Csaba87 Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 plussz 30 volt még 1 év garancia így éltem a lehetőséggel. Az átíratást így is lealkudtam. A fedélzeti számítógép hiányzik nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marczeeee Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 plussz 30 volt még 1 év garancia így éltem a lehetőséggel. Az átíratást így is lealkudtam. A fedélzeti számítógép hiányzik nagyon. BC-t szinte minden esetben tudják aktiválni, max 5 perces meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Franci1982 Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Sziasztok! Astrát vennék valami sportosat :lol: Mi a véleményetek a turbós verziókról? Üdv. Franci Link to comment Megosztás: More sharing options...
MateDK Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Hello all :lol: Na eldöntöttem :lol: OPC-m lesz...persze, hogy mikor azt pontosan még nem tudom :D Nézegettem egy pár paripát,többek között: Audi A6 3.0 V6 TDI Quattro ,Chrysler 300c 3.0 CRD (tetszik-tetszik,na de nem Opel jel van rajtuk :D ), Astra G 2.0T Coupe, Astra H 2.0T OPC ill. Vectra C 2.8 V6 A 2 OPC maradt ;) Sokat olvasgatok a 2 autóról,nézegetem őket :P És valahogy az Astrat látom befutónak :D Valakinek esetleg van a birtokában OPC ??? Szívesen hallgatok egy kis élménybeszámolót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Hello all :lol: Na eldöntöttem :D OPC-m lesz...persze, hogy mikor azt pontosan még nem tudom :D Nézegettem egy pár paripát,többek között: Audi A6 3.0 V6 TDI Quattro ,Chrysler 300c 3.0 CRD (tetszik-tetszik,na de nem Opel jel van rajtuk ;) ), Astra G 2.0T Coupe, Astra H 2.0T OPC ill. Vectra C 2.8 V6 A 2 OPC maradt :P Sokat olvasgatok a 2 autóról,nézegetem őket :D És valahogy az Astrat látom befutónak :D Valakinek esetleg van a birtokában OPC ??? Szívesen hallgatok egy kis élménybeszámolót :D Én is szeretnék egy Astra OPC-t :lol: !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ironman123 Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Sziasztok! Most tervezem használt opel astra H Gtc vásárlását! A segítségetekre lenne szükségem! A fórumokon annyi jót és annyi rosszat hallottam, hogy már magam sem tudom, milyen motorral vásároljak autót! Elsősorban dieselt szeretnék, abból is 1.9 eset de. Avval valóban sok a gond? Milyen problémák szoktak jelentkezni? Az 1.7 es is jó lenne de 1.3 asat nem szeretnék venni! ha meg benzinest vennék akkor minimum 1.6 osat! Azokkal mennyi baj szokott lenni? Úgy olvastam azok egész jó kis motorok! Kérlek benneteket mondjátok el a tapasztalatokat véleményeteket, akár azok akiknek ilyen autójuk van! Mit javasoltok? Milyen motorral vegyek? Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 csak abból tudod ki indulni amit itt és máshol is olvasok : az 1.9 mocival sok probléma van ... ha dizel akkor 1.7 ha benzin akkor 1.8 (z18xer) vagy 2.0T (z20net) szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ironman123 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 csak abból tudod ki indulni amit itt és máshol is olvasok : az 1.9 mocival sok probléma van ... ha dizel akkor 1.7 ha benzin akkor 1.8 (z18xer) vagy 2.0T (z20net) szerintem :) Szia! Köszi a válaszodat! Most jelenleg egy 1.7 es és egy 1.6 os van gondolkodóban:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts