akzo Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 Kalaptartó pöcök na ennek utánna kell néznem mire is gondsz pontosan. 5 ajtósról beszélek és ott a kalaptartót 4 ponton fogja valami....2 lecsatolható madzagos műanyag végű izé,ami miatt felnyílik (az ajtó üvege alá csatlakoztatva) és 2 kis henger alakú fekete műanyag izé,amit elneveztem pöcöknek, amik sarokvasként funkcionálnak...vagyis inkább tengelyként... amik benne vannak egy látszólag megbonthatatlan műanyag elemben...és ráadásul forog is a másik a tengelye körül...de valahogy biztosan vissza lehet szerelni emezt is... egyszerűen elveszett....:S
FPeter Elküldve Január10, 2008 Elküldve Január10, 2008 5 ajtósról beszélek és ott a kalaptartót 4 ponton fogja valami....2 lecsatolható madzagos műanyag végű izé,ami miatt felnyílik (az ajtó üvege alá csatlakoztatva) és 2 kis henger alakú fekete műanyag izé,amit elneveztem pöcöknek, amik sarokvasként funkcionálnak...vagyis inkább tengelyként... amik benne vannak egy látszólag megbonthatatlan műanyag elemben...és ráadásul forog is a másik a tengelye körül...de valahogy biztosan vissza lehet szerelni emezt is... egyszerűen elveszett....:S ez engem is érdekelne, hogy mennyibe fáj, mert nekem jobb oldalon a pöcök meg a madzagos izé is hiányzik - nemtom hogy sikerült elhagynia az előző tulajnak :huh:
akzo Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 ez engem is érdekelne, hogy mennyibe fáj, mert nekem jobb oldalon a pöcök meg a madzagos izé is hiányzik - nemtom hogy sikerült elhagynia az előző tulajnak :huh: Nos, kérdeztem szervizt...azt mondták, 99%,hogy beesett a kárpit alá a pöcök..amúgy maga az alkatrész 300ft körüli összeg lenne, persze nincs raktáron... haver ötlete volt,hogy rendeljem meg az alkatrészt,ne törődjek azzal,hol lehet az eredeti...hiszen valószínűleg sokkal drágábbért bontanának kárpitot a szervizben,mint az alkatrész maga...ha tudjuk,akkor betesszük mi és beragasztjuk:) Amúgy alkatrész árakat opel kereskedéseknél alkatrészeseket kérve tudnak keresni neked vagy www.opelbonto.hu és társaik.... Tényleg, érdekelne,hogy pontosan hogyan kábelezted be a kocsid a hifihez... no majd SH találkozók,eszmecserék fórumban megdumáljuk:)
akzo Elküldve Január30, 2008 Elküldve Január30, 2008 Nos, megvettem a 2 pöcköt, 643 Ft volt márkaszervizben,az egyiket ok,hogy hogyan teszem be,de a másikat....no,majd kiügyeskedjük...
akzo Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 No,kalaptartó pöcök téma... betettük... a bal oldalit egyszerű volt, a jobb oldalit kevésbé...be is lett ragasztva loctite ragasztóval... ugyanis egy félkörív fogja a helyére és szabadon forog alapból...így kicsúszhat,ha éppen úgy fordul... viszont a szerelésnél leszakadt valami ezüst színű kábel bal hátul, amin semmit sem lehetett mérni, valaki valamit odakókányolt...hogy hová ment az is rejtély...mindenesetre a hátsó világítással is volt valami gányolás...valszleg oda volt ez is kötve... most gányolás megszüntetve,ezüst vezeték leszigetelve... működik minden,az a lényeg...
Robee Elküldve Március6, 2008 Elküldve Március6, 2008 Hello! Mostanság vettem észre hogy hátulrol valami kopogást hallani, az utviszonyok is elég rosszak és nem tom hogy a teleszkop lenne már kimenve? Ha valaki már tapasztalt esetleg ilyen jellegű problémát akkor kérem jelezze! Ja Astra-H rol van szo már 3 éves :)
Dini Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Hello! Mostanság vettem észre hogy hátulrol valami kopogást hallani, az utviszonyok is elég rosszak és nem tom hogy a teleszkop lenne már kimenve? Ha valaki már tapasztalt esetleg ilyen jellegű problémát akkor kérem jelezze! Ja Astra-H rol van szo már 3 éves :D Kopogas az lehet toronycsapágy:) de az inkabb ropogas.
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Kopogas az lehet toronycsapágy:) de az inkabb ropogas. Hátul toronycsapágy? :D Ha hátulról jön,akkor inkább szilent.
Dini Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 Hátul toronycsapágy? :D Ha hátulról jön,akkor inkább szilent. Jo oks! az fölött elsiklottam hogy hátul :D Igen akkor szilent! Ami egyébként betegsége a H Astraknak de az inkabb nyokorog, valami szilikon zsirral szokták kenni de az is csak néhány honapig segit és kezdi előről!
akzo Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 Jo oks! az fölött elsiklottam hogy hátul :D Igen akkor szilent! Ami egyébként betegsége a H Astraknak de az inkabb nyokorog, valami szilikon zsirral szokták kenni de az is csak néhány honapig segit és kezdi előről! Nekem télen a nagy hidegben ropogott valami jobb elöl pár napig..aztán abbahagyta,azóta sem csinálja:)
J0hnny Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 Jo oks! az fölött elsiklottam hogy hátul :D Igen akkor szilent! Ami egyébként betegsége a H Astraknak de az inkabb nyokorog, valami szilikon zsirral szokták kenni de az is csak néhány honapig segit és kezdi előről! Kell egy jó hifi a kocsiba és kész is! :D
Robee Elküldve Március9, 2008 Elküldve Március9, 2008 Hy és mijen gyakran kell a szilentet cserélni? és pontosan hol is találhato nem tom mert még nem volt dolgom ijennel :D vagy 5 nappal ezelott halottam a kopogást, de azota már nem hallom!
szdada Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Hy és mijen gyakran kell a szilentet cserélni? és pontosan hol is találhato nem tom mert még nem volt dolgom ijennel :D vagy 5 nappal ezelott halottam a kopogást, de azota már nem hallom! Ha még garanciális a kocsid akkor javítják gariba!
Robee Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Ha még garanciális a kocsid akkor javítják gariba! Nem mér nem garis de megjavitom ithon a gariba :D
Robee Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 Ha még garanciális a kocsid akkor javítják gariba! Nem már nem garis de megjavitom ithon a gariba :D tudtok valami rajzot hogy hol van a szilent, mibe illeszkedik pontosan???
szdada Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 tudtok valami rajzot hogy hol van a szilent, mibe illeszkedik pontosan??? privi ment
uhuhu Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 úúú bazzz... annyian olvassák ezt a fórumot. kő neked a baj??? :D :D inkább küld el privátban...
szdada Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 úúú bazzz... annyian olvassák ezt a fórumot. kő neked a baj??? :D :D inkább küld el privátban... köszi! :D
uhuhu Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 ááá. én nagyon megütöttem már az ilyenek miatt a bokámat :D azé szólok, mielött neked is bajod lesz...
szdada Elküldve Március10, 2008 Elküldve Március10, 2008 ááá. én nagyon megütöttem már az ilyenek miatt a bokámat :D azé szólok, mielött neked is bajod lesz... Köszönöm! :D Nem is gondolnám, hogy egy ilyen "segítség" gondot okoz embereknek. :D
uhuhu Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 azért okoz gondot, mert egyszer kiderül hogy hol dolgozol, és mivel itt nem ismert személyesen senkit, ő meg jól kellemetlen helyzetbe hoz, ha nem te veszed fel a telefont, hanem csak az itt hallott információkat regéli bele a telefonba, és azt neadjisten a főnököd veszi fel...
Robee Elküldve Március11, 2008 Elküldve Március11, 2008 privi ment Köszi Szdada most már tudom hogy, hol keressem :D
Robee Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 És az miért van hogy akkor halottam a kopogást, eltelt 1 hét és azóta semmit sem hallok?! :D A kocsin pedig nem javitottam semmit! :D Hmm...
opel16v Elküldve Március13, 2008 Elküldve Március13, 2008 És az miért van hogy akkor halottam a kopogást, eltelt 1 hét és azóta semmit sem hallok?! :D A kocsin pedig nem javitottam semmit! :D Lehet hogy eddig volt levegő a csomagtartóban valakinek? :D
Robee Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Hali! Nem tudja esetleg valaki, hogy a tükörfütést hogy kell bekapcsolni?? :D
Recommended Posts