Reeckatee Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok! Légteleníteni kell betétcsere után? Köszi! G. Nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 T huggybear! ATE, Bosch, Ferodo, Jurid, Textar, Mintex www.unixtrade.hu, www.bardiauto.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Sziasztok! Megvettem a fékbetétet! A végén gyári lett 13.500-ért! Szerintem korrekt ár volt érte! Annyi lenne a kérdésem, hogy a fékcsikorgás gátlót hova kell kenni (kell-e?) és mit fújjak le féktisztítóval?? Azt mondták, hogy az új betétet is le kell, mert zsíros! Ez igaz? Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Lenne még 1 kérdésem: Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi az az axiálcsukló és hogy néz ki?? Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoPa Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 a betétet sem árt lefújni a kellemetlenségek elkerülése végett. Az előző betét mennyi km-et bírt ki? Sziasztok! Megvettem a fékbetétet! A végén gyári lett 13.500-ért! Szerintem korrekt ár volt érte! Annyi lenne a kérdésem, hogy a fékcsikorgás gátlót hova kell kenni (kell-e?) és mit fújjak le féktisztítóval?? Azt mondták, hogy az új betétet is le kell, mert zsíros! Ez igaz? Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 74e km-t bírt. Azt mondták a szervízben, hogy még 5e-t elmegy, de én már lecserélem, mert így is kiszolgálta magát rendesen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok! Hol tudom leereszteni a motorból és a hűtőből a fagyállót! Le szeretném cserélni, mert már elég régi! Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok! Bocs, hogy ennyit kérdezek, de a kézifék ha magasan fog, akkor utána lehet állítani, vagy cserélni kell?? Hol lehet utánaállítani? Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtctomi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok!egy 2005ös 1.7es dízel gtc-m van!olyan probléma van hogy a turbónál a westgate szelepnél zörög valami igencsak az a szabályozó kar!de csak alapjáraton csinálja és ha erősebben hozzáérek akkor megszűnik a hang!remélem nagyjából értetően magyaráztam el!valaki találkozott már hasonló problémával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vapega Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok! Bocs, hogy ennyit kérdezek, de a kézifék ha magasan fog, akkor utána lehet állítani, vagy cserélni kell?? Hol lehet utánaállítani? Köszönöm szépen! G. A kézifékkar alatt ahol a computer csatlakozó is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Szasza_ Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Bocs, hogy ennyit kérdezek, de a kézifék ha magasan fog, akkor utána lehet állítani, vagy cserélni kell?? Előszőr a fékpofa-fékdob távolságot kell beállítani a hátsó féknél, és utána rájössz hogy a bowdenhez már hozzá sem kell nyúlni... De a kérdéseid alapján inkább vidd el egy szakszervizbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Előszőr a fékpofa-fékdob távolságot kell beállítani a hátsó féknél, és utána rájössz hogy a bowdenhez már hozzá sem kell nyúlni... De a kérdéseid alapján inkább vidd el egy szakszervizbe. Nem vagyok béna, csak soha nem csináltam még ilyet és nem tudom! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sziasztok! Hol tudom leereszteni a motorból és a hűtőből a fagyállót! Le szeretném cserélni, mert már elég régi! Köszi szépen! G. Hűtő jobb oldalán alul van egy piros kis kupak, a legnagyobb sima fejű csavarhúzóval tudod kitekerni, de utána még erősen ki is kell húzni! Ha teljesen lejött a fagyi, még indítsd be kicsit a motort, hogy a vízpumpa kinyomja a maradékot! Légteleníteni nem kell magát légteleníti. Feltöltöd mész egy pár km-t (hidegbe jó párat) utána hagyod kihűlni és felöntöd szintre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hűtő jobb oldalán alul van egy piros kis kupak, a legnagyobb sima fejű csavarhúzóval tudod kitekerni, de utána még erősen ki is kell húzni! Ha teljesen lejött a fagyi, még indítsd be kicsit a motort, hogy a vízpumpa kinyomja a maradékot! Légteleníteni nem kell magát légteleníti. Feltöltöd mész egy pár km-t (hidegbe jó párat) utána hagyod kihűlni és felöntöd szintre! Köszönöm szépen a segítséged, de már leengedtem. Nekem sajnos nincs rajta leeresztő csavar, így jobb híján leszedtem az alsó gumicsövet és ott leengedtem! A motort nem indítottam be, de lejött így 4 liter. Mennyinek kellett volna lejönni? Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Köszönöm szépen a segítséged, de már leengedtem. Nekem sajnos nincs rajta leeresztő csavar, így jobb híján leszedtem az alsó gumicsövet és ott leengedtem! A motort nem indítottam be, de lejött így 4 liter. Mennyinek kellett volna lejönni? Köszönöm szépen! G. Nekem a dízelbe kb 7l. A benzinesekbe picit kevesebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nekem a dízelbe kb 7l. A benzinesekbe picit kevesebb! Az a bajom, hogy tegnap részeg voltam, ma meg bal######! Ott van az a leeresztő csavar, csak én nem vettem észre, és ezért csak 4l jött le! Most már mind1! Köszönöm szépen a segítséget! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
magilla Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Sziasztok! Egy Astra H 1.4 Enjoy típusú autóm van és most volt 1 éves (7ezer km). Mostanában hallok egy fura hangot a motortér felől. Olyan ciripelő,csörgedező hang,nem túl hangos,de azért hallom,pláne mióta észleltem a fülem is érzékenyebb rá.Általában akkor jelentkezik,ha nagyobb fordulatszámnál elveszem a gázt, és az autó motorféküzemben gurul,vagy nagyobb gázadásnál a kuplung kinyomásakor.Nem tudom mi lehet,gondoltam a vezérműláncra,szelepekre ,benzinszivattyúra,de egyébként semmi gond a kocsival.Szerintetek mi lehet a ciripelés forrása? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok. Mostanság tapasztalom hideg motornál elindulásnál hogy kicsit odalépek a gázra és érezni hogy gyenge, lomha,ma szinte meg is torpant 2 be.Nem forgatom csak gyorsitok.ha bemelegszik akkor semmi gond vele. 1.6 benzin 115 le 2007,48000 km. Fék gáz nyomva +gyújtás 000000. indulni pöccre indul.42000nél volt szervizen. Gyertya probléma lehet e?vagy más ?Ha valaki tapasztalt ilyet és tud rá valamit hogy mi lehet várom válaszát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok! Ma vettem egy krokodil emelőt és két tartó bakot! Az lenne a kérdésem, hogy az autó melyik pontján emeljek ill. támasszak alá? Nem volt még ilyen szerszámom, ezért nem tudom! Tudom, hogy alap dolog, de biztos ami biztos! Köszi a segítséget! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoPa Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Sziasztok. Mostanság tapasztalom hideg motornál elindulásnál hogy kicsit odalépek a gázra és érezni hogy gyenge, lomha,ma szinte meg is torpant 2 be.Nem forgatom csak gyorsitok.ha bemelegszik akkor semmi gond vele. 1.6 benzin 115 le 2007,48000 km. Fék gáz nyomva +gyújtás 000000. indulni pöccre indul.42000nél volt szervizen. Gyertya probléma lehet e?vagy más ?Ha valaki tapasztalt ilyet és tud rá valamit hogy mi lehet várom válaszát. több dolog lehet: 1. nem kormoltad ki mostanában ezért rakoncátlan. 2. ezeknél a motoroknál autószerelő ismerős elmondása alapján van valami hiba a vezérlésben ami furcsa jelenségeket okozhat. Még nem sikerült többet kihúznom belőle mert nagy rohanásban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoPa Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Sziasztok! Ma vettem egy krokodil emelőt és két tartó bakot! Az lenne a kérdésem, hogy az autó melyik pontján emeljek ill. támasszak alá? Nem volt még ilyen szerszámom, ezért nem tudom! Tudom, hogy alap dolog, de biztos ami biztos! Köszi a segítséget! G. nézz alá a kocsinak ás látni fogod elvileg az emelési pontoknál van a küszöbnél jelölés hova kell tenni az emelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 De a krokodil emelőt nem oda teszem ahová a gyárit. Igaz? Az van jelölve, hová kell a krokodil? Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Honnan tudom mikor kell ablaktörlő lapátot cserélni? Mrg van repedezve vagy ilyesmi? Igaz, hogy évente cserélni kell? Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Honnan tudom mikor kell ablaktörlő lapátot cserélni? Mrg van repedezve vagy ilyesmi? Igaz, hogy évente cserélni kell? Köszi szépen! G. Akkor kell cserélni, ha törlés közben pattog a szélvédőn, vagyis meg van keményedve a gumi, el van szakadva, csíkozva töröl, vagy nem húzza le a vizet a szélvédőről. Jobb ablaktörlőkön láttam olyan matricát, hogy elszíneződik, ha cserélni kell őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 több dolog lehet: 1. nem kormoltad ki mostanában ezért rakoncátlan. 2. ezeknél a motoroknál autószerelő ismerős elmondása alapján van valami hiba a vezérlésben ami furcsa jelenségeket okozhat. Még nem sikerült többet kihúznom belőle mert nagy rohanásban volt. Tény és való hogy keveset megy hosszabb úton.reggel 3km hüvösben este haza 3 km ez megy neki 3 hete,néha megyek 10et 15 öt is de jövő héttől teszteljük hosszabb túrákkal ha nem javul gyertya ellenőrzése lesz ha nem jó akkor csere.Amúgy köszi a gondolatsort de ha többet is tud az ismerősöd beszélni a vezérléses dolgokról várom válaszodat. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts