brzoli Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Sziasztok! A hűtőrendszernek van leeresztési pontja valahol? Szeretném lecserélni a hűtőfolyadékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Sziasztok! A hűtőrendszernek van leeresztési pontja valahol? Szeretném lecserélni a hűtőfolyadékot. Na ez nekem is jó lenne :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Na ez nekem is jó lenne :icon1: A hűtő jobb alsó sarkán van a leeresztő, ezt kitekered és leveszed a kiegyenlítőtartály sapkát. Mind nem fog lefolyni! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 A hűtő jobb alsó sarkán van a leeresztő, ezt kitekered és leveszed a kiegyenlítőtartály sapkát. Mind nem fog lefolyni! Köszi a választ! Mit ajánlasz, mit töltsek bele? (melyik márka) Van valami gyári ajánlás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Ha már úgyis szóba került. A gyári GM fagyállóra rá van írva, hogy 1 l + 1 l víz, mellette -38 °C. Ezt hogy kell érteni? Ugye nem a felesbe hígított jó -38-ig? Vagy igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Ha már úgyis szóba került. A gyári GM fagyállóra rá van írva, hogy 1 l + 1 l víz, mellette -38 °C. Ezt hogy kell érteni? Ugye nem a felesbe hígított jó -38-ig? Vagy igen? Ez így van. 1 az 1-hez keverve -38°C-os. Töményen kb. -70°C-ig jó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Ez így van. 1 az 1-hez keverve -38°C-os. Töményen kb. -70°C-ig jó. Igen?! Tyű, ezt nem gondoltam volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Igen?! Tyű, ezt nem gondoltam volna! :) Szerintem az a -38 is "sok" egy kicsit. Szerintem nem tesz jót a rendszernek, meg felesleges pénzkidobás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Szerintem az a -38 is "sok" egy kicsit. Szerintem nem tesz jót a rendszernek, meg felesleges pénzkidobás is. Miert ne tenne jot? A hutovizet nem kell cserelni, de ha valaki megis nagyon akarja, akkor nyilvan a gyarit erdemes beletenni, az eloirt higitasban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsgatya Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Érdeklődnek hogy hogy lehet kicserélni a bal oldali visszapillantó tükrét?Egy 2004-es H Astram van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 Miert ne tenne jot? A hutovizet nem kell cserelni, de ha valaki megis nagyon akarja, akkor nyilvan a gyarit erdemes beletenni, az eloirt higitasban. Engem egyszer csesztek le szerelők, mivel én kevertem be a hűtőfolyadékot és valahol -30 C körül volt. Mondták, hogy felesleges, meg nem is biztos, hogy jót tesz a hűtőrendszernek. Mondjuk az még nem a rózsaszín fajta volt. Viszont szerintem felesleges -38 C-ra belőni. Sosem lesz annyi, ráadásul még ott sem fog megfagyni. Tehát a -25 C bőven elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Nekem még tél elején mérték meg törésmutató alapján márkaszervizben a hűtőfolyadékomat. -22-23-nak mérték. Azt mondták ez még határeset, de jövőre nem ártana lecserélni. Előttem nem tudom milyet raktak bele. Az biztos, hogy nem rózsaszín, hanem színtelen. Úgy tudom, hogy a fagyálló sem jó örökké. A benne lévő glikol (vagy ezekben már mi van?) azért lassan oxidálódik, bomlik ezért emelkedik a fagyáspont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Nekem még tél elején mérték meg törésmutató alapján márkaszervizben a hűtőfolyadékomat. -22-23-nak mérték. Azt mondták ez még határeset, de jövőre nem ártana lecserélni. Előttem nem tudom milyet raktak bele. Az biztos, hogy nem rózsaszín, hanem színtelen. Úgy tudom, hogy a fagyálló sem jó örökké. A benne lévő glikol (vagy ezekben már mi van?) azért lassan oxidálódik, bomlik ezért emelkedik a fagyáspont. Regen valoban volt csereperiodus a hutofolyadekra, de manapsag mar nincs, nyilvan azert, mert az ujak epeszu ido alatt nem romlanak annyit, ami indokolna a cseret. Ha valaki ennek ellenere lecsereli, raadasul nem gyarira, amelyikrol azt sem tudni, mennyi volt eredetileg a fagyaspontja, akkor ott mar valoban barmi lehet. Nem ertem, hogy ha valaki azt elhiszi a gyartonak, hogy tud autot csinalni, ami nem fog menet kozben szetesni, es hasonlok, akkor az miert nem fer bele a vilagkepebe, hogy a hutofolyadekot nem kell cserelni, es eleg a gyari olaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 azért azt is tudni kell hogy a hűtőfolyadék kenő funkciót is ellát .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 azért azt is tudni kell hogy a hűtőfolyadék kenő funkciót is ellát .... Meg a rendszer korrózióvédelmét is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Meg a rendszer korrózióvédelmét is... ezért lényeges hogy jó minőségű és megfelelő bekeverésű legyen és szigorúan G12-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Nem ertem, hogy ha valaki azt elhiszi a gyartonak, hogy tud autot csinalni, ami nem fog menet kozben szetesni, es hasonlok, Na azért erről biztos volna néhány jó kis sztori itt a fórumon.:-) Opelből eddig csak egy hagyott az út szélén, az is a H Astra volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Engem egyszer csesztek le szerelők, mivel én kevertem be a hűtőfolyadékot és valahol -30 C körül volt. Mondták, hogy felesleges, meg nem is biztos, hogy jót tesz a hűtőrendszernek. Mondjuk az még nem a rózsaszín fajta volt. Viszont szerintem felesleges -38 C-ra belőni. Sosem lesz annyi, ráadásul még ott sem fog megfagyni. Tehát a -25 C bőven elég. Én amikor átvettem az autót és átgurultam vele a benzinkútra akkor a szerviz könyvébe szépen felírtam néhány dolgot (pl hűtőfolyadékot is meg megmérettem, kerekekben a nyomást.) Volt benne átadáskor (2007.07.20): 1 liter benzin hűtőfolyadék: -36 fokos ablakmosófolyadék: üres volt. (télen (-30) :http://www.sonax.hu/img/termekek/332505_800x600.jpg , nyáron : http://www.sonax.hu/index.php?module=termekek&tid=244) kerekekben elől-hátul: 2,0-2,0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Sziasztok! Gyertyát szeretnék cserélni (50 000 km) a Z 14 XEP 19 MS ....motorszámú Astra H autómban. Visszaolvastam itt a fórumon, (de, nem találtam meg "harmlevi" bejegyzését sem, amelyben ((emlékezetem szerint)) szépen felsorolta a használható gyertyák típusát), illetve megnéztem a kereskedők kínálatát is. Nincs olyan utalás, hogy a Z 14 XEP-be pontosan melyik fajta gyertya kell. Ilyenek vannak, hogy : GM 1214031 (FQR8LEU2) , GM 1214000 (kétpólusú), NGK ZFR 5F, NGK ZFR 5F-11, Melyik az igazi? Várok minden, olyan ajánlást, ami már bevált. Köszönettel: benkoa 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Sziasztok! Gyertyát szeretnék cserélni (50 000 km) a Z 14 XEP 19 MS ....motorszámú Astra H autómban. Visszaolvastam itt a fórumon, (de, nem találtam meg "harmlevi" bejegyzését sem, amelyben ((emlékezetem szerint)) szépen felsorolta a használható gyertyák típusát), illetve megnéztem a kereskedők kínálatát is. Nincs olyan utalás, hogy a Z 14 XEP-be pontosan melyik fajta gyertya kell. Ilyenek vannak, hogy : GM 1214031 (FQR8LEU2) , GM 1214000 (kétpólusú), NGK ZFR 5F, NGK ZFR 5F-11, Melyik az igazi? Várok minden, olyan ajánlást, ami már bevált. Köszönettel: benkoa Sziasztok! Engem is érdekelne gyertya, de Z17DTH motorhoz. Ajánljatok kérlek típust, mert nem értek hozzá. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Engem is érdekelne gyertya, de Z17DTH motorhoz. Ajánljatok kérlek típust, mert nem értek hozzá. A dizelben nincs gyujtogyertya, az izzitogyertyat pedig csak akkor kell cserelni, ha tonkremegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 A dizelben nincs gyujtogyertya, az izzitogyertyat pedig csak akkor kell cserelni, ha tonkremegy. Tudom, hogy izzítógyertya van benne, de dízeles ismerőseim azt mondták, hogy érdemes cserélni, főleg használt autónál, ahol nem tudni milyen van benne, azért érdeklődnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Tudom, hogy izzítógyertya van benne, de dízeles ismerőseim azt mondták, hogy érdemes cserélni, főleg használt autónál, ahol nem tudni milyen van benne, azért érdeklődnék. Ilyen erovel az ajtokat is lehetne cserelni, mert egyszer azok is tonkremennek :) Nalunk van egy 6 eves H Astra 260ezer es egy 12 eves Citroen Saxo 200ezer kilometerrel, mindkettoben gyariak az izzitogyertyak... Korabbi dizeleknel volt, hogy nekem is cserelni kellett, de ezek az ujabb, karcsu gyertyak ugy tunik, jobban birjak. Komolyan mondom, hogy a foloslges cserelgetesek helyett ajanljatok fel a megsporolt osszeget ehezo gyerekeknek, ott sokkal jobb helyen van. De ha meglatod az arat (4 kell :)), akkor lehet, hogy leteszel a csererol... http://www.opelcentrum.hu/aruhaz/elektromossag/izzitogyertyak/izzitogyertya-a-z1-7dtj-dth-dtr Link to comment Megosztás: More sharing options...
benkoa Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! Gyertyát szeretnék cserélni (50 000 km) a Z 14 XEP 19 MS ....motorszámú Astra H autómban. Visszaolvastam itt a fórumon, (de, nem találtam meg "harmlevi" bejegyzését sem, amelyben ((emlékezetem szerint)) szépen felsorolta a használható gyertyák típusát), illetve megnéztem a kereskedők kínálatát is. Nincs olyan utalás, hogy a Z 14 XEP-be pontosan melyik fajta gyertya kell. Ilyenek vannak, hogy : GM 1214031 (FQR8LEU2) , GM 1214000 (kétpólusú), NGK ZFR 5F, NGK ZFR 5F-11, Melyik az igazi? Várok minden, olyan ajánlást, ami már bevált. Köszönettel: benkoa Sziasztok! Továbbra is érdekelne, hogy milyen gyújtógyertyát vegyek a Z14XEP-be. Köszönöm:benkoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 T benkoa! Opel Astra H Z14XEP gyújtógyertya GM alkatrész szám: 93176801 Opel katalógus szám: 12 14 031 Bosch: FQR8LE(U)2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts