garu Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Hogy tud eltörni a váltó?? :( Na ez az vicc nem?Az eleje sérült volt és nem a váltótartó bak tört el hanem eltörte a váltó házat.Persze külön azt a részt nem lehet kapni pedig lecsavarozható a váltóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 1.9 150 lovas dizel GTC az opel-infos.de-n: 1.9 CDTI; Edition, Sport, Cosmo Z19DTH 110 / 4000 LRD & NT4 Schaltgetriebe: M32WR, 3,65 Vagyis M32WR (3,65-ös végáttétellel) váltó kell rá, és elvileg az is van rajta. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Na ez az vicc nem?Az eleje sérült volt és nem a váltótartó bak tört el hanem eltörte a váltó házat.Persze külön azt a részt nem lehet kapni pedig lecsavarozható a váltóról. Nemsemmi....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 1.9 150 lovas dizel GTC az opel-infos.de-n: 1.9 CDTI; Edition, Sport, Cosmo Z19DTH 110 / 4000 LRD & NT4 Schaltgetriebe: M32WR, 3,65 Vagyis M32WR (3,65-ös végáttétellel) váltó kell rá, és elvileg az is van rajta. :( Nem lehet hogy ez mar valamilyen tuning cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Nem lehet hogy ez mar valamilyen tuning cucc opel-infos.de többnyire szerintem gyáriakat ír. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Üdv mindenkinek! Örülök hogy találtam végre egy valódi jó opel-es fórumot! :lol: Nekem másfél éve van egy fekete GTC Cosmom, persze 1.4-es :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Üdv mindenkinek! Örülök hogy találtam végre egy valódi jó opel-es fórumot! :) Nekem másfél éve van egy fekete GTC Cosmom, persze 1.4-es :huh: Üdv a fórumon! Látom ÉRDI vagy azjó arra szoktám járni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Igen érdi!Kiköltöztünk pestről,mert ott nem igazán volt nyerő a 8.-kerben! Féltettem a verdát az utcán hagyni. :huh: Így most szokja az emelkedőket :lol: :) :) (1.4l!) Megy emelkedőnek is ha előcsalja neki az igazi hangját :D A G caravan után ami halkabb volt, izgi ez a valamivel morcibb motorhang! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Lehet, hogy ezt a kocsit láttam párszor a fősuli (új épület) környékén? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Igen érdi!Kiköltöztünk pestről,mert ott nem igazán volt nyerő a 8.-kerben! Féltettem a verdát az utcán hagyni. :) :) Höhöhöhö :) Nem mondod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Ma láttam 1 ilyet >>>> Érdekes volt szemlélni, ahogy a gazdi szévédőt mosta és ott is elvégezte ezt, ahol máshol már lemez van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 ...és miután visszaült újra nagy remegésbe kezdett a kavicsfelverődések miatt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 ...és miután visszaült újra nagy remegésbe kezdett a kavicsfelverődések miatt... :lol: :lol: Vagy van neki egy cascoja 0% os üvegkárral, és mar is nem remeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisz22 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Sziasztok!Astra Gtc hez keresek elejéhez alkatrészt tud nekem valaki ebben segiteni? nem igazán fogsz hozzá találni!!!!csak szervízben,de ottis csak rendelésre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Vauxhall Nürburgring edition készülése lépésenként fotókkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 azért a dynamat nagyon ott van :lol: Nem aprózták el a srácok Link to comment Megosztás: More sharing options...
lasz Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Szasztok! Most vettem egy 2008-as astra gtc-t de nincs hozza kezelesi utmutatom. Ha esteleg tud valaki segiteni, természetesen megvenném. A masik hogy most 12000km van benne , mikor kell vinni az elsö kötelezöre, azt tudom hogy 30000-nél de egy even belül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 1 éves korban, vagy 30.000 km nél. amelyik elöbb teljesül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Sziasztok! Hát lecseréltem a GSi-t egy GTC-re, de mindenképp hű vagyok az Opelhoz...;) Olyan problémám lenne hogy ma a Hungárián belementem egy kibebaszott kátyuba és az autó bemondta az unalmast, nem akar beindulni. Azt mondták nekem hogy elvileg van rajta egy pöcök ami elzárja ilyenkor a benzint és h azt csak fel kell húzni és jó lesz. Na én azt hol is találom meg az autón?????????????????????? Aki tud segíteni az írjon. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Ez meg már a következő generáció: http://www.origo.hu/motor/babettablog/2009...a-bemutato.html :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Ez meg már a következő generáció: http://www.origo.hu/motor/babettablog/2009...a-bemutato.html :rolleyes: Én már ültem is ilyenben..., nem rossz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én már ültem is ilyenben..., nem rossz! :huh: Na és hol sikerült neked egy ilyenbe belecsüccsenni??????:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Na és hol sikerült neked egy ilyenbe belecsüccsenni??????:-) Hát itt Magyarországon ! Miért, mit gondoltál ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba87 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Üdv Mindenkinek! Most lettem boldog GTC tulajdonos és lenne pár kérdésem a tapasztaltabbaktól. Enyoj csomagos és arra lennék kíváncsi hogy milyen extrákat lehet pótolni könnyedén. Leginkább a gyári fedélzeti komp kellene. Van még 3 év garancia szóval a szervizes megoldás lenne a legjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Üdv Mindenkinek! Most lettem boldog GTC tulajdonos és lenne pár kérdésem a tapasztaltabbaktól. Enyoj csomagos és arra lennék kíváncsi hogy milyen extrákat lehet pótolni könnyedén. Leginkább a gyári fedélzeti komp kellene. Van még 3 év garancia szóval a szervizes megoldás lenne a legjobb. Még 3 év??? kettő jár alapból plusz ha hosszabbítod jó pénzért évente de az se 100 %ig térít már Szervízben is segítenek ezügyben.ha van valami ismerős akkor könnyebb(mert esetleg felsorolja amit lehet még) de ha nincs akkor segíthetnek mit lehet aktiválni még. Pl kulccsal ablakfelhúzás,sávváltásos index mennyit villogjon.....valamelyik topicban le van írva részletesen mik vannak amiket lehet aktiválni.de nem lesz könnyű megtalálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts