kovacszsolt74 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Castrol SLX Professional Longtec 0W-30 1L olajat tudnak olcsón szerezni Nekem. Azt nyugodtan beletehetem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 ja. bár az 5w-s lehwt hogy jobb lenne egy picivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacszsolt74 Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Sziasztok! 1.7 cdti 101 lovas géphez jó ez az olaj: repsol elite 5w-40 50501 TDI???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Sziasztok! 1.7 cdti 101 lovas géphez jó ez az olaj: repsol elite 5w-40 50501 TDI???? A végén inkabb 30 as legyen :D haber nem tudom menyire számoit de turbos lévén azért érzékeny az olajokra Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacszsolt74 Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 A végén inkabb 30 as legyen :D haber nem tudom menyire számoit de turbos lévén azért érzékeny az olajokra Ezt az olajat a vw pdtdi motorjához fejlesztették, azért gondoltam, hogy akkor az astrának is megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 ugy tudom, hogy a pd olaj nem jó a cr motorhoz. hogy mért ne kérdezd, de ezt olvastam valéahol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacszsolt74 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ezt az olajat a vw pdtdi motorjához fejlesztették, azért gondoltam, hogy akkor az astrának is megfelel. Hát inkább maradtam a gyár álltal jóváhagyot olajoknál, és megrendeltem a mobil 1 et 2350-én találtam a neten ,szerintem az nem rossz ár érte, és hosszú csereperiódusos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 az 1.7 CDTi-hez ugye a GM-LL-B-025 olaj minősítést kell keresni? pl a castrol oldalán csak az EDGE 0W30-ast javasolja, az 5W30 listáján nincsen ilyen, pedig most ugyanilyen minősítéses 5W40 ELF van benne... ennek vajh mi lehet az oka, hogy a castrolnál nincsen sűrűbb hozzávaló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisz22 Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 sziasztok!15 ezernél is jó az 5w-40 es olaj?leszeretném cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacszsolt74 Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Sziasztok! Valaki tudja mi ez a két hibakód? ECN 000275 ECN 60631 Mióta bejöttek a fagyok néha néha bedobja a kulcsal átdöfött autó jelet, és egy pillanatra letiltja a kocsit. Lehet hogy csak véletlen, de ugy kb 2 het csinálja, és ha a városban vagyok akkor nem csinálja, de autópályán 100 km-en 1-2 alkalommal csinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Ha jól tudom, változó szelepvezérlést kapott a Z16XER, erősebb, ugyanakkor kevesebbet fogyaszt. Ha érdekel valakit, akkor szelepvezérlésen kívül még az alábbiak is változtak a motoron: - új, módosított hengerfej, - új szívócsonk - módosított motorblokk - kiegészítő hűtőfúvókák a dugattyúk hűtéséhez - új dugattyúk ( úszó ágyazású csapszegek ) - új hajtórudak - új főtengely - új olajszivattyú-vízpumpa egység - olajhűtővel kiegészített olajszűrő Talán nem hagytam ki semmit ! :rolleyes: Ja és még egy fontos infó! Felejtsük már el a benzineseknél a hidraulikus szelepemelőtőkéket, mert a H- Astrákban olyan nincs !! A Twinport motorral együtt ezeket leváltotta a mechanikus tőke - ha elkezdenek kopogni akkor bizony ki kell mérni a szelephézagokat és ahol állítani kell, ott cserélni kell a tőkét. Vagy felerősíteni a rádiót... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SzTamas Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Hello. Van egy 2004 év végi 1.7 CDTI H Astrám. Meg vagyok vele elégedve, de sajnos furcsa hangot vettem észre az utóbbi 1 évben. 1900 és 2000 1/min motorfordulatszám között bugó hang hallható. Az benne a furcsa, hogy van amikor hangosabb, van amikor halkabb és előfordul olyan is amikor egyáltalán nem hallani semmit rendelleneset. Az sem mindegy, hogy milyen sebességi fokozatban van. 2-es és 3-as fokozatban a legerősebb a búgás. Ha ezt a fordulatszámtartomány átlépem, vagy ha alatta vagyok, akkor a hang nem hallható. Az a vicc, hogy általában akkor kussol ha valakivel meg akarom hallgattatni. B) Van esetleg ötlet? A vízhőfok tényleg kiíratható a settings gomb folyamatos nyomvatartásával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Sziasztok! z17dth motorkódú astrába mennyi motorolaj kell? Illetve a 0w30 vagy az 5w30 az ajánlott bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Sziasztok! z17dth motorkódú astrába mennyi motorolaj kell? Illetve a 0w30 vagy az 5w30 az ajánlott bele? hello! mind a kettő tökéletes bele és 5 liter bevesz siman :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Sziasztok! z17dth motorkódú astrába mennyi motorolaj kell? Illetve a 0w30 vagy az 5w30 az ajánlott bele? ha jól tudom akkor a GM-LL-B-025 minősítést kell keresni Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 ha jól tudom akkor a GM-LL-B-025 minősítést kell keresni Ez igaz és van is mindkettő viszkozitású olajnál GM-LL-B-025 minősítés. Közben szervízkönyvben megtaláltam, hogy eddig 0w30 került bele. Az 5 liter nem sok egy kicsit? 1.9-es vectra 4.4 literrel beéri akkor ebbe sem kellhet több? Vagy rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ez igaz és van is mindkettő viszkozitású olajnál GM-LL-B-025 minősítés. Közben szervízkönyvben megtaláltam, hogy eddig 0w30 került bele. Az 5 liter nem sok egy kicsit? 1.9-es vectra 4.4 literrel beéri akkor ebbe sem kellhet több? Vagy rosszul gondolom? Utánna olvastan z17DTH 5 liter ólaj való! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Utánna olvastan z17DTH 5 liter ólaj való! Én is kerestem, de egy nyamvadt leírást nem találtam, hogy melyik mociba mennyi olaj kell. Hétfőn felhívtam Tormásit és valóban 5 litert benyel a z17dth astra. Elnézést a hitetlenkedését, de nem gondoltam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Sziasztok! Új H Astra tulaj vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy a Z17DTH motorban mikor kell vezérműszíjat+görgőket cserélni? Valamint nem kaptam meg a kocsihoz azt a kártyát, amin a rádió kód, kulcs kód, stb. rajta van. Ezt be lehet e szerezni utólag? Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Sziasztok! Új H Astra tulaj vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy a Z17DTH motorban mikor kell vezérműszíjat+görgőket cserélni? Valamint nem kaptam meg a kocsihoz azt a kártyát, amin a rádió kód, kulcs kód, stb. rajta van. Ezt be lehet e szerezni utólag? Előre is köszi a válaszokat! hi! a hivatalos csereperiódus 150e km, de ha használtan vetted akkor vigyázz, mert nagyon szeretnek csalni az itthoni kereskedők! az enyémbe 120e-et tekertek bele 2 év alatt valahol a csigazabálóknál, itthon meg már csak 62e-et mutatott az óra... tech2-vel meg tudják mondani a motorvezérlő belső számlálójának állását, az állítólag módosíthatatlan, valósat fog mutatni! érdekes jelenség a hasznaltauto.hu keresőjét használva: dízel akármi 8 évnél fiatalabb, 200e felett futott: 576 db találat dízel akármi 8 évnél fiatalabb, 200e alatt futott: 24933 db találat még jó, hogy itthon a dízeleket csak az asszonynak másodautónak veszik, és csak minden 43dik jut arra a kegyetlen sorsa, hogy akár évi 25e km-nél is többet fut :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 no, itt az első hiba: a Z17DTH nál 100 E km a csereperiódus... a második hiba: ma már mindent tekernek megmondhatatlanul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 no, itt az első hiba: a Z17DTH nál 100 E km a csereperiódus... a második hiba: ma már mindent tekernek megmondhatatlanul... izé, tényleg a DTH-ra 100e, a DTL-re 150e km - nekem szerelő mondta az enyémre hogy ennyi, és az autodatacd is megerősíti a tekerést lehet úgy értette, hogy csak a műszerfallal szoktak foglalkozni amikor állítják, mélyebbre nem mennek általában - a valós km-t meg több helyen is számolja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 2 helyen számolna: a müszerfalban, és a motorvezérlőben. de ma már mindent tekernek, és láthatatlanul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 2 helyen számolna: a müszerfalban, és a motorvezérlőben. de ma már mindent tekernek, és láthatatlanul... az enyémben a motorvezérlő 120at mondott amikor a műszerfalon 62e volt - szóval ez a "szerencsésebb" eset, lusta volt a sunyi kereskedő :D a szerelőm azt mondta, hogy a vezérműszíj felirata kb ~40-50e km alatt kopik le - amikor az óra 135e-et mutatott már kopott volt, +15e-el már alig látszott - szóval valszeg cserélték eladás előtt nem sokkal - esetleg ezt érdemes megnézni másnak is... csak pár csavart kell oldalról kitekerni és el lehet annyira hajtani a műanyagot hogy rá lehessen látni (párszor rá kellett indítanom mire pont jutott a felső látható részre felirat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Sziasztok! Végre meglett a nagy kijelzőm ezáltal a BC-m és mint kiéhezett kutya azonnal rátapadtam a vízhőfokra :D. Szomorúan tapasztaltam amit már régóta sejtettem hogy maximum langyikának lehet mondani. Figyelembe véve hogy ráadásul dízel igen elszomorító mennyire nem képes felmelegedni. Ma megejtem a termosztát cserét de ellenőrizni akarom magamat! Erősítsétek meg légyszíves hogy biztosan a hőfokot nézem ebben a belső menüben amiről már sokan írtatok (settings gomb nyomvatart stb...). Szóval egy bizonyos LCD: X fok (x=akármennyi) az lenne a vízhőmérséklet? Ennél a pontnál a töltés látszik még alul. Jó helyen kapisgálok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts