makimano Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 felkéne tölteni.... Köszönöm Az egyébként teljesen normális, hogy időnként a légkondit fel kell tölteni?
harmlevi Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Eddigi tapasztalataim alapján 3-4-5 évente:)! Köszönöm Az egyébként teljesen normális, hogy időnként a légkondit fel kell tölteni?
makimano Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Eddigi tapasztalataim alapján 3-4-5 évente:)! Köszönöm a válaszokat.
gabb Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Sziasztok! Újabb seeegííítsééég !!! Mitől van az, hogy a légkondi nem fúj olyan hideget, mint amilyennek én azt gondolnám? ;) Na nem jégkockára szeretnék fagyni, de már ültem olyan autóban, amiben sokkal hidegebbet lehelt testemre a fuvallat, mint nálam. :rolleyes: Köszi Azért ne kapkod el azt a feltöltést. Cserélj pollenszűrőt, mert többek tapasztalata alapján (köztük az enyém alapján is) csere után érezhetőbben hidegebbet fúj. Persze ha nem jön be akkor tényleg irány a klímás, de ha jö lesz akkor spóroltál egy kis pénzt.
makimano Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Azért ne kapkod el azt a feltöltést. Cserélj pollenszűrőt, mert többek tapasztalata alapján (köztük az enyém alapján is) csere után érezhetőbben hidegebbet fúj. Persze ha nem jön be akkor tényleg irány a klímás, de ha jö lesz akkor spóroltál egy kis pénzt. Pollenszűrő csere már volt, de nem tűník úgy, mintha hidegebben fújna.
uhuhu Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Köszönöm Az egyébként teljesen normális, hogy időnként a légkondit fel kell tölteni? igen, mert az idők során a tömitéseknél elszökken a gáz, főképp ha a téli bekapcsolásokat elfelejted... olyan helyre menj töltetni, ahol a klimagáz mellé klimaolajat is beletesznek.
zsolesz79 Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Senkinek nincs a motorháztetőn hangszigetelő filc, vagy csak nekem? Ugyan ez a kérdés vonatkozna a kartervédő műanyagra is :rolleyes:
gabb Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Senkinek nincs a motorháztetőn hangszigetelő filc, vagy csak nekem? Ugyan ez a kérdés vonatkozna a kartervédő műanyagra is :rolleyes: Nekem mind a kerttő van! ;)
zsolesz79 Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Nekem mind a kerttő van! :rolleyes: Akkor próbáljuk szűkíteni a kört... Évjárat? Típus? Amúgy ilyeneket lehet valahol kapni?
Tomoty Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Dízelekben van. Nálam az 1,8-as benzinesből is kispórolták. :rolleyes: Akkor próbáljuk szűkíteni a kört... Évjárat? Típus? Amúgy ilyeneket lehet valahol kapni?
CaliBalu Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 EGR szelep tisztítás témájában elkélne a segítség... Mennyire bonyolult ez a művelet? Hova érdemes vinni ahol alaposan kipucolják? Budapesti vagyok, ha ott tudnátok ajánlani valami helyet, megköszönném. Ja és égy 1.9 CDTI Astra GTC-ről lenne szó... Előre is köszönök minden segítséget!
gabb Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 Akkor próbáljuk szűkíteni a kört... Évjárat? Típus? Amúgy ilyeneket lehet valahol kapni? 1.7 CDTI Z17DTH 2005 Essentia Plus felszereltség
uhuhu Elküldve Június9, 2010 Elküldve Június9, 2010 EGR szelep tisztítás témájában elkélne a segítség... Mennyire bonyolult ez a művelet? Hova érdemes vinni ahol alaposan kipucolják? Budapesti vagyok, ha ott tudnátok ajánlani valami helyet, megköszönném. Ja és égy 1.9 CDTI Astra GTC-ről lenne szó... Előre is köszönök minden segítséget! nem elég a pucolás, csere....
Sumi Elküldve Június10, 2010 Elküldve Június10, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy a z16xer motoroknál szokás folytószelepet pucolni "néha"? egy ilyen dolgot akar a szerviz rámbeszélni. válaszokat előre is köszönöm.
makimano Elküldve Június11, 2010 Elküldve Június11, 2010 Ez nekem is van, és engem idegesít ez a nyekergő hang, arra gondoltam, hogy majd megkérem az egyik haveromat, hogy vezessen, én meg addig hátraülök ésmegkeresem a hang forrását! A másik ami idegesít még, hogy a kormányt tekerve nyekereg-ciripel, de még ezt nem csináltattam meg, ill. hogy kormány mögött nagyon rossz úton (vagy pl. macskakő) valami műanyagok mintha egymáshoz csapódnának:)! Várom kezelésed eredményét!:rolleyes::) Sziasztok! A nyekergő csomagtér ajtóval kapcsolatban: Az ajtó zárján kellett állítani, hogy jobban behúzza és a távtartókon. Így már teljesen tökéletes, megszünt a nyikorgó-nyekergő hang. Üdv.
Sumi Elküldve Június12, 2010 Elküldve Június12, 2010 lentebb idézett kérdésem még mindig áll :-) Közben keletkeztek újak: valaki tudna nekem segíteni, hogy olyan alkatrészekből amiből több alkatrész számon is találtam pl légszűrő-t azokból hogyan tudom megállípítani, hogy melyik lenne az én kocsimba való? (egy internetes árúházban nézelődök és H astra légszűrőre több alkarésszámon is dob ki) fontos lenne mivel a héten szervizeltetek és lehet magam szereznék be pár anyagot mert aranyárban adják pár helyen. aki képben van a témában kérem jelezze! Akár püben is. köszönöm Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy a z16xer motoroknál szokás folytószelepet pucolni "néha"? egy ilyen dolgot akar a szerviz rámbeszélni. válaszokat előre is köszönöm.
krisztus Elküldve Június13, 2010 Elküldve Június13, 2010 Sziasztok Volt problémám mostanság kb decembertől a 2600-2800 fordulaton jelentkező rezonancia ami gázadásnál illetve motorféknél jelentkezett és hangosabb volt a működése az autónak Szervízben voltam vele és rezonátorcső csere mintha orvosolta volna de mégsem Kaptam itt egy infót hogy a jobb féltengelyre ellensúlyt(rezgéscsillapítót) kell tenni mivel az adja a problémát Néhány szerelő kizártnak tartotta ezt de még igazán hozzáértők is Szakszervíz is kizártnak tartotta. Na meg én is mivel minden fokozatban ugyan ott jelentkezett a rezonancia ezért nem nagyon lehet féltengelyes probléma. Néhány telefon a környező szervizekbe és 4 ből 1 helyen találkoztak már ilyen jellegű problémával. Irány a szakszervíz és megrendeltem a rezgéscsillapítót a féltengelyre mivel a kocsiban amit lehetett már átvizsgáltak és minden jó volt. Alkatrész a helyére került és megszűnt a probléma.nem rezonál és nem hangosodik úgy mint "javítás" előtt. Z16 xer motor és még valamelyik hasonló motorossal lehet probléma.alkatrész 10-14 ezer forint de nekem nagyon megérte mivel már zavart a közlekedésben.na meg sok szervízben töltött óra se jó(persze javarészt ingyen volt mivel nem találtak hibát) Ja és a szervíz is mintha meglepődött volna ezen hogy megjavult a baj de örültek is neki mivel egy új hibát sikerült orvosolniuk
hg001 Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Tetősín nélküli Caravanomra vettem egy pár gyári bontott tetősínt. Az eladó szerint a felrakáshoz le kell pattintani a tetőn futó műanyag csíkot és le kell szednem a belső tetőkárpitot, hogy a rögzítő anyákat alulról fel tudjam csavarni a sínből lefelé kiálló menetes csapokra. Csinált már valaki ilyet? Van esetleg valami trükk (elsősorban a tetőkárpit le/felszerelésnél), amire érdemes odafigyelni?
Lev Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Tetősín nélküli Caravanomra vettem egy pár gyári bontott tetősínt. Az eladó szerint a felrakáshoz le kell pattintani a tetőn futó műanyag csíkot és le kell szednem a belső tetőkárpitot, hogy a rögzítő anyákat alulról fel tudjam csavarni a sínből lefelé kiálló menetes csapokra. Csinált már valaki ilyet? Van esetleg valami trükk (elsősorban a tetőkárpit le/felszerelésnél), amire érdemes odafigyelni? ha van avalami fotó ezen az oldalon megtalálod http://www.astra-h.ru/noise_top.html#1 http://www.astra-h.ru/parktronik.html http://www.astra-h.ru/noise_middle.html google-val könnyen lefordítható
akaresz Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Sziasztok! Újabb seeegííítsééég !!! Mitől van az, hogy a légkondi nem fúj olyan hideget, mint amilyennek én azt gondolnám? ^_^ Na nem jégkockára szeretnék fagyni, de már ültem olyan autóban, amiben sokkal hidegebbet lehelt testemre a fuvallat, mint nálam. :D Köszi szia! Mikor cseréltettél pollenszűrőt? Magyar utakon sztem 10-15k kilóméterenként érdemes cserélni, mert nagyon hamar összegyűlik a dzsuva. Nekem segített és majd lefagyok, pedig előtte 18 fokon, max ventin ment, de most bőven kellemes az automata 21-22.
makimano Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 szia! Mikor cseréltettél pollenszűrőt? Magyar utakon sztem 10-15k kilóméterenként érdemes cserélni, mert nagyon hamar összegyűlik a dzsuva. Nekem segített és majd lefagyok, pedig előtte 18 fokon, max ventin ment, de most bőven kellemes az automata 21-22. Szia! Köszi, már megoldódott a probléma. A pollenszűrő csere nem segített rajta. Fel kellett tölteni. Most már olyan hideg van, hogy az Eszkimók is a csodájára járnak. :D
Sumi Elküldve Június14, 2010 Elküldve Június14, 2010 Szia! Köszi, már megoldódott a probléma. A pollenszűrő csere nem segített rajta. Fel kellett tölteni. Most már olyan hideg van, hogy az Eszkimók is a csodájára járnak. :P Jövő héten meg ne azért panaszkodj mert megfáztál :D ^_^
Lev Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném a 2007 évjáratú h astrán egyik napról a másikr elment a duda hiába nyomkodom a kormányt semmi, tudom régebben valamelyik topikban volt már szó róla hogy úgymond ez a hiba gyakran előfordul de most nem találom mi lehet a baj biztositékok rendben igy a kormányoszlopban lévő ketyerére gondolok mi a pontos neve illteve a kocsi 2,5 éves garanciás ez a darab vagy már nem! köszönettel L.
Sumi Elküldve Június15, 2010 Elküldve Június15, 2010 Sziasztok! Segítségeteket kérném a 2007 évjáratú h astrán egyik napról a másikr elment a duda hiába nyomkodom a kormányt semmi, tudom régebben valamelyik topikban volt már szó róla hogy úgymond ez a hiba gyakran előfordul de most nem találom mi lehet a baj biztositékok rendben igy a kormányoszlopban lévő ketyerére gondolok mi a pontos neve illteve a kocsi 2,5 éves garanciás ez a darab vagy már nem! köszönettel L. Heló! ha nem lett garancia direkt hosszabítva akkor már nincs gari rajta. Amit megpróbálnék: cim modul szoftver frissítés ha jólt tudom az szokott egyeseknek ilyenkor segíteni.
Recommended Posts