc is számítson:) Ezek szerint a gombokhoz kábelt kell cserélni valszleg...hmm... anno az előző tulaj cseréltetett valamit...ennyire vacakok ezek a kábelek? Az autó alig múlt 3 éves, van benne 55ezer km... (ebből 6ezret én raktam bele 2,5 hónap alatt,mióta az enyém:)) ) Az enyém nincs 2 éves és van benne 93 ezer B) de nekem most lesz elöször cserélve :) az indulás meg meg egyértelmüan cim modul nekem ilyet is csinál hogy szol a radió tehát benn a kulcs akár több percig inditok és semmi de ennyira hogy nem is öninditozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Az enyém nincs 2 éves és van benne 93 ezer :wacko: de nekem most lesz elöször cserélve :unsure: az indulás meg meg egyértelmüan cim modul nekem ilyet is csinál hogy szol a radió tehát benn a kulcs akár több percig inditok és semmi de ennyira hogy nem is öninditozik. No, ma rákérdezek a CIM modul szoftverre és a tempomat kapcsolóra is...és cseréltetem a kábeleket...még az is lehet,h ha nagyon nem akarják megcsinálni a tempomatot,akkor majd lemegyek vele Kecsóra:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 No, ma rákérdezek a CIM modul szoftverre és a tempomat kapcsolóra is...és cseréltetem a kábeleket...még az is lehet,h ha nagyon nem akarják megcsinálni a tempomatot,akkor majd lemegyek vele Kecsóra:) Az a legegyszerübb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wuszter Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Csak úgy leírom hogy nekem milyen problémám lett az Astrámmal.2 és fél éves 1.6-os Eaytronic váltósat vettem és kb 500 km-t mentünk vele amikor bemondta az unalmast.Mint utólag kiderült váltóvezérlő elektronikát kell benne cserélni. Csak bízom benne hogy nem jön ki még1x semmilyen hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Használtan vayg ujjonna vetted! mondjuk lehet láma kérdés mert mert egyértelmünek tünik a dolog de megkérdem! Magyar autó? Ilyen ibárol még nem hallottam. Nekem most komplett km oralesz cserélve :unsure: gariba :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wuszter Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Használtan vayg ujjonna vetted! mondjuk lehet láma kérdés mert mert egyértelmünek tünik a dolog de megkérdem! Magyar autó? Ilyen ibárol még nem hallottam. Nekem most komplett km oralesz cserélve :unsure: gariba :wacko: Nem újonnan vettem de magyar autó,akit kérdeztem azok közül se hallott még senki ilyen hibáról,de sajna ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alexxebb Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Hello Kb 6 hét múlva érkezik meg az új autóm ami egy astra h 1.4 caravan, enjoy + mp3. Esetleg tanácsok, hogy mire figyeljek oda az átvételnél? Ill valaki tudja hogy így be van-e kábelezve a tempomat? Köszi előre is Alexxebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Hello Kb 6 hét múlva érkezik meg az új autóm ami egy astra h 1.4 caravan, enjoy + mp3. Esetleg tanácsok, hogy mire figyeljek oda az átvételnél? Ill valaki tudja hogy így be van-e kábelezve a tempomat? Köszi előre is Alexxebb Kuplung kapcsolo biztos nincs bbenne de a kabelek elvileg benne vanak! Arra figylej oda hogy minden extrat amit kértél beleraktak e a kocsiba :lol: mert fordult már elő hogy kimaradt ez az :lol: pl digit klima helyet manuál klima stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alexxebb Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Kuplung kapcsolo biztos nincs bbenne de a kabelek elvileg benne vanak! Arra figylej oda hogy minden extrat amit kértél beleraktak e a kocsiba :lol: mert fordult már elő hogy kimaradt ez az :lol: pl digit klima helyet manuál klima stb köszi majd igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Beleptem a boldog Astra H tulajdonosok taboraba. Nagyon jo gep, egybol at is nyalaztam a hozza adott ~350 oldalas leirasocskat. A kocsit hasznaltam vettem, es volt par dolog, amit nem ertek, illetve nem tudom, hogy is van ez: - a radio automatikusan bekapcsol, mikor beinditom az autot. nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? (marmint az automatikus indulast) - ez egy astra 1.4 enjoy gyari felszereltseggel (2 soros kijelzo) ez nem jelzi sehol a fogyasztast? nem lehet beallitani? - a szamitogepen belepek a "Settings" menube, de az Ign. Logicon kuvol nincs semmi, ez normalis? (meg mi is tulkepp az ign logic on/off) koszonettel! tamas Hello! Nekem is Astra H 1.4 es van azt szem hogy essentia felszereltséggu Az elsopontban tudok segiteni hogy kitudd a radio automatikus bekapcsolását kapcsolni, ugy hogy megnyomod a SETTING gombot majd megjelenik az hogy AUDIO a nyilakkal kell lefelé menni a SYSTEM -ig majd megnyomod a JOBBRA nyilat és kiválasztod az IGN.LOGIC ON/OFF -ot és a LE ill. a FEL nyillakal tudod ON-ra ill. OFF ra tenni! ha kiválasztottad akkor vársz ugy 6 mpercet majd visszatér /megjelenik/ a főmenu !!! De kellet hogy kapjál kulon CD 30/ CD 30MP3 -kiskonyvet bár a fentiekben emlitetted hogy nem kaptál! És még ha a rádio be van kapcsolva akkor van a SETTING-szben kulon menuk pl: FADER vagy BASS, meg hasonlok! Nekem is csak 2 soros a display és nem mutatja a fogyasztást, aztszem hogy ez a funkcio csak magasabb felszereltségu OPEL-ban van, bár az sem kizárt, hogy nem-e lehet kulon kérni plusszban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Hello! Nekem is Astra H 1.4 es van azt szem hogy essentia felszereltséggu Az elsopontban tudok segiteni hogy kitudd a radio automatikus bekapcsolását kapcsolni, ugy hogy megnyomod a SETTING gombot majd megjelenik az hogy AUDIO a nyilakkal kell lefelé menni a SYSTEM -ig majd megnyomod a JOBBRA nyilat és kiválasztod az IGN.LOGIC ON/OFF -ot és a LE ill. a FEL nyillakal tudod ON-ra ill. OFF ra tenni! ha kiválasztottad akkor vársz ugy 6 mpercet majd visszatér /megjelenik/ a főmenu !!! De kellet hogy kapjál kulon CD 30/ CD 30MP3 -kiskonyvet bár a fentiekben emlitetted hogy nem kaptál! És még ha a rádio be van kapcsolva akkor van a SETTING-szben kulon menuk pl: FADER vagy BASS, meg hasonlok! Nekem is csak 2 soros a display és nem mutatja a fogyasztást, aztszem hogy ez a funkcio csak magasabb felszereltségu OPEL-ban van, bár az sem kizárt, hogy nem-e lehet kulon kérni plusszban! A fogyasztás kijelzéshez ha nem tid ed van azaz nem olyan kijelzód aminél van két gomb akor elvileg tech2 vel ki lehet ütni a BC ahoz ugye mar BID kel azaz bord info display aminek job fölül hőfok bal fölül idő alatta 1 sorban pedig rds vayg cd cim stb van elvileg ez mar 3 soros ha jol tudom! Radio-->TID-->BID Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Hello! Az lenne a kérdésem hogy be lehet-e állitani ugy a világitást, hogy ha be startolom a motrot akkor bekapcsoljon a tompitott fényszorok, amikor bedig bedoglesztem a motrot és kihuzom a kulcsot akkor kikapcsoljon a világitás? Ezt halottam az egyik Astras tulajdonostol, bár nem tudom hogy megoldhato-e! Ha tudod valaki ehez hozzáfuzni valamit az tegye meg! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Hello! Az lenne a kérdésem hogy be lehet-e állitani ugy a világitást, hogy ha be startolom a motrot akkor bekapcsoljon a tompitott fényszorok, amikor bedig bedoglesztem a motrot és kihuzom a kulcsot akkor kikapcsoljon a világitás? Ezt halottam az egyik Astras tulajdonostol, bár nem tudom hogy megoldhato-e! Ha tudod valaki ehez hozzáfuzni valamit az tegye meg! Köszi Tény hogy nekem ilyen :lol: ugyhogy megoldhat tech kettővel kell átprogramozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Tény hogy nekem ilyen :lol: ugyhogy megoldhat tech kettővel kell átprogramozni :lol: Hali! Bár lehet hogy hulye vagyok de mi is az a Tech2 ??? És hol tudják azt átprogramozni, tehát ki ??/csak gariban/ És mennyibe kerul az ilyesmi???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hali! Bár lehet hogy hulye vagyok de mi is az a Tech2 ??? És hol tudják azt átprogramozni, tehát ki ??/csak gariban/ És mennyibe kerul az ilyesmi???? :lol: a Tech2 a szervízcomputer neve, és megtalálható minden márkaszervízben, illetve a jobb felszereltségű maszekoknál... érdeklődj ki mit mennyiért csinál meg, elég nagy eltérések lehetnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Hali! Bár lehet hogy hulye vagyok de mi is az a Tech2 ??? És hol tudják azt átprogramozni, tehát ki ??/csak gariban/ És mennyibe kerul az ilyesmi???? :lol: Igazabol ezt az opciot ingyen beálítják ha megemlíted egy olajcserével összekötve nam nagy ügy. Vagy beviszed valami elektonikai problémaval hogy oda kerüljön a szervizeshez, besétálsz és megkéred hogy álitsa mar beneked azt hogy igy meg ugy világítson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Igazabol ezt az opciot ingyen beálítják ha megemlíted egy olajcserével összekötve nam nagy ügy. Vagy beviszed valami elektonikai problémaval hogy oda kerüljön a szervizeshez, besétálsz és megkéred hogy álitsa mar beneked azt hogy igy meg ugy világítson. És azt hogy a fogyasztást is mutassa, azt is belelehet majd utólag tenni /tehát átprogramozva/ ?? Mert nekem csak a szimpla display van ez --> átprogramozva ez a display is tudná mutatni a fogyasztást??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 szvsz. ebbe nem... De ez csak egy vélemény, nincs ilyen jellegű tapasztalatom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts