Colin Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Az ECN130000 üres üzemanyagtankot jelent. Okok:-nincs üzemanyag, -rossz érzékelő, vagy szakadt vezeték, -esetleg a motorvezérlő hülyült meg, de ez ritkán fordul elő. Lambdaszonda vagy O2 szenzort nézzd meg előszőr. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergo.gtc Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Colin, Astra555! Köszönöm a válaszokat! Remélem, könnyen felderíthető hiba lehet! Erről a szívócsonk lapátka elállítódásról hallottatok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Hát, én a gyakorlatban nem tudok erről mit mondani. Hallottam ilyenről az egyetemen, tehát elméletileg lehetséges, hogy az elektronika beállítja a számára megfelelő értékre. Bár gondolom, hogy ahol az adatot méri, ott a szenzor rossz, vagy útközben lehet valami pl vezeték rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Sziasztok, Astra H 1.8 Gtc-hez szeretnék komplett rozsdamentes kipufogórendszert. Tudtok javasolni országon belül megbízható gyártót, vagy inkább külföldről érdemesebb rendelni és összerakni otthon? Köszi Jani Hali! Veszprém környékén tudok egy srácot, aki ügyes és lelkiismeretes, az enyémet is ő csinálta, képeket találsz az aláírásomban. Flexcsőtől 52-es saválló csövezés, két nagytestű FULL saválló dob, plusz munkadíj durván 80.000.-HuF... Anyagbeszerzésben tudok segíteni. Ha érdekel PÜ-ben elérsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Sziasztok. Volt ma szervízben a drága. Nem vagyok túl boldog a német ADAC török-lenygel-román..stb szag-embereitől. Akksi csere letudva, ez már kellett. Most kicsit szebb a hangja, érzésre minden könnyebben jár. Viszont, eddig kb minden nap kiirta az "ellenőrizze a hűtőfoyladék szintet" (persze ma nem), és mivel nem is tudták reprodukálni, szerintük ez a hiba nem áll fenn, és a szint is rendben van. (gondolom laptopot nem látott az autó) Feltételezem a szintjelző szenzor a rossz. Másik hiba, hogyha haladok rendesen, akkor nincsen, de ha mondjuk jön egy lámpa vagy egy kisebb dugó (10 autó, kb 3. zöldre megyek át a lámpán) Akkor kitól magából egy nagyobb adag füstöt, ami elég büdös. Alapból, inditás után egyből nem jelentkezik, haladnom kell valamennyit. Na most, szervíz szerint kevés levegőt kap az autó. De konkrét okot nem tudnak mondani..... Az első komolyabb hidegben jött elő a jelenség (-10 fok, most inkább +3) és azóta megvan. Mivel a fogyasztáson is látom, remélem DPF. Erre az utolsó dologra tudtok valamit mondani? Lehet a DPF? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Sziasztok!Pár napja egyik napról a másik napra megjelent egy furcsa jelenség az autóban. Nem tudom, hogy kell-e miatta aggódnom...Ha intenzíven gyorsítok erőteljes furcsa zúgás van az utastérben. Pont olyan mintha valaki bekapcsolná a páramentesítést és max fokozaton menne a szellőztető ventilátor. Ahogy elveszem a lábam a gázról, azonnal megszűnik. Illetve akkor is fokozatosan halkul, ahogy csökken a gyorsulás, de nem veszem el a gázt. Nem fémes mechanikus zajnak tűnik hanem tényleg pont olyan mint amikor a ventilátor fújja a levegőt.A fordulatszámtól nem függ, csak a gyorsulástól. Ha egyenletesen megyek semmi. Ha álló helyzetben üresben nyomkodom a gázt semmi. Mi lehet ez? Más hibát nem vettem észre, hibakód sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bat83 Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Sziasztok! A napokban azt figyeltem meg,hogy mikor üzem meleg már a motor akkor az alapjáraton a fordulatszám mutató fel le mozog kb 1-2 mm-t. Ez normális?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Sziasztok! Pár napja egyik napról a másik napra megjelent egy furcsa jelenség az autóban. Nem tudom, hogy kell-e miatta aggódnom... Ha intenzíven gyorsítok erőteljes furcsa zúgás van az utastérben. Pont olyan mintha valaki bekapcsolná a páramentesítést és max fokozaton menne a szellőztető ventilátor. Ahogy elveszem a lábam a gázról, azonnal megszűnik. Illetve akkor is fokozatosan halkul, ahogy csökken a gyorsulás, de nem veszem el a gázt. Nem fémes mechanikus zajnak tűnik hanem tényleg pont olyan mint amikor a ventilátor fújja a levegőt. A fordulatszámtól nem függ, csak a gyorsulástól. Ha egyenletesen megyek semmi. Ha álló helyzetben üresben nyomkodom a gázt semmi. Mi lehet ez? Más hibát nem vettem észre, hibakód sincs. Szia. És ha gurulsz üresben akkor van valami? Mert ugye álló helyzetben ahogy mondod semmi, tehát motor, turbo kilőve. Marad a futómű, vagy váltó....vagy kipuff.... Én csapágyra gyanakszom... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 És ha gurulsz üresben akkor van valami? Mert ugye álló helyzetben ahogy mondod semmi, tehát motor, turbo kilőve. Marad a futómű, vagy váltó....vagy kipuff.... Én csapágyra gyanakszom... A kerekcsapagy kanyarban zug, azt ismerem, mas csapagyra jobb nem gondolni... A motor es turbo elvileg viselkedhet maskepp terheles alatt, mint allo helyzetben porgetve... A felsoroltakon kivul meg ott a kuplung es a lendkerek, szoval nagyjabol barmi lehet. Gondolom, uresben nem lesz semmi, ha amugy is csak gyorsitas kozben jon elo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Szia. És ha gurulsz üresben akkor van valami? Mert ugye álló helyzetben ahogy mondod semmi, tehát motor, turbo kilőve. Marad a futómű, vagy váltó....vagy kipuff....Én csapágyra gyanakszom...Gurulva is semmi, kanyarodva is semmi, kátyús úton is semmi, fékezve is semmi. Egyenletesen haladva tempomattal vagy nélküle is semmi. Csak ha nagyobb gázt adok, vagy ha tempomattal megyek és jön egy elég rendes emelkedő akkor csinálja. Sebességi fokozattól és sebességtől függetlenül. Ugyan úgy csinálja 30-nál 2-esben, mint 130-nál 5.-ben.Ma mentem az autóval 260km-t. Volt benne város és pálya is. Figyelgettem, de nem lettem okosabb. Teljesen olyan mintha a műszerfalból a szellőzőnyílások környékéről jönne. A hangja pedig 99%-ban olyan mint a ventilátoré. De próbálgattam mindenhova irányítani a befúvást, lekapcsolni a ventilátort, figyelni hogy zúgás közben máshogy fúj-e, de semmi.Motor rendben, teljesítmény rendben, nem füstöl, hibakód nincs. Látszólag minden rendben, csak ez a hang... Link to comment Megosztás: More sharing options...
edivan Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Gurulva is semmi, kanyarodva is semmi, kátyús úton is semmi, fékezve is semmi. Egyenletesen haladva tempomattal vagy nélküle is semmi. Csak ha nagyobb gázt adok, vagy ha tempomattal megyek és jön egy elég rendes emelkedő akkor csinálja. Sebességi fokozattól és sebességtől függetlenül. Ugyan úgy csinálja 30-nál 2-esben, mint 130-nál 5.-ben. Ma mentem az autóval 260km-t. Volt benne város és pálya is. Figyelgettem, de nem lettem okosabb. Teljesen olyan mintha a műszerfalból a szellőzőnyílások környékéről jönne. A hangja pedig 99%-ban olyan mint a ventilátoré. De próbálgattam mindenhova irányítani a befúvást, lekapcsolni a ventilátort, figyelni hogy zúgás közben máshogy fúj-e, de semmi. Motor rendben, teljesítmény rendben, nem füstöl, hibakód nincs. Látszólag minden rendben, csak ez a hang... Turbó nem lehet? Milyen erős a hang? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Gurulva is semmi, kanyarodva is semmi, kátyús úton is semmi, fékezve is semmi. Egyenletesen haladva tempomattal vagy nélküle is semmi. Csak ha nagyobb gázt adok, vagy ha tempomattal megyek és jön egy elég rendes emelkedő akkor csinálja. Sebességi fokozattól és sebességtől függetlenül. Ugyan úgy csinálja 30-nál 2-esben, mint 130-nál 5.-ben. Ma mentem az autóval 260km-t. Volt benne város és pálya is. Figyelgettem, de nem lettem okosabb. Teljesen olyan mintha a műszerfalból a szellőzőnyílások környékéről jönne. A hangja pedig 99%-ban olyan mint a ventilátoré. De próbálgattam mindenhova irányítani a befúvást, lekapcsolni a ventilátort, figyelni hogy zúgás közben máshogy fúj-e, de semmi. Motor rendben, teljesítmény rendben, nem füstöl, hibakód nincs. Látszólag minden rendben, csak ez a hang... Akkor biztos nem a futómű sem...akkor lehet mégis a turbo? vagy váltóban csapágy. Volt egy fiestám, abban(igaz csak az 5. sebességnél) volt egy ciripelő-fütyülő hang....:( 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Turbó nem lehet? Milyen erős a hang?Pont mint az utastér ventilátor úgy 5-6-os fokozaton, de csak 1-2 másodpercig.A turbónak ismerem a hangját, szoktam is hallani, de nekem az mormálisnak tűnik. A generátor miatt 3 hét múlva úgyis viszem a kocsit szervizbe. Előtte elviszem a szerelőmet egy próbakörre. Remélem lesz valami ötlete...Kösz srácok, tényleg, de azt reméltem valakinek volt már ilyen. Mert így ti is én is csak találgatni tudunk.Nem tűnik feltétlenül rossz hangnak, mert nem csapágyhnag vagy nyikorgás, ciripelés vagy surlódás. Ilyen fújás szerű. Csak az zavar hogy eddig nem volt és más autóban sem hallottam még ilyet. Nem olyan mintha a motor-váltó felől jönne. Olyan mintha valami ott fújna egyet az utastérben.Előbb utóbb azért remélem kiderül mi a fene ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Pont mint az utastér ventilátor úgy 5-6-os fokozaton, de csak 1-2 másodpercig. A turbónak ismerem a hangját, szoktam is hallani, de nekem az mormálisnak tűnik. A generátor miatt 3 hét múlva úgyis viszem a kocsit szervizbe. Előtte elviszem a szerelőmet egy próbakörre. Remélem lesz valami ötlete... Kösz srácok, tényleg, de azt reméltem valakinek volt már ilyen. Mert így ti is én is csak találgatni tudunk. Nem tűnik feltétlenül rossz hangnak, mert nem csapágyhnag vagy nyikorgás, ciripelés vagy surlódás. Ilyen fújás szerű. Csak az zavar hogy eddig nem volt és más autóban sem hallottam még ilyet. Nem olyan mintha a motor-váltó felől jönne. Olyan mintha valami ott fújna egyet az utastérben. Előbb utóbb azért remélem kiderül mi a fene ez. Esetleg nem tudod felvenni és közzétenni? Talán egyszerűbb lenne közösen kitalálni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marci28 Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Ha már a hangokról van szó, amióta beköszöntek a hűvösebb napok, reggel hideg motornál valamilyen zaj jön a motor felől, de csak akkor, ha nem nyomom a gázpedált. Amint adok egy apró gázt máris eltűnik. És amint bemelegszik a motor ez a hang eltűnik. Van ötlet mi lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 Hát, bármi lehet ami tud zörögni. Nálam az akksin levő műanyag okozta ezt a zörgést, de aztán a héten az akksi csere óta nincs ilyen hang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Ha már a hangokról van szó, amióta beköszöntek a hűvösebb napok, reggel hideg motornál valamilyen zaj jön a motor felől, de csak akkor, ha nem nyomom a gázpedált. Amint adok egy apró gázt máris eltűnik. És amint bemelegszik a motor ez a hang eltűnik. Van ötlet mi lehet ez?Milyen motor? Nem Z17DTH véletlenül? Mert ilyen nekem is volt tavaly. A nagynyomású szivattyú adta ki magából, de nálam magától elmúlt. Ezért nem is piszkálom.Egy másik fórumtársunknak is volt ugyan ilyen. Ugyan úgy a nagynyomású adta, ugyan olyan hangot. Neki a túl feszes vezérműszíj okozta. Nem cseréltél mostanában vezérlést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marci28 Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Milyen motor? Nem Z17DTH véletlenül? Mert ilyen nekem is volt tavaly. A nagynyomású szivattyú adta ki magából, de nálam magától elmúlt. Ezért nem is piszkálom. Egy másik fórumtársunknak is volt ugyan ilyen. Ugyan úgy a nagynyomású adta, ugyan olyan hangot. Neki a túl feszes vezérműszíj okozta. Nem cseréltél mostanában vezérlést? Z16XER, viszont nyáron cseréltek ékszíjat és feszítőgörgőt,ez lehet az oka? De a vezérlés csere is aktuális lassan 6,5/121000. Még min. 1 év van hátra neki, előjel lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Z16XER, viszont nyáron cseréltek ékszíjat és feszítőgörgőt,ez lehet az oka? De a vezérlés csere is aktuális lassan 6,5/121000. Még min. 1 év van hátra neki, előjel lenne? Akkor ez más. Sajnos nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolcsi Elküldve December15, 2013 Megoszt Elküldve December15, 2013 Hajjaj! Én már láttam olyat, hogy teljesen totálkáros volt az autó, úgy került lakatoshoz, aki három autóból rakott össze egyet, aztán elvitték fényezni, visszapakoltak bele mindent, és eladták, mint törésmentes autót. Mondjuk, a lakatos rendkívül ügyeskezű szakember. A munkáját jellemzi, hogy aki megvette az autót, két év múlva elvitte egy szalonba, hogy beszámítassa, és ott is törésmentesnek ítélték. Pedig ha látták volna, amikor a lézeres húzató meggyfánál lett egyengetve az eleje annyira, hogy legalább a motort ki lehessen belőle szedni. (ez ilyen idézőjeles sztori a tényleg megvesznek-e olyan autót? kérdésre) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Sziasztok. Sajnos elromlott a kombi "kalaptartója". Nem tudom kiakasztani a végállásba, így nem megy vissza. Persze ha kézzel izomból kiakasztom akkor rögtön visszatekeri. A rúd végén lévő két pöcök nem mozog. :( Tud valaki segíteni, hogy lehet szétszedni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
edivan Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Sziasztok. Sajnos elromlott a kombi "kalaptartója". Nem tudom kiakasztani a végállásba, így nem megy vissza. Persze ha kézzel izomból kiakasztom akkor rögtön visszatekeri. A rúd végén lévő két pöcök nem mozog. :( Tud valaki segíteni, hogy lehet szétszedni ? Szia! Normális esetben a roló fogantyúját ahogy lenyomod, egy a roló végén végigfutó belső tengelyt mozgatsz, ami a széleken kiakasztja a fogakat és így oldod a rolót a helyéről. Na ezt a tengelyt most nem tudod mozgatni, mert a tengelyen levő pöcök kiesett. Gondolom a fogantyú most magától, ellenállás nélkül le is fittyen. Nekem is volt, én azt csináltam, hogy csavarhúzókkal kiakasztottam a rolót a két szélen, így azt vissza tudtam csévélni és kivettem az egészet. Majd a kiesett pöcök helyét megkerestem (a fogantyú közepén alul van egy slicc, ami alatt meglátod a tengelyen levő lyukat, ha mozgatod a fogantyút) és a lyukba egy 3-as menetfúróval vágtam egy menetet és behajtottam egy 3-as hernyócsavart félig (hogy álljon egy kicsit ki, hogy a karral mozgatni tudjam a tengelyt), és a csavart csavarrögzítővel berögzítettem. Így az most pöcökként funkcionál, azóta (kb egy éve) nincs baj vele. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
z19dth---150hp Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Üdv. Érdekes problémám van az autómmal,légyszi segítsen valaki ötletet adni m i lehet,mert a szervíz nem tudja mi lehet... Astra H caravan 1.9cdti 150Le,2008-as évjárat Arra lettem figyelmes hogy kipufogógáz szag van a motortérben...gondoltam eleinte az előttem haladó jármű miatt van de nem. Álló helyzetben....alapjáraton járó motornál szemmel láthatóan füst jöna motortéből(erősen gomolygó)az anyós oldali elejéből.... Ilyenkor ha nyomom az autónak csörgés jön a motortérből és a teljesítménye is kb 70%-os a valódi teljesítménynek. Ugyaezt elmondtam Opel szervízes ismerősnek is és azt tanácsolta vigyem be azonnal és akkor megnézik. A lényeg az mire bevittem az autót kb 5 perc múlva ott is voltam a hibajelenség megszűnt,a motrt direkt le sem állítottam. Egyébként már legalább 20x volt ez a jelenlség és hol rövidebb hol hosszabb ideig van a hibajelenség. Próbáltam azt is ha leállítom és újraindítom az autót megszűnik-e,de nem újraindításkor újra ez van,annyira zavaró,ha hideg van akkor mintha kigyult volna a motor úgy füstöl a motortér Ami biztos:nincs hibakód,biztos hogy kipufogófüst jön,de nem lehet látni honnan,mert nagyon sűrű a füst,mindegy hogy higed vagy meleg a motor.... Valakinek valami ötlete??? Én a turbora gyanakszom,de akkor mitől múlik a el a jelenség egy idő után?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Üdv. Érdekes problémám van az autómmal,légyszi segítsen valaki ötletet adni m i lehet,mert a szervíz nem tudja mi lehet... Astra H caravan 1.9cdti 150Le,2008-as évjárat Arra lettem figyelmes hogy kipufogógáz szag van a motortérben...gondoltam eleinte az előttem haladó jármű miatt van de nem. Álló helyzetben....alapjáraton járó motornál szemmel láthatóan füst jöna motortéből(erősen gomolygó)az anyós oldali elejéből.... Ilyenkor ha nyomom az autónak csörgés jön a motortérből és a teljesítménye is kb 70%-os a valódi teljesítménynek. Ugyaezt elmondtam Opel szervízes ismerősnek is és azt tanácsolta vigyem be azonnal és akkor megnézik. A lényeg az mire bevittem az autót kb 5 perc múlva ott is voltam a hibajelenség megszűnt,a motrt direkt le sem állítottam. Egyébként már legalább 20x volt ez a jelenlség és hol rövidebb hol hosszabb ideig van a hibajelenség. Próbáltam azt is ha leállítom és újraindítom az autót megszűnik-e,de nem újraindításkor újra ez van,annyira zavaró,ha hideg van akkor mintha kigyult volna a motor úgy füstöl a motortér Ami biztos:nincs hibakód,biztos hogy kipufogófüst jön,de nem lehet látni honnan,mert nagyon sűrű a füst,mindegy hogy higed vagy meleg a motor.... Valakinek valami ötlete??? Én a turbora gyanakszom,de akkor mitől múlik a el a jelenség egy idő után?? Helló! Esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
z19dth---150hp Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Helló! Esetleg? Köszi,utánakérdezek... vagy ez én is meg tudom nézni ha szétszedem?? MI ennek az alkatrésznek a pontos neve??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts