FPeter Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Ha a lapát hosszára vagy kiváncsi akkor szerintem egy centivel a zsebedben lebattyogsz a parkolóba és meméred. centire stimmel, csak az adatbázis 5 ajtósra nem hozott semmit, ezért nem tudták tutira mondani... megrendeltem, csak jó lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HuOrso Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy van egy 2004-es, 1.4 -es benzines astram. mennyibe kerülne a tempomat beszerelése komplett. és érdemes e gázosítani ezeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy van egy 2004-es, 1.4 -es benzines astram. mennyibe kerülne a tempomat beszerelése komplett. és érdemes e gázosítani ezeket! úgy tudom 15e a tempomatos bajuszkapcsoló (pl ebay-ről lehet olcsóbb), ezenfelül kell lennie a gázpedál alatt valami kapcsolónak ami vagy van, vagy nincsen - ha nincsen akkor szívás mert a kábelköteg is "butított", valamint a szoftveres engedélyezés kell még én gázosítanám ha a dízel enné az LPG-t :D 2 éve jó választásnak tűnt a dízel, most tuti benzinest vennék gázosításra. ha tisztességes rendszert rakatsz bele (~200-230e papírokkal) akkor nem lesz vele sose gondod, a motorolaj sokkal lassabban használódik, stb... hátránya: pillanatnyilag a mélygarázsok és zárt terű kompok tabuk - állítólag nagyon dolgoznak rajta hogy ezt eltöröljék egyszer. továbbá többnyire lenézik ezt a kiegészítést, nem hogy többet adnak érte, talán még kevésbé is kapós az ilyen autó - tehát csak sok km-re és sok évre érdemes ilyesmiben gondolkodni... műszakiztatni is csak kijelölt helyeken lehet, nemtom mennyire mennek ott lazán a dolgok, de ha valaki úgy rendben tartja a kocsiját ahogy kell akkor úgyis átmegy... bátyám 10 éve LPG-vel jár, a második autóját is gázosíttatta, és más ismerős se bánta meg aki berakatta. lehet olvasni ijesztő írásokat itt-ott, hallani rossz történeteket, de ezek valszeg a nem bele illő szettekből (spúrjani gázkeverőst rakat az injektoros kocsira, stb), és a kókler és kispórolós/lopós szerelők keze alól kikerülő autók nyomán keletkeznek... bátyám itt rakatta be, nagyon pozitív a tapasztalata velük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rerdok Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 uhuhu nagyon jó kis oldalra mutatott rá... mit szóltok egy kis alvázszám ellenőrzéshez? Personenfahrzeuge ab 9/97 (MJ98) Beispiel: W0L0JBF19X1123456 1.- 3./4. Stelle: Weltherstellercode W0L = Adam Opel AG W0L = Vauxhall Motors Ltd. WJR = Irmscher GmbH W0SV = Opel Special Vehicles GmbH Bei Agila B, Antara, Frontera B, Speedster und Opel-Fahrzeugen, die mit einem anderen Herstellercode beginnen, bitte weiter unten in der Liste suchen. 4. Stelle: Fahrzeugtyp 0 = kein Sonderfahrzeug P = Postfahrzeug 5. Stelle: GM-Code Plattform A = Astra H, Zafira B H = Agila J = Vectra S = Combo B, Corsa B, Corsa D, Tigra A T = Astra F/G, Zafira A V = Omega B X = Combo C, Corsa C, Meriva, Tigra B Z = Vectra C, Signum 6. Stelle: GM-Code Modellbezeichnung A = Agila, Tigra A B = Combo B, Corsa B, Omega B, Vectra B C = Corsa C, Meriva, Tigra B, Vectra C D = Corsa D F = Astra F G = Astra G, Zafira A H = Astra H, Zafira B 7. Stelle: GM-Code Karosserieform E = ? F = ? M = ? R = ? 8. + 9. Stelle: GM-Code Karosserieform 06 = Kombiwagen 4-türig 07 = Coupé 2-türig 08 = Limousine 2-türig Fließheck 11 = Limousine 2-türig Stufenheck 15 = Kombiwagen 2-türig 16 = Van 4-türig 19 = Limousine 4-türig Stufenheck 6 Fenster 25 = Lieferwagen-Spezial 3-türig 35 = Kombiwagen 4-türig 48 = Limousine 4-türig Fließheck 4 Fenster 67 = Limousine 2-türig Cabriolet 68 = Limousine 4-türig Fließheck 6 Fenster 69 = Limousine 4-türig Stufenheck 4 Fenster 70 = Lieferwagen 2-türig 75 = Kombiwagen 4-türig Spezial 10. Stelle: Modelljahr W = 1998, X = 1999, Y = 2000, 1 = 2001, 2 = 2002, 3 = 2003, 4 = 2004, 5 = 2005, 6 = 2006, 7 = 2007, 8 = 2008, 9 = 2009, A = 2010, B = 2011, C = 2012, ... Ausnahme: Der Buchstabe W ist bis einschließlich Dezember 1998 gültig. Ab Januar 1999 wird der Buchstabe X verwendet. 11. Stelle: Herstellerwerk 1 = Rüsselsheim (Deutschland) 2 = Bochum (Deutschland) 3 = Azambuja (Portugal) 4 = Zaragoza (Spanien) 5 = Antwerpen II (Belgien) 6 = Eisenach (Deutschland) 7 = Luton (Großbritannien) 8 = Ellesmere Port (Großbritannien) 9 = Uusikaupunki (Firma Valmet; Finnland) B = Grugliasco (Firma Carrozzeria Bertone; Italien) E = Cerizay (Firma Heuliez; Frankreich) G = Gliwice (Polen) P = Warschau (Polen) R = Rosario (Argentinien) S = Szentgotthárd (Ungarn) Z = Torbali (Türkei) 12. - 17. Stelle: Fortlaufende Fahrzeugnummer (jedes Modelljahr neu beginnend) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vapega Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a fórumot. Sok érdekes és okos dolgot láttam itt ezéert reggeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vapega Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Hi! Nemrég lett egy H a családban,és ezzel kapcsolatban lenne egy (egyelőre :D) kérdésem: az normális, hogy a motor elég hangosan jár? Mintha valami lánc csörögne benne. A kocsit újan vettük, de volt benne 15km, nem sok az egy kicsit ahhozképest, hogy szalonautó? A 105 ezer km-es G astra sokkal csendesebben jár, sokkal jobban gyorsul, és kevesebbet fogyaszt. Eddig csalódás a H ilyen szempontból. 1,4-es astra motorja vezérműláncosláncos, ismert típushiba a csörgés.....volt. Elméletileg már kiküszöbölték a csörgést és szintén elméletileg garanciában cserélték illetve cserélik a hibás alkatrészeket. De azért ne várj túl sokat a szervízbe vonulással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Udv Az lenne a kérdésem, hogy a víz hőfokát hol tudom ellenőrizni? Astra H 1.4 és nincs benne computer, tehát a BC gomb a műszerfalon csak díszként szolgál :D thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Udv Az lenne a kérdésem, hogy a víz hőfokát hol tudom ellenőrizni? Astra H 1.4 és nincs benne computer, tehát a BC gomb a műszerfalon csak díszként szolgál :D thx autó indit radio bekapcs állapotban a settings gombot nyomvatartod amingme halasz egy csippanást és utánna BC gombbal a test modban tudsz lépkedni asziszem 5.6. oldalon van egy V:0 az a sebeség melelt e T: az a hőfok! ja persze kell hogy legyen bc-d! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 autó indit radio bekapcs állapotban a settings gombot nyomvatartod amingme halasz egy csippanást és utánna BC gombbal a test modban tudsz lépkedni asziszem 5.6. oldalon van egy V:0 az a sebeség melelt e T: az a hőfok! ja persze kell hogy legyen bc-d! nálam addig is volt testmode amíg nem volt engedélyezve a BC Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 autó indit radio bekapcs állapotban a settings gombot nyomvatartod amingme halasz egy csippanást és utánna BC gombbal a test modban tudsz lépkedni asziszem 5.6. oldalon van egy V:0 az a sebeség melelt e T: az a hőfok! ja persze kell hogy legyen bc-d! és azt hogy megjelenítse az függ a kijelzőtől is?? mert nekem aztszem csak 2 soros van ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 uhuhu nagyon jó kis oldalra mutatott rá... mit szóltok egy kis alvázszám ellenőrzéshez? Personenfahrzeuge ab 9/97 (MJ98) Beispiel: W0L0JBF19X1123456 1.- 3./4. Stelle: Weltherstellercode W0L = Adam Opel AG W0L = Vauxhall Motors Ltd. WJR = Irmscher GmbH W0SV = Opel Special Vehicles GmbH Bei Agila B, Antara, Frontera B, Speedster und Opel-Fahrzeugen, die mit einem anderen Herstellercode beginnen, bitte weiter unten in der Liste suchen. 4. Stelle: Fahrzeugtyp 0 = kein Sonderfahrzeug P = Postfahrzeug 5. Stelle: GM-Code Plattform A = Astra H, Zafira B H = Agila J = Vectra S = Combo B, Corsa B, Corsa D, Tigra A T = Astra F/G, Zafira A V = Omega B X = Combo C, Corsa C, Meriva, Tigra B Z = Vectra C, Signum 6. Stelle: GM-Code Modellbezeichnung A = Agila, Tigra A B = Combo B, Corsa B, Omega B, Vectra B C = Corsa C, Meriva, Tigra B, Vectra C D = Corsa D F = Astra F G = Astra G, Zafira A H = Astra H, Zafira B 7. Stelle: GM-Code Karosserieform E = ? F = ? M = ? R = ? 8. + 9. Stelle: GM-Code Karosserieform 06 = Kombiwagen 4-türig 07 = Coupé 2-türig 08 = Limousine 2-türig Fließheck 11 = Limousine 2-türig Stufenheck 15 = Kombiwagen 2-türig 16 = Van 4-türig 19 = Limousine 4-türig Stufenheck 6 Fenster 25 = Lieferwagen-Spezial 3-türig 35 = Kombiwagen 4-türig 48 = Limousine 4-türig Fließheck 4 Fenster 67 = Limousine 2-türig Cabriolet 68 = Limousine 4-türig Fließheck 6 Fenster 69 = Limousine 4-türig Stufenheck 4 Fenster 70 = Lieferwagen 2-türig 75 = Kombiwagen 4-türig Spezial 10. Stelle: Modelljahr W = 1998, X = 1999, Y = 2000, 1 = 2001, 2 = 2002, 3 = 2003, 4 = 2004, 5 = 2005, 6 = 2006, 7 = 2007, 8 = 2008, 9 = 2009, A = 2010, B = 2011, C = 2012, ... Ausnahme: Der Buchstabe W ist bis einschließlich Dezember 1998 gültig. Ab Januar 1999 wird der Buchstabe X verwendet. 11. Stelle: Herstellerwerk 1 = Rüsselsheim (Deutschland) 2 = Bochum (Deutschland) 3 = Azambuja (Portugal) 4 = Zaragoza (Spanien) 5 = Antwerpen II (Belgien) 6 = Eisenach (Deutschland) 7 = Luton (Großbritannien) 8 = Ellesmere Port (Großbritannien) 9 = Uusikaupunki (Firma Valmet; Finnland) B = Grugliasco (Firma Carrozzeria Bertone; Italien) E = Cerizay (Firma Heuliez; Frankreich) G = Gliwice (Polen) P = Warschau (Polen) R = Rosario (Argentinien) S = Szentgotthárd (Ungarn) Z = Torbali (Türkei) 12. - 17. Stelle: Fortlaufende Fahrzeugnummer (jedes Modelljahr neu beginnend) Az enyém eleve úgy kezdődik,hogy W0L0AHL52... és utána nincs 1 betű sem..szóval nem igazán stimmel össze ezzel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusher Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sziasztok! Vennek Multifunkciós (GID) kijezőt H astramba, vagy esetleg javitási vagy más megoldás érdekelne!!!! a másik, hogy nem tudom elövarázsolni a hőfokot sehogy se, olvastam pár tippet, de egyikse sikerült, erre is várok néhány ötletett! elöre is köszönöm! 2004es kiadás Link to comment Megosztás: More sharing options...
vapega Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Beleptem a boldog Astra H tulajdonosok taboraba. Nagyon jo gep, egybol at is nyalaztam a hozza adott ~350 oldalas leirasocskat. A kocsit hasznaltam vettem, es volt par dolog, amit nem ertek, illetve nem tudom, hogy is van ez: - a radio automatikusan bekapcsol, mikor beinditom az autot. nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? (marmint az automatikus indulast) - ez egy astra 1.4 enjoy gyari felszereltseggel (2 soros kijelzo) ez nem jelzi sehol a fogyasztast? nem lehet beallitani? - a szamitogepen belepek a "Settings" menube, de az Ign. Logicon kuvol nincs semmi, ez normalis? (meg mi is tulkepp az ign logic on/off) koszonettel! tamas Hát sajna a kétsoros nem mutat mást mint amit látsz rajta. Az Ign. Logic-ot kikapcsold és nem indul a rádió a kocsival.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grm Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Sziasztok! Nekem F Astrám van, de kölcsön kértem egy H Astrát, és pechemre eltörött az a pálca ami a hátramenet kapcsolásakor felhúzza a műanyagot ami akadályozza, hogy az 1-esnél jobban balra lehessen tolni a sebváltókart (pl. Rückwerts kapcsolásához). Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mit lehet tenni, szerintetek lehet ilyet külön kapni hozzá, mondjuk bontóban? Eseteleg ha igen akkor van valami furfang, hogy hogyan jön le a sebváltógomb? (F Astrán már cseréltem gombot, de elég erőszakosan kellett levenni). Kösz: Grm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 váltókar csere kompletten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grm Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Aha köszi, és azt mi tartja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Sziasztok! Az ajtódíszlécek patenttal, vagy ragasztóval vannak rögzítve az ajtókhoz? Színrefújásnál nagyon megkönnyítené a helyzetemet, ha patentos volna. Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Sziasztok! Egy olyan gondom akadt az Astra-val, hogy kb. 6-odjára indult csak be! Indítóztam és mintha indult volna, de abban a pillanatban le is állt és elég fura hangokat adott vmi a motortér felől! Tud valaki vmit így mondani, mi lehet a baj? Előre is köszönöm! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csecsa Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Beleptem a boldog Astra H tulajdonosok taboraba. Nagyon jo gep, egybol at is nyalaztam a hozza adott ~350 oldalas leirasocskat. A kocsit hasznaltam vettem, es volt par dolog, amit nem ertek, illetve nem tudom, hogy is van ez: - a radio automatikusan bekapcsol, mikor beinditom az autot. nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? (marmint az automatikus indulast) - ez egy astra 1.4 enjoy gyari felszereltseggel (2 soros kijelzo) ez nem jelzi sehol a fogyasztast? nem lehet beallitani? - a szamitogepen belepek a "Settings" menube, de az Ign. Logicon kuvol nincs semmi, ez normalis? (meg mi is tulkepp az ign logic on/off) koszonettel! tamas Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Sziasztok! Egy olyan gondom akadt az Astra-val, hogy kb. 6-odjára indult csak be! Indítóztam és mintha indult volna, de abban a pillanatban le is állt és elég fura hangokat adott vmi a motortér felől! Tud valaki vmit így mondani, mi lehet a baj? Előre is köszönöm! G. Hát én szervizbe vinném v hívnék hozzá szerelő havert, az is biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csatirobi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Sziasztok! Új vagyok a fórumon,és a segítségeteket szeretném kérni. A következő lenne a problémám az autóm szellőztető rendszere sokszor bekapcsol úgy is, hogy nincs benne a kulcs(a bekapcsoláson azt értem, hogy zugó hangot hallok a műszerfal és a kesztyűtartó mögötti részről), rövidebb hosszabb ideig tartó zúgás szokott lenni(volt amikor 1-2 percig is eltartott)! Kérdésem az lenne, hogy ez normális-e? Lemerülhet-e ettől az akumlátor? Igazából nem nagyon értek az autókhoz, és ha hülyeséget kérdezek nyugodtan javítsatok! H Astráról van szó Diesel 1.7 es automata klímás. Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pusher Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Sziasztok! Új vagyok a fórumon,és a segítségeteket szeretném kérni. A következő lenne a problémám az autóm szellőztető rendszere sokszor bekapcsol úgy is, hogy nincs benne a kulcs(a bekapcsoláson azt értem, hogy zugó hangot hallok a műszerfal és a kesztyűtartó mögötti részről), rövidebb hosszabb ideig tartó zúgás szokott lenni(volt amikor 1-2 percig is eltartott)! Kérdésem az lenne, hogy ez normális-e? Lemerülhet-e ettől az akumlátor? Igazából nem nagyon értek az autókhoz, és ha hülyeséget kérdezek nyugodtan javítsatok! H Astráról van szó Diesel 1.7 es automata klímás. Válaszaitokat előre is köszönöm! Üdv. Nyugodj meg, nekem is csinálja, elvileg normális! a szellöztetö rendszer müködik! a kesztyütartó mögött van amugy! ha pollenszüröt cserélsz akkor látod is Link to comment Megosztás: More sharing options...
csatirobi Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nyugodj meg, nekem is csinálja, elvileg normális! a szellöztetö rendszer müködik! a kesztyütartó mögött van amugy! ha pollenszüröt cserélsz akkor látod is Köszönöm a választ, csak most tudtam a géphez ülni!!! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Hy Mostanság vettem észre hogy fékelésnél eléggé fura hangokat hallok foleg a hátso kerek felol (mintha valami surlodna valamivel). Lekaptam a hátso kereket és kézi forgatásnál is hallani hogy egy részen mintha valami surlodna, és az a kerék nem is fékel rendesen! Az szeretném kérdezni hogy könnyen szétlehet-e kapni a dobot vagy van valami trukkje vagy lehuzásnál nem fog-e szétcsuszni valami? tehát meg lehet otthon barkácsolni vagy muszáj szervizbe vinni? koszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Tényállás: fejegységet jóideje kivettem, ami most van benn, azt macerás lenne ki-be veszegetni,ugyanakkor a dupladines fejegység modulján voltak a dátum,idő állítási lehetőség...hogy állítsam be az órát most...kormánytáv van,de ott a bc funkciókon kívül nem igazán tudok semmit sem elérni... ehhez is Tech2 kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts