forumadmin Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Ez jobban bejön: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ööö ez nagyonállatdiszójó :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Na így már tecc a H Astra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Hát ez nagyon nem lett csúnya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Ez jobban bejön: http://www.mtk-tuning.com/photos/boutiques...ABELLISSIMA.jpg http://www.mtk-tuning.com/photos/boutiques...2349/ASTRAv.jpg http://www.mtk-tuning.com/photos/boutiques..._dos_sombre.jpg Azt gondolnám, hogy az új Honda Civic:)) Vicces, de nagyon japos és még is tetszik. Jel meleg lettem:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Szerintem pont jól ötvözi a kettő előnyeit. De azért bőven látszik hogy Astra és nagyon szépen emeli ki az előnyeit. Nekem nagyon-nagyon begyere (persze egy-két építő jellegű ötletem, azért itt is lenne :) :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Biztos túl magas a gumma, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Biztos túl magas a gumma, nem? Igen azt az ordenáré vastag gumicsíkot én is néztem, nemtom mit keres az a felnin!! :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Jaja, a 19"... Egy német oldalon találtam a linket, valami francia cég gyártja ezeket (asszem) Valami 1100 Eur a komplett spoiler szett :D Itt meg még egy "light" verzió... a segge nem tetszett, arról nem kaptok képet :) És egy link a többi Opel szetthez: http://www.mtk-tuning.com/carrosserie_tuni...soires_opel.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ez is elég jó...főleg ha igaz a 2.5 guriga.. :) Astra tuning Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ez is elég jó...főleg ha igaz a 2.5 guriga.. :D Astra tuning Ez a hátsó szárny.Hm.Nekem nemtessik.Elrnotja az amúgy nagyonjó összképet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ne haragudjatok, de ha a Téma címe: "GTC, OPC, a sportos Astra H" akkor miért egy Steinmetz GTC van bent az elején? Miért nem egy OPC? ;) Hát akkor mutatok egyet: :) :D Szerintem álomszép! ;) Az egyik ex QP-s német srác cserélte erre a 2.2-es QP-ját... :P Nem járt rosszul vele úgy gondolom! ;) Na jóóó... azért a hátulja kicsit fent van! Egy ültetés ráférne! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Ez is elég jó...főleg ha igaz a 2.5 guriga.. :) Astra tuning Fake... nézd meg az évjáratot, meg a GTCk, OPCk tényleges bejelentésének (nem is forgalmazás kezdetének) dátumát... vagy a mail címet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Ne haragudjatok, de ha a Téma címe: "GTC, OPC, a sportos Astra H" akkor miért egy Steinmetz GTC van bent az elején? Miért nem egy OPC? :) Nem haragszom, nekem így volt kedvem. Egyébként legyél figyelmesebb kérlek. A Steinmetz GTC ilyen: Az OPC lemradt, de volt helyet kettő sportos Astra H. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Nem haragszom, nekem így volt kedvem. Egyébként legyél figyelmesebb kérlek. A Steinmetz GTC ilyen: http://www.opel-magazin.hu/images/stories/...nmetz/gtc_2.jpg Az OPC lemradt, de volt helyet kettő sportos Astra H. :) Ez jogos! ;) Az tényleg egy szimpla Steinmetz H! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Fbalázs mi van a GTC-el? S mi lesz a Kadett Cabrióval:)? Úgy nézzki megyek hónap Blitzhez, ott látom már hónapok óta.... Tényleg! Blitz mennyiért tárolsz autókat? Tudnék egy kető vasat:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Fake... nézd meg az évjáratot, meg a GTCk, OPCk tényleges bejelentésének (nem is forgalmazás kezdetének) dátumát... vagy a mail címet ;) Bocsi tényleg jól Bepaliztak... :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ez jobban bejön: http://www.mtk-tuning.com/photos/boutiques...ABELLiSSIMA.jpg http://www.mtk-tuning.com/photos/boutiques...2349/ASTRAv.jpg http://www.mtk-tuning.com/photos/boutiques..._dos_sombre.jpg Most kaptam tőlük egy levelet: Here are the prices concerning an order for OPEL ASTRA : GTO101 - Front spoiler bumper = 490.00 Euros GTO102 - Rear spoiler = 400.00 Euros GTO103 - Side skirts, 3 doors = 210.00 Euros Transport cost to Hungary = 204.00 Euros TOTAL AMOUNT TO PAY = 1304.00 Euros DELIVERY TIME / 15-20 Days PAYMENT / In advance, to our bank account Picit jobban nyomják, mint a többi "tuning" cég... Valahogy képesek voltak válaszolni egy külföldi levélre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Sziasztok! A családba uj autó kerül hamarosan ma voltunk megdumálni (nővérem veszi én nem cserélném le az F -et :rolleyes:) a dolgot holnap fizetjük az előleget. Na most a nagy kérdés 1.4 vagy 1.6 legyen ezt holnapig el kellene dönteni ez a három ajtós GTC lesz az tuti csak nemtudjuk melyik motor Látom a topic nem pörög de hátha valami fogyasztás összehasonlítást esetleg tudna valaki. Szerintem 1.6 jobb lenne mert nem kell ugy pörgetni de nem tudom 200.000ft al drágább megéri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Sziasztok! A családba uj autó kerül hamarosan ma voltunk megdumálni (nővérem veszi én nem cserélném le az F -et :blink:) a dolgot holnap fizetjük az előleget. Na most a nagy kérdés 1.4 vagy 1.6 legyen ezt holnapig el kellene dönteni ez a három ajtós GTC lesz az tuti csak nemtudjuk melyik motor Látom a topic nem pörög de hátha valami fogyasztás összehasonlítást esetleg tudna valaki. Szerintem 1.6 jobb lenne mert nem kell ugy pörgetni de nem tudom 200.000ft al drágább megéri? Meg.De az sem lenne baj, hogy ha inkább 1.8-2.0 lenne.Akkor lenne igazán csak GTC! ;) Szerintem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Szerintem is tiszta szégyen de az opeltöl is hogy ilyet árul sajna. Mindegy nem az enyém lesz hanem nővéremé. De ezzel nemtudtam meg hogy 1.4 v 1.6 :rolleyes: Tma lezárva most indulunk eddig akkor lesz. Erősebb az én dizelem nála :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Szerintem is tiszta szégyen de az opeltöl is hogy ilyet árul sajna. Mindegy nem az enyém lesz hanem nővéremé. De ezzel nemtudtam meg hogy 1.4 v 1.6 :rolleyes: Tma lezárva most indulunk eddig akkor lesz. Erősebb az én dizelem nála ;) Minél nagyobb egy GTC mocija, annál jobb.Szóval akkor inkább már 1.6 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Szerintem is tiszta szégyen de az opeltöl is hogy ilyet árul sajna. Mindegy nem az enyém lesz hanem nővéremé. De ezzel nemtudtam meg hogy 1.4 v 1.6 :blink: Tma lezárva most indulunk eddig akkor lesz. Erősebb az én dizelem nála :D sajnos ez nem az Opeltől szégyen hogy ilyet árul, hanem a vásárlóközönségtől, hogy ilyet megvesz. Sajnos -főképp magyarországon- a látszat a lényeg, nem az hogy mi is valójában. Tudod te, hogy hány, de hány Vectra C 1.6 ost adunk el? a kispolszki megfogja a lámpánál a gyorsulásba, és fogyaszt vagy 13 at. az nembaj, de a lényeg hogy Vectra C ből száll ki a jóember.... na ugyanez a GTC-nél. 1.4 es sportautó ;) :rolleyes: és a TIS hozza bizonyos munkamüveletek leirásánál az 1.2 es motort az Astra H ba. ugyhogy lassan az is lesz. az kell a népnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 1,2????? :rolleyes: :blink: Öregem azt még lehet én is megcsipem lámpánál a DR-rel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts