Zsolti25 Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Sziasztok, Tud valaki segíteni abban, hogy lehet kivenni a hátsó üléslapot? Elöl két húzókapocs OK, de hátul még rögzíti valami.Astra H 5a. Köszönöm. Egy kis képes segítség is ... http://translate.google.com/translate?depth=1&hl=hu&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=hu&u=http://www.astra-h.ru/zaslonka.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 (edited) Ezt nem egeszen ertem, a hatso ulestamlak nem ledonthetok? A leirasbol nem tunik ugy, hogy ez extra lenne, bar az kimaradt belole, mit kell tenni az ulolappal. Nekem 1/3 - 2/3 aranyban osztva van, es mindket reszen van egy ful (esetleg behajtva a lap ala, ki kell forditani). Ezt a fulet meghuzva az ulolap elore kidontheto, es utana mar siman latszik, hogy kell kivenni.Nekem 1/3 - 1/3 - 1/3 arányban dönthető. Mármint a háttámla, az ülőlap úgy néztem egy darabban van. De az ülőlapot még sose próbáltam kivenni.Én úgy emlékszem, hogy valaki itt azt írta, hogy nem érdemes kivenni. De ha rosszul emlékszem, akkor elnézést!Egy másik fórumon viszont határozottan emlékszem, hogy valaki szidta az Astrát, hogy milyen hülyeség, hogy nem dönthető síkba a hátsó üléssor támlája, mert nem vehető ki az ülőlap. Ezek szerint az illető sem tudott róla, hogy van ilyen opció...Mindenesetre megnéztem most a kezelési útmutatót. Az 5 ajtósnál ebben sem írnak olyat, hogy ki lehetne venni a hátsó üléslapot. Egyedül a kombinál említik meg. És ott a rajz alapján mintha az ülőlap sem egyben lenne, hanem osztott.De az való igaz, hogy nekem is van két húzófül az ülőlap első részén. Már nézegettem hogy az vajon mire való, de erőltetni én sem mertem. Módosítva Július21, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Nekem 1/3 - 1/3 - 1/3 arányban dönthető. Mármint a háttámla, az ülőlap úgy néztem egy darabban van. De az ülőlapot még sose próbáltam kivenni. Én úgy emlékszem, hogy valaki itt azt írta, hogy nem érdemes kivenni. De ha rosszul emlékszem, akkor elnézést! Egy másik fórumon viszont határozottan emlékszem, hogy valaki szidta az Astrát, hogy milyen hülyeség, hogy nem dönthető síkba a hátsó üléssor támlája, mert nem vehető ki az ülőlap. Ezek szerint az illető sem tudott róla, hogy van ilyen opció... Mindenesetre megnéztem most a kezelési útmutatót. Az 5 ajtósnál ebben sem írnak olyat, hogy ki lehetne venni a hátsó üléslapot. Egyedül a kombinál említik meg. És ott a rajz alapján mintha az ülőlap sem egyben lenne, hanem osztott. De az való igaz, hogy nekem is van két húzófül az ülőlap első részén. Már nézegettem hogy az vajon mire való, de erőltetni én sem mertem. A hatlap nekem is 3 reszbol all, de meg az ulolapra radonteni nem probaltam, nyilvan ugy nem megy le vizszintesbe. Arrol sincs szo, hogy az ulolapot ki kene venni, csak ki lehet, ha valaki nagyon akarja. A fulet meg kell huzni, benyulni a lap es a tamla koze, es az elso ules moge bedonteni. Ezutan mar vizszintesbe megy a tamla; nem gondoltam volna, hogy ez itt ekkora ujdonsag lesz :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Nekem 1/3 - 1/3 - 1/3 arányban dönthető. Mármint a háttámla, az ülőlap úgy néztem egy darabban van. De az ülőlapot még sose próbáltam kivenni. Én úgy emlékszem, hogy valaki itt azt írta, hogy nem érdemes kivenni. De ha rosszul emlékszem, akkor elnézést! Egy másik fórumon viszont határozottan emlékszem, hogy valaki szidta az Astrát, hogy milyen hülyeség, hogy nem dönthető síkba a hátsó üléssor támlája, mert nem vehető ki az ülőlap. Ezek szerint az illető sem tudott róla, hogy van ilyen opció... Mindenesetre megnéztem most a kezelési útmutatót. Az 5 ajtósnál ebben sem írnak olyat, hogy ki lehetne venni a hátsó üléslapot. Egyedül a kombinál említik meg. És ott a rajz alapján mintha az ülőlap sem egyben lenne, hanem osztott. De az való igaz, hogy nekem is van két húzófül az ülőlap első részén. Már nézegettem hogy az vajon mire való, de erőltetni én sem mertem. Én már vettem ki az hátsó ülőlapot. Kb.1 perc. Visszarakni kicsit több, talán 3 perc (el kell találni, hogy hátul beakardjon. szerintem 3.-ra már a szintidő itt is 1 perc lehet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 A hatlap nekem is 3 reszbol all, de meg az ulolapra radonteni nem probaltam, nyilvan ugy nem megy le vizszintesbe. Arrol sincs szo, hogy az ulolapot ki kene venni, csak ki lehet, ha valaki nagyon akarja. A fulet meg kell huzni, benyulni a lap es a tamla koze, es az elso ules moge bedonteni. Ezutan mar vizszintesbe megy a tamla; nem gondoltam volna, hogy ez itt ekkora ujdonsag lesz :)Nekem újdonság. Ha a kezelésiben nincs benne, honnan kellene tudnom? :)Eddig mindig az ülőlapra döntöttem a támlát. Így előrefelé van egy kis emelkedése nem megy le síkba, de ez sose zavart.Ezt az üléslap "bedöntését" nem is nagyon értem egyelőre, de ha kipróbálom, biztos minden világos lesz. A fület merre húzod? Előre, vagy felfelé? Ezután benyúlok a támla és az ülőlap közé, ahogy írod, a hajlatba. És azt merre húzom?Hétvégén mindenképp kipróbálom. Már csak azért is, mert raklapokat kéne szállítanom. Előtte persze valami régi pléddel kibélelem a csomagteret, nehogy a kárpitok lássák kárát. Nem lenne rossz, ha teljesen síkba lehetne dönteni a támlákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Nekem újdonság. Ha a kezelésiben nincs benne, honnan kellene tudnom? :) Eddig mindig az ülőlapra döntöttem a támlát. Így előrefelé van egy kis emelkedése nem megy le síkba, de ez sose zavart. Ezt az üléslap "bedöntését" nem is nagyon értem egyelőre, de ha kipróbálom, biztos minden világos lesz. A fület merre húzod? Előre, vagy felfelé? Ezután benyúlok a támla és az ülőlap közé, ahogy írod, a hajlatba. És azt merre húzom? Hétvégén mindenképp kipróbálom. Már csak azért is, mert raklapokat kéne szállítanom. Előtte persze valami régi pléddel kibélelem a csomagteret, nehogy a kárpitok lássák kárát. Nem lenne rossz, ha teljesen síkba lehetne dönteni a támlákat. Én már ugyan régen vettem ki, de ha jól emlékszem elől a két lukas "fül" meghúzása. Ekkor elöl kiakad két rugós zár. Aztán az üléslapot ha jól emlékszem egy kicsit hátra kell tolni (2-3 centit) és után a hátsó felét felhúzni. Két oldalt van 1-1 kampó amibe beakad elöl és hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Nekem újdonság. Ha a kezelésiben nincs benne, honnan kellene tudnom? :) Eddig mindig az ülőlapra döntöttem a támlát. Így előrefelé van egy kis emelkedése nem megy le síkba, de ez sose zavart. Ezt az üléslap "bedöntését" nem is nagyon értem egyelőre, de ha kipróbálom, biztos minden világos lesz. A fület merre húzod? Előre, vagy felfelé? Ezután benyúlok a támla és az ülőlap közé, ahogy írod, a hajlatba. És azt merre húzom? Hétvégén mindenképp kipróbálom. Már csak azért is, mert raklapokat kéne szállítanom. Előtte persze valami régi pléddel kibélelem a csomagteret, nehogy a kárpitok lássák kárát. Nem lenne rossz, ha teljesen síkba lehetne dönteni a támlákat. Szia! Nálam úgy van, hogy a kis fül meghúzásával az ülőlapot előre tudom dönteni. Meghúzom a kis kart, majd ugyanott alányúlok és előre kezdem húzni. Akkor az ülőlap eleje kicsit megemelkedik és előre megy, majd utána a hátuljánál fogva előre tudom dönteni. Utána ki kell venni a két szélső fejtámlát, amit az ülőlap helyére kell tenni, majd utána rá lehet dönteni teljesen a hátlapot és szinte teljesen vízszintben lesz a csomagtartó, meg az utastér. Bár én már vettem ki az ülőlapot is ágy szállítása miatt. Az sem nehéz művelet. Ja, 2/3- 1/3 elosztású az enyém. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 (edited) Nekem újdonság. Ha a kezelésiben nincs benne, honnan kellene tudnom? :) Eddig mindig az ülőlapra döntöttem a támlát. Így előrefelé van egy kis emelkedése nem megy le síkba, de ez sose zavart. Ezt az üléslap "bedöntését" nem is nagyon értem egyelőre, de ha kipróbálom, biztos minden világos lesz. A fület merre húzod? Előre, vagy felfelé? Ezután benyúlok a támla és az ülőlap közé, ahogy írod, a hajlatba. És azt merre húzom? Hétvégén mindenképp kipróbálom. Már csak azért is, mert raklapokat kéne szállítanom. Előtte persze valami régi pléddel kibélelem a csomagteret, nehogy a kárpitok lássák kárát. Nem lenne rossz, ha teljesen síkba lehetne dönteni a támlákat. No lefenykepeztem :) http://kepfeltoltes.hu/view/140721/2014-07-21_16.24.19_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/140721/2014-07-21_16.25.58_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A fulet elore kell huzni, de minden mesenel tobbet er a szemelyes kiserlet... Meg kell fogni, aztan addig rangatni, amig nem tortenik valami :) Módosítva Július21, 2014 : csaba66 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 (edited) Meghúzom a kis kart...Kis kar? Az hol van? Én csak azt a két húzókallantyút láttam eddig az ülőlap elején. Most már muszáj lesz tüzetesebben is megnéznem! No lefenykepeztem :)Aha! :)Na ezt kipróbálom! De így meg a fejtámlákat is le kell szedni. Bár az nem gond, egy mozdulat... Meg így picit rövidebb lesz a raktér.Én meg ezt találtam most a neten. Ez az ülőlapra hajtós módszer. Úgy látszik más is használja így: http://www.99-04.azauto.hu/tesztek/opelastra/raktern.jpg Módosítva Július21, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Sziasztok! Kombi, hátsó lökhárító leszedéséről van-e valakinek leírása? A kerekek mellett rosszul áll, meg szeretném igazitani. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ailles Elküldve Július22, 2014 Megoszt Elküldve Július22, 2014 Sziasztok! próbáltam keresgetni, de nem találtam ilyen kérdést, ezért most itt teszem fel. 1.6-os autóban ha bekapcsolom a klímát szinte leáll az autó. Elmegy az ereje, hiába pörgetem, nem gyorsul, csak erőlködik. Olyasmi érzés mintha kézifékkel, vagy kettesben indulnék. Ha kikapcsolom a klímát és utána vissza, akkor néha megy rendesen, néha újra jön az erőlködés. Alapjárat is visszaesik, egyenetlen lesz. Azt vettem észre, hogy elsősorban nagy melegben ( 30 fok vagy felette ) csinálja, 25-28 foknál még normálisan működik. Mitől lehet ez? Ennyire rossz lehet a klíma kompresszor? Mutattam szerelőnek, akkor persze semmi baja nem volt. Lehet összefüggés azzal hogy 150.000 km-hez közelít az autó és esedékes a szíjak cseréje. ( arra nem emlékszem pontosan, hogy a hosszbordás szíj, vagy a vezérmű szíj hajtja a klímát) Ha valakinek van tapasztalata vagy ötlete legyen szíves ossza meg! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Július22, 2014 Megoszt Elküldve Július22, 2014 Sziasztok! próbáltam keresgetni, de nem találtam ilyen kérdést, ezért most itt teszem fel. 1.6-os autóban ha bekapcsolom a klímát szinte leáll az autó. Elmegy az ereje, hiába pörgetem, nem gyorsul, csak erőlködik. Olyasmi érzés mintha kézifékkel, vagy kettesben indulnék. Ha kikapcsolom a klímát és utána vissza, akkor néha megy rendesen, néha újra jön az erőlködés. Alapjárat is visszaesik, egyenetlen lesz. Azt vettem észre, hogy elsősorban nagy melegben ( 30 fok vagy felette ) csinálja, 25-28 foknál még normálisan működik. Mitől lehet ez? Ennyire rossz lehet a klíma kompresszor? Mutattam szerelőnek, akkor persze semmi baja nem volt. Lehet összefüggés azzal hogy 150.000 km-hez közelít az autó és esedékes a szíjak cseréje. ( arra nem emlékszem pontosan, hogy a hosszbordás szíj, vagy a vezérmű szíj hajtja a klímát) Nekem is ilyen. Engem is bosszant ha lámpánál gyorsítani akarok. Én nyár elején ujratöltöttem a klimát, de nem használt. Sőt a 150.000-nek megfelelően hosszbordás szíj csere is volt. De ugyanolyan maradt. Ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oriat Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Sziasztok! próbáltam keresgetni, de nem találtam ilyen kérdést, ezért most itt teszem fel. 1.6-os autóban ha bekapcsolom a klímát szinte leáll az autó. Elmegy az ereje, hiába pörgetem, nem gyorsul, csak erőlködik. Olyasmi érzés mintha kézifékkel, vagy kettesben indulnék. Ha kikapcsolom a klímát és utána vissza, akkor néha megy rendesen, néha újra jön az erőlködés. Alapjárat is visszaesik, egyenetlen lesz. Azt vettem észre, hogy elsősorban nagy melegben ( 30 fok vagy felette ) csinálja, 25-28 foknál még normálisan működik. Mitől lehet ez? Ennyire rossz lehet a klíma kompresszor? Mutattam szerelőnek, akkor persze semmi baja nem volt. Lehet összefüggés azzal hogy 150.000 km-hez közelít az autó és esedékes a szíjak cseréje. ( arra nem emlékszem pontosan, hogy a hosszbordás szíj, vagy a vezérmű szíj hajtja a klímát) Ha valakinek van tapasztalata vagy ötlete legyen szíves ossza meg! Köszi Igaz, az enyém 1.4-es (X14XE), de hasonló a tapasztalatom a klima használatakor. Érezhetően veszít a nyomatékból és magasabb fordulaton sem jön meg az "erő". Viszont a család Z14XEP-vel szerelt H Astra-ja az enyémhez képest igen dinamikus, pörgős autó még klímával is. Érzésre olyan, mintha a H úgy menne klímával, mint az enyém a nélkül. Vagy ennyi különbség lenne a két motor között? Az is megfordult a fejemben, hogy annak idején az én autómnál a vezérmű szíjat rosszul rakták fel és odébb van egy foggal. (?) Még van 3e km a következő cseréig, akkor majd kiderül. Addig pedig ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ailles Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Igaz, az enyém 1.4-es (X14XE), de hasonló a tapasztalatom a klima használatakor. Érezhetően veszít a nyomatékból és magasabb fordulaton sem jön meg az "erő". Viszont a család Z14XEP-vel szerelt H Astra-ja az enyémhez képest igen dinamikus, pörgős autó még klímával is. Érzésre olyan, mintha a H úgy menne klímával, mint az enyém a nélkül. Vagy ennyi különbség lenne a két motor között? Az is megfordult a fejemben, hogy annak idején az én autómnál a vezérmű szíjat rosszul rakták fel és odébb van egy foggal. (?) Még van 3e km a következő cseréig, akkor majd kiderül. Addig pedig ez van. Ezek szerint ez ilyen. Kérdeztem szerelőtől is, de ő is azt mondta, hogy az 1.6-os motor még simán észreveszi a klímát. Sőt, pont akkor volt egy ügyfele, aki egy Mercit használ, igaz csak a kisebbek közül, de ő is azt mondta, be sem kapcsolja mert úgy megnő a fogyasztás, hogy nem éri meg. Azt nem tudom, hogy a vezérmű szíj helyzete befolyásolja-e, de van benne logika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ailles Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Nekem is ilyen. Engem is bosszant ha lámpánál gyorsítani akarok. Én nyár elején ujratöltöttem a klimát, de nem használt. Sőt a 150.000-nek megfelelően hosszbordás szíj csere is volt. De ugyanolyan maradt. Ez van. Az újratöltést én is próbáltam, de semmi eredménye. Oriat hozzászólásában említi a vezérműszíj helyzetét. Ez kb. 2 hét múlva nálam is kiderül, akkorra tervezem a cserét, a szerelőmnél, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját. Talán lesz ötlete a klímával kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július23, 2014 Megoszt Elküldve Július23, 2014 Az újratöltést én is próbáltam, de semmi eredménye. Oriat hozzászólásában említi a vezérműszíj helyzetét. Ez kb. 2 hét múlva nálam is kiderül, akkorra tervezem a cserét, a szerelőmnél, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját. Talán lesz ötlete a klímával kapcsolatban. A klima ujratoltese legfeljebb ronthat a helyzeten, mert utana esetleg tobb gazt kell komprimalni :) El kell fogadni, hogy a klima hajtasa, akarcsak a generatore, vagy barmi mase, teljesitmenyt igenyel. Vannak olyan autok is, amelyek eroteljes gyorsitaskor lekapcsoljak a klimat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Július24, 2014 Megoszt Elküldve Július24, 2014 Ma megnéztem hátul az ülőlapot hogy felbillen-e de semmi, nem tudtam sehova billenteni, régebben már kivettem, de akkor teljesen kijött. Lehet hogy az is bizonyos évjárat után alkalmazták vagy nagyobb felszereltségnél volt csak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július25, 2014 Megoszt Elküldve Július25, 2014 Ma megnéztem hátul az ülőlapot hogy felbillen-e de semmi, nem tudtam sehova billenteni, régebben már kivettem, de akkor teljesen kijött.Lehet hogy az is bizonyos évjárat után alkalmazták vagy nagyobb felszereltségnél volt csak ?Én is megnéztem valamelyik reggel. De a teremgarázsban a félhomályban nem akartam vele szerencsétlenkedni. Majd hétvégén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 (edited) Próbálgattam a hátsó ülőlapot felhajtani úgy, hogy írtátok. A két, az ülőlap elején lévő műanyag kallantyút kihúztam, ekkor kioldott a két első rögzítő. Idáig rendben van. De utána bárhogy húzom, feszegetem, rángatom, meg se moccan. :(Az elejét meg tudom emelni, de hátul a támlák felé valami még fogja. Nem is nagyon látom, kitapogatni se tudom hogy mi.Bár ha hátul is sikerülne valahogy leoldani, akkor el nem tudom képzelni, hogy mi fogja még az autóhoz tartani, amin keresztül előre tudom felhajtani. Nekem úgy tűnik, hogy egy az egyben kijönne az autóból.Kb 10 percen keresztül rángattam, próbálgattam, szenvedtem vele, jól le is izzadtam, de semmi, meg se mozdul. Így továbbra is rejtély számomra hogy azt hogyan lehet felhajtani. Vagy nekem van valami speckó ülésem, ami nem olyan mint a tiétek, vagy nem tudom...Szerk.:Közben tettem még egy kísérletet, de feladom!Arra a konklúzióra jutottam, hogy két féle H Astra hátsó ülőlap létezik. Az egyik fajtát fel lehet hajtani, a másikat nem. Az enyém az utóbbi csoportba tartozik. :(Így néz ki ha kikattintom az első rögzítőket és befotózok az ülőlap alá: http://kepfeltoltes.hu/140726/P1030642_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAz eleje teljesen szabadon van, a hátsó felét meg valami fixen fogja. Módosítva Július26, 2014 : Cserenkov Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 Próbálgattam a hátsó ülőlapot felhajtani úgy, hogy írtátok. A két, az ülőlap elején lévő műanyag kallantyút kihúztam, ekkor kioldott a két első rögzítő. Idáig rendben van. De utána bárhogy húzom, feszegetem, rángatom, meg se moccan. :( Az elejét meg tudom emelni, de hátul a támlák felé valami még fogja. Nem is nagyon látom, kitapogatni se tudom hogy mi. Bár ha hátul is sikerülne valahogy leoldani, akkor el nem tudom képzelni, hogy mi fogja még az autóhoz tartani, amin keresztül előre tudom felhajtani. Nekem úgy tűnik, hogy egy az egyben kijönne az autóból. Kb 10 percen keresztül rángattam, próbálgattam, szenvedtem vele, jól le is izzadtam, de semmi, meg se mozdul. Így továbbra is rejtély számomra hogy azt hogyan lehet felhajtani. Vagy nekem van valami speckó ülésem, ami nem olyan mint a tiétek, vagy nem tudom... Szerk.: Közben tettem még egy kísérletet, de feladom! Arra a konklúzióra jutottam, hogy két féle H Astra hátsó ülőlap létezik. Az egyik fajtát fel lehet hajtani, a másikat nem. Az enyém az utóbbi csoportba tartozik. :( Így néz ki ha kikattintom az első rögzítőket és befotózok az ülőlap alá: http://kepfeltoltes.hu/140726/P1030642_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az eleje teljesen szabadon van, a hátsó felét meg valami fixen fogja. Szia! Előre próbáltad húzni? Ha az elejét felemeled, utána előre kell húzni, utána felemelni a hátulját. (A kombinál legalábbis így van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stefike Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 (edited) http://translate.google.com/translate?depth=1&hl=hu&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=hu&u=http://www.astra-h.ru/zaslonka.html Bal oldalon menűbel nézd meg: lehajtható hátsóülés Módosítva Július26, 2014 : stefike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 Szia!Előre próbáltad húzni? Ha az elejét felemeled, utána előre kell húzni, utána felemelni a hátulját.(A kombinál legalábbis így van)Persze, de meg se mozdul.Közben visszaolvastam és a 163. oldalon írnak többen erről az ülőlap ki-be szerelésről. Valaki tett fel fotót is a hátsó kampóról ami tartja. Ha arról sikerülne valahogy látatlanban lebűvészkedni, akkor simán kijönne az egész ülőlap. Ezért nem tudom még mindig elképzelni hogy működik ez a felhajtás...De már lassan ott tartok, hogy ennyi vesződséget nem ér. Jó az úgy, hogy az ülőlapra hajtom a támlákat. Így igaz hogy nem megy le teljesen síkba, de ez ilyen, nem nagyon lehet vele mást csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stefike Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 (edited) Persze, de meg se mozdul. Közben visszaolvastam és a 163. oldalon írnak többen erről az ülőlap ki-be szerelésről. Valaki tett fel fotót is a hátsó kampóról ami tartja. Ha arról sikerülne valahogy látatlanban lebűvészkedni, akkor simán kijönne az egész ülőlap. Ezért nem tudom még mindig elképzelni hogy működik ez a felhajtás... De már lassan ott tartok, hogy ennyi vesződséget nem ér. Jó az úgy, hogy az ülőlapra hajtom a támlákat. Így igaz hogy nem megy le teljesen síkba, de ez ilyen, nem nagyon lehet vele mást csinálni. Most tettem fel a linket hogy hogyan néz ki az első és a hátsó kampó. Abból lehet következtetni Módosítva Július26, 2014 : stefike 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 (edited) de az ukrán oldalon azt irja hogy amiben fel lehet hajtani az ülőlapot az Sedan nem pedig ferdehátu (Hatchback) A képen az ugy látszik mintha ott szanér fogná nem pedig kiakaszthato kampo. Persze itt is meg lehet oldani a hatchback-ban hogy majdnem teljesen sik felületet kapjunk de ahhoz mindig ki kell venni a hátsó ülőlapot. vagy tévednék? Módosítva Július26, 2014 : Robee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Július27, 2014 Megoszt Elküldve Július27, 2014 Most tettem fel a linket hogy hogyan néz ki az első és a hátsó kampó.Abból lehet következtetniKöszönöm, láttam tegnap, csak már letelt az 5 hozzászólás/24 órám és ezért nem tudtam írni.Én is arra jutottam, hogy így néz ki a hátsó kampó. De nagyon jó, hogy belinkelted az orosz oldalt, ugyanis ezen is az látszik, amit tegnap valószínűsítettem: kétféle hátsó ülőlap rögzítés létezik.Az ötajtósnál az ott lévő képek szerint nem lehet felhajtani, csak hosszú szenvedés árán teljesen kivenni. Utána meg szívni a visszarakással, hogy írták tavaly nyáron többen is. Akkor már tényleg jobb úgy, hogy nem hajtom le síkba.A másik fajta amin látszik, hogy az ülőlap elején zsanérok vannak és azon elfordulva fel lehet hajtani az ülőlapot. Ez a "szedánban" van, ahogy az orosz oldal hívja...Ennél tényleg egyszerűbb a dolog. Ha ilyenem lenne, még talán fel is hajtanám. De az enyém nem ilyen. Valószínű ezért nem is írja a kezelési útmutató hogy azt ki lehetne hajtani. Úgyhogy Csaba66, sajnos mégsem írtál számomra újdonságot...Viszont Csaba66, Astra555, nektek milyen az Astrátok? Én úgy emlékeztem hogy a tiétek is ötajtós. Legalábbis Csabáéra meg mertem volna esküdni.Akkor mégsem?Vagy ha igen, akkor vajon plusz extraként lehetett hozzá rendelni a felhajtható ülőlapot? Vagy lehet hogy évjáratfüggő? Az enyém ugyanis egy évvel régebbi.de az ukrán oldalon azt irja hogy amiben fel lehet hajtani az ülőlapot az Sedan nem pedig ferdehátu (Hatchback)A képen az ugy látszik mintha ott szanér fogná nem pedig kiakaszthato kampo.Persze itt is meg lehet oldani a hatchback-ban hogy majdnem teljesen sik felületet kapjunk de ahhoz mindig ki kell venni a hátsó ülőlapot.vagy tévednék?Pontosan.Csak a héten ketten is írták teljes meggyőződéssel, hogy azt bizony fel lehet hajtani. Van aki még képekkel is illusztrálta. Ezért próbálkoztam vele. De azóta számomra is kiderült, hogy kétféle rögzítés létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts