attis Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 jól teszed, és az olajat is cseréld akkor :huh: Volt egy 5.000-nél, lesz egy 15-nél és utána 15ezrenként. Ráadásul tempomatos, óra szerinti 130-140es tempó a pályán 98%ban. Előtte 60 Celsiusig csak 1500as fordulatszám. Aki ezt az autót megveszi majd, azt gondolom nagyon jól jár vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Volt egy 5.000-nél, lesz egy 15-nél és utána 15ezrenként. Ráadásul tempomatos, óra szerinti 130-140es tempó a pályán 98%ban. Előtte 60 Celsiusig csak 1500as fordulatszám. Aki ezt az autót megveszi majd, azt gondolom nagyon jól jár vele... az úgy teljesen jó :huh: lehet majd én veszem meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
attis Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 az úgy teljesen jó :huh: lehet majd én veszem meg :lol: az még sokára lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 az még sokára lesz... nem is lenne rá mostanában pénzem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 ápdét... Bp-Kaposvár...odafelé sztrádán 130-140nel (mikor mire lőttem épp a tempomatot), visszafelé csomót telefonáltam,akkor csak 100-110... odafelé 7 volt a fogyi... mire hazaértem,már 6.5 lett az egész út átlaga... azért annyira nem rossz....amikor itt Pesten volt 12.8 a fogyasztás,akkor ijesztgetett a szervizes,h biztos szar valami a kocsiban,annyinak nem szabadna lennie...hiába mondtam,hogy 4 km-eket akkortájt folyamatosan 2-3 óra alatt tettem meg,akkora dugó volt...egyhelyben állva persze,h embertelen lesz a fogyasztás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Bp-Kaposvár... Nofene, te is somogyi gyerkőc lennél? :huh: Én is most hétvégén jártam meg a "hazám" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nofene, te is somogyi gyerkőc lennél? :huh: Én is most hétvégén jártam meg a "hazám" :lol: Nem,nem, én tősgyökeres pesti vagyok:) Rokonlátogatóban voltam, remekül eljátszottam unokatesómékkal:) Unatkoztam már itthon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem,nem, én tősgyökeres pesti vagyok:) Rokonlátogatóban voltam, remekül eljátszottam unokatesómékkal:) Unatkoztam már itthon... Még az is lehet akkor, hogy ismerem őket :huh: Sokáig éltem ott, és nagyon :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Még az is lehet akkor, hogy ismerem őket :huh: Sokáig éltem ott, és nagyon :lol: :) Ha ismersz Heizert, akkor lehet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem ugrik be :huh: na mindegy, ne offoljuk szét a topicot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 H Astra üzemanyagjelző... még mindig zseniális... 5 km-es utakat megyek melóba nem csúcsban,nyugodt tempóban... negyeden áll a mutató... mire megérkezek már a nyolcadjelzésnél... másnap kigyullad a lámpa... majd harmadnap megint nem ég a lámpa (mármint a kevés üzemanyagot jelző)...aztán a marmonomból toltam a kocsiba...ugyanúgy maradt a nyolcadon a jelzés... másnap is az volt először... majd pár km után már a negyed jelzésnél volt... a range-ről már nem is beszélve,ami már kb. 50km-e 0-n áll, azóta is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Bp-Füzesgyarmat-Bp 5,7 úgy,hogy Bp-en kb. 1 órát mentem full dugóban odafelé 10körüli fogyasztással...(iszonyat,mi volt pénteken)...amúgy nem kíméltem különösebben a kocsit az úton, voltak kövérgázas előzések is jócskán... még mindig Z16XEP (3 fő+cucc) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza27 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 A peugeot 307 2.0 benzines után,szenzációs a fogyasztás :D A peugeot behúzta a 8-16l/100km 1.7cdti caravan 5.7l/100/km Arról nem is beszélve,hog milen üzemanyag árak vannak. A benzin297ft/l a dieselt meg 230ft/l áron be lehet szerezni.Akkor kell nektek a fáradt benzintemető? Az 1.6 l motorok meg amúgy is viccesen gyengusok(nem akarok senkit megbántani,lefikázni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza27 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 4.7l/100km esztergom -bp..........bp-esztergom max 110 km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 A peugeot 307 2.0 benzines után,szenzációs a fogyasztás :lol: A peugeot behúzta a 8-16l/100km 1.7cdti caravan 5.7l/100/km Arról nem is beszélve,hog milen üzemanyag árak vannak. A benzin297ft/l a dieselt meg 230ft/l áron be lehet szerezni.Akkor kell nektek a fáradt benzintemető? Az 1.6 l motorok meg amúgy is viccesen gyengusok(nem akarok senkit megbántani,lefikázni) Vegyesbe: 7,8 hosszún 6,9/110 de ha nem kell előzni és foylamatosan 90km/h 6,1 2.0 16V C20XE és ez nem is gyenguszka! :D csak város 10-11 liter !! Kell a benzines még jóhogy! Külömben is aki a fogyasztást nézi vegyen egy 600ccm es Samrtot! :D :D :D De nehinném hogy csak városban is 5,7 vagy tévednék?? Bár nem mondom hogy lehetetlen ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Vegyesbe: 7,8 hosszún 6,9/110 de ha nem kell előzni és foylamatosan 90km/h 6,1 2.0 16V C20XE és ez nem is gyenguszka! :D csak város 10-11 liter !! Kell a benzines még jóhogy! Külömben is aki a fogyasztást nézi vegyen egy 600ccm es Samrtot! :D :D :D De nehinném hogy csak városban is 5,7 vagy tévednék?? Bár nem mondom hogy lehetetlen ! :lol: HAt igen csak városban esetle felszökhet 6,5 re Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 HAt igen csak városban esetle felszökhet 6,5 re Igen de ez még mindíg csak fele az enyének :D :D Se baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza27 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Az állatkodásból már kinőttem :D ,most a gazdaságosságot helyeztem előnybe.Ha majd tartósan tudok benzint 180ft-ért akkor majd veszek turbós benzinest.(de ezt nem tartom valószínűnek) Gyorsan ezzel is tudok menni legfeljebb a városi sorból való kiugrásokat mellőzöm.Sokkal jobban tetszik az 1.7cdti mint a 2.0 benzines. Nem az a gazdag ember aki diesel autót vesz,hanem aki fönnt bír tartani egy benzinest :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Az állatkodásból már kinőttem :D ,most a gazdaságosságot helyeztem előnybe.Ha majd tartósan tudok benzint 180ft-ért akkor majd veszek turbós benzinest.(de ezt nem tartom valószínűnek) Gyorsan ezzel is tudok menni legfeljebb a városi sorból való kiugrásokat mellőzöm.Sokkal jobban tetszik az 1.7cdti mint a 2.0 benzines. Nem az a gazdag ember aki diesel autót vesz,hanem aki fönnt bír tartani egy benzinest :D Az állatkodásból én is kinőttem , itt nálunk közlekedni na nem egyszerű! De A 1.7CDTI az egy új autó :D Enyém 16 éves ! Szerintem meg aza gazdag aki megtud venni egy ilyen új modelt :lol: Nekem is volt Dízelem és tudom milyen de a benzines közelebb áll hozzám :D A fentartása semmivelsem több mint a te szervizeid sőőt .... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Az állatkodásból én is kinőttem , itt nálunk közlekedni na nem egyszerű! De A 1.7CDTI az egy új autó :D Enyém 16 éves ! Szerintem meg aza gazdag aki megtud venni egy ilyen új modelt :D Nekem is volt Dízelem és tudom milyen de a benzines közelebb áll hozzám :D A fentartása semmivelsem több mint a te szervizeid sőőt .... :lol: :D :D Hat ezen a szervizen vitatkoznek. És szerintem nem az a gazdag aki egy ilyne fiatal modelt meg tud venni. ez meg közel sem gazdagság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hat ezen a szervizen vitatkoznek. És szerintem nem az a gazdag aki egy ilyne fiatal modelt meg tud venni. ez meg közel sem gazdagság. Oké akkor énvagyok csóró :D :D :D De így elgondolkodttatál lehet a tiéd így hogy fiatalabb ocsóbb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza27 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak a felprogramozást csinálták szervízben. Sógoroméknak elég komoly műhelyük van,csak ők nyúlhatnak bele.(nem kell félnem hogy átba..nak mint némelyik szervízben,mondjuk a 99%-ában)Az meg nem kerül pénzbe nekem,az alkatrészt is akciósan kapom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak a felprogramozást csinálták szervízben. Sógoroméknak elég komoly műhelyük van,csak ők nyúlhatnak bele.(nem kell félnem hogy átba..nak mint némelyik szervízben,mondjuk a 99%-ában)Az meg nem kerül pénzbe nekem,az alkatrészt is akciósan kapom:) Nekem si megvannaka forrásaim :D Szervízbe meg nemviszem :D Hisz 16 évesen hova is vinném , de ezért JÓ OPEL KLUB itt mindent meglehet oldani bagóért vagy annál is olcsóbban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
attis Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 kutat váltottam, esso helyett agip. csökken a fogyim től 2 decivel. nem sok spórolok vele kb 4-500 Ft-ot egy tank gázolajon, de akkor is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 kutat váltottam, esso helyett agip. csökken a fogyim től 2 decivel. nem sok spórolok vele kb 4-500 Ft-ot egy tank gázolajon, de akkor is B) Azért mostmar az idő is jobb természetes hogy kevesebbet fogyaszt joval kevesebbet megy aszivató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts