FBalazs Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 :lol: csodák nincsenek... 1.) szokásos apróságok, amik használt autónál előjöhetnek - ne legyen cégautó, lease plan visszavett, meg ilyenek :lol: 2.) szervizkönyv - átrozsdásodás, olajcsere, vezérlés csere -> mi van bepecsételve, és melyik szerviz 3.) egyeztess pl. uhuhuval szerviz időpontot -> tech2vel kideríthető az eredeti futásteljesítmény :lol: Diesel autókkal általában megyünk... így nem kell meglepődni... 4.) gyári felszereltség és extrák (pl. gyári rádió legyen meg hozzá) 5.) évjárat függvényében a torony rozsdásodni szokott a vízzáró kupak alatt 6.) mivel többnyire Fiat motorokról beszélünk minimális olajfolyás lehet -> csak ne a turbónál :lol: gyenge pont pl. a vákuumpumpa 7.) évjárat függvényében a kormánykapcsolóknál volt némi átvezető "probléma", így nem mindig működnek, illetve a kormány kattogó hangot adhat -> volt rá vmi megoldás garba javították 8.) 1.7 és 1.9 motorok 2 plusz 3 fajta teljesítménnyel jöttek ki, és részecskeszűrővel vagy anélkül... érdemes tisztázni, hogy melyikről beszéltek... későbbi szerviz költségek tekintetében ez érdekez lehet... hirtelen ennyi jutott eszembe - hagyok lehetőséget a többieknek is :lol:
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 3.) egyeztess pl. uhuhuval szerviz időpontot -> tech2vel kideríthető az eredeti futásteljesítmény :lol: áááá. dehogyis. magyarországon élünk... ugy visszatekerik, hogy sosederül ki,...
Dini Elküldve Augusztus9, 2008 Elküldve Augusztus9, 2008 áááá. dehogyis. magyarországon élünk... ugy visszatekerik, hogy sosederül ki,... Hát ez a futas teljesítmény dolog egy érdekes kérdés. Inakbb legyen benne több de az tényleg annyi legyen... én anno 11 honaposan ettem az autot 52.000km-el az automat ugyan ilyne aron voltak 20-21.000km al autok de megis ugyvoltam vele ezt választom mert inkabb elhittme az 52-t mint a 21-et persze hozza kell tenni lehet hogy valamelyik 21e km es valos futas teljesítmény volt.
Krokoo Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Üdv. Új vagyok a fórumon! Tervben van hogy 1-2 éves 5 ajtós H astrát fogok venni. Van valakinek tapasztalata az 1.3cdti motorról? Mennyire kevés ehhez az autóhoz? Nem akarok száguldozni vele....Vagy melyiket javasoljátok? Fontos szempont az, hogy kicsi legyen a fogyasztása és az autó fenntartása. Vagy inkább 1.4 benzin? Kipróbálni még nem tudtam egyiket sem... Várom a tapasztalatokat, észrevételeket, segítségeket. Külföldről behozott H astrát le lehet informálni valahogy? Ezekre, hogy tudnak 1 év garanciát adni ? (használtautó kereskedés) például ez Köszönöm!
FBalazs Elküldve Augusztus19, 2008 Elküldve Augusztus19, 2008 akkor inkább 1.6 benzin :lol: Jelenlegi üzemanyag árak mellett nem térül meg egyhamar a diesel többletköltsége... Amúgy alapból 2 év gyári garancia van az Opelekre. Ha kor<2 év, és km<50000, és vezetett szervizkönyved is van, vételezhetsz bármelyik márkakereskedésben 2 év "kiegészítő" gart... Jobban jársz vele, mintha valami használtautó kereskedő vállalna valami "mondvacsinált" garanciát... :lol: Egyébként ezt érdemes megkérdezni márkakereskedésben, hogy pontosan hogy működik, mi kell hozzá... Ha jól emlékszem, a gépkocsi új ára/felszereltsége és futása alapján számolnak egy árat.
Krokoo Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 akkor inkább 1.6 benzin :lol: Jelenlegi üzemanyag árak mellett nem térül meg egyhamar a diesel többletköltsége... Amúgy alapból 2 év gyári garancia van az Opelekre. Ha kor<2 év, és km<50000, és vezetett szervizkönyved is van, vételezhetsz bármelyik márkakereskedésben 2 év "kiegészítő" gart... Jobban jársz vele, mintha valami használtautó kereskedő vállalna valami "mondvacsinált" garanciát... :lol: Egyébként ezt érdemes megkérdezni márkakereskedésben, hogy pontosan hogy működik, mi kell hozzá... Ha jól emlékszem, a gépkocsi új ára/felszereltsége és futása alapján számolnak egy árat. Igen, közben én is számolgattam/keresgéltem....lehet hogy benzines lesz, találtam egy 2 hónaposat 600e-rel olcsóbban az eredeti áránál, 1400km-el és magyarországi! Mindenesetre köszönöm az információkat! Üdv.
Jampec Elküldve Október14, 2008 Elküldve Október14, 2008 Helló Mindenki! Olyan kérdésem lenne, hogy mit tudtok az 1.8-as motorról, mind megbízhatóság, mind lendületesség, mozgékonyság terén? Választás elött állok, és a 2 befutó lehet 1.7 110 Le, és 1.8 140 Le. Csábít a 6 sebességes dízel, de az 1.8ról men sokat tudok. Ha valakinek esetleg van bármelyik a 2 közül, az írhatna pár tapasztalatot róla (hideget-meleget) Előre is köszi mindenkinek! Jani
warwolf Elküldve Október14, 2008 Elküldve Október14, 2008 Olyan kérdésem lenne, hogy mit tudtok az 1.8-as motorról, mind megbízhatóság, mind lendületesség, mozgékonyság ...............
ha4nz Elküldve November10, 2008 Elküldve November10, 2008 Külföldi papírokkal rendelkező autót hogyan lehet magyarországi papírosra átíratni? Mi ennek a pontos menete? Külföldi papír-autó is külföldön Külföldi papír-aztó kishazánkban eset érdekelne Meg ha lejárt a külföldi papírja, akkor hogyan tovább?
Simitomi Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Üdv! Keresek két dolgot H Astrába (2005, 1,9 CDTI, kombi): -bal első ködlámpát -esetleg lecserélném a BID kijelzőt CID-re. Segítséget előre is köszönöm. ST
Tibike71 Elküldve Február8, 2009 Elküldve Február8, 2009 Sziasztok Új vagyok az oldalon,jelenleg g astrám van,most szeretnénk venni egy h-t,caravan 1.6-os benzinest. Tudtok e valamit mondani a g és h közötti különbségekről. Tibi
LacBp Elküldve Február9, 2009 Elküldve Február9, 2009 sziasztok! én is informálódnék. Vacilálok,használt Astra H vagy focus... kb hasonló ár. Focusból az 1.6 D, Astránál már gondban vagyok, mert D az biztos. de a másik biztos,h olasz diesel az nagyon nem kell. melyik tipus ami nem olasz? ahogy néztem az 1,3D az dígó, mondjuk kombi astrát nem vennék 1,3d vel. az már a fiát unonál is xar volt:) Szóval honnan lehet megtudni h egy H Astra isuzu vagy olasz? köszi! LAci
uhuhu Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 az 1.3 és az 1.9 fiat motor, az 1.7 az isuzu de a fiat motor se szar. ha szar lenne, akkor nem venné senki... legfeljebb gyenge. az 1.3. de jobban megy mint a Astra G 1.7 dieselje... 90 LE.
FPeter Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 az 1.3 és az 1.9 fiat motor, az 1.7 az isuzu de a fiat motor se szar. ha szar lenne, akkor nem venné senki... legfeljebb gyenge. az 1.3. de jobban megy mint a Astra G 1.7 dieselje... 90 LE. ültem 1.3 CDTI H-ban és bizony az a +10LE és +30Nm megvan, sokkal jobban megy mint a 80LE 170Nm-es Z17DTL-em :D ha teljesítmény és megbízhatóság is kell akkor 1.9 DTH, ha csak a megbízhatóság és normális menetteljesítmény akkor bármelyik ízlés szerint
LacBp Elküldve Február11, 2009 Elküldve Február11, 2009 az 1.3 és az 1.9 fiat motor, az 1.7 az isuzu de a fiat motor se szar. ha szar lenne, akkor nem venné senki... legfeljebb gyenge. az 1.3. de jobban megy mint a Astra G 1.7 dieselje... 90 LE. Ákos köszi az infót! Elhiszem, de azért olasz dieset akkor se:) szoval akkor bármelyik 1698ccm -H astra tuti h Isuzu?
Zachi Elküldve Február11, 2009 Elküldve Február11, 2009 sziasztok! én is informálódnék. Vacilálok,használt Astra H vagy focus... kb hasonló ár. Focusból az 1.6 D, Astránál már gondban vagyok, mert D az biztos. de a másik biztos,h olasz diesel az nagyon nem kell. melyik tipus ami nem olasz? ahogy néztem az 1,3D az dígó, mondjuk kombi astrát nem vennék 1,3d vel. az már a fiát unonál is xar volt:) Szóval honnan lehet megtudni h egy H Astra isuzu vagy olasz? köszi! LAci Ha a huszonéves Uno-t és a mostani 1.3-as dieselt képes vagy egybeboronálni, akkor tulajdonképpen tökmindegy milyen autót és milyen motorral veszel. :D
uhuhu Elküldve Február11, 2009 Elküldve Február11, 2009 Ákos köszi az infót! Elhiszem, de azért olasz dieset akkor se:) szoval akkor bármelyik 1698ccm -H astra tuti h Isuzu? aha...
uhuhu Elküldve Február11, 2009 Elküldve Február11, 2009 én ma amugy kocsiztam egy 1.3 D Corsa Cvel. szerintem tök jó ide a városba. bár biztos kaka az autópályán, de anyának biztosan vennék egyet ha ilyenre gerjedne...
LacBp Elküldve Február12, 2009 Elküldve Február12, 2009 Ha a huszonéves Uno-t és a mostani 1.3-as dieselt képes vagy egybeboronálni, akkor tulajdonképpen tökmindegy milyen autót és milyen motorral veszel. :lol: lehet,h igazad van, de ha az arányokat nézed, az opel 20 éve is tudott jó diesel motort gyártani, a fiat nem... s ha mindkét gyár egyformán fejlődött, akkor még mindig az opel felé billen a mérleg nyelve:) Ha fiatot szeretnék akkor grande punci oldalon kérdezősködnék:) tudom. most jön az, hogy nem is opel, mert isuzu :D sebaj :lol: lényeg,h nem olasz!
uhuhu Elküldve Február12, 2009 Elküldve Február12, 2009 lehet,h igazad van, de ha az arányokat nézed, az opel 20 éve is tudott jó diesel motort gyártani, a fiat nem... s ha mindkét gyár egyformán fejlődött, akkor még mindig az opel felé billen a mérleg nyelve:) Ha fiatot szeretnék akkor grande punci oldalon kérdezősködnék:) tudom. most jön az, hogy nem is opel, mert isuzu :D sebaj :lol: lényeg,h nem olasz! és ha grande puntót vennél akkor lehetne egy Corsád, és forditva... ugyanis ugyanaz a két autó, csak más a bódé rAJTA.
vapega Elküldve Február12, 2009 Elküldve Február12, 2009 lehet,h igazad van, de ha az arányokat nézed, az opel 20 éve is tudott jó diesel motort gyártani, a fiat nem... Már bocs! De az opel szerintem soha nem tudott jó diesel motort gyártani.......nem véletlen már a kadettban sem az 1,5 ISUZU meg A Vectrában a 1,7 ISUZU Az Opel 1,6 os meg 1,7 saját motorja nagggyon pocsék volt. Ja az Omegában a 2,5-ös BMW motor volt a 2,2.....na arról ne beszéljünk.
uhuhu Elküldve Február12, 2009 Elküldve Február12, 2009 Már bocs! De az opel szerintem soha nem tudott jó diesel motort gyártani.......nem véletlen már a kadettban sem az 1,5 ISUZU meg A Vectrában a 1,7 ISUZU Az Opel 1,6 os meg 1,7 saját motorja nagggyon pocsék volt. Ja az Omegában a 2,5-ös BMW motor volt a 2,2.....na arról ne beszéljünk. ezzel most egy picitse értek egyet :D nekem volt 1.6 D Asconám. Kőmüveseké volt. szerinted jó állapotban volt? nem. de ment. 2 év alatt egy ruppót se költöttem rá. és ment. tény. 52 LE volt. A 2.0 és a 2.2 diesel motor se rossz. kimegy a világból a motorja. csak az elektronikák szarnak be. de az meg nem opelcucc. én még 2.0 vagy 2.2 D motort mechanikai hibával is talán csak egyet láttam.... az tény, hogy az isuzu jobb. jobban is megy. szerintem rossz motor nincs. csak tudni kell használni.
api Elküldve Február19, 2009 Elküldve Február19, 2009 H Astra tulajok! Esetleg, ha valakit érdekel akkor van eladó, gyári CD-s cumó, zsír új!! Bővebben ITT!
kutyamanó Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Sziasztok! Autóvásárlás előtt állunk, 2005-ös C corsánkat cserélnénk le kombira. Versenyben van a CARAVAN G és H, a H-nál felmerült, hogy bizony jó hosszú jószág, az biztos, hogy befér a garázsba, csak a kérdés, hogyha kinyitjuk a csomagtérajtót, akkor csukott garázsajtónál a csomagtérajtó nyitásának az íve mekkora vajon? Illetve milyen magasra nyílik (ez nyilván csak kb.)? Remélem, érthető volt a kérdésem. A garázs hossza 4,9 méter, a lényeg, hogy hány centire nyúlik túl a kocsi fenekén a csomagtérajtó nyitás közben?:blush: Köszönettel várom a válaszokat! Üdv. Márk
Recommended Posts