Astra555 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 És nem lehet rájukverni? Amúgy szerintem ez valami "népi játék" lehet a szerelőknél. Nekem, mikor összetörték a parkolóba az első lökhárítót, elvittem megcsináltatni.Nyilván leszedték, de nem ám a gyári patenttal és csavarral rakták vissza, hanem az idiótája belecsavart lemezcsavart, meg facsavart!, mert gondolom elszórta a gyárit és ez volt kéznél. Mikor megláttam, hát nagyot káromkodtam. Aztán elmentem a csegőbe és megvettem a patentokat, a csavarokat (meg a műanyag "izéket" amibe a csavart hajatni kell, mert a facsavarral azt is szétb..szta). 1200Ft-tomba került. De nem a pénz a lényeg, kérjen ennyivel többet (bár ők hagyták el), de ne gányoljon már!Ezek a dolgok engem annyira bosszantank, mert látszik, hogy pont leszarják, nem érdekli őket.Miért hozzá vitted? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Miért hozzá vitted? :-) Hát ez jó kérdés. :) Amúgy hallom ismerősöktől, meg itt is olvasom, majd mindegy... :( Jó ez a részlet, már láttam egy párszor a filmet. Lehet 1-2 szerelő ebből tanult... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Sziasztok! Tudtátok, hogy megjelent egy androidos ingyenes alkalmazás a hibakódok értelmezésére! iOpel névre hallgat. Ez az alaklmazás ami inkább sose keljen :icon1: Üdv 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve November1, 2013 Megoszt Elküldve November1, 2013 1.7 (ez nem tudom mit jelentett a felső sorban) 00505- Idle Control system malfunction Alapjárat nem egyenletes, max. sebesség 70km/h. Üresben fel-fel lehet pörgetni, de amint a kuplung fel van engedve, dadog a motor, nem lehet pörgetni. :huh: Tapasztalat, vélemény valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Sziasztok! Szökik a hűtőfolyadékom. Valószínűleg a képen látható Y-alakú elágazásba/ból induló csövek a ludasak. Képek: https://drive.google.com/folderview?id=0B-f9NoDXPdtKbUJidlEtUWVtRGM&usp=sharing Tudtok-e segíteni abban, hogy mi a cikkszámuk ezeknek a csöveknek, hogy lecserélhessem? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hiéna Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 Sziasztok! Kormányösszekötő gömbfej és rúd csere előtt állok "legalábbis szerintem, mert már nagyok kopognak az első kerekek ezeken a jó minőségű Bp. utakon" de sajnos elvesztem a cikkszámok között. Valaki megtudná nekem írni, hogy milyen cikkszámokon találom meg a hozzáillőt. TRW -ben gondolkodom. Az autó 2004/11hó, astra h, Z14xep ferdehátú. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Tudnátok segíteni nekem hátsó lámpákkal kapcsolatban? :)Tudnék venni olcsón egy pár facelift utáni 5 ajtóshoz való gyári hátsó lámpát. De ezek csak a búrák, az a rész nincs hozzájuk, amin a foglalatok vannak.A kérdés, hogy a régi foglalatos rész passzolna-e a facelift utáni lámpához? Ugyan ott vannak az izzók, rögzítések, stb?Mert ha nem, nem érdemes megvennem.Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Van rá lehetőség az összehasonlításra? Vagy amit megvennél, van lehetőséged belepróbálni az autódba? Ja, lehet, hogy rendeled....erre nem gondoltam.... De szerintem passzolni fog...... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Etele77 Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 És nem lehet rájukverni? Amúgy szerintem ez valami "népi játék" lehet a szerelőknél. Nekem, mikor összetörték a parkolóba az első lökhárítót, elvittem megcsináltatni. Nyilván leszedték, de nem ám a gyári patenttal és csavarral rakták vissza, hanem az idiótája belecsavart lemezcsavart, meg facsavart!, mert gondolom elszórta a gyárit és ez volt kéznél. ... Szerintem 99%-ban leszarják. Nekem is - még hónapokkal ezelőtt - leszedték az első lököst, a lámpánál matattak valamit (már nem tudom mit :) ). Most nézem, mintha kicsit lógna - hát persze, hogy hiányzik két-három csavar meg pár műanyag patent is. Elmegyek majd a Csergőbe és veszek, de ez semmi más, csak slendriánság a szerelők részéről, amivel neked plusz melót csinálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hassen Elküldve November12, 2013 Megoszt Elküldve November12, 2013 Sziasztok! Menetfényt szeretnék bekötni úgy, hogy gyújtásra kapcsolástól világitson és helyzetjelzőre meg le kapcsoljon. A helyzetjelzővel nem lenne gond az érdekelne, hogy a gyújtásra kapcsolásnál hova kell kötni, hogy ne zavarjon meg semmit. Típus 1,4-es benzines Essentia kiv. kis kijelzős középen, 2008. dec. kiadás. A menetfény táp ellátása a gyújtásra kötésnél kap feszt. a helyzetjelző feszt. a menetfénybe kell kötni és a saját elektronikája kapcsolja le a harmadik vezeték a negativ. Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm ML. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hiéna Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Sziasztok! Kormányösszekötő rúd csere előtt állok "legalábbis szerintem, mert már nagyok kopognak az első kerekek ezeken a jó minőségű Bp. utakon" de sajnos elvesztem a cikkszámok között. Valaki megtudná nekem írni, hogy milyen cikkszámokon találom meg a hozzáillőt. TRW -ben gondolkodom. Az autó 2004/11hó, astra h, Z14xep ferdehátú. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Sziasztok! Kormányösszekötő rúd csere előtt állok "legalábbis szerintem, mert már nagyok kopognak az első kerekek ezeken a jó minőségű Bp. utakon" de sajnos elvesztem a cikkszámok között. Valaki megtudná nekem írni, hogy milyen cikkszámokon találom meg a hozzáillőt. TRW -ben gondolkodom. Az autó 2004/11hó, astra h, Z14xep ferdehátú. Előre is köszönöm! Írj egy alvázszámot pü-ben ès megnézem a cikkszámot Link to comment Megosztás: More sharing options...
ailles Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Sziasztok! Új tag vagyok, és mindjárt lenne is egy kérdésem! Egy hónapja vettem 2008-as, 1.6-os benzines Astra H-t, 140.000 km-rel. Minden OK, de egy dolgot nem tudok hova tenni. Ha alacsony fordulatszámon, viszonylag lassan haladok,(mondjuk 1400 ford/p, 45-50 km/h, ötödik fokozat)úgy érzem "remeg" az autó, és egy kicsit dübörgős hang hallatszik előről. Ha benyomott kuplunggal csak gurulok, akkor simán fut az autó. A gumikat már télire cseréltem, azok vadi újak. Lehet a motor és a hajtott kerék közötti összeköttetésben valamilyen kopás? Ha lendületesen haladok, vagy a motor fordulatszámát megemelem (visszaváltok), akkor megszűnik ez a remegős érzés és a dübörgés is. Van valakinek ötelete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Sziasztok! Új tag vagyok, és mindjárt lenne is egy kérdésem! Egy hónapja vettem 2008-as, 1.6-os benzines Astra H-t, 140.000 km-rel. Minden OK, de egy dolgot nem tudok hova tenni. Ha alacsony fordulatszámon, viszonylag lassan haladok,(mondjuk 1400 ford/p, 45-50 km/h, ötödik fokozat)úgy érzem "remeg" az autó, és egy kicsit dübörgős hang hallatszik előről. Ha benyomott kuplunggal csak gurulok, akkor simán fut az autó. A gumikat már télire cseréltem, azok vadi újak. Lehet a motor és a hajtott kerék közötti összeköttetésben valamilyen kopás? Ha lendületesen haladok, vagy a motor fordulatszámát megemelem (visszaváltok), akkor megszűnik ez a remegős érzés és a dübörgés is. Van valakinek ötelete? Én nem járnék a helyedben ilyen kis fordulaton. Nem tesz jót a kettőstömegűnek és a fúvókáknak. Amennyit nyersz a fogyasztáson azt rá fogod költeni a szerelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ailles Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Köszi, ez gyors válasz volt! Igen, azt észrevettem, hogy sokkal jobban megy, ha kicsit "pörög". Nem is a fogyasztás miatt használom így, hanem előtte 1.6-os G Astrám volt, és az teljesen simán ment így. De vajon a leírtak valamilyen problémára utalnak-e, vagy ezt meg kell szokni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Köszi, ez gyors válasz volt! Igen, azt észrevettem, hogy sokkal jobban megy, ha kicsit "pörög". Nem is a fogyasztás miatt használom így, hanem előtte 1.6-os G Astrám volt, és az teljesen simán ment így. De vajon a leírtak valamilyen problémára utalnak-e, vagy ezt meg kell szokni? Válts négyesbe, nem fog többet enni, ne megszokd, hanem ne használd így a motort... Ötöst 60km/h alatt nem használnék... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ailles Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Köszönöm, akkor így használom a továbbiakban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Én nem járnék a helyedben ilyen kis fordulaton. Nem tesz jót a kettőstömegűnek és a fúvókáknak. Amennyit nyersz a fogyasztáson azt rá fogod költeni a szerelőre. 1.6 benzinben kettőstömegű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Sziasztok! Új tag vagyok, és mindjárt lenne is egy kérdésem! Egy hónapja vettem 2008-as, 1.6-os benzines Astra H-t, 140.000 km-rel. Minden OK, de egy dolgot nem tudok hova tenni. Ha alacsony fordulatszámon, viszonylag lassan haladok,(mondjuk 1400 ford/p, 45-50 km/h, ötödik fokozat)úgy érzem "remeg" az autó, és egy kicsit dübörgős hang hallatszik előről. Ha benyomott kuplunggal csak gurulok, akkor simán fut az autó. A gumikat már télire cseréltem, azok vadi újak. Lehet a motor és a hajtott kerék közötti összeköttetésben valamilyen kopás? Ha lendületesen haladok, vagy a motor fordulatszámát megemelem (visszaváltok), akkor megszűnik ez a remegős érzés és a dübörgés is. Van valakinek ötelete? Válts vissza! Még a dízelt se használom ennyire alacsony motorfordulaton. Túl alacsony fordulaton gyakorlatilag egyenként érzed, ahogy a dugattyúk a munkaütemek alatt lökdösik a főtengelyt és azon keresztül a kerekeket. Valószínűleg ezért a remegés. A dübörgő hang is azért van, mert erőlködik a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 1.6 benzinben kettőstömegű? Én úgy tudom, hogy a szívó benzinesekben nincs kettőstömegű, csak a turbósokban. Remélem, jól tudom. Közben ezt találtam:http://www.starlineparts.hu/lendkerek/6-KETToSTOMEGu-LENDKEREK/153-Astra-H Nincs a listában szívó benzines. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Az 1.6-os nem kettős tömegű.... Viszont van egyáltalán turbós 1.6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Az 1.6-os nem kettős tömegű.... Viszont van egyáltalán turbós 1.6? Van. Z16LEThttp://de.wikipedia.org/wiki/Opel_Astra_H Korábban volt fent egy a használtautón is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Az 1.6-os nem kettős tömegű....Viszont van egyáltalán turbós 1.6?Van. 180 LE. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve November15, 2013 Megoszt Elküldve November15, 2013 Ma mikor hazaértem, megint a 200km pályázás után, alapjáraton valami csörömpölést hallottam a motortérben. Megnéztem, az tűnt fel, hogy a menrég felújított generátor rögzítőcsavarjai ki vannak rázódva valamint az egyik görgő is elég érdekesen áll! :omg: Marha jó, mert hétfőre vehetek ki egy nap szabadságot (aztán majd az ünnepek alatt emiatt mehetek be egy napra dolgozni és emiatt autózhatok 500km-t), hogy visszavigyem a szervizbe. Remélem addig nem hullik ki belőle. Mért nem tudják elsőre normálisan meghúzni?! :icon7: Próbáltam hozzáférni a csavarhoz, kéziszerszámokkal hozzáférni és meghúzni lehetetlenség. Olyan klassz pneumatikus szerszámom amit csak rá kell dugni és meghúzza, mint a szervizben, nincs itthon. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve November15, 2013 Megoszt Elküldve November15, 2013 Ma mikor hazaértem, megint a 200km pályázás után, alapjáraton valami csörömpölést hallottam a motortérben. Megnéztem, az tűnt fel, hogy a menrég felújított generátor rögzítőcsavarjai ki vannak rázódva valamint az egyik görgő is elég érdekesen áll! :omg: Marha jó, mert hétfőre vehetek ki egy nap szabadságot (aztán majd az ünnepek alatt emiatt mehetek be egy napra dolgozni és emiatt autózhatok 500km-t), hogy visszavigyem a szervizbe. Remélem addig nem hullik ki belőle. Mért nem tudják elsőre normálisan meghúzni?! :icon7: Próbáltam hozzáférni a csavarhoz, kéziszerszámokkal hozzáférni és meghúzni lehetetlenség. Olyan klassz pneumatikus szerszámom amit csak rá kell dugni és meghúzza, mint a szervizben, nincs itthon. :( Na én a helyedben felhívnám őket, aztán megkérdezném, hogy házhoz jönnek, vagy inkább a trélert fizetik? Vagy tanácsolják, hogy így menj fel vele, de ha félúton elhagyod a generátort (aminek másmilyen káros következménye is lesz), akkor ingyen kijavítják e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts