Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

forumadmin

Recommended Posts

Na még egy olyan megbízható autód nem lesz mint a Suzuki. Főleg nem dízel. :icon1:

Sziasztok!

Astra H Caravan-t vennék a közeljövőben.1.9 dízelben gondolkodok de lehet csak 1.7 lesz.Végigolvastam ezt a topicot.Levontam nagyjából a következtetéseket.

Nahmost.

Ez a kettős tömegű lendkerék mint probléma gondolom majd elő fog jönni mivel használtat fogok venni olyan 100-150 ezer km között.Én Németországba járok ki dolgozni.a kijövetelkor és hazamenetelkor megyek hosszabb távot itt helyben napi 8-10 km-t.Ha már jelentkezik a baj(az a koppanás leállításkor) akkor még mennyit lehet vele elmenni??mennyire reckírozhatom meg a hazamenetelt Magyarba?1200km.Mert ugye itt még drágább az ilyesmi.

Ugyanez a befecskendezőkkel.Ha meghibásodik valamelyik azt teljesítményben veszem észre?Vagy egyből drasztikusan?Rángat meg ilyenek??Ezzel mennyit lehet még elmenni??

Jelentem kezdő ,,dízeles'' vagyok de mindenképp dízelt szeretnék venni.Mostanában vezettem egy pár újabb dízeles autót.nagyon teccik hogy mennek mint állat.Szemezgetek az 1.9 150 lovassal.de alig találok Használtautón.Most egy benzines suzuki sedanom van.nagyon szeretem jól fogyaszt nagyon megbízható.Néha már kicsi pakolhatóság szempontjából.Azért szeretnék kombit.Szeretném ha az astrában sem csalódnék.

Megosztás:

Sziasztok!

Egy Opel Astra H 1.4-es autó vásárlásán gondolkodom és az alábbi hármat néztem ki eddig:

1. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.4_essentia_vegig_vezetett_szervizkonyv-6441065

2. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.4_essentia_klima._abs-6331716

3. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_1.4_enjoy-6522369

Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Az elsőt vezettem is már, igazából jól megy. Amennyit mentem vele (pár km) azalatt elég erősnek tűnt az 1.4-es motor. Nagyrészt városon kívül és autópályán használnám. Érdemes erre 1.6-os motorral szereltet nézni? Ahogyan néztem azért az kb 1 literrel többet kér enni.

Előre is köszi!

Megosztás:

Sziasztok!

Egy Opel Astra H 1.4-es autó vásárlásán gondolkodom és az alábbi hármat néztem ki eddig:

1. http://www.hasznalta...izkonyv-6441065

2. http://www.hasznalta...ma._abs-6331716

3. http://www.hasznalta...4_enjoy-6522369

Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Az elsőt vezettem is már, igazából jól megy. Amennyit mentem vele (pár km) azalatt elég erősnek tűnt az 1.4-es motor. Nagyrészt városon kívül és autópályán használnám. Érdemes erre 1.6-os motorral szereltet nézni? Ahogyan néztem azért az kb 1 literrel többet kér enni.

Előre is köszi!

Miért pont 1.4? Mire fogod használni? Mennyit fogsz évente menni vele?

Megosztás:

Miért pont 1.4? Mire fogod használni? Mennyit fogsz évente menni vele?

Nagyjából évente 15-20 000-t, többet nem igazán hiszem. Emellett azért is gondoltam az 1.4-esre, mert az láncos vezérlésű. Előre láthatólag olyan 2-3 évig biztosan megmaradna.

Miért, sokkal jobban ajánlanád az 1.6-os motorral (116 Le) motorral? Mennyivel fogyaszt nagyjából többet? (spritmonitoron átlagban nagyjából 1 liter pluszt írnak)

Megosztás:

Nagyjából évente 15-20 000-t, többet nem igazán hiszem. Emellett azért is gondoltam az 1.4-esre, mert az láncos vezérlésű. Előre láthatólag olyan 2-3 évig biztosan megmaradna.

Miért, sokkal jobban ajánlanád az 1.6-os motorral (116 Le) motorral? Mennyivel fogyaszt nagyjából többet? (spritmonitoron átlagban nagyjából 1 liter pluszt írnak)

Szerintem ha elégedett voltál a menetpróbán, nyugodtan válaszd az 1.4-est! Szerintem a teljesítménye átlagos használathoz teljesen elegendő, én egyedül klímával +3-4 fővel örülnék egy kicsit több erőnek, de akkor is kitartóan viszi a gépet:)! Fogyasztásom most télen főváros-előváros, gyakran dugóban 7,5 liter, nyáron ugyanez 7 liter, autópályán fix 130-as tempóval szintén 7-7,5 liter ennél jobban hajtom akkor inkább 8, vidéken főúton 5,6-5,8 litert szoktam vele megetetni (90-110 közötti tempó)! Klasszikus értelemben vett átlagos fogyasztás 6,8 liter nekem... Inkább lendületesen, dinamikusan közlekedem...:)

Javíttatása szervizelése sokkal olcsóbb, mint a dízeleknek és a típushibák is jobban ismertek, az 1.6-os-nál 1-1,5 literrel tényleg kevesebbet eszik...:)

Megosztás:

A fogyasztást nem tudom. A karosszéria ugyanaz, a motor viszont erősebb. Én a jelenlegi 1.6-tal elégedett vagyok melóban azt használom, bár még 1000 km körül jár mindegyik, de szerintem nem rossz. Én az 1.4-et kihagynám, egy ekkora autóhoz kell az 1.6-os motor.

Van pár első tulajos, meg sérülésmentes fent, én elsőként azokból szemezgetnék. Ott nincs kecmec a km és a rejtett hibák, sérülések esetében.

A gyári adatok 8.8, 5.3, 6.6 az 1.6-nál.

Bár ez szerintem sok mindentől függ, az enyém pl. a gyárinál bőven 1,5 literrel kevesebbet eszik.

Egyébként valóban szíjas, de elég sok a csere intervallum 10 év/150 ekm.

Megosztás:

Hali!

Nekem Z16XEP motorral szerelt autóm van. Tehát 1.6-os, és a 106Le-s. Már korábban írtam a fogyasztási adatokat. Átlag 6.8L, vegyesen. Viszonylag több a városon kívül, de nagyjából ennyi nyáron. Most télen +1L. Ez igaz. De szerintem kell ehhez a kasztnihoz az 1.6-os, még ez is kevés néha, és kellene bele a 6. sebesség. Amúgy nem láncos....bordás szíjas, és 150.000 km-ig nem is kell cserélni. Nekem eddig nem sok borsot tört az orrom alá, semmi baj nincs vele ezalatt az 1 év alatt, és kb. 20.000km alatt. Igaz, eszi az olajat (kb. 0.4L/1000km-en), de ez februárban megszűnik, mert megjavíttatom....persze ~180.000-be fog kerülni, de hát ez van. Ezt leszámítva pöpec a gép....

Nem akarlak lebeszélni az 1.4-ről, de ha még nem vetted meg, gondold át az 1.6-ost....;)

Megosztás:

Hello.

Így most nagyon elgondolkoztam, hogy kipróbálok egy 1.6-osat is (az újabb, Z16XER, 116Le). Elméletileg ez valamivel kevesebbet eszik mint a Z16XEP és ahogy gyors rákerestem, nem találtam semmit arról, hogy enné az olajat. De ez is szíjas.

Igazából amikor az 1.4-et próbáltam akkor 3-an ültünk benne, de klíma és minden nélkül. Eleinte én mindenképpen 1.6-ost akartam venni, de a kisebb fogyasztás és az, hogy nem ment rosszul meggyőzött az 1.4-gyel kapcsolatban (emellett az is, hogy abból jóval több van, csak nem lehet annyira rossz a menettulajdonsága).

Most már tuti kipróbálok egy 1.6-ost, nem merem anélkül meghozni a döntést. Pedig már kezdtem azt hinni, sikerült kiválasztani a típust és motort :D

Mondjuk 1.6-os is van kettő azonnal, ami tetszik. Enjoy+ felszereltség, 120k km, 1 tulaj, sérülésmentes.

Köszi szépen a segítséget! Szerintem holnap válogatok majd az 1.6-osok közül és újra jelentkezem :)

Megosztás:

Hello.

Így most nagyon elgondolkoztam, hogy kipróbálok egy 1.6-osat is (az újabb, Z16XER, 116Le). Elméletileg ez valamivel kevesebbet eszik mint a Z16XEP és ahogy gyors rákerestem, nem találtam semmit arról, hogy enné az olajat. De ez is szíjas.

Igazából amikor az 1.4-et próbáltam akkor 3-an ültünk benne, de klíma és minden nélkül. Eleinte én mindenképpen 1.6-ost akartam venni, de a kisebb fogyasztás és az, hogy nem ment rosszul meggyőzött az 1.4-gyel kapcsolatban (emellett az is, hogy abból jóval több van, csak nem lehet annyira rossz a menettulajdonsága).

Most már tuti kipróbálok egy 1.6-ost, nem merem anélkül meghozni a döntést. Pedig már kezdtem azt hinni, sikerült kiválasztani a típust és motort :D

Mondjuk 1.6-os is van kettő azonnal, ami tetszik. Enjoy+ felszereltség, 120k km, 1 tulaj, sérülésmentes.

Köszi szépen a segítséget! Szerintem holnap válogatok majd az 1.6-osok közül és újra jelentkezem :)

Szia!

Korábban nekem egy Swift II volt, most pedig 16XER. Kb. ugyan annyit eszik, mint anno a Swift és menetdinamikában összehasonlíthatatlan!

Tömeg/LE arány hasonló, a Swift is ment, ha nyomtam neki.....de pont ez az, hogy pörgetni kellett hozzá.

Az 1.4-ről én határozottan lebeszélnélek az 1.6 javára, mert annyival nem eszik többet, mint amennyivel többet nyújt! Nem kell lendületből autózni vele, nem kell kapkodni a sebváltókar után egy-egy előzés során. Nem beszélve arról, hogy egy esetleges emelkedő sem fogja meg úgy, mint egy kisebb nyomatékú 1.4-est. Viszont ha spórolósan akarsz vele közlekedni, akkor ezzel is tudsz 100-110km/h-val poroszkálni pályán és akkor tuti nincs az az 1-1,5l különbség 1.4 és 1.6 között.

Persze itt most csak az erősebb (és talán takarékosabb) XER-ről tudok beszélni.

Próbálj meg minél jobb felszereltségűt venni (digiklíma, deréktámasz, könyöklő, stb), ami egyrészt kényelmesebb, másrészt pedig egy későbbi eladás során is (talán) gyorsabb értékesítést jelenthet.

Amikor vettem, én is próbáltam egy 1.4-et, ketten ültünk benne és nem éreztem gyengének. Persze egy próbaút nem egy "elözgetős", minden szituációra kitérő vezetés, így gondolj a jobban terhelt utazásokra is.

Ha szükséged van riasztóra vagy vonóhorogra, akkor próbálj meg ilyet nézni, mert ezeknél a "csodálatos" CAN-buszos autóknál már minden utólagos elektronikai változtatás jó szakembert és vastag bukszát igényel. :D

Az esetleges nagy futásteljesítmény se riasszon el, ha rendszeresen karban volt tartva. Enyémben 200.000km van, de abszolút nem leharcolt és csak a rendszeres karbantartást igényli.

Megosztás:

Hello.

Így most nagyon elgondolkoztam, hogy kipróbálok egy 1.6-osat is (az újabb, Z16XER, 116Le). Elméletileg ez valamivel kevesebbet eszik mint a Z16XEP

A fogyasztásról még annyit: amennyire nyomod a gázpedált, úgy is fog fogyasztani. Ha sportosan vezetsz, semmi nem fog keveset fogyasztani, esetleg csak a dízel. Ha óvatosabban vezetsz, akkor keveset fog enni. Én óvatosan vezetem az autómat, nincs értelme tolni neki. Nekem hál' istennek megadatik az a luxus, hogy van egy motorom is, na azzal nem óvatoskodom. Azzal alig járok 200 alatt...így az autó marad a családias kategóriába. Meg persze elől is van rendszáma.... ;)

A további kutakodásnál Rockford tanácsát annyiból egészíteném ki, hogy inkább legyen tökéletes motorikusan(amennyire lehet) és futómű, stb., legyen benne minél több biztonsági motyó, a luxus maradjon a végére. Természetesen nem baj, ha tele van mindenféle földi jóval, de úgy gondolom, hiába van benne deréktámasz, színes navi ha örökké lerohad az autód, és nem tudsz benne ülni.

Jó keresgetést....

Megosztás:

,,.....inkább legyen tökéletes motorikusan(amennyire lehet) és futómű, stb., legyen benne minél több biztonsági motyó, a luxus maradjon a végére. Természetesen nem baj, ha tele van mindenféle földi jóval, de úgy gondolom, hiába van benne deréktámasz, színes navi ha örökké lerohad az autód, és nem tudsz benne ülni.

Tökéletesen igazad van, persze evidens, hogy legyen megbízható, ez a legfontosabb......de ha ezek stimmelnek, akkor utána jöhet a felszereltség, mint választási szempont.

Csak azt akartam érzékeltetni, hogy én úgy utaztam 250km-t, hogy megnézzem az autót, hogy nem is tudtam mennyi km van benne (mert nem volt benne a hirdetésben, de gondoltam, hogy egy autószalon hirdeti, nagy gond nem lehet, ami a hirdetés tartalmát, az óra tekergetését illeti). Mondjuk, amikor odaértem és megláttam, hogy 200.000km van benne, levert a víz......de alaposan átnéztem-kipróbáltam vásárlás előtt.

Tomext13,

Ha tudsz, vigyél magaddal egy autószerelőt. Nekem ez az egyik szakmám, így nem volt gond. :icon1:

Megosztás:

Sziasztok!

Astra H Caravan-t vennék a közeljövőben.1.9 dízelben gondolkodok de lehet csak 1.7 lesz.Végigolvastam ezt a topicot.Levontam nagyjából a következtetéseket.

Nahmost.

Ez a kettős tömegű lendkerék mint probléma gondolom majd elő fog jönni mivel használtat fogok venni olyan 100-150 ezer km között.Én Németországba járok ki dolgozni.a kijövetelkor és hazamenetelkor megyek hosszabb távot itt helyben napi 8-10 km-t.Ha már jelentkezik a baj(az a koppanás leállításkor) akkor még mennyit lehet vele elmenni??mennyire reckírozhatom meg a hazamenetelt Magyarba?1200km.Mert ugye itt még drágább az ilyesmi.

Ugyanez a befecskendezőkkel.Ha meghibásodik valamelyik azt teljesítményben veszem észre?Vagy egyből drasztikusan?Rángat meg ilyenek??Ezzel mennyit lehet még elmenni??

Jelentem kezdő ,,dízeles'' vagyok de mindenképp dízelt szeretnék venni.Mostanában vezettem egy pár újabb dízeles autót.nagyon teccik hogy mennek mint állat.Szemezgetek az 1.9 150 lovassal.de alig találok Használtautón.Most egy benzines suzuki sedanom van.nagyon szeretem jól fogyaszt nagyon megbízható.Néha már kicsi pakolhatóság szempontjából.Azért szeretnék kombit.Szeretném ha az astrában sem csalódnék.

Megosztás:

Sziasztok!

Nahmost.

Szia!

Az 1.9-es motorcsalád egy közös GM-Fiat fejlesztés eredménye. Találkozhatsz velük SAAB, Fiat, Suzuki, Alfa márkáknál, de van, hogy ezek haszonjárművei (ha vannak) is ezzel készültek.

A probléma ott van, hogy az Astrából rengeteg a céges autó, az meg sokszor senki kölke, használják amíg megy. Nyilván a szervizelés eltérő lehet.

Szerintem az 1.9 cdti nem olyan rossz motor. Nyilván előfordulnak előre bekalkulálható konstrukciós hibák ( EGR, turbo, generátor), de a többi a korábbi szervizeléstől, használattól függően jöhet elő. A kettőstömegű lendkerék szinte az összes dízelnél problémát okoz. Ennél a motornál egy ilyen alkatrész kb. 110 ezer Ft.

De ugyanúgy gond lehet a szívósor, melynek mozgó alkatrészei műanyagból készültek és egy idő után megadják magukat. Ezzel a problémával "Nándi" cartárs küszködik, bár úgy néz ki sikerül otthoni egy kis szakértelemmel örök életűre felújítani.

Az injektor, porlasztócsúcs is megadhatja magát. Bár ez is sokszor azért van mert rossz minőségű gázolajat kap, vagy egy kis benzint tankolnak bele véletlenül és egy darabig úgy jár (ilyenkor a magasnyomású szivattyú is károsodhat). Az, hogy melyik hiba mit okoz, nem lehet tudni. Lehet, hogy nyugodtan mehetsz vele még 1-2 ezer km-t, de az is lehet, hogy érdemes azonnal szerelőhöz vinni, vagy nem tudsz tovább menni. Nekem pl. generátor hiba volt, emiatt mozdulni sem tudtam vele, vontatni meg nem igazán lehet, mert automata.

Vásárláskor azért jól nézz körül. Vigyél magaddal hozzáértő szerelőt. A kinti javítás szerintem nem olyan egetverő, ráadásul, ha kint vannak kapcsolataid, akkor találhatsz nem szakszervizes jó szerelőt. Alkatrészt meg itthonról is tudsz rendelni.

A másik: Az, hogy mennek mint az állat nem olyan szerencsés megállapítás. Ezek inkább alacsony fogyasztású motorok, ha kell, akkor viszont mennek, de nem igazán szeretik, ha mindig túl nehéz az ember lába, azt meg fogja bosszulni. Ha pl. meghajtod, akkor megállás után nem szabad azonnal leállítani, mivel megszűnik a turbo kenése és annak a felújtása is fáj kb, 100 ezerbe, vagyis meg kell várni míg visszahül az olaj. Ez általában pár perc. Ha 8-10 km-t használod naponta, akkor télen pl. hidegben fogsz vezetni, mert a mai dízelek hulladékhője nagyon kevés, nehezen melegszik a hűtővíz.

A részecskeszűrő (DPF) is okozhat gondot, ha eltömődik. Ezt azonban ki lehet venni, ha végleg kimúlik, egy új ára 2-600 ezer körül van, attól függ ki gyártotta. Az olajcsere is fontos, mivel

A Caravan tetszeni fog, lehet bele pakolni rendesen. Figyelj oda a felszereltségre is.

Összefoglalva: ha jót fogsz ki, szeretni fogod, ha rosszat, akkor utálni. Számolj azzal is, hogy vannak kötelező tételek, amiket be kell kalkulálni vásárlás után, ha csak az eladó nem garantálja a vásárlás előtti cserét (vezérléscsere, olajcsere, stb.). A rendszeres olajcsere fontos, mert a koszos olaj egy idő után lerakódik, és csökkenhet a turbo kenése is.

Egyébként javaslom, hogy próbálj ki 120 lovast is, hogy érezd a különbséget, az sem rossz ám.

Megosztás:

Szia!

Az 1.9-es motorcsalád egy közös GM-Fiat fejlesztés eredménye. Találkozhatsz velük SAAB, Fiat, Suzuki, Alfa márkáknál, de van, hogy ezek haszonjárművei (ha vannak) is ezzel készültek.

A probléma ott van, hogy az Astrából rengeteg a céges autó, az meg sokszor senki kölke, használják amíg megy. Nyilván a szervizelés eltérő lehet.

Szerintem az 1.9 cdti nem olyan rossz motor. Nyilván előfordulnak előre bekalkulálható konstrukciós hibák ( EGR, turbo, generátor), de a többi a korábbi szervizeléstől, használattól függően jöhet elő. A kettőstömegű lendkerék szinte az összes dízelnél problémát okoz. Ennél a motornál egy ilyen alkatrész kb. 110 ezer Ft.

De ugyanúgy gond lehet a szívósor, melynek mozgó alkatrészei műanyagból készültek és egy idő után megadják magukat. Ezzel a problémával "Nándi" cartárs küszködik, bár úgy néz ki sikerül otthoni egy kis szakértelemmel örök életűre felújítani.

Az injektor, porlasztócsúcs is megadhatja magát. Bár ez is sokszor azért van mert rossz minőségű gázolajat kap, vagy egy kis benzint tankolnak bele véletlenül és egy darabig úgy jár (ilyenkor a magasnyomású szivattyú is károsodhat). Az, hogy melyik hiba mit okoz, nem lehet tudni. Lehet, hogy nyugodtan mehetsz vele még 1-2 ezer km-t, de az is lehet, hogy érdemes azonnal szerelőhöz vinni, vagy nem tudsz tovább menni. Nekem pl. generátor hiba volt, emiatt mozdulni sem tudtam vele, vontatni meg nem igazán lehet, mert automata.

Vásárláskor azért jól nézz körül. Vigyél magaddal hozzáértő szerelőt. A kinti javítás szerintem nem olyan egetverő, ráadásul, ha kint vannak kapcsolataid, akkor találhatsz nem szakszervizes jó szerelőt. Alkatrészt meg itthonról is tudsz rendelni.

A másik: Az, hogy mennek mint az állat nem olyan szerencsés megállapítás. Ezek inkább alacsony fogyasztású motorok, ha kell, akkor viszont mennek, de nem igazán szeretik, ha mindig túl nehéz az ember lába, azt meg fogja bosszulni. Ha pl. meghajtod, akkor megállás után nem szabad azonnal leállítani, mivel megszűnik a turbo kenése és annak a felújtása is fáj kb, 100 ezerbe, vagyis meg kell várni míg visszahül az olaj. Ez általában pár perc. Ha 8-10 km-t használod naponta, akkor télen pl. hidegben fogsz vezetni, mert a mai dízelek hulladékhője nagyon kevés, nehezen melegszik a hűtővíz.

A részecskeszűrő (DPF) is okozhat gondot, ha eltömődik. Ezt azonban ki lehet venni, ha végleg kimúlik, egy új ára 2-600 ezer körül van, attól függ ki gyártotta. Az olajcsere is fontos, mivel

A Caravan tetszeni fog, lehet bele pakolni rendesen. Figyelj oda a felszereltségre is.

Összefoglalva: ha jót fogsz ki, szeretni fogod, ha rosszat, akkor utálni. Számolj azzal is, hogy vannak kötelező tételek, amiket be kell kalkulálni vásárlás után, ha csak az eladó nem garantálja a vásárlás előtti cserét (vezérléscsere, olajcsere, stb.). A rendszeres olajcsere fontos, mert a koszos olaj egy idő után lerakódik, és csökkenhet a turbo kenése is.

Egyébként javaslom, hogy próbálj ki 120 lovast is, hogy érezd a különbséget, az sem rossz ám.

Köszönöm szépen a felvilágosítást.Sok hasznos dolgot megtudtam.Pont mostanában találtam itt Frankfurtban egy maszek magyar autószerelőt,még jól jöhet később.most a kis suzukim szélvédőcseréjét fogjuk nála meglépni.

Megosztás:

• 2 weeks later...

Benzines H Astrákat nézegetek és megakadt ezen a szemem:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_caravan_1.8_cosmo_cosmo_140le_panorama_tempomat_-6554259

Mit kell tudni erről a motorról? Van valami típushibája?

Hátsó elektromos ablakemelő beépítése mennyibe kerülne? Jól látom, hogy a kicsi 2 gombos kijelző van benne? Az nem inkább az alap felszereltséghez járt? Az lehet, hogy valamiért cserélték?

A kormányról vezérelhető rádiót is meg lehet oldani egyzserűen?

Ha esetleg valaki ismeri az autót, vagy a gazdáját ossza meg velem a tudását... :icon1:

Köszi.

Megosztás:

Benzines H Astrákat nézegetek és megakadt ezen a szemem:

http://www.hasznalta...mpomat_-6554259

Mit kell tudni erről a motorról? Van valami típushibája?

Hátsó elektromos ablakemelő beépítése mennyibe kerülne? Jól látom, hogy a kicsi 2 gombos kijelző van benne? Az nem inkább az alap felszereltséghez járt? Az lehet, hogy valamiért cserélték?

A kormányról vezérelhető rádiót is meg lehet oldani egyzserűen?

Ha esetleg valaki ismeri az autót, vagy a gazdáját ossza meg velem a tudását... :icon1:

Köszi.

Én sem értem, hogy egy jobban felszerelt autóba miért tesznek TID kijelzőt és ha jól látom multikormány sincs....ezeket könnyedén ki lehet cseréni, ne aggódj miatta.

Egyébként látszatra egyben van a gép, nekem is ilyen motor van az autómban és meg vagyok vele elégedve.

Tudod mennyit futott?

Megosztás:

Én sem értem, hogy egy jobban felszerelt autóba miért tesznek TID kijelzőt és ha jól látom multikormány sincs....ezeket könnyedén ki lehet cseréni, ne aggódj miatta.

Egyébként látszatra egyben van a gép, nekem is ilyen motor van az autómban és meg vagyok vele elégedve.

Tudod mennyit futott?

Cosmo felszereltéség és nincs benne audio kormányvezérlés, meg minimum egy GID? Xenon, meg panormatető van?

Megosztás:

Szerintem ez a legjobb motor.140 Le közutakon mindenre elég, baromi nyomatékos. 198.000 körül van a miénkben, hibát nem tapasztaltam. Viszont ez a sima kormány-kijelző elgondolkodtató... Ilyen lett volna gyárilag?

Az enyém nem kombmi, és nem 140 le, hanem 150, és ugyan úgy Cosmo felszereltségű, de nekem is sima kormány van az autóban. Bár mondjuk nem lepődnék meg ha az előző tulaj azt is kicserélte volna, mielőtt elhoztam az autót:). Nem is bánnám, legalább be lenne kábelezve...

Megosztás:

Az enyém nem kombmi, és nem 140 le, hanem 150, és ugyan úgy Cosmo felszereltségű, de nekem is sima kormány van az autóban. Bár mondjuk nem lepődnék meg ha az előző tulaj azt is kicserélte volna, mielőtt elhoztam az autót:). Nem is bánnám, legalább be lenne kábelezve...

Megnéztem vagy 30 autót a Hahun, és valóban 2-3-ban nincs multikormány, bár kérdés, h ogy valóban Cosmo felszereltség-e vagy csak a kereskedő beírta. Viszont 1-t találtam amiben TID volt, a többiben mind GID.

Egy kérdés: a BC egyáltalán ki tudja írni az adatokat egy TID-re? Azon nemcsak az alap infók (dátum, hőmérséklet) vannak?

Megosztás:

Megnéztem vagy 30 autót a Hahun, és valóban 2-3-ban nincs multikormány, bár kérdés, h ogy valóban Cosmo felszereltség-e vagy csak a kereskedő beírta. Viszont 1-t találtam amiben TID volt, a többiben mind GID.

Egy kérdés: a BC egyáltalán ki tudja írni az adatokat egy TID-re? Azon nemcsak az alap infók (dátum, hőmérséklet) vannak?

A BC-hez minimum BID kijelző szükséges.

A Cosmo-hoz pedig szerintem (legalábbis itthon) alapban járt a digit klíma, ahhoz pedig a GID kijelző.

Megosztás:

kérdés, h ogy valóban Cosmo felszereltség-e vagy csak a kereskedő beírta.

Van ilyen, ezen nem lepődnék meg.

Az enyémet pl 6 fokozatú váltóval hirdették. Mikor szóvá tettem hogy ezen csak 5 gang van, azt mondták, hogy valami sablon alapján töltötték fel az adatlapot és nem vették észre, hogy az enyém eltér ennyiben a sablontól.

Megosztás:

Tisztelt fórumozók!

Egy ASTRA H-t eladnék! Azért írok ide mert van akinek bizalomgerjesztőbb ha a típus fórumon keresztül is tájékozódhat egy autóról és nem csak a hirdetési oldalon(HAHU) ez mégis csak egy szűkebb kör. A feleségem eladó Astrája pedig tényleg a ritkább megkímélt-ismert előélet-Garantált Km stb. kategória ellenben a hirdetett autók zömével! A lényeg benne a hírdetésemben amiben minden úgy van ahogy leírtam!

Amennyiben valakit érdekel : http://www.hasznalta...2.482km-6549730

Köszönöm a türelmet!

Megosztás:

Szerintem ez a legjobb motor.140 Le közutakon mindenre elég, baromi nyomatékos. 198.000 körül van a miénkben, hibát nem tapasztaltam. Viszont ez a sima kormány-kijelző elgondolkodtató... Ilyen lett volna gyárilag?

http://www.hasznalta...mpomat_-6554259

Megnéznétek kicsit jobban az utolsó, a motorrol készült képet? A zárhídon lévő plakettet gyárilag lefestik?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.