bocs Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Nem nagy mutatvány, ki tudod te is takarítani otthon, ha van hozzá szerszámod és egy kis kézügyességed. Köszi gabb. Állitólag a hűtő vizet is le kell engedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Szaisztok! Astra Classic III-mal szemezek egy ideje. Újat szeretnék venni belőle. Eleinte az 1.3 dízel tetszett de minap láttam, hogy levették a listáról és nem lehet rendelni, csak 1.4 (90), 1.6 (115), 1.7 (110) ill. 1.7 (125) változatok vannak. Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Igaziból vagy az 1.6 benzin vagy valamelyik 1.7 dízel között döntenék. A két dízel egy árban van. Valyon miért adják ugyan annyért a 125 lovasat mint a 110-eset? Van valami hátulütője? Vagy Ti tudtok erről valamit? Tehát 1.6 benzin vagy 1.7 dízel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Szaisztok! Astra Classic III-mal szemezek egy ideje. Újat szeretnék venni belőle. Eleinte az 1.3 dízel tetszett de minap láttam, hogy levették a listáról és nem lehet rendelni, csak 1.4 (90), 1.6 (115), 1.7 (110) ill. 1.7 (125) változatok vannak. Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Igaziból vagy az 1.6 benzin vagy valamelyik 1.7 dízel között döntenék. A két dízel egy árban van. Valyon miért adják ugyan annyért a 125 lovasat mint a 110-eset? Van valami hátulütője? Vagy Ti tudtok erről valamit? Tehát 1.6 benzin vagy 1.7 dízel? Szia.benzines tapasztalatom van 1.6 115 LE járkálok 2/3ad arányban országúton nyugisan 90 körül 1/3 ad városban ritkán taposva de néha muszáj és 7.5 alá nem nagyon tudom a fogyasztást engedni.országút 6 környéke nyugisan ,város akár 10 is megvan. 150 lovas dízelnél 160-nál 6.8-at mutat a fedélzeti nekem meg 11-12 között.(ja és kb. pontos a fedélzetim) Csak akkor 1.6 benzin és az 1.3 dízel kb egy árban mozgott kétévesen .lehet azt kellett volna.A többiben nem tudok segíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
tapibogar Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Sziasztok érdekelne hogy valakinek volt e vezérmütengelytörése,,(nekem most volt és szerintem azért mert a csavarok felvoltak lazulva)és mit mondtak rá a szervizben,,nekem azt hogy széria hiba de ezt nem irják le papirra mert kapnak érte,,az autom 2005-ös évjáratü 1,4-es astra twinport és 73000km-ert futott,szervizkönyves,,az opel azt ajánlotta fel hogy méltányossági okokbol az eredeti alkatrészek árábol elenged 50%-ot igy kb 160,000ft lenne a javitás,mit gondoltok az ügyröl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Sziasztok érdekelne hogy valakinek volt e vezérmütengelytörése,,(nekem most volt és szerintem azért mert a csavarok felvoltak lazulva)és mit mondtak rá a szervizben,,nekem azt hogy széria hiba de ezt nem irják le papirra mert kapnak érte,,az autom 2005-ös évjáratü 1,4-es astra twinport és 73000km-ert futott,szervizkönyves,,az opel azt ajánlotta fel hogy méltányossági okokbol az eredeti alkatrészek árábol elenged 50%-ot igy kb 160,000ft lenne a javitás,mit gondoltok az ügyröl? ...azt, hogy biztos nem ott csináltatnám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Sziasztok érdekelne hogy valakinek volt e vezérmütengelytörése,,(nekem most volt és szerintem azért mert a csavarok felvoltak lazulva)és mit mondtak rá a szervizben,,nekem azt hogy széria hiba de ezt nem irják le papirra mert kapnak érte,,az autom 2005-ös évjáratü 1,4-es astra twinport és 73000km-ert futott,szervizkönyves,,az opel azt ajánlotta fel hogy méltányossági okokbol az eredeti alkatrészek árábol elenged 50%-ot igy kb 160,000ft lenne a javitás,mit gondoltok az ügyröl? sajna a z14xep motoroknál kell erre figyelni,elvileg ha egyszer megvan húzva az előírt 8nm-el akkor okés lesz. én inkább ránézek néha,mert nagyon tud fájni egy törés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tapibogar Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 sajna a z14xep motoroknál kell erre figyelni,elvileg ha egyszer megvan húzva az előírt 8nm-el akkor okés lesz. én inkább ránézek néha,mert nagyon tud fájni egy törés. ha te tudod ezt akkor a szakszervizben miért nem tudták? Szerintetek érdemes beirni a dolgot a fogyasztok könyvébe,és a vezérmütengelyt megmutatni szakértönek,vagy beperelni öket?Vagy csak haggyam a fenébe és csengessem ki a javitás árát,, ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ha te tudod ezt akkor a szakszervizben miért nem tudták? Szerintetek érdemes beirni a dolgot a fogyasztok könyvébe,és a vezérmütengelyt megmutatni szakértönek,vagy beperelni öket?Vagy csak haggyam a fenébe és csengessem ki a javitás árát,, ^_^ Ők cserélték a vezérmű szíjadat is? Mert ha igen, és van róla papírod (márpedig ott a szervizkönyv), akkor semmiféleképpen ne hagy szó nélkül a dolgot. A vezérmű tengely nem tör csak úgy el, akármennyire is szériahibás egy adott autó, illetve motor. Akkor történik ilyen, ha nincsenek jól meghúzva a csavarok, illetve jelre állítva a tengely. Nem vagyok szervizes, de mikor én vittem kötelező szervizre kocsit, az utolsó csavarig átnézték, főleg a bejárató időszak leteltével (az nem opel volt, de akkor is...) Mindenféleképpen csináltass egy hivatalos szakvéleményt a törésről és vezérműtengely állapotáról, majd írj egy panaszlevelet, mellékeld a bevizsgálás jegyzőkönyvét és kérj fogyasztóvédelmi jegyzőkönyvet az ügyről. Ha a bevizsgálás során kiderül, hogy ők hibáztak, akkor nem az 50%-át kell elengedjék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Ők cserélték a vezérmű szíjadat is? Mert ha igen, és van róla papírod (márpedig ott a szervizkönyv), akkor semmiféleképpen ne hagy szó nélkül a dolgot. A vezérmű tengely nem tör csak úgy el, akármennyire is szériahibás egy adott autó, illetve motor. Akkor történik ilyen, ha nincsenek jól meghúzva a csavarok, illetve jelre állítva a tengely. Nem vagyok szervizes, de mikor én vittem kötelező szervizre kocsit, az utolsó csavarig átnézték, főleg a bejárató időszak leteltével (az nem opel volt, de akkor is...) Mindenféleképpen csináltass egy hivatalos szakvéleményt a törésről és vezérműtengely állapotáról, majd írj egy panaszlevelet, mellékeld a bevizsgálás jegyzőkönyvét és kérj fogyasztóvédelmi jegyzőkönyvet az ügyről. Ha a bevizsgálás során kiderül, hogy ők hibáztak, akkor nem az 50%-át kell elengedjék... ez láncos motor ^_^ a törés azért következik be mert a vezérműtengely lefogó csapágycsésze csavarja nincsenek rendesen meghúzva azzal a 8nm-el.(én így tudom) G astra-ba is sok ember megjárta vele. De viszont nem hallottam C corsa-ba,Meriva-ba,D corsa-ba ilyenről ,ez nem azt jelenti hogy nem volt,pedig azokat is szerelték z14xep-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Ők cserélték a vezérmű szíjadat is? Mert ha igen, és van róla papírod (márpedig ott a szervizkönyv), akkor semmiféleképpen ne hagy szó nélkül a dolgot. A vezérmű tengely nem tör csak úgy el, akármennyire is szériahibás egy adott autó, illetve motor. Akkor történik ilyen, ha nincsenek jól meghúzva a csavarok, illetve jelre állítva a tengely. Nem vagyok szervizes, de mikor én vittem kötelező szervizre kocsit, az utolsó csavarig átnézték, főleg a bejárató időszak leteltével (az nem opel volt, de akkor is...) Mindenféleképpen csináltass egy hivatalos szakvéleményt a törésről és vezérműtengely állapotáról, majd írj egy panaszlevelet, mellékeld a bevizsgálás jegyzőkönyvét és kérj fogyasztóvédelmi jegyzőkönyvet az ügyről. Ha a bevizsgálás során kiderül, hogy ők hibáztak, akkor nem az 50%-át kell elengedjék... Te most azt várod, hogy vegyék le a szelepfedelet minden autóról és nézzék át a csavarokat. Ennyi erővel levehetnék az olajteknőt is, hogy a hajtókarcsavarok meg vannak e húzva, vagy a váltót a lendkerék csavarok miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Te most azt várod, hogy vegyék le a szelepfedelet minden autóról és nézzék át a csavarokat. Ennyi erővel levehetnék az olajteknőt is, hogy a hajtókarcsavarok meg vannak e húzva, vagy a váltót a lendkerék csavarok miatt. én nem akarok beleugatni ebbe,de történt egy pár ilyen töréses eset . megérne egy vissza hívást. elég bosszantó kb2-300e kifizetni,egy ilyen javításért. kb 5 perc megnézni. De majd ha erre jár Uhuhu akarok leírhatja hogy Ő mit tapasztalt. Szerk: és még nem beszéltünk a silány minőségű ECU-ról,és a twinport meghibásodásról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ez láncos motor :D a törés azért következik be mert a vezérműtengely lefogó csapágycsésze csavarja nincsenek rendesen meghúzva azzal a 8nm-el.(én így tudom) G astra-ba is sok ember megjárta vele. De viszont nem hallottam C corsa-ba,Meriva-ba,D corsa-ba ilyenről ,ez nem azt jelenti hogy nem volt,pedig azokat is szerelték z14xep-vel. Bocsi. Láncos... Tudom... Az enyém is olyan, csak a szíj valahogy jobban kézre esett... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczika83 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Te most azt várod, hogy vegyék le a szelepfedelet minden autóról és nézzék át a csavarokat. Ennyi erővel levehetnék az olajteknőt is, hogy a hajtókarcsavarok meg vannak e húzva, vagy a váltót a lendkerék csavarok miatt. Egy picit kisarkítod, ezzel arra akartam célozni, hogy mikor kötelezőre vittem a kocsit az első 2 alkalommal, akkor tüzetesebben átvizsgálták, nem csak olajat cseréltek, és nem csak azt nézték meg, hogy világítanak e a lámpák. Végig nézték a futóműveket, gömbcsuklókat, gyújtást, és konkrétan megnézték a vezérmű szíj görgőit és mindent ami még hozzá tartozik. Nekem lent a parkolóba macerás lehet, de egy szervízben nem hinném, hogy akkora megfejtést jentene egy rápillantás. SZERITNEM! :D Továbbra is az a véleményem, hogy csak úgy magától nem törik el egy vezérműtengely. Azt vagy megbontották és nem jól rakták vissza, illetve nem húzták meg a csavarokat, vagy kilazultak a csavarok maguktól, de azt meg észre kellet volna venni.... és megint csak szerintem. :D Tehát rendeltetés szerű használat mellett, műszaki gondatlanságból bekövetkező vezérműtengely törésének az esete forog fenn. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tapibogar Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 A panaszom megirtam az opel képviselöjének(Magyarországon) ahonnét felhivtak és ""ügyfélelégedettségi" okbol felajánlották hogyha eredeti alkatrészekkel,az opel szakmühelyében javitják 50%-ot elengednek,,,Közöltem a hölggyel hogy igy jozan paraszti ésszel gondolkodva 3Xannyiba kerül a javitás,és miért biznék meg az opel alkatrészekbe ezután,,a felujitott,hengerfej+az ujj utángyártott vezérmütengely cakke-frakke állitolag 100,000ft lessz szereléssel,mindennel együtt és ez is 2 év garancia,ráadásul az opel ""szakmühely" csinálja,Közöltem a hölgyel hogy a sztorit a vásárlok könyvében viszont láthatja,és a német anyacégnek is elküldöm a levelet,és hogy azzal kéne foglalkozniuk hogy a vezérmütengelyt és egyebeket vizsgálná meg szakértö,,Az az érdekes hogy a hölgy szerint ez egyedi eset,,az autom hétföre lesz késsz állitolag A teljes szervizeléseket ez a szakmühely végezte,erre bizonyiték a szervizkönyv+a müszakit is ök csinálták Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sziasztok! Egy ismerősömmel folytatott vita végére szeretnék pontot tenni ezért kérném a segítségeteket. Tudna valaki küldeni nekem képeket a H astrába szerelt 1.7 es ISUZU DIESEL motorról? 80 és 100 le-s egyaránt érdekel,hogy néz ki stb. Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoloka02 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok! 1.4 es Twinport Astram van. Q8-as 5w-40 es olajat gondoltam hogy teszek bele. ki mit gondol milyen minőség ez? Vagy ha vaki használ ilyen olajat , akkor megköszönném ha megosztaná a tapasztalatait. Előre is köszönet a válaszokért Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Sziasztok! Egy ismerősömmel folytatott vita végére szeretnék pontot tenni ezért kérném a segítségeteket. Tudna valaki küldeni nekem képeket a H astrába szerelt 1.7 es ISUZU DIESEL motorról? 80 és 100 le-s egyaránt érdekel,hogy néz ki stb. Előre is köszönöm a segítséget! ugyanugy néz ki mind a kettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 [ig]http://www.clubopel.com:8080/uploads/2010-08/14379_ji3pqxay.jpg ugyanugy néz ki mind a kettő Helló Uhuhu! Nagyon köszönöm a segítségedet,rettentő sokat segítettél.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Helló Uhuhu! Nagyon köszönöm a segítségedet,rettentő sokat segítettél.Köszi. Mi derült ki ebből a képből? Hogy sárga az olajbeöntő sapka? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a H Astrát 2007-ig 105LE-s 1.6-ossal utána pedig 116LE-sel árulták. Menetdinamikában ez mennyire észrevehető? Fogyasztás hogyan alakul? Alacsonyabb fordulaton melyik nyomatékosabb? A váltóáttételek ugyan azok mindegyiknél? Tehát pl 100 ill 130-nél 5.ben mennyit forog? Mindegyik 5 sebességes igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ja igen és még annyi, igaz nem ide tartozik a kérdés, hogy az 5 ajtós és a Caravan között mivel utóbbinál nagyobb a tengelytáv, valóságban is érezhető ez a nagyobb hely mondjuk a hátsó sorban? Vagy ugyan annyi hely van mindkettőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy a H Astrát 2007-ig 105LE-s 1.6-ossal utána pedig 116LE-sel árulták. Menetdinamikában ez mennyire észrevehető? Fogyasztás hogyan alakul? Alacsonyabb fordulaton melyik nyomatékosabb? A váltóáttételek ugyan azok mindegyiknél? Tehát pl 100 ill 130-nél 5.ben mennyit forog? Mindegyik 5 sebességes igaz? Na ez engem is érdekelne meg az 1.4 és 1.6 115 Le összehasonlításra is kíváncsi lennék. bár az utóbbi van és 1.4 et próba nélkül gyengének gondoltam a kasztnihoz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Sziasztok! 0500-as hibakód kulcsos autó világít és 3200 körül leszabályoz 1.7 cdti 100 lovas. Mi lehet a probléma? Válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom59 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Sziasztok! 0500-as hibakód kulcsos autó világít és 3200 körül leszabályoz 1.7 cdti 100 lovas. Mi lehet a probléma? Válaszokat előre is köszönöm. Hibakód: 0500 sebesség-érzékelő hiba Az Opel Scanner program használata során, az EDC15M rendszereken, bizonyos hibakódoknál a következı hibakód szöveg jelenik meg: „Kritikus rendszer meghibásodás X” A márkaszervizek által használt diagnosztikai mőszer, a TECH2 ugyanezt a hibakód szöveget jeleníti meg ezekhez a hibakódokhoz. Az Opel Scanner program fejlesztése közben fontos szempont volt, hogy a hibakódok szövegezése hasonló maradjon az eredeti hibakód szövegekhez, azonban a részletes hibakód leírás a TIS 2000-ben található. A TIS 2000-hez nincs hozzáférése az Opel Scanner autódiagnosztikai programunk használóinak. Ezért összegyőjtöttük ezeknek a hibakódoknak a listáját, és mindegyiknél megpróbáltunk támpontot adni, hogy mik okozhatják ezeket a hibakódokat. Ezek a hibakódok általában akkor jelentkeznek, ha a rendszer több paraméter értékét összehasonlítja, és ellentmondást talál a különbözı üzemi paraméterek között: Légtömegáram, Töltınyomás, Hőtıközeg hımérséklet, Kipufogógáz visszavezetés, stb. Hibakód Hibakód szövege A lehetséges hibás rendszer / egység P0100(6) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Légtömegmérı áramkör P0105(A) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Töltınyomás érzékelı áramkör P0105(<_< Kritikus rendszer meghibásodás 3 Töltınyomás érzékelı áramkör P0105© Kritikus rendszer meghibásodás 2 Töltınyomás érzékelı áramkör P0115(A) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Hőtıközeg-hımérséklet érzékelı áramkör P0115© Kritikus rendszer meghibásodás 2 Hőtıközeg-hımérséklet érzékelı áramkör P0115(:wacko: Kritikus rendszer meghibásodás 3 Hőtıközeg-hımérséklet érzékelı áramkör P0195© Kritikus rendszer meghibásodás 1 Motorolaj hımérséklet érzékelı áramkör P0195(:( Kritikus rendszer meghibásodás 2 Motorolaj hımérséklet érzékelı áramkör P0400(3) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Túlzott kipufogógáz visszavezetést érzékelt P0400(5) Kritikus rendszer meghibásodás 2 Kevés kipufogógáz visszavezetést érzékelt P0500(;) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Jármősebesség érzékelı áramkör P0500© Kritikus rendszer meghibásodás 2 Jármősebesség érzékelı áramkör P0725(A) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Motorfordulatszám érzékelı áramkör P1100© Kritikus rendszer meghibásodás 1 Légtömegmérı áramkör P1100© Kritikus rendszer meghibásodás 2 Légtömegmérı áramkör P1125(3) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Töltınyomás mágnesszelep P1125(5) Kritikus rendszer meghibásodás 2 Töltınyomás mágnesszelep P1220(A) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Befecskendezés szabályozás P1345(A) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Adagoló: Fıtengely/Vezérmőtengely kölcsönös viszonya P1630(A) Kritikus rendszer meghibásodás 1 Befecskendezett üzemanyag-mennyiség hiba Ha csináltál egy hibakódolvasást és látod hogy a hibakódban szerepel egy-egy alkatrész neve, soha ne cseréld ki egybıl azt az alkatrészt ! Elıtte vizsgáld meg, és gyızıdj meg az ok okozati összefüggésrıl ! Például a kipufogógáz visszavezetése, vagy a töltınyomás szabályozása vákuummal történik, és ezért egy rossz vákuumszivattyú is okozhatja az adott részrendszer hibájára utaló hibakódokat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Sziasztok! 0500-as hibakód kulcsos autó világít és 3200 körül leszabályoz 1.7 cdti 100 lovas. Mi lehet a probléma? Válaszokat előre is köszönöm. Nem a P0500-as hibakódtól világít a kulcsos autó, és nem ettől nem megy! Kell még lennie hibakódnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts