csicsó Elküldve December2, 2017 Megoszt Elküldve December2, 2017 3 órája, Davee írta: Ugyan az. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December2, 2017 Megoszt Elküldve December2, 2017 (edited) Sziasztok! Ma vásároltam meg a első autóm, kezdő vagyok! H astra 1.6 twinport 2006/10 Olyan kérdésem lenne, h hogyan, illetve hol lehet megnézni a vízhőfokot benne ? Hiába nyomjuk a BC gombot "Not funkcio"-t jelez. Lehet bele tenni magyar nyelvet, vagy nem szükséges ? Van esetleg magyar leírás a használatról ? Gyújtás kapcsolás után, jobboldalt elől valami motor hangot lehet hallani pár másodpercig, mi lehet ez/az ? (közvetlen az anyós ülés előtt hallható kis motor hang, ahhoz tudnám hasonlítani, pár másodpercig majd abba marad) Módosítva December2, 2017 : Devis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December2, 2017 Megoszt Elküldve December2, 2017 54 perce, Devis írta: Sziasztok! Ma vásároltam meg a első autóm, kezdő vagyok! H astra 1.6 twinport 2006/10 Olyan kérdésem lenne, h hogyan, illetve hol lehet megnézni a vízhőfokot benne ? Hiába nyomjuk a BC gombot "Not funkcio"-t jelez. Lehet bele tenni magyar nyelvet, vagy nem szükséges ? Van esetleg magyar leírás a használatról ? Gyújtás kapcsolás után, jobboldalt elől valami motor hangot lehet hallani pár másodpercig, mi lehet ez/az ? (közvetlen az anyós ülés előtt hallható kis motor hang, ahhoz tudnám hasonlítani, pár másodpercig majd abba marad) Vízhőfok rejtett menüben BC-t fel lehet programozni TECH2 vagy OPCOM. Nincs alapból magyar nyelv, jelenleg vannak törekvések, GID és CID kijelző 2 sorosban, illetve NAVI magyarosítás van jelenleg. A zümmögő hang a zsalu a kesztyűtartó mögött, ha 1-3 mperc után sem hallgat el el van törve, infó: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/205/zsalu_javitas http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/246/zsalu_javitas___alternativ_megoldas Mivel új tulaj vagy kis plusz infó: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/247/astra_h___gyakran_ismetelt_kerdesek Már megvetted, de hátha lesz plusz infó: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/240/astra_h_vasarlasi_utmutato_es_erdekessegek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December2, 2017 Megoszt Elküldve December2, 2017 (edited) Köszi! Hasznos oldal lett számomra! Ha 1-3mp-ig lehet hallani, akkor az azt jelenti, h még nincs eltörve, de elfog ? Módosítva December2, 2017 : Devis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December3, 2017 Megoszt Elküldve December3, 2017 16 órája, Devis írta: Köszi! Hasznos oldal lett számomra! Ha 1-3mp-ig lehet hallani, akkor az azt jelenti, h még nincs eltörve, de elfog ? Nem a rövid hang teljesen természetes, akkor zár/nyit a zsalu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December4, 2017 Megoszt Elküldve December4, 2017 (edited) Sziasztok! Az alap, hogy gyújtásra kapcsolás után a rádió egyből bekapcsolódik ? Ki lehet kapcsolni ezt a lehetőséget? Ha igen, hogyan ? Van szervízkönyvem, átlapoztam A--> Z-ig, de a rádió kódját nem találtam. Módosítva December4, 2017 : Devis Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December4, 2017 Megoszt Elküldve December4, 2017 5 perce, Devis írta: Az alap, hogy gyújtásra kapcsolás után a rádió egyből bekapcsolódik ? Ki lehet kapcsolni ezt a lehetőséget? Ha igen, hogyan ? Van szervízkönyvem, átlapoztam A--> Z-ig, de a rádió kódját nem találtam. Radio kod nincs, nem is kell. A kocsihoz tartozik egy negyjegyu kod, de tobbnyire meg lehet uszni nelkule, illetve vegszukseg eseten a szerviz jo penzert megmondja. A settings menuben ki lehet kapcsolni, ignition logic, vagy valami hasonlo cimszo alatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December4, 2017 Megoszt Elküldve December4, 2017 Akkor ha pl levesszük az aksiról a vezetéket, majd később ha vissza tesszük, a rádió működni fog ? Apám G astrájában kérte a rádió a kódot, amit szervíz oldott meg sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve December4, 2017 Megoszt Elküldve December4, 2017 Just now, Devis írta: Akkor ha pl levesszük az aksiról a vezetéket, majd később ha vissza tesszük, a rádió működni fog ? Apám G astrájában kérte a rádió a kódot, amit szervíz oldott meg sajnos. Működni fog. Csak az időt, dátumot kell beállítani, meg az el. ablakokat kell megtanítani a végállásokra. A fogyasztási adatok egy idő után viszont törlődni fognak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December4, 2017 Megoszt Elküldve December4, 2017 "ablakokat kell megtanítani a végállásokra" Hú :/ Ez nekem nagyon magas most elsőre. :S Ez mit is jelent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve December5, 2017 Megoszt Elküldve December5, 2017 12 órája, Devis írta: "ablakokat kell megtanítani a végállásokra" Hú :/ Ez nekem nagyon magas most elsőre. :S Ez mit is jelent ? Csak annyit, hogy magától nem fog le és felmenni, ha elengeded a gombot, akkor megáll. Lenyomod a gombot, megvárod míg lemegy teljesen, majd elengeded és rányomsz újra pár másodpercig. Ugyanezt csináld meg felfelé is. Utána jöhet a többi ablak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December5, 2017 Megoszt Elküldve December5, 2017 (edited) Köszi az infókat. Sikerült a rádiót kikapcsolni. Azt szeretném még kérdezni, h kaptam tolató kamerát, és magát a kamerát hova kell feltenni? Tudom, hátra, de hova célszerű, milyen módon? Itt egy kép, ez lenne a vizhőfok? Módosítva December5, 2017 : Devis Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjotr Elküldve December5, 2017 Megoszt Elküldve December5, 2017 A baloldali tompított fényszóróm túlságosan balra hord, szeretném jobboldali irányba állítani. Az imbusz csavar, amit taláktam csak függőlegesen állítja a tompítottat. Hogy lehet vízszintes irányban állítani? 5 ajtós kivitel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December5, 2017 Megoszt Elküldve December5, 2017 3 órája, Devis írta: Köszi az infókat. Sikerült a rádiót kikapcsolni. Azt szeretném még kérdezni, h kaptam tolató kamerát, és magát a kamerát hova kell feltenni? Tudom, hátra, de hova célszerű, milyen módon? Itt egy kép, ez lenne a vizhőfok? Nem ez az LCD kijelző hőmérséklete, a T: lesz a motorhőmérséklet V mellett alul jobbra lesz, pár lépéssel hátrébb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December5, 2017 Megoszt Elküldve December5, 2017 (edited) Szia! Csináltam egy vidit a test módról. Ebben az Ot 58, akkor az lenne ? Sima "T" -s jelzéssel nem láttam... https://www.youtube.com/watch?v=a0vJXZeRetE&feature=youtu.be Ja illetve, mikor elindítottam az autót, most többször is, és semmi zümmögő hangot nem hallottam, csak reggel egyszer, de több volt mint pár mp. Módosítva December5, 2017 : Devis Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December5, 2017 Megoszt Elküldve December5, 2017 4 perce, Devis írta: Csináltam egy vidit a test módról. Ebben az Ot 58, akkor az lenne ? Sima "T" -s jelzéssel nem láttam... https://www.youtube.com/watch?v=a0vJXZeRetE&feature=youtu.be Nem ismerem ezt a fajta kijelzot, de jobb hijan nyilvan az. Inditas utan, vagy akar elotte menj ra, hagyd ugy, aztan menet kozben kiderul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve December5, 2017 Megoszt Elküldve December5, 2017 1 óra, Devis írta: Szia! Csináltam egy vidit a test módról. Ebben az Ot 58, akkor az lenne ? Sima "T" -s jelzéssel nem láttam... https://www.youtube.com/watch?v=a0vJXZeRetE&feature=youtu.be Ja illetve, mikor elindítottam az autót, most többször is, és semmi zümmögő hangot nem hallottam, csak reggel egyszer, de több volt mint pár mp. Szia! Az nem OT hanem, V( sebesség) 0, T (hőmérséklet) 58. Ha elindulsz eltűnik a 0 Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December5, 2017 Megoszt Elküldve December5, 2017 17 perce, Frankie64 írta: Szia! Az nem OT hanem, V( sebesség) 0, T (hőmérséklet) 58. Ha elindulsz eltűnik a 0 Üdv! neba*** köszi ez eszembe se jutott volna. De kuka vagyok A többi adatról hol találok infót, h mi micsoda ott ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December6, 2017 Megoszt Elküldve December6, 2017 13 órája, Devis írta: neba*** köszi ez eszembe se jutott volna. De kuka vagyok A többi adatról hol találok infót, h mi micsoda ott ? Igaz GID-re készült de segít talán: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/176/rejtett_menu_aktivalasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devis Elküldve December6, 2017 Megoszt Elküldve December6, 2017 Köszönöm a választ! BID kijelző, ha a leírás alapján nézem. Ezt a "BID" kijelzőt szokták cserélni, mármint akiknek ilyen van az autójukba ? Mármint úgy értem, hogy GID-re, vagy CID-re komfortossági szemszögből ? Elnézést, ha e kérdés némely autótulajdonos szemöldökét összehúzza. Csak érdekelne, hogy megérné-e cserélni majd egyszer, vagy sem. Persze azt sem tudom, hogy ez mennyi munkaidővel, és munkával jár. Lehet talán az a válasz, hogy felesleges, mert macerás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve December6, 2017 Megoszt Elküldve December6, 2017 1 órával ezelőtt, Devis írta: Köszönöm a választ! BID kijelző, ha a leírás alapján nézem. Ezt a "BID" kijelzőt szokták cserélni, mármint akiknek ilyen van az autójukba ? Mármint úgy értem, hogy GID-re, vagy CID-re komfortossági szemszögből ? Elnézést, ha e kérdés némely autótulajdonos szemöldökét összehúzza. Csak érdekelne, hogy megérné-e cserélni majd egyszer, vagy sem. Persze azt sem tudom, hogy ez mennyi munkaidővel, és munkával jár. Lehet talán az a válasz, hogy felesleges, mert macerás? Szia! Lehet cserélni, a GID-et talán olcsóbban megúszhatod. A CID már elég drága, a komfort mellett igazán csak akkor jó, ha navigációs (CD70, DVD90) fejegység van az autódban. Nem annyira macerás, csak kell a biztonsági kódja, a cseredarabot meg kinullázva kell megvenni, hogy fel tudd tanítani az autóhoz. Somi szokott ilyeneket árulni, esetleg ő tud segíteni ebben az ügyben, meg a ki-beszerelésben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December6, 2017 Megoszt Elküldve December6, 2017 2 órája, Devis írta: Köszönöm a választ! BID kijelző, ha a leírás alapján nézem. Ezt a "BID" kijelzőt szokták cserélni, mármint akiknek ilyen van az autójukba ? Mármint úgy értem, hogy GID-re, vagy CID-re komfortossági szemszögből ? Elnézést, ha e kérdés némely autótulajdonos szemöldökét összehúzza. Csak érdekelne, hogy megérné-e cserélni majd egyszer, vagy sem. Persze azt sem tudom, hogy ez mennyi munkaidővel, és munkával jár. Lehet talán az a válasz, hogy felesleges, mert macerás? Lehet fejleszteni persze, meg is éri, fejegység függő is azért, GID mindennel kompatibilis igazából (DVD90 talán a kivétel, megy vele de nem annyira szereti). CID-hez már legalább CD70 kell a normális működéshez. Fejlesztés viszonylag egyszerű, régi le van programozva, be a bontott, ami szintén leprogramozott legyen, aztán fel kell programozni. Műszerfal bontás kb 15 perc, nem egy nagy dolog. De ahogy előttem is írták keresd Somi-t neki van kijelző és beszerelést is megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gida76 Elküldve December16, 2017 Megoszt Elküldve December16, 2017 Üdvözlök mindenkit az oldalon. Nem egy általános hibáról lenne szó bár lehet tévedek, astra 1.8 benzines 4.sebességes automata. Ráz az autó olyan 80 km/h környékén olyan mint ha dadogna ezt a rázást a kormányon nagyon érződik plusz anyós ülésen ülve a alsó doblemezen mintha valaki alulról ütné. Mi lehet a hiba? féltengely, differenciálmű esetleg motor probléma stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quad405 Elküldve December16, 2017 Megoszt Elküldve December16, 2017 18 minutes ago, gida76 said: Üdvözlök mindenkit az oldalon. Nem egy általános hibáról lenne szó bár lehet tévedek, astra 1.8 benzines 4.sebességes automata. Ráz az autó olyan 80 km/h környékén olyan mint ha dadogna ezt a rázást a kormányon nagyon érződik plusz anyós ülésen ülve a alsó doblemezen mintha valaki alulról ütné. Mi lehet a hiba? féltengely, differenciálmű esetleg motor probléma stb. Nem a téli gumi csere után kezdte el csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gida76 Elküldve December16, 2017 Megoszt Elküldve December16, 2017 Nem sajnos hanem rá úgy egy hónapra de mindenki azt mondja hogy rakjam már át őket hátha az a gond. Pedig ujjakat rakattam rá, lehet hogy szál szakadt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts