Frankie64 Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Sziasztok! Van egy A-H6C kombim Z17DTH 2007-es, eleinte melegen nem akart indulni csak 6-7 próbálkozás után.Most már már hidegen is ezt csinálja minden indításkor. Több szervízben is jártam megnézték az adagolót, magasny. sz.-t de nem jutottak semmire.Hibát egyszer olvastak ki belőle P0002, ezt is csak egyszer produkálta. Segítséget szeretnék kérni merre induljak el. Köszönöm Szia! Üzemanyag ellátási hiba. Itt a kód jelentése angolul. Közelebbit nem tudok én sem. Generic Trouble Codes P0001-P0099 – Fuel and Air Metering and Auxiliary Emission Controls Code Description P0001 Fuel Volume Regulator Control Circuit/Open P0002 Fuel Volume Regulator Control Circuit Range/Performance Üdv! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás47 Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Sziasztok! Mielőtt szervízhez mehetnék (ünnepnap),az izgalom miatt Hozzátok fordulnék segítségért.Astra H 1,7CDTI autómnál olyan jelenségem jött ki,hogy a szervíz hiba lámpám megjelenésével együtt minden sebességfokozatban leszabályoz a komputer 1300-as fordulatra.Első két esetben újraindítás után egy-két napig jó volt,de most már rögtön indulás után megteszi.Van valami tapasztalatotok vagy ötletetek,mi okozhatja ezt?Köszönettel érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás47 Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Szia! Üzemanyag ellátási hiba. Itt a kód jelentése angolul. Közelebbit nem tudok én sem. Generic Trouble Codes P0001-P0099 – Fuel and Air Metering and Auxiliary Emission Controls Code Description P0001 Fuel Volume Regulator Control Circuit/Open P0002 Fuel Volume Regulator Control Circuit Range/Performance Üdv! Köszönet!Csúcsok hibája vagy esetleg üzemanyag szűrő szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Srácok mitől van, hogy hidegindításnál, különösen hidegben, indulásnál rángat ? Nagyobb gázadással kevésbé. Bemelegedés után eltűnik, és szépen finoman indul. A héten viszem gyertyacserére, ez lehet, hogy megoldja ? Gyári gyertya való bele vagy érdemes jobbat rakatni ? Milyet ? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Köszönet!Csúcsok hibája vagy esetleg üzemanyag szűrő szerinted?Szerintem kezdd a szűrőcserével, ha időszerű. Olcsó, és lehet, hogy csak ennyi a gond. Ha nem, akkor sem buktál sokat, és egy hibalehetőség kilőve.Esetleg nem lehetséges, hogy nem tartja meg az üzemanyagnyomást, mert valahol levegőt kap az üzemanyagrendszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás47 Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Szerintem kezdd a szűrőcserével, ha időszerű. Olcsó, és lehet, hogy csak ennyi a gond. Ha nem, akkor sem buktál sokat, és egy hibalehetőség kilőve. Esetleg nem lehetséges, hogy nem tartja meg az üzemanyagnyomást, mert valahol levegőt kap az üzemanyagrendszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Május20, 2013 Megoszt Elküldve Május20, 2013 Köszönet!Csúcsok hibája vagy esetleg üzemanyag szűrő szerinted? Szia! Szerintem nem az injektorokkal van a gond, mert akkor égés kimaradásos hibakódot adna. A hibakód kimondottan az üzemanyag ellátó körre utal fordítása: P0002 üzemanyag mennyiségét szabályozó vezérlő áramkör tartomány / teljesítmény Valószínűleg nem alakul ki az elvárt nyomás a rendszerben. Első körben én is egy szűrő cserét javaslok, esetleg egy rendszer tisztítást. Utána ha nem működik akkor valami jó adagolós szervizt. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Sziasztok! Vezérlést kellene már cseréltetnem, mert mióta megvettem a kocsit még nem került rá sor. Visszaolvasgatva Dayko szíj és SKF görgő páros találtam. Érdemesebb külön venni a szíjat, görgőt, vagy vehetem szettben is? Dayko szett 38.000.- de ebből még lenne kedvezményem. Munkadíj a cserére 15.000.- lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás47 Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Hi!Ma bevizsgáltattam és P1120 és P1122 hibát olvastak ki.Ez gázpedál szenzor problémát takar.Sajnos 3 szervíz 3 fajta dolgot mondott erre.Úgy döntöttem,hogy bevizsgáltatom,kiméretem a hibát és utána meglátjuk.A kábelnél,vezérlő elektronikánál vagy gázpedál szenzornál lehet a gond.Holnapra többet tudok.Köszönöm a segítő szándékot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Sziasztok!Vezérlést kellene már cseréltetnem, mert mióta megvettem a kocsit még nem került rá sor. Visszaolvasgatva Dayko szíj és SKF görgő páros találtam.Érdemesebb külön venni a szíjat, görgőt, vagy vehetem szettben is?Dayko szett 38.000.- de ebből még lenne kedvezményem. Munkadíj a cserére 15.000.- lenne.Én az enyémhez (1.9) 33 ezerért vettem a gyári szettet. Szerintem ez egy kicsit sok, nézz utána,hátha találsz olcsóbbat, bár az SKF görgők szerintem jók.A munkadíjra nekem 20 ezret mondtak márkaszervizben,kb. 2,5 órás művelet, de ahogy nézem a tiéden is.Egyébként cserére 10 év/100.000. km-t adtak. Ha biztosan ezen belül vagy, akkor nem érdemes még foglalkozni vele. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Én az enyémhez (1.9) 33 ezerért vettem a gyári szettet. Szerintem ez egy kicsit sok, nézz utána,hátha találsz olcsóbbat, bár az SKF görgők szerintem jók. A munkadíjra nekem 20 ezret mondtak márkaszervizben,kb. 2,5 órás művelet, de ahogy nézem a tiéden is. Egyébként cserére 10 év/100.000. km-t adtak. Ha biztosan ezen belül vagy, akkor nem érdemes még foglalkozni vele. Ez az, hogy azt mondta az eladó, hogy volt cserélve a vezérlés, persze hogy volt... Meg a kettős tömegű is volt, persze, hogy volt... Nemrég cserélték a kettős tömegűt, úgy hogy nem mentem vele vásárlás óta 4000km-t. Amit írtam árból még lenne 40% kedvezményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Hi!Ma bevizsgáltattam és P1120 és P1122 hibát olvastak ki.Ez gázpedál szenzor problémát takar.Sajnos 3 szervíz 3 fajta dolgot mondott erre.Úgy döntöttem,hogy bevizsgáltatom,kiméretem a hibát és utána meglátjuk.A kábelnél,vezérlő elektronikánál vagy gázpedál szenzornál lehet a gond.Holnapra többet tudok.Köszönöm a segítő szándékot!Milyen motor? Nem 1.7 dízel? Azokon tipikusan elő szokott ez jönni.Ez enyémnél is volt fél éve és most múlt héten is.Első körben szerintem nézzétek meg a motortéri biztosítéktábla alatt futó gázpedál vezetékét. Pontosabban egy vezeték köteget. 6 ér tartozik hozzá. Ez szokott a csatlakozásoknál korrózió miatt kontakthibás lenni.Nekem múlt héten átforrasztották a vezetékeket és azt mondták egy jó darabig nem lesz vele gond.Szerk.: Visszaolvastam. Látom 1.7CDTI. Nagyon valószínű, hogy az lesz a gond, amit írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Ez az, hogy azt mondta az eladó, hogy volt cserélve a vezérlés, persze hogy volt...Meg a kettős tömegű is volt, persze, hogy volt... Nemrég cserélték a kettős tömegűt, úgy hogy nem mentem vele vásárlás óta 4000km-t. Amit írtam árból még lenne 40% kedvezményem.Értem. Nekem is időszerű lenne már, csak a munkadíjra kellene összedobnom a pénzt. Bár nekem 6 év vagy 120 ezer Km, de a 6 éven pont most vagyok túl, a km, meg csak 94 ezer. Mondjuk én biztosra tudom a km-t, mert ismerem az előző tulajt.Szerintem annyiért akkor baráti áron van. Az SKF jó, én vízpumpából akartam olyat, de aztán "véletlenül" átárazták. A Dayco meg német, ha jól tudom, én panaszt még nem hallottam vele kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beny158 Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Sziasztok! Mikor gyújtást adok az autóra csak nekem "búg" valami a motorház felől? Olyan mintha valami állítódna, mozgásban lenne! Hiba ez a jelenség, vagy normális, és mi a szerepe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Sziasztok! Mikor gyújtást adok az autóra csak nekem "búg" valami a motorház felől? Olyan mintha valami állítódna, mozgásban lenne! Hiba ez a jelenség, vagy normális, és mi a szerepe? Elég egy megnyitott témához beírnod a kérdésed! Ne feledd 5 hozzászólás / nap. Igen, a motortérben zúg valami, aminek nem tudom a nevét, az még gyújtás levét után is szokott zúgni kis ideig. Ez normális. Hallgasd meg, honnan jön pontosan, mert lehet nem is a motortérből jön, hanem ha digit klímád van, akkor a befúvás irányválasztó tárcsád a középbox mögött nyekereg. Ezen zsírspray segíthet. Nekem volt olyan hibám, hogy gyújtás ráadás után a fényszóró magasság állító motor mozgott fel le a bal oldalon. Kivettem a LEDes helyzetjelzőt és azóta nem csinálja! Szóval előbb fülelj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beny158 Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Elég egy megnyitott témához beírnod a kérdésed! Ne feledd 5 hozzászólás / nap. Igen, a motortérben zúg valami, aminek nem tudom a nevét, az még gyújtás levét után is szokott zúgni kis ideig. Ez normális. Hallgasd meg, honnan jön pontosan, mert lehet nem is a motortérből jön, hanem ha digit klímád van, akkor a befúvás irányválasztó tárcsád a középbox mögött nyekereg. Ezen zsírspray segíthet. Nekem volt olyan hibám, hogy gyújtás ráadás után a fényszóró magasság állító motor mozgott fel le a bal oldalon. Kivettem a LEDes helyzetjelzőt és azóta nem csinálja! Szóval előbb fülelj! Nekem is ilyen jelenségem van amit leírtál, de nincs digitális klímám, csak manuális. Az igaz,hogy teljesen olyan hangja van mint a fényszóró magasság állító motornak, de az nem ott található. (Mostantól figyelek a hozzászólási szabályzatra, köszi!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás47 Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Milyen motor? Nem 1.7 dízel? Azokon tipikusan elő szokott ez jönni. Ez enyémnél is volt fél éve és most múlt héten is. Első körben szerintem nézzétek meg a motortéri biztosítéktábla alatt futó gázpedál vezetékét. Pontosabban egy vezeték köteget. 6 ér tartozik hozzá. Ez szokott a csatlakozásoknál korrózió miatt kontakthibás lenni. Nekem múlt héten átforrasztották a vezetékeket és azt mondták egy jó darabig nem lesz vele gond. Szerk.: Visszaolvastam. Látom 1.7CDTI. Nagyon valószínű, hogy az lesz a gond, amit írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás47 Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Köszönöm a segítséget!Közben Nagytarcsán találtam egy hozzáértőt,aki gyorsan megmondta,hogy első lépcsőben a Te általad írt dolgot nézzük meg.A motortéri biztosíték tábla alatti érintkezés volt rossz.Megnyugodtam.5ezerben megállt.Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Köszönöm a segítséget!Közben Nagytarcsán találtam egy hozzáértőt,aki gyorsan megmondta,hogy első lépcsőben a Te általad írt dolgot nézzük meg.A motortéri biztosíték tábla alatti érintkezés volt rossz.Megnyugodtam.5ezerben megállt.Köszi a segítséget!Szívesen. Örülök hogy segíthettem és hogy megoldódott. :)Elég jó áron megcsinálták neked. Én sajnos nem úsztam meg ennyiből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hiéna Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 480ezer?? Azert mar komplett autot is kapsz :) Bocsi kicsit siettem! 48000 az a 480000! Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Sziasztok! Z17DTH Ki szeretném próbálni, hogy milyen vízhőfoknál kapcsol be a ventilátorom. Csak félek, hogy közben megfőzöm a motort. Attól tartok nem kapcsol, mert 96foknál még nem kapcsolt. Meddig mehetek el? Hol kellene kapcsolnia? Kérdés, hogy Op-Com meg tudja mondani, hogy hol kellene kapcsolnia? Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Ki szeretném próbálni, hogy milyen vízhőfoknál kapcsol be a ventilátorom. Csak félek, hogy közben megfőzöm a motort. Attól tartok nem kapcsol, mert 96foknál még nem kapcsolt. Meddig mehetek el? Hol kellene kapcsolnia? Kérdés, hogy Op-Com meg tudja mondani, hogy hol kellene kapcsolnia? 100 fok alatt biztos nem fo meg, de a tulnyomas miatt meg fole is lehet menni valamennyivel. Az Opcomban talan van ventilator teszt, a kapcsolasi pont pedig a szervizleirasbol derul ki, illetve a weben is biztos fent van nehany helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Hali! Ez a ventilátor bekapcsolás engem is érdekel. Z16XEP motorom van, de múltkor 111C°-ig is felment, és semmi. Akkor kapcsolt be, amikor a klímát ráadtam. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
orlix Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Hali! Ez a ventilátor bekapcsolás engem is érdekel. Z16XEP motorom van, de múltkor 111C°-ig is felment, és semmi. Akkor kapcsolt be, amikor a klímát ráadtam. :wacko: Akkor valami járvány van... :icon1: Na de ha a tied 111C°-nál még nem főtt meg, akkor nyugodtabban tesztelem a sajátom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 A régi F astrámnál is olyan 107C° körül kapcsolt a 2. ventilátor. Azt mondták, ez természetes. De annál 2 ventilátor volt, és egy mindig ment 100C° körül. Túlnyomásos rendszer van, így felmehet 100 fölé. Remélem minden baj nélkül. Bár azért ez a 111C°-t már sokalltam. De a helyzet az, hogy városi tötymörgésben mit csinál az ember? Hangja ugyanolyan volt, mint 93C°-nál. Lehet, hogy be se kapcsol? Csak akkor, ha megy a klíma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts