aca Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Hosszbordás szíj,ha jól emlékszek akkor 140-150ezerkm-nél,feszitógörgővel együtt! Köszi a segitséget, akkor még van 50 ezer km-em. :lol:
aca Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Hosszbordás szíj,ha jól emlékszek akkor 140-150ezerkm-nél,feszitógörgővel együtt! Köszi a segitséget, akkor még van 50 ezer km-em. :lol:
imy Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Köszi a válaszokat. Az enyémban is kb 500 km-el ezelőtt cseréltek láncot. Arra a szíjra gondoltam ami a generátort meg a többi motyókát összeköti. Azt hány km-enként érdemes cserélni 100e-nél már lánccsere kellett?
aca Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 100e-nél már lánccsere kellett? Igen mivel nem feszitette meg a feszítő rendesen a láncot és kicsit kopogott mint egy új diesel.
owdar Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Igen mivel nem feszitette meg a feszítő rendesen a láncot és kicsit kopogott mint egy új diesel. Nekem csak 84.000 km van benne és már cseréltetem én is mert nagyon hangosan csörög!!
imy Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Nekem csak 84.000 km van benne és már cseréltetem én is mert nagyon hangosan csörög!! Nálam 70e-nél még jó, semmi hangja sincs... Nem örülnék, hogy korán cserélni kellene. Egy G-s Z14XEP-s cartárs 200e-nél gondolkodott a cserén.
Mc-elek Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Nálam 70e-nél még jó, semmi hangja sincs... Nem örülnék, hogy korán cserélni kellene. Egy G-s Z14XEP-s cartárs 200e-nél gondolkodott a cserén. ezt figyeltem én is... hogy a G-be később érik meg a csere... amiket itt olvastam H-ba 100-110e km nél csere :lol: de ugyan mitől??
harmlevi Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 ezt figyeltem én is... hogy a G-be később érik meg a csere... amiket itt olvastam H-ba 100-110e km nél csere :lol: de ugyan mitől?? Szerintem a korai évjáratok hibája, 2006 utáni autóról még nem hallottam, hogy csörögne..;) Elvileg módosítottak a feszítőn meg a láncon is, többször változott a cikkszáma...:)
Mc-elek Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Szerintem a korai évjáratok hibája, 2006 utáni autóról még nem hallottam, hogy csörögne..:lol: Elvileg módosítottak a feszítőn meg a láncon is, többször változott a cikkszáma...;) akár ez is lehet :)
imy Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 Szerintem a korai évjáratok hibája, 2006 utáni autóról még nem hallottam, hogy csörögne..:lol: Elvileg módosítottak a feszítőn meg a láncon is, többször változott a cikkszáma...;) Akkor ez nekem megnyugvás, talán 2007 végére tényleg jó lett. Kollegám Fabiájába MPI 1.4 100e-nél cseréltek vezérmű láncot, de mondták nála is valami gyárilag rossz megoldás miatt.
csabela Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 Sziasztok! Fagyálló hűtőfolyadékkal kapcsolatos kérdésem volna-nem vagyok autószerelő Hollandiában elmentem egy autósboltba és vettem hűtőfolyadékot az autómba 1,7cdti(101Le,2007) Konkrétan nem találtam rajta,hogy opelbe önthető vagy sem,de ezt adták.-36C,kék színű,mono etilén glikol tartalmú A következő (szerintem)szabványok vannak a flakonon feltüntetve: BS 6580 ,AFNOR 15-601 ,SAE J 1034 ,CUNA N2C956-19 ,ASTM D 3306 az autó fel lett töltve ezzel a hűtőfolyadékkal,de nem tudom,hogy evvel ártottam vagy használtam. Akinek van valami okos ötlete vagy esetleg tapasztalata azt szívesen venném. köszönet a segítségetekért
aca Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 Szerintem a korai évjáratok hibája, 2006 utáni autóról még nem hallottam, hogy csörögne..:lol: Elvileg módosítottak a feszítőn meg a láncon is, többször változott a cikkszáma...;) Elvileg azt mondják hogy nem jut elég olaj az inditásnál hirtelen a láncfeszitőhöz (nem tudja megfesziteni a láncot), meg idővel eltömődik a fuvóka ami viszi neki az olajat és ezért lehet a baj. Nekem ezt mondta a szerelő.
owdar Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 Elvileg azt mondják hogy nem jut elég olaj az inditásnál hirtelen a láncfeszitőhöz (nem tudja megfesziteni a láncot), meg idővel eltömődik a fuvóka ami viszi neki az olajat és ezért lehet a baj. Nekem ezt mondta a szerelő. és ezzel mit lehet csinálni?
harmlevi Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 Sziasztok! Fagyálló hűtőfolyadékkal kapcsolatos kérdésem volna-nem vagyok autószerelő Hollandiában elmentem egy autósboltba és vettem hűtőfolyadékot az autómba 1,7cdti(101Le,2007) Konkrétan nem találtam rajta,hogy opelbe önthető vagy sem,de ezt adták.-36C,kék színű,mono etilén glikol tartalmú A következő (szerintem)szabványok vannak a flakonon feltüntetve: BS 6580 ,AFNOR 15-601 ,SAE J 1034 ,CUNA N2C956-19 ,ASTM D 3306 az autó fel lett töltve ezzel a hűtőfolyadékkal,de nem tudom,hogy evvel ártottam vagy használtam. Akinek van valami okos ötlete vagy esetleg tapasztalata azt szívesen venném. köszönet a segítségetekért A szabványokkal nem vagyok tisztában viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy kizárólag rózsaszín színű való a mi autónkba (a gyári is ilyen), a többi korrozív összetevőket tartalmazhat ami tönkreteheti a hűtőrendszered érzékenyebb könnyűfém részeit, így én a helyedben azonnal, vagy minél előbb lecserélném!!! :lol:
harmlevi Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 és ezzel mit lehet csinálni? Prolongot neki:D:D! A hülyeséget félretéve, szerintem az időben és megfelelő minőségű olajjal elvégzett olajcserével ez a része megelőzhető:lol:!
J0hnny Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 A szabványokkal nem vagyok tisztában viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy kizárólag rózsaszín színű való a mi autónkba (a gyári is ilyen), a többi korrozív összetevőket tartalmazhat ami tönkreteheti a hűtőrendszered érzékenyebb könnyűfém részeit, így én a helyedben azonnal, vagy minél előbb lecserélném!!! :lol: Nem a szine a lényeg, hanem hogy foszfátmentes legyen. ;)
csabela Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 és azt honnan tudom meg,hogy foszfátmentes a hűtőfolyadék vagy sem. :lol: nincsenek arra utaló szabványjelölések,kódok stb? azt tudtam egyébként,hogy a szín nem minden ;)
J0hnny Elküldve November23, 2011 Elküldve November23, 2011 és azt honnan tudom meg,hogy foszfátmentes a hűtőfolyadék vagy sem. :lol: nincsenek arra utaló szabványjelölések,kódok stb? azt tudtam egyébként,hogy a szín nem minden ;) Lemerném fogadni, hogy van márkajelzés is a flakonon és rajta van az is, hogy foszfátmentes-e....
harmlevi Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 Lemerném fogadni, hogy van márkajelzés is a flakonon és rajta van az is, hogy foszfátmentes-e.... Szerintem az is fontos, (kicsit körülnéztem a neten) hogy szilikátmentes legyen... Én csak a gyárit tölteném bele vagy legalább valami ilyesmiket-> Fagyálló1 Fagyálló2
harmlevi Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 T J0hnny! Ezen? Hol? Mondjuk a hátulján :lol: ;) !
csabela Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 Lemerném fogadni, hogy van márkajelzés is a flakonon és rajta van az is, hogy foszfátmentes-e.... szia! abban igazad van ,hogy van márkajelzés (MPM ez a márkája),de szerintem a márka az kevés ahhoz,hogy meg tudja mondani valaki,hogy foszfátmentes vagy sem.amiket írtam azok a szabvány számok vannak rajta flakonon feltüntetve,de a szövegből semmi nem derül ki a foszfátmentességre.(szerintem a fogadást elvesztenéd :lol: )
SZaB Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 Fagyálló1 Ez tökéletes bele, a szervizben is ilyennel töltik utána ha szükséges. Nekem is lenne egy kérdésem. Ma kíváncsiságból megnéztem az eltárolt hibakódokat amíg a megrendelőre vártam. Ezeket kaptam: ECN 50074 ECN 33529 Valaki tudna segíteni, hogy pontosan mi lehet? Csak olasz és német astra clubbos leírást találtam, de nem volt az igazi még google fordítóval sem :lol: Az 50074 sebesség jeladó (fordulatszámtól éltérő értéket adhat? ) a 33529 főtengely fordulatszám érzékelő lehet
imy Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 Elvileg azt mondják hogy nem jut elég olaj az inditásnál hirtelen a láncfeszitőhöz (nem tudja megfesziteni a láncot), meg idővel eltömődik a fuvóka ami viszi neki az olajat és ezért lehet a baj. Nekem ezt mondta a szerelő. De csak az olajnyomás állítja elő a láncfeszeséget? Nincs alapból valami rugós feszítő?
patak Elküldve November24, 2011 Elküldve November24, 2011 sziasztok, problemam a kovetkezo: 1.9cdti dpf 150le. autot 90ezer kmrel vettem, vasarlaskor hengerfejtomites csere volt mert valami miatt ategett az elozo tulajnal, gondoltam gyari hibas, gariban csereltek. mentem vele 10ezer kmt. ma tapasztaltam, h varosi lenduletesebb kozlekedes utan az alapfordulat elkezd ingadozni, es full gaznal mintha fustolt volna is a gep (pedig dpfes). kinyitottam a motorteret es a hutoviztartalyban a viz csak all, nem cirkulal. ez baj? g astramnal mintha folyt volna. az auto amugy keves km es a reszecskeszuro ellenere nagyon budos, bar a szurot meg nem csekkoltam. 5let? ha a vizpumpa szar, elkepzelheto h hibauzenet nelkul kieg a tomites, v karosodik a motor a tulhevules miatt? (hofokjelzo ugye a barom mernokok miatt nem kell...)
Recommended Posts