makimano Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata, hogy az 5 ajtós H Astrán a csomagtartó ajtón lévő féklámpát hogyan lehet kiszerelni, mert a spricni eldugult és ki kellene valahogy tisztítani. Köszi.
gabb Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata, hogy az 5 ajtós H Astrán a csomagtartó ajtón lévő féklámpát hogyan lehet kiszerelni, mert a spricni eldugult és ki kellene valahogy tisztítani. Köszi. Kicsavarod a kalaptartó tartót mind a két oldalon, a két takaró műanyagot 4-4 patent fogja. Ujjal mögé nyúlsz és lepattintod. Talán nem kell levenni a csomagtérajtó műanyag kárpitját. Ha mégis, akkor a zár mellett balra patent van, jobbra csavar, azt kitekered és ennek is ujjal mögé nyúlsz és kipattintod a patentokat (8db van). Ha ez megvan, akkor már látod a pótféklámpát amit 6 db kapocs fog, csavarhúzóval megfeszítve pattan ki.
makimano Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Kicsavarod a kalaptartó tartót mind a két oldalon, a két takaró műanyagot 4-4 patent fogja. Ujjal mögé nyúlsz és lepattintod. Talán nem kell levenni a csomagtérajtó műanyag kárpitját. Ha mégis, akkor a zár mellett balra patent van, jobbra csavar, azt kitekered és ennek is ujjal mögé nyúlsz és kipattintod a patentokat (8db van). Ha ez megvan, akkor már látod a pótféklámpát amit 6 db kapocs fog, csavarhúzóval megfeszítve pattan ki. Köszönöm a segítséged.
Motley70 Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Szevasztok urak! tudna neken valaki segiteni abban hogy mennyibe kerül és hogy melyik vezérmüszij,görgő,és vizpumpa kell egy 1.6 xep h astra hoz?
uhuhu Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 van szerviz 4+ ba, gyári, szereléssel együtt. nem vagyok biztos, de asszem 46.000 Ft keress rá a neten.
-=HZR=- Elküldve Szeptember12, 2011 Elküldve Szeptember12, 2011 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata, hogy az 5 ajtós H Astrán a csomagtartó ajtón lévő féklámpát hogyan lehet kiszerelni, mert a spricni eldugult és ki kellene valahogy tisztítani. Köszi. Lehet, h későn, de azért leírom: Nem biztos, h ki kell szerelned! Lehetséges, h egy tűvel ki tudod piszkálni a dugulást a spricni pici csövéből bontás nélkül, kívülről! (Elnézést, ha már ismerted ezt az "eljárást", és ennél komolyabb a dugulás! :lol: )
makimano Elküldve Szeptember12, 2011 Elküldve Szeptember12, 2011 Lehet, h későn, de azért leírom: Nem biztos, h ki kell szerelned! Lehetséges, h egy tűvel ki tudod piszkálni a dugulást a spricni pici csövéből bontás nélkül, kívülről! (Elnézést, ha már ismerted ezt az "eljárást", és ennél komolyabb a dugulás! :lol: ) Szia! Köszi, de már túl vagyok rajta. Tűvel már próbálkoztam korábban is, de az nem segített semmit. Ki kellett szerelni a lámpát, kivettem a spricni bigyót és egy vékony, hajlékony dróttal jól belepiszkáltam elölről hátulról és most már olyan, mint a "Niagara". :lol: Nem a műanyag cső volt eldugulva szerencsére, hanem csak az a kis spricniző bigyusz. Egyébként nagyon egyszerűen ki lehet szerelni a lámpát, ahogy "gabb" írta. A lámpát könnyen hozzáférhető 6 fém patent tartja. A mellékelt képen nem az én autóm van, a fotót a neten találtam, a csomagtér ajtó kárpitot nem kellett leszerelni, csak a pirossal jelölt műanyag borítást, de az is könnyedén lejön, csak először a bal oldalit kell levenni. http://kepfeltoltes.hu/110912/09042010124_...ltoltes.hu_.jpg Üdv.
-=HZR=- Elküldve Szeptember12, 2011 Elküldve Szeptember12, 2011 Szia! Köszi, de már túl vagyok rajta.... Köszönöm! Elraktározom az infót, ki tudja, mikor lesz rá szükség!
fetike89 Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hallottatok-e arról, hogy a vezérmű tengelyt rögzítő bilincs vagy nem tudom pontosan a nevét, hogy hívják fel tud lazulni és tud komoly gondokat okozni? A szerelő hívta fel a figyelmem, hogy már csináltak 2-3 ilyen hibával behozott autót. Igaz az G Astra volt, de ha jól tudom ugyanaz a motor van a h-ban is. Szerintetek érdemes vele foglalkozni? Vagy csak valami véletlen lehet? Előre is köszi a válaszokat! Üdv
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hallottatok-e arról, hogy a vezérmű tengelyt rögzítő bilincs vagy nem tudom pontosan a nevét, hogy hívják fel tud lazulni és tud komoly gondokat okozni? A szerelő hívta fel a figyelmem, hogy már csináltak 2-3 ilyen hibával behozott autót. Igaz az G Astra volt, de ha jól tudom ugyanaz a motor van a h-ban is. Szerintetek érdemes vele foglalkozni? Vagy csak valami véletlen lehet? Előre is köszi a válaszokat! Üdv igen,érdemes :lol: olvas ebbe bele: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry800277
fetike89 Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 igen,érdemes :lol: olvas ebbe bele: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry800277 Így ahogy olvastam beugrott, hogy ő is mondta hogy csak 1.4-esnél találkozott ilyennel, de akkor ezekszerinte előfordulhat pl nálam Z16XEP-nél is. :lol: Köszi szépen a segítséget!
Mc-elek Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 Így ahogy olvastam beugrott, hogy ő is mondta hogy csak 1.4-esnél találkozott ilyennel, de akkor ezekszerinte előfordulhat pl nálam Z16XEP-nél is. :lol: Köszi szépen a segítséget! z16xep-ről még nem hallottunk :lol: ,hogy lett volna ilyen baj
fetike89 Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 z16xep-ről még nem hallottunk :lol: ,hogy lett volna ilyen baj Remélem nem én leszek az első aki majd mesél róla :lol:
don_peter Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 Uraim! Az normális, hogy test üzemmódban a vizhőfokom 80-90fok körül (néha 90fölött is) jár folyamatosan? Eddig benzinesem volt, tudom hogy ez más, de egy kérdést megér...
krisztus Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 Uraim! Az normális, hogy test üzemmódban a vizhőfokom 80-90fok körül (néha 90fölött is) jár folyamatosan? Eddig benzinesem volt, tudom hogy ez más, de egy kérdést megér... Benzines néha 106 fokon is megy akkor kezd dolgozni a ventilátorom.persze nyár ,meleg,arasz kell hozzá.
don_peter Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 Benzines néha 106 fokon is megy akkor kezd dolgozni a ventilátorom.persze nyár ,meleg,arasz kell hozzá. Jah azt elfelejtettem hozzátenni hogy 1.3CDTI tehát Diesel motor!
csaba66 Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 Jah azt elfelejtettem hozzátenni hogy 1.3CDTI tehát Diesel motor! 1.7-es dizelnel normal esetben 87 fokon all (gondolom, ott kezd nyitni a termosztat). Dugoban felmaszik 97-98-ig is, de akkor belep a ventilator, igy a 100-at elerni meg sosem lattam.
don_peter Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 1.7-es dizelnel normal esetben 87 fokon all (gondolom, ott kezd nyitni a termosztat). Dugoban felmaszik 97-98-ig is, de akkor belep a ventilator, igy a 100-at elerni meg sosem lattam. Értem akkor nem aggodom! :D Köszi!
Gabcsi Z19 Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 Értem akkor nem aggodom! :D Köszi! Azèrt a fizikaóràn magyon nem figyeltetek mert mèg mindig 100 C fokon forr a vìz azèrt a mai napig! Akàrmennyire is jò kocsi az Opel akkor is! Mivel zàrt rendszerü a hütöje igy nyomàs van benne. Nyomàson a vìz alacsonyabb fokon is màr forr! Mint othon a kuktàban. Ugyhogy nagyon ne nyugodj meg. Hogy a fagyàlló hàny fokon forr nem tudom de annak a hidegtürès a feladata szerintem. Mivel fagyàllò ;-) Hogy a hengerfej hogy viseli nem tudom. A höfokkal vannl a problèma nem a forràspponttal.
bocs Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 Azèrt a fizikaóràn magyon nem figyeltetek mert mèg mindig 100 C fokon forr a vìz azèrt a mai napig! Akàrmennyire is jò kocsi az Opel akkor is! Mivel zàrt rendszerü a hütöje igy nyomàs van benne. Nyomàson a vìz alacsonyabb fokon is màr forr! Mint othon a kuktàban. Ugyhogy nagyon ne nyugodj meg. Hogy a fagyàlló hàny fokon forr nem tudom de annak a hidegtürès a feladata szerintem. Mivel fagyàllò ;-) Hogy a hengerfej hogy viseli nem tudom. A höfokkal vannl a problèma nem a forràspponttal. Nem kötekedni akarok,de nekem anno az F astránál az " Így csináld" -ba azt írta,hogy ilyen nyomáson a hűtővíz 102 vagy 107 fokon forr. Még annyit,hogy céges OFF VW t4 tranyón On asszem 110 foktól vannak piros vonalak. Valaki,ha jól emlékszem írta itt,hogy benzineseknél 106 fokig is felmegy a mutató,és ott kapcsol a venti :D
Motley70 Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 sziasztok,csörgést hallok a motor vagy a kipufogo körül melegen 1500-2000 körüli fordulatszámnál,olyan mint a zsiguliknál régen a vezérmülánc csörgése, valakinek valami tipp? előre is köszi.
don_peter Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 Azèrt a fizikaóràn magyon nem figyeltetek mert mèg mindig 100 C fokon forr a vìz azèrt a mai napig! Akàrmennyire is jò kocsi az Opel akkor is! Mivel zàrt rendszerü a hütöje igy nyomàs van benne. Nyomàson a vìz alacsonyabb fokon is màr forr! Mint othon a kuktàban. Ugyhogy nagyon ne nyugodj meg. Hogy a fagyàlló hàny fokon forr nem tudom de annak a hidegtürès a feladata szerintem. Mivel fagyàllò ;-) Hogy a hengerfej hogy viseli nem tudom. A höfokkal vannl a problèma nem a forràspponttal. Én úgy tudtam, hogy a Diesel-ek kicsit magasabb hőfokon dolgoznak mint a benzinesek. Lehet hűlyeség, de az is hallottam, hogy a diesel motoroknál a 100fok is normális lehet...
harmlevi Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 Az?rt a fizikaór?n magyon nem figyeltetek mert m?g mindig 100 C fokon forr a v?z az?rt a mai napig! Ak?rmennyire is j? kocsi az Opel akkor is! Mivel z?rt rendszerü a hütöje igy nyom?s van benne. Nyom?son a v?z alacsonyabb fokon is m?r forr! Mint othon a kukt?ban. Ugyhogy nagyon ne nyugodj meg. Hogy a fagy?lló h?ny fokon forr nem tudom de annak a hidegtür?s a feladata szerintem. Mivel fagy?ll? ;-) Hogy a hengerfej hogy viseli nem tudom. A höfokkal vannl a probl?ma nem a forr?spponttal. Jahajj:D lehet, hogy Te viszont figyeltél, de ezekszerint rosszul emlékszel:)! Pont a zárt rendszer miatt áll elő nyomásnövekedés ami miatt forr magasabb hőmérsékleten benne a víz.. Pl. Felmész a Himalájára jóval alacsonyabb hőmérsékleten felforr a víz, nem beszélve a világűrről (mai ugye vákuum) ahol bármekkora hőmérsékleten megtörténik ez... Viszont az óceánok mélyén a törésvonalak mentén a több száz fokos földköpeny felmelegíti a vizet jóval száz fok fölé, az mégis folyékony halmazállapotú marad a hatalmas nyomás miatt... a 100 fokos forráspont 100kPa-n (=1bar) igaz ami a normális légköri nyomásnak felel meg a tengerszint közelében ennél szerintem a motorban jóval magasabb uralkodik... Úgyhogy szerintem nem kell aggódni...:D
bocs Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 Jahajj:D lehet, hogy Te viszont figyeltél, de ezekszerint rosszul emlékszel:)! Pont a zárt rendszer miatt áll elő nyomásnövekedés ami miatt forr magasabb hőmérsékleten benne a víz.. Pl. Felmész a Himalájára jóval alacsonyabb hőmérsékleten felforr a víz, nem beszélve a világűrről (mai ugye vákuum) ahol bármekkora hőmérsékleten megtörténik ez... Viszont az óceánok mélyén a törésvonalak mentén a több száz fokos földköpeny felmelegíti a vizet jóval száz fok fölé, az mégis folyékony halmazállapotú marad a hatalmas nyomás miatt... a 100 fokos forráspont 100kPa-n (=1bar) igaz ami a normális légköri nyomásnak felel meg a tengerszint közelében ennél szerintem a motorban jóval magasabb uralkodik... Úgyhogy szerintem nem kell aggódni...:P Ott a pont! Ennyi. :D
Recommended Posts