makimano Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Jó estét mindenkinek azt kérdezném astra h modelnél az ajtó kárpítot szeretnlm leszedni a vezető felöl ez hogy lehetséges a legegyszerűbben ha valaki írna rá megfelelő megoldást előre is köszönöm. Szia! Torx T20-as csavarhúzó szükségeltetik. 1. Teljesen tekerd le az ablakot. 2. Vedd le a hangszórót. A hangszórót 3 patent tartja, magad fele húzva tudod levenni. Vedd ki a csipogót. 3. A kilincsnél a borítást vedd ki csavarhúzóval. Mögötte van 1 darab csavar. Csavard ki. 4. A fogantyút felfele húzva kell levenni, mögötte 2 db csavar van. Csavard ki. 5. Csavard ki a kárpitot tartó csavarokat. Ebből 4 db van (alul 2, oldalt 2). 6. A kárpitot 5 patent tartja. Magad fele húzva tudod a patentokat kipattintani. 7. A kárpitot felfele mozgatással tudod levenni. 8. Akaszd ki a kilincs bowdent. 9. Húzd le a kapcsoló modul csatakozót. És kész is. Visszaszerelés fordított sorrendben. Jó szerelést! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Kösz a hozzá szólást én ma cseréltem , bele is tört egyből , fúrás menet igazítás , de nem 10 perc :D :omg: Szia, Bilincset vissza lehet még rakni vagy újat kell/érdemes venni ? Hol lehet ilyet kapni(bilincsre gondolok) és mi a neve ? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Szia, Bilincset vissza lehet még rakni vagy újat kell/érdemes venni ? Hol lehet ilyet kapni(bilincsre gondolok) és mi a neve ? Köszi Szia! Vissza lehet tenni, fémből van, nem törik el, nem kell cserélni:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Megnéztem a vízpumpa csatlakozót, jelentem gyárilag fém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomuci Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Szia! Torx T20-as csavarhúzó szükségeltetik. 1. Teljesen tekerd le az ablakot. 2. Vedd le a hangszórót. A hangszórót 3 patent tartja, magad fele húzva tudod levenni. Vedd ki a csipogót. 3. A kilincsnél a borítást vedd ki csavarhúzóval. Mögötte van 1 darab csavar. Csavard ki. 4. A fogantyút felfele húzva kell levenni, mögötte 2 db csavar van. Csavard ki. 5. Csavard ki a kárpitot tartó csavarokat. Ebből 4 db van (alul 2, oldalt 2). 6. A kárpitot 5 patent tartja. Magad fele húzva tudod a patentokat kipattintani. 7. A kárpitot felfele mozgatással tudod levenni. 8. Akaszd ki a kilincs bowdent. 9. Húzd le a kapcsoló modul csatakozót. És kész is. Visszaszerelés fordított sorrendben. Jó szerelést! Üdv. Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makimano Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Szívesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Hali! Ha valaki lebontja a kárpitot, tegyen már fel egy képet, hogy is néz ki levéve. Ma megpróbáltam levenni, de a 7-es pontnál elakadtam. A kárpittal lejön az ablaküveg melletti gumi is? Mert nekem nem nagyon akart engedni, letépni meg nem akartam. Láttam ott valami pántokat, de bazi erősen "ragaszkodtak", nem bírtam lefeszíteni, így visszacsavaroztam mindent, nem bántottam. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Hali! Ha valaki lebontja a kárpitot, tegyen már fel egy képet, hogy is néz ki levéve. Ma megpróbáltam levenni, de a 7-es pontnál elakadtam. A kárpittal lejön az ablaküveg melletti gumi is? Mert nekem nem nagyon akart engedni, letépni meg nem akartam. Láttam ott valami pántokat, de bazi erősen "ragaszkodtak", nem bírtam lefeszíteni, így visszacsavaroztam mindent, nem bántottam. Előre is köszi Ha kint van az összes csavar és az összes patentet (fehér műanyag bolhák) kipattintottad, akkor nyomd erősen felfele és azok a fém fülek elengedik az ajtó felső élét, az ablak tövében... Nem kell tőle félni!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Hali! Ha valaki lebontja a kárpitot, tegyen már fel egy képet, hogy is néz ki levéve. Ma megpróbáltam levenni, de a 7-es pontnál elakadtam. A kárpittal lejön az ablaküveg melletti gumi is? Mert nekem nem nagyon akart engedni, letépni meg nem akartam. Láttam ott valami pántokat, de bazi erősen "ragaszkodtak", nem bírtam lefeszíteni, így visszacsavaroztam mindent, nem bántottam. Előre is köszi Szia! Remélem ez segít: Sok sikert! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Hali! Köszi a képeket. Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Hali! Köszi a képeket. Üdv, Szia! Szivesen! Ui: most nézem az adatlapodat,földi vagy. :icon13: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Sziasztok! A következő problémát tapasztalom a klímával: néha ki-be kapcsolgat pár másodpercenként, utána búg is. Van ötletetek, hogy mi lehet a probléma? (2008 ASTRA H CARAVAN, Z16XER, elektronikus klíma) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Sziasztok! A következő problémát tapasztalom a klímával: néha ki-be kapcsolgat pár másodpercenként, utána búg is. Van ötletetek, hogy mi lehet a probléma? (2008 ASTRA H CARAVAN, Z16XER, elektronikus klíma) Hűtőventillátorod elindul, ha bekapcsolod a klímát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Hűtőventillátorod elindul, ha bekapcsolod a klímát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brzoli Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 igen, bekapcsol. van úgy, hogy normálisan működik, kb. 15-20 perc működés után csinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 Sziasztok! Ki szeretném szerelni az antennámat, ha jól láttam ez csak belülről lehetséges? Hogyan fogjak neki? A tetőkárpitot teljesen le kell szedni? Milyen patentok és hol fogják? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
fullboy Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Sziasztok! Valaki cserelt mar katalizatort a Astra H-n? Z16XEP-hez magyarorszagon csak gyarit talaltam, 270-ert sokallom, utangyartottakat lattam ebay-en, szerintetek erdemes utangyartottat behozatni? Koszi elore is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Sziasztok! Valaki cserelt mar katalizatort a Astra H-n? Z16XEP-hez magyarorszagon csak gyarit talaltam, 270-ert sokallom, utangyartottakat lattam ebay-en, szerintetek erdemes utangyartottat behozatni? Koszi elore is. 100e környékén van utángyártott... vagy : http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/motorikus_alkatresz/kipufogo_katalizator/opel_benzines_katalizator_elado_z16xep_1608522884.html mi történt hogy cserélni kell?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sada21 Elküldve Július7, 2012 Megoszt Elküldve Július7, 2012 Sziasztok! Az autónk motorteréből folyamatos sípolás hallatszik. A szerelőm, majd a márkaszerviz is azt mondta, hogy a kormányszervó reduktor szelepe adja ki ezt a hangot és ez nem probléma, meg kell szoknom (a kormányszervó javítása/cseréj állítólag sokba kerülne). Az lenne a kérdésem, hogy mi ezzel kapcsolatban a tapasztalatotok? Lehet-e valami vele csinálni, persze nem százezrekért? Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Július7, 2012 Megoszt Elküldve Július7, 2012 Sziasztok! Az autónk motorteréből folyamatos sípolás hallatszik. A szerelőm, majd a márkaszerviz is azt mondta, hogy a kormányszervó reduktor szelepe adja ki ezt a hangot és ez nem probléma, meg kell szoknom (a kormányszervó javítása/cseréj állítólag sokba kerülne). Az lenne a kérdésem, hogy mi ezzel kapcsolatban a tapasztalatotok? Lehet-e valami vele csinálni, persze nem százezrekért? Előre is köszönöm a válaszokat. Ez a hang kormány mozdításkor erősödik/halkul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 Sziasztok! Ki szeretném szerelni az antennámat, ha jól láttam ez csak belülről lehetséges? Hogyan fogjak neki? A tetőkárpitot teljesen le kell szedni? Milyen patentok és hol fogják? előre is köszi Csak belülről lehetséges az antenna cseréje. Az antenna talpát egy hatlapfejű anyag fogja hozzá a tetőlemezhez. Én kombin cseréltem: ott nem kell leszedni a teljes tetőkárpitot, elegendő a tetőkárpit csomagtérajtó felőli végénél lévő műanyag csíkot kipattintani, onnan hozzáférhető. A vezeték a D oszlopban megy le a csomagtér kárpitja mögé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 Csak belülről lehetséges az antenna cseréje. Az antenna talpát egy hatlapfejű anyag fogja hozzá a tetőlemezhez. Én kombin cseréltem: ott nem kell leszedni a teljes tetőkárpitot, elegendő a tetőkárpit csomagtérajtó felőli végénél lévő műanyag csíkot kipattintani, onnan hozzáférhető. A vezeték a D oszlopban megy le a csomagtér kárpitja mögé. Köszi, akkor megpróbálkozok vele! De ott az oszlopon nincs légszák? Nem lesz semmi vele ha megnyomom egy kicsit mikor alányúlok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sada21 Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Ez a hang kormány mozdításkor erősödik/halkul? Szia gabb! Elnézést, hogy csak most válaszolok. Szerintem nem erősödik/halkul, de le fogom ellenőrizni. Különben miért lényeges ez? Valami más lehet baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fullboy Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 100e környékén van utángyártott... vagy : http://auto-motor.va...1608522884.html mi történt hogy cserélni kell?? Koszi, en is nezegettem az utangyartottakat, valoszinuleg inkabb azt rakok bele mint hasznalt gyarit. Sajnos mar igy vettem, csak akkor meg nem latszott a hiba, de hegesztve is volt a csonk szoval az elozo gazdajanal tortent vele valami. Nemetorszagban olcsobb az utangyartott mint itthon lehet, hogy onnan hozatok egyet. Koszi, Gabor Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Köszi, akkor megpróbálkozok vele! De ott az oszlopon nincs légszák? Nem lesz semmi vele ha megnyomom egy kicsit mikor alányúlok? Az enyémben nincs függönylégzsák, így ez a probléma nem merült fel : ) De az antennaszerelés szerintem nem bántja a függönylufit: a talp kiszerelése ugye középen történik, a vezetéknek pedig vannak tartó műanyag bolhái. A kárpitelemek kiszedéséhez nem kell nagyon alányúlni. Persze azért óvatosan... Majd töltök fel fotót erről a részről, az enyémből most teljesen ki van szedve a tetőkárpit, látszik minden a maga valóságában : ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts