Pyte Elküldve Július30, 2013 Megoszt Elküldve Július30, 2013 A mágnestekercsen bemenő vezetékeknél és egyéb helyen sem találok műgyantás részt....Belül van azt mondják,de azt meg ha szétkapom nem lehet összerakni:( Állítólag valamiféle súrlódás miatt melegszik fel és sül meg a tekercsem. Arra akarnak rábeszélni, hogy vegyek kompresszort, mert biztos szorul a tengelye vagy mi a szar?... :( falnak futok Elnézést rosszul írtam nem ott van a hőbizti ahol bemegy a vezeték. Tegnap csináltam 2 képet nekem van egy bontott amiben természetesen rossz a hőbizti. Engem is rábeszéltek csak is azért mert nincs kedvük szenvedni a szétszereléssel és az összerakással.. Egyszerűbb nekik rádobni egy újat 20 perc alatt meg feltölteni a hűtőközeggel és olajjal. Az első képen látszik a vezetékkel szemben egy kis kitüremkedés azt kell lefeszegetni és kikaparni a műgyantát és ott van alatta a bűnös hőbizti. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guriga80 Elküldve Július30, 2013 Megoszt Elküldve Július30, 2013 Elnézést rosszul írtam nem ott van a hőbizti ahol bemegy a vezeték. Tegnap csináltam 2 képet nekem van egy bontott amiben természetesen rossz a hőbizti. Engem is rábeszéltek csak is azért mert nincs kedvük szenvedni a szétszereléssel és az összerakással.. Egyszerűbb nekik rádobni egy újat 20 perc alatt meg feltölteni a hűtőközeggel és olajjal. Az első képen látszik a vezetékkel szemben egy kis kitüremkedés azt kell lefeszegetni és kikaparni a műgyantát és ott van alatta a bűnös hőbizti. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/quote Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guriga80 Elküldve Július30, 2013 Megoszt Elküldve Július30, 2013 Így ok. Ott valóban van valami, de nekem az teljesen el van égve, tök fekete. Valami irdatlan hőt termel, mint írtam korábban nagy lehet a súrlódás. Neked mitől ment ki a biztid, milyen tüneteket produkált? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve Július30, 2013 Megoszt Elküldve Július30, 2013 Igazából annyi volt az egész egyik nap indultam volna haza melóból bekapcsoltam elkezdet hűteni, de nem ment 2 percet és ki is kapcsolt a klíma vagy is a gomb mellett nem világított a led hiába kapcsoltam be. Másnap vittem a szervízbe 2 perc múlva rávágták h rossz a kompresszor, ott hagytam az autót új kompresszor, feltöltés stb stb. Nem telt el 3 hét ugyan az a hiba jelenség vissza vittem szeremcsémre 50% ba tettek rá egy másikat azzal megint jó lett. Utána ismét eltelt 2-3 hét megint meghalt. Vissza a szervízbe majdnem, hogy elhajtottak a sunyiba.. Már akkor a szervíz vezető azt mondta komplett klíma vezérlőt kell cserélni kb 60-70K -ért.. Elkezdtem kutakodni és akkor találtam meg egy Orosz fórumon a megoldást tehát a höbizti cserét. Álló motronál megtudod fogni a kuplung végét és ha eltudod forgatni akkor biztos nem szorul. Még annyit meglehet tenni levenni az ékszíjat és a szabadonfutót is megtudod forgatni ha az sem szorul akkor akkor a tekercs okozza a bajt valamiért nem a súrlódás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Etele77 Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Bagatell kérdés: Astra Caravan, hátsó ajtók kilincsei "szorulnak", jó erősen kell meghúzni kívülről, hogy nyitni tudd az ajtókat (félek, hogy előbb-utóbb az egyik utas túlságosan is rángatja és eltöri az egészet). Belülről nyitva semmi gond nincs vele. Zsírozzak/olajozzak valamit, és akkor jobb lesz? Vagy kopik a cucc, és inkább menjek el szakemberhez (egyláltalán, karosszériáshoz kell ezzel menni, vagy hova? :) ). Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Sziasztok! Ez a kilincs szorulás nekem is probléma, de az a pláne, hogy a hátsó ajtók szinte nincsenek is használva. Ebből azt gondolom, hogy nem kopás okozza. Nem egyszer fordult elő, hogy akit vittem, nem tudta kinyitni, nekem kellett ajtót nyitni neki :icon1: . Engem is érdekelne a megoldás! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Sziasztok! Ez a kilincs szorulás nekem is probléma, de az a pláne, hogy a hátsó ajtók szinte nincsenek is használva. Ebből azt gondolom, hogy nem kopás okozza. Nem egyszer fordult elő, hogy akit vittem, nem tudta kinyitni, nekem kellett ajtót nyitni neki :icon1: . Engem is érdekelne a megoldás! G. Olvastam még régebben erről egy külföldi fórumon. Ott tanácsolták, hogy szét kell szedni a zárat belülről(ajtókárpit le) és a műanyagon tekerni egy kicsit. Megcsináltam és beolajoztam kicsit, azóta teljesen jó. Szerintem keressetek utána :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Olvastam még régebben erről egy külföldi fórumon. Ott tanácsolták, hogy szét kell szedni a zárat belülről(ajtókárpit le) és a műanyagon tekerni egy kicsit. Megcsináltam és beolajoztam kicsit, azóta teljesen jó. Szerintem keressetek utána :) Lehet, hogy itt olvastad az orosz fórumon: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=hu&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=hu&twu=1&u=http://www.astra-h.ru/tune_door.html&usg=ALkJrhiKte8JFkvlPQQmPiTS5WYH6ivluA Eredeti link: http://www.astra-h.ru/tune_door.html Üdv! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Lehet, hogy itt olvastad az orosz fórumon: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&hl=hu&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=hu&twu=1&u=http://www.astra-h.ru/tune_door.html&usg=ALkJrhiKte8JFkvlPQQmPiTS5WYH6ivluA Eredeti link: http://www.astra-h.ru/tune_door.html Üdv! Igen, ez lehetett az! Nekem azóta működik rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ImI888 Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 sziasztok! bugyborékoló hang: belemélyedtem a témába, második szakszervíznél tartok. és legalább 8 emberrel beszéltem ezzel kapcsolatban. ez lett a mumusom :) jövő héten írom a fejleményeket, kitisztulni látszik a kép...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ImI888 Elküldve Augusztus7, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2013 bugyborékoló hang v2.0: A "kellemetlenség" egyértelmű oka, a magasnyomású szivattyú szabályozó szelepénél az üzemanyag áramlása. Cseréltek egy ilyen szabályozó szelepet, most tesztelés alatt van. 50% az esély, hogy megszűnik a hang, de idővel újból előjöhet. Sok legenda kering üzemanyag cső cseréjéről is, de azt csak a J-s Astráknál cserélik) A probléma orvosolható az üzemanyag szűrő cseréjével, de nekem ez nem vált be. A problémát ismerik, de nem akarnak foglalkozni vele, mert nem 2 forintról van szó. A hang semmilyen problémát nem okoz, csak kissé idegesítő. Ezeket az infokat 4 kereskedésből illetve az ott dolgozó szervízes kollégáktól szedtem össze. Az OPEL INTERAT-nál csinálták meg garanciában, kis huza-vona után, amúgy korrektek! Javaslatom mindenkinek ezzel a témával kapcsolatban: A rádió hangerejét állítsa magassabbra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guriga80 Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 Klíma kompresszor cserélve, most működik. Sajna a tekercsem annak ellenére hogy anno kifizettem, nem cserélték, nem adtak újat. ?..:) Igazából annyi volt az egész egyik nap indultam volna haza melóból bekapcsoltam elkezdet hűteni, de nem ment 2 percet és ki is kapcsolt a klíma vagy is a gomb mellett nem világított a led hiába kapcsoltam be. Másnap vittem a szervízbe 2 perc múlva rávágták h rossz a kompresszor, ott hagytam az autót új kompresszor, feltöltés stb stb. Nem telt el 3 hét ugyan az a hiba jelenség vissza vittem szeremcsémre 50% ba tettek rá egy másikat azzal megint jó lett. Utána ismét eltelt 2-3 hét megint meghalt. Vissza a szervízbe majdnem, hogy elhajtottak a sunyiba.. Már akkor a szervíz vezető azt mondta komplett klíma vezérlőt kell cserélni kb 60-70K -ért.. Elkezdtem kutakodni és akkor találtam meg egy Orosz fórumon a megoldást tehát a höbizti cserét. Álló motronál megtudod fogni a kuplung végét és ha eltudod forgatni akkor biztos nem szorul. Még annyit meglehet tenni levenni az ékszíjat és a szabadonfutót is megtudod forgatni ha az sem szorul akkor akkor a tekercs okozza a bajt valamiért nem a súrlódás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hiéna Elküldve Augusztus10, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2013 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy teljes fékbetét + tárcsa + dob fék cserére szorul a verda de elvesztem a rengeteg féle méret között. Minden féleképpen a TRW márkát ajámlották nekem de ezek között is van kölönböző méret így nem tudom, hogy az én autómra melyik méret a jó. Az autóm 2004.11 hó astra h 1.4 bemzin Z14xep tipus, 4 csarvaros. Válaszaitokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy teljes fékbetét + tárcsa + dob fék cserére szorul a verda de elvesztem a rengeteg féle méret között. Minden féleképpen a TRW márkát ajámlották nekem de ezek között is van kölönböző méret így nem tudom, hogy az én autómra melyik méret a jó. Az autóm 2004.11 hó astra h 1.4 bemzin Z14xep tipus, 4 csarvaros. Válaszaitokat előre is köszönöm! Én is TRW-t vettem annak idején. A dobhoz nem értek, de tárcsánál ha meg van hogy 4 csavaros, onnantól csak az átmérőben szoktak különbözni. Mérőszalaggal leméred. Vagy több helyen, pl Cromax, Csergő, Zsu.hu, ha megadod hogy milyen alvázszámú H Astrához keresel tárcsát dobot, pontosan olyant fognak adni, mint a gyári méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 T hiéna! TRW első -tárcsa: DF4426 -betét: GDB1668 hátsó -dob: DB4391 -betét: GS8637 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hiéna Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 T hiéna! TRW első -tárcsa: DF4426 -betét: GDB1668 hátsó -dob: DB4391 -betét: GS8637 Köszönöm szépen a pontos és kielégítő válaszokat! Szép napot nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bushman Elküldve Augusztus13, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2013 Sziasztok, Nekem is lenne hozzátok egy kérdésem,Opel Astra H 2005 1.7 CDTI DTH motorkód,egy olyan jelenség van nálam,hogy hidegen legtöbbször nagyon hangos a motor főleg gázadásra bizonyos fordulatoknál kerregő illetve csörgő hangot bocsát ki.Sokan mondják,hogy túl hangos szerintük.Ez a jelenség tompul amikor bemelegedett a motor,de sajnos ugyanúgy megvan,főleg erőteljesebb gyorsításnál illetve gázelvételnél is csörög egyet illetve kerreg.....Nem tudom elhinni,hogy a porlasztók csinálnák ezt,esetleg szoftverhiba,megérne egy új szoftvert feltenni??Vagy inkább valahol a nagynyomású pumpánál keresendő a baj?? Köszönöm a segítségeteket türelmetlenül váron a válaszotokat illetve a segítségeteket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marci28 Elküldve Augusztus16, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2013 Hátsó lengéscsillapító csere előtt állok, jelenleg csak a bal kezdi megadni magát (szivárog az olaj) cserélhetem magában vagy párban kell? Milyen típust ajánlotok, csak monroe vagy pont az nem? :) (5 ajtós) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Augusztus17, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2013 T Marci28! "... cserélhetem ..." Csak párban. "... típus ..." Utcai használatra valót, gázost, kettő v egy csövest. Márka: Monroe, Bilstein, Sachs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tom-boyy Elküldve Augusztus17, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2013 Jó estét mindenkinek! Ma este megmakacsolta magát a csomagtér ajtóm.Elég kellemetlenül érint,mivel 2 nap múlva indulnánk egy hosszabb útra a párommal,most itt a hét vége és szervizbe sem tudom vinni.Kérlek ha tudtok valami okosságot hogy nyissam ki,ne tartsátok magatokban.Próbáltam a távirányítóval újra zárni,úgy nyitni,kétszer megnyomva a nyitó gombot,de nem reagál semmire. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Augusztus17, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2013 Jó estét mindenkinek!Ma este megmakacsolta magát a csomagtér ajtóm.Elég kellemetlenül érint,mivel 2 nap múlva indulnánk egy hosszabb útra a párommal,most itt a hét vége és szervizbe sem tudom vinni.Kérlek ha tudtok valami okosságot hogy nyissam ki,ne tartsátok magatokban.Próbáltam a távirányítóval újra zárni,úgy nyitni,kétszer megnyomva a nyitó gombot,de nem reagál semmire.Előre is köszi!Kicsit macerás lesz bemászni a csomagtartóba, de utána gyorsan össze lehet hozni.Itt egy videó róla: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Kicsit macerás lesz bemászni a csomagtartóba, de utána gyorsan össze lehet hozni. Itt egy videó róla: És most ezt képzeld majd el amikor telepakoltad a hátulját. :angry: Nekem télen csinált ilyet de az a minuszokkal összefüggött.valahogy víz került bele és megállt benne és befagyott,nem kapcsolt a kapcsoló. Mikrokapcsoló kapcsolgat hátul ha nyomogatod a nyitórészt?esetleg ott lehet baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Ha tele van cuccal és nem nyílik, én inkább az utastér felől pakolnám ki/be az egyik hátsó üléstámla lehajtásával ideiglenesen.Nekem mintha rémlene valami, hogy valakinek itt volt hasonló gondja. Nem vagyok biztos benne, de mintha valami olyasmire emlékeznék, hogy a nyitó mikrokapcsoló szeret kimozdulni, leesni a helyéről és azt kell visszarögzíteni a burkolat alatt... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Ha tele van cuccal és nem nyílik, én inkább az utastér felől pakolnám ki/be az egyik hátsó üléstámla lehajtásával ideiglenesen. Nekem mintha rémlene valami, hogy valakinek itt volt hasonló gondja. Nem vagyok biztos benne, de mintha valami olyasmire emlékeznék, hogy a nyitó mikrokapcsoló szeret kimozdulni, leesni a helyéről és azt kell visszarögzíteni a burkolat alatt... Hali! Nekem tavaly nyaralás alatt zárult be a hátsó ajtó. Ki kell nyitni belülről, kárpit le, díszléc le, kapcsoló beragaszt, mindent visszaszerel, és örül! Csillagcsavarhúzó, nyolcas kulcs, pillanatragasztó és egy kis kézügyesség kell csak. Sok sikert! Frankie 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tom-boyy Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 És most ezt képzeld majd el amikor telepakoltad a hátulját. :angry: Nekem télen csinált ilyet de az a minuszokkal összefüggött.valahogy víz került bele és megállt benne és befagyott,nem kapcsolt a kapcsoló. Mikrokapcsoló kapcsolgat hátul ha nyomogatod a nyitórészt?esetleg ott lehet baj. Nem hallok kattanást amikor nyomom a nyitórészt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts