akzo Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Kalaptartó pöcök na ennek utánna kell néznem mire is gondsz pontosan. 5 ajtósról beszélek és ott a kalaptartót 4 ponton fogja valami....2 lecsatolható madzagos műanyag végű izé,ami miatt felnyílik (az ajtó üvege alá csatlakoztatva) és 2 kis henger alakú fekete műanyag izé,amit elneveztem pöcöknek, amik sarokvasként funkcionálnak...vagyis inkább tengelyként... amik benne vannak egy látszólag megbonthatatlan műanyag elemben...és ráadásul forog is a másik a tengelye körül...de valahogy biztosan vissza lehet szerelni emezt is... egyszerűen elveszett....:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 5 ajtósról beszélek és ott a kalaptartót 4 ponton fogja valami....2 lecsatolható madzagos műanyag végű izé,ami miatt felnyílik (az ajtó üvege alá csatlakoztatva) és 2 kis henger alakú fekete műanyag izé,amit elneveztem pöcöknek, amik sarokvasként funkcionálnak...vagyis inkább tengelyként... amik benne vannak egy látszólag megbonthatatlan műanyag elemben...és ráadásul forog is a másik a tengelye körül...de valahogy biztosan vissza lehet szerelni emezt is... egyszerűen elveszett....:S ez engem is érdekelne, hogy mennyibe fáj, mert nekem jobb oldalon a pöcök meg a madzagos izé is hiányzik - nemtom hogy sikerült elhagynia az előző tulajnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 ez engem is érdekelne, hogy mennyibe fáj, mert nekem jobb oldalon a pöcök meg a madzagos izé is hiányzik - nemtom hogy sikerült elhagynia az előző tulajnak :huh: Nos, kérdeztem szervizt...azt mondták, 99%,hogy beesett a kárpit alá a pöcök..amúgy maga az alkatrész 300ft körüli összeg lenne, persze nincs raktáron... haver ötlete volt,hogy rendeljem meg az alkatrészt,ne törődjek azzal,hol lehet az eredeti...hiszen valószínűleg sokkal drágábbért bontanának kárpitot a szervizben,mint az alkatrész maga...ha tudjuk,akkor betesszük mi és beragasztjuk:) Amúgy alkatrész árakat opel kereskedéseknél alkatrészeseket kérve tudnak keresni neked vagy www.opelbonto.hu és társaik.... Tényleg, érdekelne,hogy pontosan hogyan kábelezted be a kocsid a hifihez... no majd SH találkozók,eszmecserék fórumban megdumáljuk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nos, megvettem a 2 pöcköt, 643 Ft volt márkaszervizben,az egyiket ok,hogy hogyan teszem be,de a másikat....no,majd kiügyeskedjük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 No,kalaptartó pöcök téma... betettük... a bal oldalit egyszerű volt, a jobb oldalit kevésbé...be is lett ragasztva loctite ragasztóval... ugyanis egy félkörív fogja a helyére és szabadon forog alapból...így kicsúszhat,ha éppen úgy fordul... viszont a szerelésnél leszakadt valami ezüst színű kábel bal hátul, amin semmit sem lehetett mérni, valaki valamit odakókányolt...hogy hová ment az is rejtély...mindenesetre a hátsó világítással is volt valami gányolás...valszleg oda volt ez is kötve... most gányolás megszüntetve,ezüst vezeték leszigetelve... működik minden,az a lényeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Hello! Mostanság vettem észre hogy hátulrol valami kopogást hallani, az utviszonyok is elég rosszak és nem tom hogy a teleszkop lenne már kimenve? Ha valaki már tapasztalt esetleg ilyen jellegű problémát akkor kérem jelezze! Ja Astra-H rol van szo már 3 éves :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hello! Mostanság vettem észre hogy hátulrol valami kopogást hallani, az utviszonyok is elég rosszak és nem tom hogy a teleszkop lenne már kimenve? Ha valaki már tapasztalt esetleg ilyen jellegű problémát akkor kérem jelezze! Ja Astra-H rol van szo már 3 éves :D Kopogas az lehet toronycsapágy:) de az inkabb ropogas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Kopogas az lehet toronycsapágy:) de az inkabb ropogas. Hátul toronycsapágy? :D Ha hátulról jön,akkor inkább szilent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hátul toronycsapágy? :D Ha hátulról jön,akkor inkább szilent. Jo oks! az fölött elsiklottam hogy hátul :D Igen akkor szilent! Ami egyébként betegsége a H Astraknak de az inkabb nyokorog, valami szilikon zsirral szokták kenni de az is csak néhány honapig segit és kezdi előről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Jo oks! az fölött elsiklottam hogy hátul :D Igen akkor szilent! Ami egyébként betegsége a H Astraknak de az inkabb nyokorog, valami szilikon zsirral szokták kenni de az is csak néhány honapig segit és kezdi előről! Nekem télen a nagy hidegben ropogott valami jobb elöl pár napig..aztán abbahagyta,azóta sem csinálja:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Jo oks! az fölött elsiklottam hogy hátul :D Igen akkor szilent! Ami egyébként betegsége a H Astraknak de az inkabb nyokorog, valami szilikon zsirral szokták kenni de az is csak néhány honapig segit és kezdi előről! Kell egy jó hifi a kocsiba és kész is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hy és mijen gyakran kell a szilentet cserélni? és pontosan hol is találhato nem tom mert még nem volt dolgom ijennel :D vagy 5 nappal ezelott halottam a kopogást, de azota már nem hallom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szdada Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Hy és mijen gyakran kell a szilentet cserélni? és pontosan hol is találhato nem tom mert még nem volt dolgom ijennel :D vagy 5 nappal ezelott halottam a kopogást, de azota már nem hallom! Ha még garanciális a kocsid akkor javítják gariba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha még garanciális a kocsid akkor javítják gariba! Nem mér nem garis de megjavitom ithon a gariba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha még garanciális a kocsid akkor javítják gariba! Nem már nem garis de megjavitom ithon a gariba :D tudtok valami rajzot hogy hol van a szilent, mibe illeszkedik pontosan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szdada Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 tudtok valami rajzot hogy hol van a szilent, mibe illeszkedik pontosan??? privi ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 úúú bazzz... annyian olvassák ezt a fórumot. kő neked a baj??? :D :D inkább küld el privátban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szdada Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 úúú bazzz... annyian olvassák ezt a fórumot. kő neked a baj??? :D :D inkább küld el privátban... köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ááá. én nagyon megütöttem már az ilyenek miatt a bokámat :D azé szólok, mielött neked is bajod lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szdada Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ááá. én nagyon megütöttem már az ilyenek miatt a bokámat :D azé szólok, mielött neked is bajod lesz... Köszönöm! :D Nem is gondolnám, hogy egy ilyen "segítség" gondot okoz embereknek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 azért okoz gondot, mert egyszer kiderül hogy hol dolgozol, és mivel itt nem ismert személyesen senkit, ő meg jól kellemetlen helyzetbe hoz, ha nem te veszed fel a telefont, hanem csak az itt hallott információkat regéli bele a telefonba, és azt neadjisten a főnököd veszi fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 privi ment Köszi Szdada most már tudom hogy, hol keressem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 És az miért van hogy akkor halottam a kopogást, eltelt 1 hét és azóta semmit sem hallok?! :D A kocsin pedig nem javitottam semmit! :D Hmm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 És az miért van hogy akkor halottam a kopogást, eltelt 1 hét és azóta semmit sem hallok?! :D A kocsin pedig nem javitottam semmit! :D Lehet hogy eddig volt levegő a csomagtartóban valakinek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Hali! Nem tudja esetleg valaki, hogy a tükörfütést hogy kell bekapcsolni?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts