Nyunyóka Elküldve Január14, 2016 Elküldve Január14, 2016 11 hours ago, Astra555 írta: Szia! Megírnád, hogy melyik márkaszerviz volt ez? Csak azért, hogy a jövőben Veled együtt messziről elkerüljük. Ez a szuper szerviz a nemrégen nyílt budaörsi Opel Fábián (korábban peugeot,citroen) szerviz volt ... de milyen gond lehetett volna,ha ez a levegőszűrőből jövő csövet hosszabb ideig nem kötik vissza ? természetesen a "benzinszag",ott is mondták,inkább motorolaj-szag volt
janyka19 Elküldve Január14, 2016 Elküldve Január14, 2016 22 hours ago, Sztaricsnaja írta: nappali menetfény hazakísérőfény komfort ablak (távirányítóval működtetés) REC modul kell hozzá autómatikus ajtó zárás 15km/óra fölött, REC modul kell hozzá tempomat, ha a bajuszkapcsoló + kuplungkapcsoló bent van ha nincs BC-d akkor ha nem alap kijelződ van akkor az is bekapcsolható. Ha minden igaz ennyi. Köszi. Tech 2 vel ránézünk miket tudok ezekböl aktiválni.
janyka19 Elküldve Január14, 2016 Elküldve Január14, 2016 1 hour ago, BRoland írta: Kösziii, így egyszerűbb. Ez okozhat a nagyobb mèrtèkű párásodást? Azzal is küzdök... Akkor lehet nekem is azért párásodik néha annyira durván az autó. Három éve van nállam az autó de még soha nem használltam a belső levegő keringetést. Lehet nekem is le van esve az az akármi.
BRoland Elküldve Január14, 2016 Elküldve Január14, 2016 1 hour ago, Astra555 írta: Valóban okozhat, ha nem jön be miatta elég levegő kintről. De érdemes megnézni a szőnyegeket is, esetleg nedvesek-e (előfordul a fűtőradiátorból szivárgó víz, vagy az első ajtók hangszóróinál is be szokott ázni az autó). Ha nem, akkor érdemes volna pollenszűrőt cserélni, ha 1 éven belül nem volt. A másik, hogy talán jót tenne egy fűtött garázs 1-2 napra, hogy ki tudjon száradni a bent lévő nedvesség, esetleg össze lehet gyűjteni páragyűjtő tablettával. Első dolgom a pollenszűrő csere volt, valamivel jobb , de nem ehhez szoktam;) (1 hete vettem az astrát) Megnèzem a többit. Ès lehet 2 napra ezzel állok be a garázsba. Köszi.
BRoland Elküldve Január14, 2016 Elküldve Január14, 2016 2 hours ago, BRoland írta: Kösziii, így egyszerűbb. Ez okozhat a nagyobb mèrtèkű párásodást? Azzal is küzdök... Jól sejtem h ennek a cserèjèhez a komplett műszerfalat ki kell bontani?
csaba66 Elküldve Január14, 2016 Elküldve Január14, 2016 (edited) 11 hours ago, Nyunyóka said: Ez a szuper szerviz a nemrégen nyílt budaörsi Opel Fábián (korábban peugeot,citroen) szerviz volt ... de milyen gond lehetett volna,ha ez a levegőszűrőből jövő csövet hosszabb ideig nem kötik vissza ? természetesen a "benzinszag",ott is mondták,inkább motorolaj-szag volt Azert a benzin es az olaj hatalmas kulonbseg A kicsopogo olaj koszon es szagon kivul nem igazan okoz semmit (jo, fogy az olaj is), de ez egyaltalan nem olyan komoly, mintha benzin lett volna... Módosítva Január15, 2016 : csaba66
BRoland Elküldve Január16, 2016 Elküldve Január16, 2016 On 2016.01.14. at 20:22, Astra555 írta: Valóban okozhat, ha nem jön be miatta elég levegő kintről. De érdemes megnézni a szőnyegeket is, esetleg nedvesek-e (előfordul a fűtőradiátorból szivárgó víz, vagy az első ajtók hangszóróinál is be szokott ázni az autó). Ha nem, akkor érdemes volna pollenszűrőt cserélni, ha 1 éven belül nem volt. A másik, hogy talán jót tenne egy fűtött garázs 1-2 napra, hogy ki tudjon száradni a bent lévő nedvesség, esetleg össze lehet gyűjteni páragyűjtő tablettával. Ma megnéztem, miután rájöttem, h csak a kesztyűtartót kell kivenni... A belső keringetés tökéletesen működik..ide-oda, nyit-zár. És hangja sem ennek van... A pollenszűrő doboz felől, belőle, felette, mellőle jön a kattogás...de rájöttem, hogy amikor a levegőfújás irányát választom ki, akkor jön a hang. Ez még oké is lehetne (bár nekem MK4es mondeom van, de abban ha irányt váltok semmi hangja nincs), de miért csinálja indításkor/leállításkor??? Arra gondolok, h lehet h leállításkor "alapállásba" áll, és amikor legközeélebb elindulok beállítja az utólag használt pozícióba. Amit viszont furcsálok, hogy pl leállításkor 2 fokozaton megy a szellőztetés, de amikor újra csak gyújtást adok, nem kapcsol be a szellőztetés csak akkor ha fokozatot váltok, mondjuk 3asra, és akkor szintén jön a hang (állítja be pozícióba???) Lehet túlaggódom, de idegesít Nálatok is így műxik?
Davee Elküldve Január16, 2016 Elküldve Január16, 2016 1 hour ago, BRoland írta: Ma megnéztem, miután rájöttem, h csak a kesztyűtartót kell kivenni... A belső keringetés tökéletesen működik..ide-oda, nyit-zár. És hangja sem ennek van... A pollenszűrő doboz felől, belőle, felette, mellőle jön a kattogás...de rájöttem, hogy amikor a levegőfújás irányát választom ki, akkor jön a hang. Ez még oké is lehetne (bár nekem MK4es mondeom van, de abban ha irányt váltok semmi hangja nincs), de miért csinálja indításkor/leállításkor??? Arra gondolok, h lehet h leállításkor "alapállásba" áll, és amikor legközeélebb elindulok beállítja az utólag használt pozícióba. Amit viszont furcsálok, hogy pl leállításkor 2 fokozaton megy a szellőztetés, de amikor újra csak gyújtást adok, nem kapcsol be a szellőztetés csak akkor ha fokozatot váltok, mondjuk 3asra, és akkor szintén jön a hang (állítja be pozícióba???) Lehet túlaggódom, de idegesít Nálatok is így műxik? Nyitás után és leállítás után is mozog, lezár/kinyit, ez a dolga. Pedálok mellett nézz be jobbra, látsz egy kényszerpályás fehér tárcsát, azt zsírozd meg vagy zsírspray-vel fújd be és elhallgat. 1
BRoland Elküldve Január16, 2016 Elküldve Január16, 2016 5 hours ago, Davee írta: Nyitás után és leállítás után is mozog, lezár/kinyit, ez a dolga. Pedálok mellett nézz be jobbra, látsz egy kényszerpályás fehér tárcsát, azt zsírozd meg vagy zsírspray-vel fújd be és elhallgat. Köszönöm
Maybal Elküldve Január17, 2016 Elküldve Január17, 2016 14 hours ago, BRoland írta: 18 hours ago, Davee írta: Nyitás után és leállítás után is mozog, lezár/kinyit, ez a dolga. Pedálok mellett nézz be jobbra, látsz egy kényszerpályás fehér tárcsát, azt zsírozd meg vagy zsírspray-vel fújd be és elhallgat. Köszönöm Az lesz az.....ez mind ilyen......sajna időnként ezt a kenést el kell végezni, és akkor elhallgat....
gyalázó Elküldve Január17, 2016 Elküldve Január17, 2016 Sziasztok! Bocs, hogy ide írok de talán itt válasz kapok a kérdésemre. Van egy z16xe1 zafirám a Következő hibakódot küldi P0340 főtengely jeladó rendellenesség! szerintetek beszart a jeladó? Egyébként első indításnál nincs semmi gond aztán kb: 2 km után dobja a hibát egész nap! 3500 fordulatnál letilt gondolom a hiba miatt. Van még egy kód 0115 ez valószínű, hogy a termosztát. Nem tudom, hogy van e a kettőnek köze egymáshoz. Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
Astra555 Elküldve Január17, 2016 Elküldve Január17, 2016 1 hour ago, gyalázó írta: Sziasztok! Bocs, hogy ide írok de talán itt válasz kapok a kérdésemre. Van egy z16xe1 zafirám a Következő hibakódot küldi P0340 főtengely jeladó rendellenesség! szerintetek beszart a jeladó? Egyébként első indításnál nincs semmi gond aztán kb: 2 km után dobja a hibát egész nap! 3500 fordulatnál letilt gondolom a hiba miatt. Van még egy kód 0115 ez valószínű, hogy a termosztát. Nem tudom, hogy van e a kettőnek köze egymáshoz. Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm. Szia! P 0340 : Vezérműtengely helyzet érzékelő 'A' áramkör (1.hengersor vagy egyedülálló szenzor) P0115: Motor hűtőközeg hőmérséklet áramkör Termosztátot nem fogja jelezni, ez valószínű, hogy a víz hőmérséklet jeladója lesz.
c_coupe Elküldve Január17, 2016 Elküldve Január17, 2016 Sziasztok! 5 ajtós H Astrát vettem pár hete. Lehet, hogy nem a megfelelő topicba írom, de próbálok ezen a fórumon is elindulni. Kis segítség kellene: a kalaptartót tartó csapok hiányoztak, de rájöttem, hogy nem hiányoznak csak benyomták azokat. A bal oldalon sikerült kivennem, majd vissza is tudtam nyomni a helyére, mivel ott nyitható a csomagtér burkolat (v.mi biztosítéktábla van ott - ha valaki tudja, pontosan mi az, megírhatná.) A jobb oldali burkolat nem nyitható, így onnan még - azt felfeszítve - sikerült a burkolat aljára leesett csapot kivennem, de visszatenni már nem lehet. Le kellene venni az egész jobb oldali burkolatot. (Nem merem nagyon feszegetni, mert ott is van légzsák, nehogy nekem a burkolat feszegetésétől lepattanjon). Ha Valakinek lenne ebben tapasztalata és azt velem megosztaná, azt szívesen venném! Előre is köszönöm!
gyalázó Elküldve Január17, 2016 Elküldve Január17, 2016 5 hours ago, Astra555 írta: Szia! P 0340 : Vezérműtengely helyzet érzékelő 'A' áramkör (1.hengersor vagy egyedülálló szenzor) P0115: Motor hűtőközeg hőmérséklet áramkör Termosztátot nem fogja jelezni, ez valószínű, hogy a víz hőmérséklet jeladója lesz. Szia! Igen elírtam! De még mindig nem értem mitől lehet ! Dobhatom ki a mocit?
Astra555 Elküldve Január17, 2016 Elküldve Január17, 2016 2 hours ago, gyalázó írta: Szia! Igen elírtam! De még mindig nem értem mitől lehet ! Dobhatom ki a mocit? Azért ne dobd ki, de pár horgasorrú Mátyásra biztosan szükséged lesz. A vezérműtengely jeladó elhalása volt már probléma jó pár embernél, fogyó eszköz. Nekem a B Vectránál szórakozott egyszer, de cserére nem került sor, mert nem produkálta többször a hibát. Kicserélni sem egy nagy dolog. A kábelezése szigetelt, így nem látszik, ha csak szakadás miatt adta volna meg magát. Itt egy lista, hogy nagyjából melyik márkát mennyiért kapod meg: https://cromax.hu/elektromos_rendszer/motor_erzekelokjeladok/vezermutengely_ford_szamjelado/vezermutengely_ford_szamjelado_opel_1_6_44908 A másik meg valószínű a vízhőfok jeladó lesz. A hűtővíz hőmérséklete az óra szerint rendben van? Mert, ha fals értéket kap a rendszer, akkor akár le is tilthatja a motor működését. A cseréje nem bonyolult és nem is túl drága: https://cromax.hu/elektromos_rendszer/jelado_erzekelo_gomba/vizhofok_jelado/vizhofok_jelado_opel_szogletes_csatlakozoval_33786
gyalázó Elküldve Január18, 2016 Elküldve Január18, 2016 8 hours ago, Astra555 írta: ft óadíj nem csekélyAzért ne dobd ki, de pár horgasorrú Mátyásra biztosan szükséged lesz. A vezérműtengely jeladó elhalása volt már probléma jó pár embernél, fogyó eszköz. Nekem a B Vectránál szórakozott egyszer, de cserére nem került sor, mert nem produkálta többször a hibát. Kicserélni sem egy nagy dolog. A kábelezése szigetelt, így nem látszik, ha csak szakadás miatt adta volna meg magát. Itt egy lista, hogy nagyjából melyik márkát mennyiért kapod meg: https://cromax.hu/elektromos_rendszer/motor_erzekelokjeladok/vezermutengely_ford_szamjelado/vezermutengely_ford_szamjelado_opel_1_6_44908 A másik meg valószínű a vízhőfok jeladó lesz. A hűtővíz hőmérséklete az óra szerint rendben van? Mert, ha fals értéket kap a rendszer, akkor akár le is tilthatja a motor működését. A cseréje nem bonyolult és nem is túl drága: https://cromax.hu/elektromos_rendszer/jelado_erzekelo_gomba/vizhofok_jelado/vizhofok_jelado_opel_szogletes_csatlakozoval_33786 Szia! Köszi a választ! A jeladót akkor most már értem! De a Vízhőmérséklet szerintem Termosztát lesz, mert nincs nagy fűtése az autónak csak garázsban ahol amúgy is meleg van. Remélem Arany kezük van a szervizben mert 9500 ft óradíj nem csekély :-) Majd megírom mi lett a végeredmény.
Astra555 Elküldve Január18, 2016 Elküldve Január18, 2016 3 hours ago, gyalázó írta: Szia! Köszi a választ! A jeladót akkor most már értem! De a Vízhőmérséklet szerintem Termosztát lesz, mert nincs nagy fűtése az autónak csak garázsban ahol amúgy is meleg van. Remélem Arany kezük van a szervizben mert 9500 ft óradíj nem csekély Majd megírom mi lett a végeredmény. Szerintem arany kezük max. a számlaíráskor lesz, de ne legyen igazam. A vt.jeladót szerintem egyszerű cserélni, a termosztát már kissé nehezebb lehet.
gyalázó Elküldve Január18, 2016 Elküldve Január18, 2016 9 hours ago, Astra555 írta: Szerintem arany kezük max. a számlaíráskor lesz, de ne legyen igazam. A vt.jeladót szerintem egyszerű cserélni, a termosztát már kissé nehezebb lehet. Nos bent volt a szervizben! Persze nem csináltattam meg velük 120 e számla jött volna ki! a hiba kódok amit ők diagnosztizáltak P171 VAGY 179 nem látni listán mit írtak de szerintem 179 P0340, P0115 ezekről már beszéltünk. Van még egy P1112
Pali001 Elküldve Január19, 2016 Elküldve Január19, 2016 Üdv! Múlthéten vettem egy Astra H 1.6 twinportot. Apró hibája hogy ahogy leállítom a motort a rádió nem kapcsol ki, csak ha manuálisan kikapcsolom. Erre van vmi beállítás? Pali
Davee Elküldve Január19, 2016 Elküldve Január19, 2016 17 minutes ago, Pali001 írta: Üdv! Múlthéten vettem egy Astra H 1.6 twinportot. Apró hibája hogy ahogy leállítom a motort a rádió nem kapcsol ki, csak ha manuálisan kikapcsolom. Erre van vmi beállítás? Pali Igen van megoldás, Beállításokba menj bele, azon belül a Systems és legalul van egy olyan, hogy Ign Logic (Gyújtás logika vagy micsoda magyarul) állítsd át és jó lesz...
gyalázó Elküldve Január20, 2016 Elküldve Január20, 2016 Sziasztok! P0171: Rendszer túl szegény (1.hengersor) Ez mit jelent? Eltudná nekem ez valaki magyarázni? Köszönöm!
Maybal Elküldve Január20, 2016 Elküldve Január20, 2016 13 minutes ago, gyalázó írta: Sziasztok! P0171: Rendszer túl szegény (1.hengersor) Ez mit jelent? Eltudná nekem ez valaki magyarázni? Köszönöm! Ez sajna azt jelenti, hogy mélyen a zsebbe kell nyúlni.......;) Olajat nem csipegeti/eszi? Legutóbb, mikor nekem ezt adta, szelepszár szimering csere volt komplett hengerfej felújítással(ugye ez elkerülhetetlen)....kb 210e pénz bánta....
gyalázó Elküldve Január20, 2016 Elküldve Január20, 2016 2 minutes ago, Maybal írta: Ez sajna azt jelenti, hogy mélyen a zsebbe kell nyúlni.......;) Olajat nem csipegeti/eszi? Legutóbb, mikor nekem ezt adta, szelepszár szimering csere volt komplett hengerfej felújítással(ugye ez elkerülhetetlen)....kb 210e pénz bánta.... Ez biztos? szervizben nekem erre fals levegőt mondtak!
Maybal Elküldve Január20, 2016 Elküldve Január20, 2016 6 minutes ago, gyalázó írta: Ez biztos? szervizben nekem erre fals levegőt mondtak! Nem....sok minden lehet, amit írtam, az arra az esetre érvényes, ha pluszba eszi az olajat.....nekem ezek voltak társak...olaj evés meg ez a hibakód....aztán meg lett csinálva a drága szíve, azóta mindkettő megszűnt....
Recommended Posts