Cserenkov Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Visszatettem a tükör lapot, de lehet hogy nagyon megnyomkodtam, most meg nem mozgatható rendesen, néha megakad és kattog :( Lehet ezzel valamit kezdeni ? Mi okozza ?Mármint ki-be hajtáskor akad?Meg kéne nézni a mechanikát! Lehet hogy csak egy kis kenés kell neki.Ha nem extrém erővel nyomogattad, az nem árthatott neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Visszatettem a tükör lapot, de lehet hogy nagyon megnyomkodtam, most meg nem mozgatható rendesen, néha megakad és kattog :( Lehet ezzel valamit kezdeni ? Mi okozza ? Biztos nincs a helyére pattanva rendesen a tükörlapot tartó műanyag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habi Elküldve Február13, 2014 Megoszt Elküldve Február13, 2014 Sziasztok! Ma reggel csodát tett az opelom. A kuplungpedálhoz szinte hozzá sem kell érnem és már lenyomódik. Viszont nem emel ki , tehát sebességbe nem tudom tenni. Se hibajelzés se más. Nem zörög , alánéztem 1 csepp olaj sincs alatta. Találkozott valaki már ilyennel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve Február13, 2014 Megoszt Elküldve Február13, 2014 (edited) Sziasztok! Ma reggel csodát tett az opelom. A kuplungpedálhoz szinte hozzá sem kell érnem és már lenyomódik. Viszont nem emel ki , tehát sebességbe nem tudom tenni. Se hibajelzés se más. Nem zörög , alánéztem 1 csepp olaj sincs alatta. Találkozott valaki már ilyennel? Szia! Nekem a G astra tett ilyet egyszer szétment benne a kuplung kinyomó csapágy és a váltóhoz fojt be az összes fékfolyadék. Nézd meg a tartályt, hogy van e benne. Egyik este tökéletes volt reggel meg beesett a pedál mint neked. Módosítva Február13, 2014 : Pyte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habi Elküldve Február13, 2014 Megoszt Elküldve Február13, 2014 Szia! Nekem a G astra tett ilyet egyszer szétment benne a kuplung kinyomó csapágy és a váltóhoz fojt be az összes fékfolyadék. Nézd meg a tartályt, hogy van e benne. Egyik este tökéletes volt reggel meg beesett a pedál mint neked. Néztem, és a minimum felett volt az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve Február13, 2014 Megoszt Elküldve Február13, 2014 Néztem, és a minimum felett volt az olaj. Érdekes hiba :( Többet nem tudok hozzá szólni a dologhoz csak ennyit tudtam sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fido580 Elküldve Február14, 2014 Megoszt Elküldve Február14, 2014 Néztem, és a minimum felett volt az olaj. A pedál feletti-mögötti mechanikát nézd át,ott történhetnek még csodák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Szerintetek okozhat bármilyen problémát ha a hátsó dob fölötti hővédő lemez nincsen a helyén? Sajnos közel végsebességnél nem bírta az áramlatokat és lefittyedt, a három tartócsavar körül a lemez korrodált, a csavarok pedig belerohadtak a karosszériába, így elég macerás lenne visszatenni... A szomszéd szerelő srác aknából kiszedte, szerinte annyira nem is kell az oda, nincs már ott akkora hő, illetve a dob és a kasztni között is van vagy 10cm rés, ráadásul nem láttam semmi olyat amit annyira védenie kéne a megolvadástól, átmelegedéstől... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Szerintetek okozhat bármilyen problémát ha a hátsó dob fölötti hővédő lemez nincsen a helyén? Sajnos közel végsebességnél nem bírta az áramlatokat és lefittyedt, a három tartócsavar körül a lemez korrodált, a csavarok pedig belerohadtak a karosszériába, így elég macerás lenne visszatenni... A szomszéd szerelő srác aknából kiszedte, szerinte annyira nem is kell az oda, nincs már ott akkora hő, illetve a dob és a kasztni között is van vagy 10cm rés, ráadásul nem láttam semmi olyat amit annyira védenie kéne a megolvadástól, átmelegedéstől... :) Anno nekem is ugyan ez volt.....csak egy nagyobb alátétet kellett odarakni, egyszerűbb volt, mint kibányászni a lemezt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Anno nekem is ugyan ez volt.....csak egy nagyobb alátétet kellett odarakni, egyszerűbb volt, mint kibányászni a lemezt. :) Nekem is ez volt az ötletem, de ahogyan a csavarokat ki akartam tekerni letört a fejük a menet benne maradt az autóban... :/ Azért köszi:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Sziasztok! Jön a baba. Jön a gyond :) Hogy lehet az anyósülés légzsákot kikapcsolni ? A leírás valami spéci opel babaülést ír, ami automatikusan kikapcsolja. Működik ez valakinek ? Vagy van valami traszponder ? A többi autóba ezt pofonegyszerűen megoldották itt miért nem ? Áááá, help ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lllacko Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 (edited) Sziasztok! Jön a baba. Jön a gyond :) Hogy lehet az anyósülés légzsákot kikapcsolni ? A leírás valami spéci opel babaülést ír, ami automatikusan kikapcsolja. Működik ez valakinek ? Vagy van valami traszponder ? A többi autóba ezt pofonegyszerűen megoldották itt miért nem ? Áááá, help ! Módosítva Február18, 2014 : lllacko Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanyalaci Elküldve Február23, 2014 Megoszt Elküldve Február23, 2014 Sziasztok. Az lenne a kedesem, hogy milyen idokozonkent kell a vezermuszijat, feszitogorgot kicserelni? Lassan negy eve hogy csereltettem,alig mentem 30 ezret. Jelenleg Continental markaju van benne. A motor Z17DTH, 2006-os, 120. ezerben. Koszi a valaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Február23, 2014 Megoszt Elküldve Február23, 2014 T kanyalaci! Mint ahogy a gyártó által gépjárműhöz adott Kezelés, Biztonság, Karbantartás kiadványban szerepel: -vezérműszíj és feszítőgörgő csere legkésőbb 10 évenként, illetve 90 ekm-enként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Snikos Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Sziasztok! Nem rég pár hete vettem az autót, fel is töltöttem a hűtőt mert már elég kevés volt benne azóta kb 200 km-t mentem vele de már a minimum körül van.. fehér füst nincs, olaj nem habos, tócsát nem látok alatta. Mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Nem rég pár hete vettem az autót, fel is töltöttem a hűtőt mert már elég kevés volt benne azóta kb 200 km-t mentem vele de már a minimum körül van.. fehér füst nincs, olaj nem habos, tócsát nem látok alatta. Mi lehet? Ha Z17DTH, akkor a vizhutot kidorzsoli a klimahuto... Kell egy tavtarto kozejuk, no meg elvileg egy uj huto. Gyakorlatilag egy adott szint ala nem fog lemenni akkor sem, ha nem toltod fel, azaz akar hasznalhato igy is, bar ezert ki fogok kapni, tehat nem en mondtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Snikos Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Ha Z17DTH, akkor a vizhutot kidorzsoli a klimahuto... Kell egy tavtarto kozejuk, no meg elvileg egy uj huto. Gyakorlatilag egy adott szint ala nem fog lemenni akkor sem, ha nem toltod fel, azaz akar hasznalhato igy is, bar ezert ki fogok kapni, tehat nem en mondtam :) jaj hülye vagyok.. kimaradt.. Z14XEP-ről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Sziasztok! Nem rég pár hete vettem az autót, fel is töltöttem a hűtőt mert már elég kevés volt benne azóta kb 200 km-t mentem vele de már a minimum körül van.. fehér füst nincs, olaj nem habos, tócsát nem látok alatta. Mi lehet? Az is lehet, hogy közvetlenül előtted (bármilyen okból) le volt engedve a hűtőfolyadék és visszatöltéskor levegős maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Snikos Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Az is lehet, hogy közvetlenül előtted (bármilyen okból) le volt engedve a hűtőfolyadék és visszatöltéskor levegős maradt. Úgy legyen :) Azért biztos ami biztos jövőhéten elviszem megnézetem. Most utántöltöttem és meglátjuk mit csinál vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Snikos Elküldve Február26, 2014 Megoszt Elküldve Február26, 2014 (edited) Sziasztok! Nem rég pár hete vettem az autót, fel is töltöttem a hűtőt mert már elég kevés volt benne azóta kb 200 km-t mentem vele de már a minimum körül van.. fehér füst nincs, olaj nem habos, tócsát nem látok alatta. Mi lehet? Na emberek annyiban megváltoztatom a tegnapi kijelentést, hogy barnás lett a hűtővíz és erős olaj szaga van.. fehér füst még mindig nincs de egy kevéske habot már látni a betöltő nyílásnál, a pálcán nem és normális az állaga is.......hengerfej.. és remélhetőleg csak tömítés... :/ ..király..... tudja valaki, hogy ez kb mennyiből lehet megúszni? Csak érdeklődésből kérdem, eszembe se jut így hagyni. Módosítva Február26, 2014 : Snikos Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolot Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Sziasztok! Lehet nem ide tartozik, de feltenném a kérdést. A myopelservice oldalon regisztráltam, de személyes szervízes regisztrációt is kér a szervíztörténet lekérdezéséhez! Voltam már kétszer a szervízben, de fogalmuk sincs róla, hogy mi ez és hogy kell regisztráltatni! :huh: :omg: Az lenne a kérdésem van-e valakinek ilyen regisztrációja már, ha igen, hogy intézte el? Köszönöm! Üdv zolot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Sziasztok! Lehet nem ide tartozik, de feltenném a kérdést. A myopelservice oldalon regisztráltam, de személyes szervízes regisztrációt is kér a szervíztörténet lekérdezéséhez! Voltam már kétszer a szervízben, de fogalmuk sincs róla, hogy mi ez és hogy kell regisztráltatni! :huh: :omg: Az lenne a kérdésem van-e valakinek ilyen regisztrációja már, ha igen, hogy intézte el? Köszönöm! Üdv zolot Persze. Mondtam hogy ilyet szeretnék. Kettők kattintottak a számítógépen. Megkérdezték, hogy mikor vettem az autót meg talán egy két alap dolgot kérdeztek ami amúgy is benne van a forgalmiban. És már kész is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 T Cserenkov! "... kattintottak ..." Melyik márkaszerviz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 T Cserenkov! "... kattintottak ..." Melyik márkaszerviz? T mantec! Opel Penthe. Miért? Őszintén szólva nem figyeltem, hogy pontosan mivel molyoltak a pult túloldalán. De egy perc alatt megvolt az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Sziasztok! Lehet nem ide tartozik, de feltenném a kérdést. A myopelservice oldalon regisztráltam, de személyes szervízes regisztrációt is kér a szervíztörténet lekérdezéséhez! Voltam már kétszer a szervízben, de fogalmuk sincs róla, hogy mi ez és hogy kell regisztráltatni! :huh: :omg: Az lenne a kérdésem van-e valakinek ilyen regisztrációja már, ha igen, hogy intézte el? Köszönöm! Üdv zolot Hali! Nekem is ilyen "problémám" van. Itt Veszprémben sem tudták, mit hol kellene engedélyezni, regisztrálni.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts