Maybal Elküldve Január30, 2013 Elküldve Január30, 2013 Nos, ami tegnap lemaradt. Az IPC ECU-ban nézesd meg, milyen módban van az "üzemanyag tartály érzékelő típus". Nekem ez anno a "lineáris feszültség, B típus"-ra volt állítva, és totál mást mért a valós értékhez. Kb. fél tanknál már kiírta a RANGE 50 km feliratot. Amióta az "ellenállás lineáris"-ra van rakva, azóta jól mér. Kb. 2-3 dl-rel mutat mást, mint a számolt. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Cserenkov Elküldve Február5, 2013 Elküldve Február5, 2013 Olajcsere okozhat 1-1,5 liter/100km-es fogyasztás növekedést? Olajat cseréltettem az autón, semmi más változás, beavatkozás nem volt. Opel szervizben Castrol 5W-40-et ajánlottak. Azóta elég drasztikusan, a fent írt mértékben megnőtt a városon kívüli fogyasztásom. Ezt okozhatja az olaj? Most a BC olyan 6,5-et ír ki átlagnak. A konkrét fogyasztást nem is mertem még megnézni, mert eléggé alulmér a BC-m. Ez simán lehet 7,5-8 liter/100 km, főleg városon kívüli használat mellett. A mutató is sokkal lejjebb van ugyan annak a távnak a megtétele után, mint szokott. :(
Frankie64 Elküldve Február6, 2013 Elküldve Február6, 2013 Olajcsere okozhat 1-1,5 liter/100km-es fogyasztás növekedést? Olajat cseréltettem az autón, semmi más változás, beavatkozás nem volt. Opel szervizben Castrol 5W-40-et ajánlottak. Azóta elég drasztikusan, a fent írt mértékben megnőtt a városon kívüli fogyasztásom. Ezt okozhatja az olaj? Most a BC olyan 6,5-et ír ki átlagnak. A konkrét fogyasztást nem is mertem még megnézni, mert eléggé alulmér a BC-m. Ez simán lehet 7,5-8 liter/100 km, főleg városon kívüli használat mellett. A mutató is sokkal lejjebb van ugyan annak a távnak a megtétele után, mint szokott. :( Szia! Nekem nyáron van az éves olajcserém, de eddig mind a két csere után, áprilisban lesz két éve nálam a tütü, kb fél liter csökkenést számoltam, de az is csak az első pár ezer kilométerre igaz. A gyárilag megadott vegyes átlagot még nem sikerült elérnem, igaz a 192 ezret elkerülte az óra! Én gyári olajat használok. Évente 12-15e között esik a csere. Üdv! Frankie
Frankie64 Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Üdv Mindenkinek! Tegnap esedékessé vált a tankolás mert egy idegesítő sárga fény jelent meg a műszerfalon. Csak városi, 2,5 km-s hideg motoros üzemmóddal kb 8,5 re jött ki a fogyi. Ez a gyári 6,4 hez képest igen sok! De ez van! Benzines kombik mit fogyasztanak ilyen használat mellett? Üdv! Frankie
ImI888 Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Részecskeszűrő regenerálás: (akit érdekel) 9perc/10,5km/a fogyasztáson felül +0,3-0,4 lit. gázolaj asszem ez lett a heppem... :(
lamb Elküldve Február7, 2013 Elküldve Február7, 2013 Részecskeszűrő regenerálás: (akit érdekel) 9perc/10,5km/a fogyasztáson felül +0,3-0,4 lit. gázolaj asszem ez lett a heppem... :( A motort milyen fordulaton tartod? A kikódolással hogy álsz? Merthogy 4-500Km-enként nálam is ez a műsor! :icon1:
ImI888 Elküldve Február8, 2013 Elküldve Február8, 2013 A motort milyen fordulaton tartod? A kikódolással hogy álsz? Merthogy 4-500Km-enként nálam is ez a műsor! :icon1: Szia! Egyenlőre még sehogy, bár talán látszik a fény az alagút végén. Február végén kell hívnom a szerelőt, hogy hogyan áll a programmal, mert elméletileg megvan az isuzu-opel-japán befecskendezés kombó részecskeszűrő szoftveres kiiktatására. Nagyon reménykedek... :) Amúgy december óta csak városban használom, változóan napi 5-20 km között. Volt olyan, hogy 85 km után regenerált. (ez napi 2-5 km szigorú város), de mostanában kb. 2 hetenként csinálja, úgy 200-250 km-ként. Először kételkedtem benne, hogy jól működik, nincs-e eldugulva de rádugták Tech2-re és minden rendben van, semmi hibakód, regenerálás szépen végbemegy... A motort 2000-es fordulaton tartom, persze nem egy helyben állva, hanem megyek, 4.-be 80-al, így kb. 10perc alatt végez.
Frankie64 Elküldve Február8, 2013 Elküldve Február8, 2013 1.8, 140Le, kb. 10 liter, de sokat van használva országúton, így lemegy 8.7-re átlagban. Egyszer nyáron sikerült kihozni 12 litert, de akkor volt benne álló helyben klímázás is, és csak városban mentem vele. Köszi!
Astra555 Elküldve Február8, 2013 Elküldve Február8, 2013 Szia! Egyenlőre még sehogy, bár talán látszik a fény az alagút végén. Február végén kell hívnom a szerelőt, hogy hogyan áll a programmal, mert elméletileg megvan az isuzu-opel-japán befecskendezés kombó részecskeszűrő szoftveres kiiktatására. Nagyon reménykedek... :) Amúgy december óta csak városban használom, változóan napi 5-20 km között. Volt olyan, hogy 85 km után regenerált. (ez napi 2-5 km szigorú város), de mostanában kb. 2 hetenként csinálja, úgy 200-250 km-ként. Először kételkedtem benne, hogy jól működik, nincs-e eldugulva de rádugták Tech2-re és minden rendben van, semmi hibakód, regenerálás szépen végbemegy... A motort 2000-es fordulaton tartom, persze nem egy helyben állva, hanem megyek, 4.-be 80-al, így kb. 10perc alatt végez. És mi van, ha egyszerűen csak kiveszik a szűrőt a rendszerből? Valójában regenerálni nem fog, mert nincs szűrő, onnantól kezdve pedig megoldódott a probléma. Max. a kulcsos autó ikon fog világítani párszor.
Cserenkov Elküldve Február9, 2013 Elküldve Február9, 2013 Olajcsere okozhat 1-1,5 liter/100km-es fogyasztás növekedést? Olajat cseréltettem az autón, semmi más változás, beavatkozás nem volt. Opel szervizben Castrol 5W-40-et ajánlottak. Azóta elég drasztikusan, a fent írt mértékben megnőtt a városon kívüli fogyasztásom. Ezt okozhatja az olaj? Most a BC olyan 6,5-et ír ki átlagnak. A konkrét fogyasztást nem is mertem még megnézni, mert eléggé alulmér a BC-m. Ez simán lehet 7,5-8 liter/100 km, főleg városon kívüli használat mellett. A mutató is sokkal lejjebb van ugyan annak a távnak a megtétele után, mint szokott. :( Tankolás után a megtett km-ek alapján lemértem a fogyasztást. 8,6 l/100 km jött ki, jó 300 km-es távra. :o :o :o Szerintem ez még egy benzinesnek is sok lenne! Igaz, ebben volt egy péntek délutáni körúti dugóban araszolás is. De a városi menet legfeljebb 30-40 km lehetett. Aztán tegnap megint mentem egy hosszabb vávot, most visszaesett megint a fogyasztás BC szerint 5,3-ra. (Ez a valóságban olyan 6 körüli érték lehet.) A jó ég tudja, hogy mi a fenétől ugrik meg néha ilyen drasztikusan a fogyasztásom!? Egyedül én használom az autót, mindig ugyan úgy vezetek, nagyrészt ugyan azon az útvonalon és mindig ugyan ott tankolok. A sport fokozatot soha nem használom. DPF gyárilag nincs az autóban. Az autó dinamikáján, hangján se veszek észre semmi változást. Hbakód nincs. Ez egy rejtély! :(
Astra555 Elküldve Február9, 2013 Elküldve Február9, 2013 Tankolás után a megtett km-ek alapján lemértem a fogyasztást. 8,6 l/100 km jött ki, jó 300 km-es távra. :o :o :o Szerintem ez még egy benzinesnek is sok lenne! Igaz, ebben volt egy péntek délutáni körúti dugóban araszolás is. De a városi menet legfeljebb 30-40 km lehetett. Aztán tegnap megint mentem egy hosszabb vávot, most visszaesett megint a fogyasztás BC szerint 5,3-ra. (Ez a valóságban olyan 6 körüli érték lehet.) A jó ég tudja, hogy mi a fenétől ugrik meg néha ilyen drasztikusan a fogyasztásom!? Egyedül én használom az autót, mindig ugyan úgy vezetek, nagyrészt ugyan azon az útvonalon és mindig ugyan ott tankolok. A sport fokozatot soha nem használom. DPF gyárilag nincs az autóban. Az autó dinamikáján, hangján se veszek észre semmi változást. Hbakód nincs. Ez egy rejtély! :( Esetleg hosszabb távon, ha rá tudsz állni egy fix sebességre tempomattal, érdemes lenne nézni a pillanatnyi fogyasztást, hogy mikor emelkedik meg drasztikusan. Bár szerintem a BC-vel van valami probléma. Egyébként lemérni csak teletank-teletank módszerrel tudnád, több egymást követő alkalommal.
lamb Elküldve Február9, 2013 Elküldve Február9, 2013 És mi van, ha egyszerűen csak kiveszik a szűrőt a rendszerből? Valójában regenerálni nem fog, mert nincs szűrő, onnantól kezdve pedig megoldódott a probléma. Max. a kulcsos autó ikon fog világítani párszor. A DENSO vezérlővel szerelt (úgy tudom, a 110 és 125LE változatok) 1,7-es autókból nem lehet csak úgy kiszerelni a szűrőt. Az ECU, a mindenkori üzemállapotokat figyelve kiszámolja, szerinte mennyi korom van a koromcsabdában és ha ez a virtuális szám meghaladja a 90%-ot regenerál. Ha van szűrő a rendszerben, ha nincs.
Cserenkov Elküldve Február10, 2013 Elküldve Február10, 2013 Esetleg hosszabb távon, ha rá tudsz állni egy fix sebességre tempomattal, érdemes lenne nézni a pillanatnyi fogyasztást, hogy mikor emelkedik meg drasztikusan. Bár szerintem a BC-vel van valami probléma. Egyébként lemérni csak teletank-teletank módszerrel tudnád, több egymást követő alkalommal. Úgy szoktam lemérni. Általában hosszabb távokat (~240 km) szoktam menni, ez alatt hasonlítom össze a fogyasztást. Nincs igazán olyan hogy egy viszonylag rövidebb időre megugrik. Hanem egyik nap mondjuk 5-5,5 között ingadozik a számláló. Kivéve persze az emelkedőket és lejtőket. Másnap meg 6 alá egyszerűen nem megy.
gabb Elküldve Február10, 2013 Elküldve Február10, 2013 Úgy szoktam lemérni. Általában hosszabb távokat (~240 km) szoktam menni, ez alatt hasonlítom össze a fogyasztást. Nincs igazán olyan hogy egy viszonylag rövidebb időre megugrik. Hanem egyik nap mondjuk 5-5,5 között ingadozik a számláló. Kivéve persze az emelkedőket és lejtőket. Másnap meg 6 alá egyszerűen nem megy. Nézd a víz hőmérsékletét menet közben, hátha azzal van összefüggésben, ha nem zár a termosztátod rendesen (pl.szorul), és nem üzemi hőmérsékleten üzemel a motor, az nagyobb üzemanyag fogyasztást eredményez. Néz meg, hogy ilyenkor nem e túl nagy a koromképződés, gondolok itt szoruló turbó geometriára, egr szelepre, persze ezek mind hibakóddal járnak. Olvass hibakódott, hátha van valami. Menetteljesítmény egyforma ezekben az esetekben? Valamit úgyis kiokoskodunk!
Cserenkov Elküldve Február11, 2013 Elküldve Február11, 2013 Nézd a víz hőmérsékletét menet közben, hátha azzal van összefüggésben, ha nem zár a termosztátod rendesen (pl.szorul), és nem üzemi hőmérsékleten üzemel a motor, az nagyobb üzemanyag fogyasztást eredményez. Néz meg, hogy ilyenkor nem e túl nagy a koromképződés, gondolok itt szoruló turbó geometriára, egr szelepre, persze ezek mind hibakóddal járnak. Olvass hibakódott, hátha van valami. Menetteljesítmény egyforma ezekben az esetekben? Valamit úgyis kiokoskodunk! Kösz a tippeket! Termosztát jó ötlet, figyelni fogom. Koromképződést hogy tudom ellenőrizni? Eltárolt hibakód nincs. Menet közben még nem tudok diagnosztizálni, de tervezem egy op-com klón beszerzését. Menetteljesítményben semmi lényeges különbséget nem veszek észre.
gabb Elküldve Február11, 2013 Elküldve Február11, 2013 Kösz a tippeket! Termosztát jó ötlet, figyelni fogom. Koromképződést hogy tudom ellenőrizni? Eltárolt hibakód nincs. Menet közben még nem tudok diagnosztizálni, de tervezem egy op-com klón beszerzését. Menetteljesítményben semmi lényeges különbséget nem veszek észre. Nézd a tükröt gyorsításkor, hogy nem ömlik e a korom a kipufogóból, ez este még jobban látszik a mögötted jövő fényszórójának fényében.
Cserenkov Elküldve Február12, 2013 Elküldve Február12, 2013 Nézd a tükröt gyorsításkor, hogy nem ömlik e a korom a kipufogóból, ez este még jobban látszik a mögötted jövő fényszórójának fényében. Ezt már néztem korábban. Semmi kormot nem látok. Még intenzív gyorsításkor, jól kihúzatva sem.
Cserenkov Elküldve Február15, 2013 Elküldve Február15, 2013 Na, ma bemérték az autó kipufogógázát műszaki vizsga okán. Mértek valami füstölét, amire a "K" érték elsőre nagyon rossz volt. Aztán leégették a kormot róla: padlógáz tiltásig és ott tart. Nem tudom pontosan mi ez a K érték, nem értek hozzá... A lényeg, nagy nehezen végre normál értékeket produkált a kocsi. A határérték 2,5, a mért érték 0,9 lett. Azt mondták, hogy nagyon le volt rakódva a korom és ilyet ennél a motornál még nem tapasztaltak. Lehet ez összefüggésben az amúgy sem túl alacsony és időnként megugró fogyasztással?
gabb Elküldve Február15, 2013 Elküldve Február15, 2013 Na, ma bemérték az autó kipufogógázát műszaki vizsga okán. Mértek valami füstölét, amire a "K" érték elsőre nagyon rossz volt. Aztán leégették a kormot róla: padlógáz tiltásig és ott tart. Nem tudom pontosan mi ez a K érték, nem értek hozzá... A lényeg, nagy nehezen végre normál értékeket produkált a kocsi. A határérték 2,5, a mért érték 0,9 lett. Azt mondták, hogy nagyon le volt rakódva a korom és ilyet ennél a motornál még nem tapasztaltak. Lehet ez összefüggésben az amúgy sem túl alacsony és időnként megugró fogyasztással? Letépném a tökét annak, aki kitalálta azt, hogy dízelt leszabályzásig forgatni. Azért volt az első felpörgetéseknél sok a korom, mert sokat jársz városban, vagy országúton alacsony fordulatszámon. Ezért kérdeztem azt, hogy nem látsz e magad mögött nagy kormot erős kigyorsításokkor. A K érték a fénnyelési együttható.
Cserenkov Elküldve Február15, 2013 Elküldve Február15, 2013 Letépném a tökét annak, aki kitalálta azt, hogy dízelt leszabályzásig forgatni. Azért volt az első felpörgetéseknél sok a korom, mert sokat jársz városban, vagy országúton alacsony fordulatszámon. Ezért kérdeztem azt, hogy nem látsz e magad mögött nagy kormot erős kigyorsításokkor. A K érték a fénnyelési együttható. Én se mertem volna így kiforgatni itthon a motort. Ők meg simán tartották 10-15 másodpercig is tiltáson egymás után többször is. Ráadásul egy zárt műhelyben, olyan hangja volt, hogy azt hittem elszáll a motor. De bírta. :) Mondjuk rendesek voltak, mert előtte megkérdezték hogy meleg-e a motor, mennyit jöttem és azért még alapjáraton rámelegítettek kicsit. A környezetvédelmi adatlapra még az is rá van nyomtatva, hogy milyen fordulatnál szabályoz le. (5200 körül, ha jól emlékszem.) Viszont, nem. Nem járok sokat városban és alacsony fordulaton. 80-90%-ban autópályán járok vele. Tempomat 130-ra és majdnem két órás távokat megyek így 3000-es fordulattal. Városban se nagyon kapcsolok 3.-nál feljebb 50-nél. Ekkor forog kb 2000-et a motor. Kollégám pl úgy vezet, hogy minél hamarabb felvált 5.-be. A motor meg mororg köhög alapjáratnál alig magasabb fordulattal. Ez engem kifejezetten zavar. Kormot viszont én szemmel tényleg soha nem láttam. Az autó tisztaságára különösen kényes vagyok. A kipufogó környékén sem láttam soha erős kormolásra utaló nyomokat. A szerelőmtől is kérdeztem ezt a koromlerakódást. Ő azt mondta, hogy nem tudhatom, hogy előttem hogy használták az autót. (Mivel nem első tulajdonosa vagyok.) Nálam még csak kb 4-5000 km-t futott. Azt tanácsolta, hogy érdemes lenne bele legalább egy hosszabb út előtt valami tisztító adalékot tölteni, hogy nagyrészt kikormolódjon. Ja, majd el felejtettem! Néztem vízhőfokot is. A 80 °C környékét viszonylag hamar, 6-8 km-en belül eléri. Tartósan 130-cal haladva stabilan 86-87 °C-ot mutat. Ez megfelelő?
pszaby Elküldve Március9, 2013 Elküldve Március9, 2013 Sziasztok! Van a családban egy 1.4-es H Astra és én viszonylag ritkán hajtom, mert off autóban (diesel saxo) utazom. Ma viszont mentem vele: 60km országút, és kb. 5 km város mellett a computer szerint 5.7-es fogyasztást produkált. 90-120-as tempóval, 3 fővel+csomagok, és max. 3500-ig pörgetve. Egyre jobban tetszik az autó, igaz nem egy gyorsulásbajnok és nem lehet vele kiugrani, de egy benzinestől ez a fogyasztás illetve nyáron a 6.5 klímával szerintem nagyon baráti. :)
Astra555 Elküldve Március13, 2013 Elküldve Március13, 2013 Sziasztok! Mai nappal túl vagyok az olajcserén. Ami érdekes, hogy csere előtt a pillanatnyi fogyasztás 1.0-1.1 l/h volt, alá soha sem ment. Utána viszont pár km múlva 0.8-09 l/h. És ami a legjobb, hogy megtaláltam a 10-es crova fejet, ami még valamikor októberben esett be a motortérbe, amikor akksit cseréltem. :D
Cserenkov Elküldve Március14, 2013 Elküldve Március14, 2013 Sziasztok! Mai nappal túl vagyok az olajcserén. Ami érdekes, hogy csere előtt a pillanatnyi fogyasztás 1.0-1.1 l/h volt, alá soha sem ment. Utána viszont pár km múlva 0.8-09 l/h. És ami a legjobb, hogy megtaláltam a 10-es crova fejet, ami még valamikor októberben esett be a motortérbe, amikor akksit cseréltem. :D Ez ugye alapjárati... Ugyanolyan hőmérsékletű volt a motor? Nekem hidegen mindig 1-1,2, bemelegedve stabilan 0,5-0,6 l/h olajcserétől függetlenül. Igaz, az enyém más motor.
ImI888 Elküldve Március14, 2013 Elküldve Március14, 2013 Ez ugye alapjárati... Ugyanolyan hőmérsékletű volt a motor? Nekem hidegen mindig 1-1,2, bemelegedve stabilan 0,5-0,6 l/h olajcserétől függetlenül. Igaz, az enyém más motor. Nekem is hasonló, hidegen 1-1,1, ha bemelekszik 0,4-0,5-0,6 a részecskeszűrő telítettségével arányban. A17DTR
Astra555 Elküldve Március14, 2013 Elküldve Március14, 2013 Ez ugye alapjárati... Ugyanolyan hőmérsékletű volt a motor? Nekem hidegen mindig 1-1,2, bemelegedve stabilan 0,5-0,6 l/h olajcserétől függetlenül. Igaz, az enyém más motor. Igen. Alapjárati. A motor ugyanolyan hőmérsékletű volt, hiszen előtte is mentem vele, meg a csere után is kb. fél órát közlekedtem a pesti forgalomban. Hidegen nálam 1.3-1.5 körül van.
Recommended Posts