Astra555 Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Sziasztok! Az egyik vízcsövem kilyukadt.Tudnátok segíteni beazonosítani?Vagy hagyhatom a gyári csövet és helyettesíthetem valami hasonló paraméterű csődarabbal is?Rövid cső, de kb. 90 fokban hajtott.Az egyik képen a bekarikázott. Köszönöm a segítséget!https://cromax.hu/opel/astra-h-2004-/30000000-hutorendszer/30720000-vizcsovek-es-alkatreszei/30720207-vizcso/?limitstart=0 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Augusztus25, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2014 Köszi!A szervizelési díjra emlékszel még?Pár ezer forint, biztos hogy 10 alatt anyaggal, munkadíjjal, hibafeltárással. Pontosan nem emlékszem, mert akkor mást is csináltattam. De hétvégén meg tudom nézni (ha addig nem felejtem el). Van egy füzetem, amiben minden autóval történt beavatkozást rögzítek saját magamnak, dátummal, km-óra állással, költséggel. Pont azért hogy később is vissza tudjam keresni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 (edited) Pár ezer forint, biztos hogy 10 alatt anyaggal, munkadíjjal, hibafeltárással... Nagy nehezen beazonosítottuk a csövet a Cromaxnál. Fűtéscső néven bújt el. :-) https://cromax.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=308719&option=com_virtuemart&Itemid=26&kereso_modell=49&kereso_marka=Opel Sajnos csak egyben kapható. Az ecat24 is egy cikkszám alatt hozza így ezt a 3 csődarabot az Y elosztóval. 13.000.- Ft lesz, de nem is bánom annyira, mert az előző tulajnál már valamiért babrálták ezt az elosztót és ABA bilincsekkel rakták össze. Az a baj a rövid csővel, ami kilyukadt, hogy egyik vége szűkebb, mint a másik. Módosítva Augusztus26, 2014 : okynoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Nagy nehezen beazonosítottuk a csövet a Cromaxnál.Fűtéscső néven bújt el. :-) https://cromax.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=308719&option=com_virtuemart&Itemid=26&kereso_modell=49&kereso_marka=Opel Sajnos csak egyben kapható. Az ecat24 is egy cikkszám alatt hozza így ezt a 3 csődarabot az Y elosztóval. 13.000.- Ft lesz, de nem is bánom annyira, mert az előző tulajnál már valamiért babrálták ezt az elosztót és ABA bilincsekkel rakták össze. Az a baj a rövid csővel, ami kilyukadt, hogy egyik vége szűkebb, mint a másik.Teljesen igazad van! Én néztem be bocsánat. Nekem egy másik cső volt lyukas, ugyan ezen a környéken. Ez:http://kepfeltoltes.hu/130504/P1030249_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bonorisz Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Nekem az ablakmosó folyadék csöve lyukas, pont a bal első lámpa alatt csöpög. Hasonló esettel találkozott már valaki, és ha igen, cseréje-szervízelése mennyibe kerül? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Bonorisz! Ott van a tartály is, nem? Én már szedtem ki a tartályt, mikor az érzékelőt tettem bele. Ha megemeled a kocsit, esetleg kiveszed a kerekdobot is, nem férsz hozzá a lyukas csőhöz? Akkor a csövet ki tudnád ccserélni, vagy kivágva a lyukas részt, megtoldani. Csak egy ötlet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
arnoldline Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni itt az oldalon, mint sokan mások :) Opel Astra H 1.7 CDTI Z17DTH, 2005.09.-havi gyártású autóm van és a következő hibakódot kapom fék, gáz, gyújtáskor: ecn 62102 Mit jelenthet ez? - nem találtam még infót a google-ban róla :( Köszönöm segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni itt az oldalon, mint sokan mások :) Opel Astra H 1.7 CDTI Z17DTH, 2005.09.-havi gyártású autóm van és a következő hibakódot kapom fék, gáz, gyújtáskor: ecn 62102 Mit jelenthet ez? - nem találtam még infót a google-ban róla :( Köszönöm segítségeteket! Szia! A 6-os előtt nincs véletlenül egy nulla? Ha igen, akkor a P0621 kódot keresd.http://engine-codes.com/p0621.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
arnoldline Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 ECN 062102 . bocs, kicsit félrenéztem egy 0-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
arnoldline Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 szóval a generátornál lehet vlaami hiba, remélem nem nagy a baj mert úgy olvastam van neki költsége :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 (edited) Nekem az ablakmosó folyadék csöve lyukas, pont a bal első lámpa alatt csöpög. Hasonló esettel találkozott már valaki, és ha igen, cseréje-szervízelése mennyibe kerül? Előre is köszi! Szia. Bocs, lehet hülye kérdés, de biztos, hogy a cső lyukas? Mert nekem is csöpögött, és a ludas a cső végén lévő "L" alakú vég volt, ami a spricni-motor két kivezetésére van rakva... Ilyen Itt a 11. motyó. Módosítva Augusztus26, 2014 : Maybal 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
baliybby Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Szia. Bocs, lehet hülye kérdés, de biztos, hogy a cső lyukas? Mert nekem is csöpögött, és a ludas a cső végén lévő "L" alakú vég volt, ami a spricni-motor két kivezetésére van rakva...Ilyen Itt a 11. motyó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
baliybby Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Szia. Bocs, lehet hülye kérdés, de biztos, hogy a cső lyukas? Mert nekem is csöpögött, és a ludas a cső végén lévő "L" alakú vég volt, ami a spricni-motor két kivezetésére van rakva...Ilyen Itt a 11. motyó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
baliybby Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 Sziasztok Röptető tengelyről halottatok már állítólag az A. B galyra ment és 2kg kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Augusztus26, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2014 (edited) Sziasztok Röptető tengelyről halottatok már állítólag az A. B galyra ment és 2kg kerül Persze....általában repülőgépekben, és helikopterekben keresendő....vagy Fantomas Citroenjében....és nincs annyi, elég az 1kg is...:D Módosítva Augusztus26, 2014 : Maybal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bonorisz Elküldve Augusztus27, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2014 Szia. Bocs, lehet hülye kérdés, de biztos, hogy a cső lyukas? Mert nekem is csöpögött, és a ludas a cső végén lévő "L" alakú vég volt, ami a spricni-motor két kivezetésére van rakva... Ilyen Itt a 11. motyó. Ez is elképzelhető, elég intenzíven csöpög, ami nem csak a tócsából látható, hanem hogy elég gyorsan elfogy a betöltött folyadék, pedig nem mosok sokat szélvédőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi10 Elküldve Augusztus27, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2014 Sziasztok! a Gyári GM hűtőfolyadék az G12? vagy G13? Vásároltam egy Optikai fagyálló mérőt és nem tudom melyik tartományt kell nézzem? ezekbe etilén van? valamint az ablakmosónál az etilén részét nézzem? vagy a SRF1 es skálát?? http://www.fetis.hu/custom/fetis/image/data/product/refraktometer.png Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Meg akarom nézni a bal hétsó ajtóba menő vezetékeket, mert van egy olyan sejtésem, hogy nekem is meg van szakadva a kábel. Aki szedte már szét, írja már le legyen szíves, hogy a csatlakozót hogy lehet levlasztani az ajtóról? Ill. ugye jól sejtem, hogy a "szokásos" kábeltörés az a "harmonikában" van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hafes Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Meg akarom nézni a bal hétsó ajtóba menő vezetékeket, mert van egy olyan sejtésem, hogy nekem is meg van szakadva a kábel. Aki szedte már szét, írja már le legyen szíves, hogy a csatlakozót hogy lehet levlasztani az ajtóról? A képen látható bal oldali rész van a hátsó ajtóban, a jobb oldali az odavezető kábelköteg. Csak a kék színű műanyag gyűrű alakú részt kell ütközésig benyomni és a jobb oldali részt érzéssel ki lehet belőle húzni. A két elemet a kis műanyag körmök tartják egymásban, ami a nyomás hatására kioldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 A képen látható bal oldali rész van a hátsó ajtóban, a jobb oldali az odavezető kábelköteg. Csak a kék színű műanyag gyűrű alakú részt kell ütközésig benyomni és a jobb oldali részt érzéssel ki lehet belőle húzni. A két elemet a kis műanyag körmök tartják egymásban, ami a nyomás hatására kioldható. Köszi a képes leírást! Holnap megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habi Elküldve Szeptember1, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2014 (edited) Sziasztok! Autómata klímám van. És csak hideget fúj. Hiába tekerem fel a hőmérsékletet. Ha a kintinél feljebb vagy lejjebb tekerem a szabályzót erősödik a fúlyás, de csak hideget fúj.Tud valaki segíteni mi lehet vele? Módosítva Szeptember1, 2014 : Habi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Szeptember2, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2014 Sziasztok!Autómata klímám van. És csak hideget fúj. Hiába tekerem fel a hőmérsékletet. Ha a kintinél feljebb vagy lejjebb tekerem a szabályzót erősödik a fúlyás, de csak hideget fúj.Tud valaki segíteni mi lehet vele?Lehet hogy banális a kérdésem, de a motor üzemmeleg volt, amikor maxra tekerted a fűtést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habi Elküldve Szeptember2, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2014 Lehet hogy banális a kérdésem, de a motor üzemmeleg volt, amikor maxra tekerted a fűtést? Persze, Meleg volt. De mégís jéghideg levegőt fujt. Létezhet , hogy valami keverőszelep elromlott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peterruzs Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Sziasztok. Van egy Z14XEP motorral felszerelt 2006-os Astrám, mostanában vettem észre hogy több esetben is ingadozik az alapjárat, picit mozdul a fordulatszámmérő, találkozott már valaki hasonlóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci320 Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 Sziasztok! Segítsetek nekem abban, hogy a középső info kijelzőn hogyan lehet (ha lehet) eltüntetni a pillanatnyi fogyasztás és a megteendő út távolságát jelző feliratot? Rádió felirat felül, ezek alul. köszönöm, üdv.: Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts