Hafes Elküldve Március10, 2015 Megoszt Elküldve Március10, 2015 Szia igen a hullamzo alapjaratra gondoltam mondjuk a csattogas is kicsit fura szerinted mi lehet? Cserélned kell a nyomásszabályzó szelepet és jó lesz az alapjáratod. http://www.youtube.com/watch?v=Sq_-ElpHAtw Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Március11, 2015 Megoszt Elküldve Március11, 2015 Én úgy néztem hogy a miénkben (Z16XEP) még csak hézagoló lemez sincs. A fellelt dokumentáció szerint magát a tőké(ke)t kellene más méretre cserélni ha gond van a hézaggal! Ja, megnéztem én is, valami kupak van a végén különböző méretekkel, amiket egyben lehet cserélni. Itt a 19-es motyó. http://www.ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/211/72/412,413,417,437/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
balaton86 Elküldve Március18, 2015 Megoszt Elküldve Március18, 2015 Sziasztok. Egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Astra Gtc, 1,9-ről lenne szó. Jött a jelzés a műszerfalon, hogy valami nem ok. Éreztem is, mert nem akart menni úgy, mint korábban. Sőt.Elvittem szerelőhöz, hogy olvassa ki, mi a baj. Annyit mondott, hogy reszecskeszűrő 92%-ban telített. Szó esett ttisztításról stb, aztán azt mondta, hogy lehet ezt regenerálni. Kb 10 perces művelet volt a dolog. Sok előrelépést nem éreztem. Egyéb ötlete nem volt. Telefonáltam ide-oda, kisebb-nagyobb sikerrel. maradt a szakszervíz, ott felvázolták, hogy EGR szelep. Tisztítás, rosszabb esetben csere. Az utóbbi lett végül. Utána érezhetően jobb lett a dolog. Az utóbbi időben valami megint nem akarja az igazat. Menni megy, de korántsem úgy, ahogy kellene. Ma voltam vele diagnosztika diagnosztikán, az értékekkel minden rendben, hibakód nincs. Reszecskeszűrő 42%. Nincs meg benne az a lórúgás jellegű gyorsulás. Úgyhogy okosabb ma sem lettem. Nem tudom van-e köztetek valaki, aki hasonló cipőben jár/járt. Esetleg lenne valami használható információja. Ez a 42%-os telítettség okozhat ekkora teljesítménybeli problémát? Köszönöm előre is az infókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Március19, 2015 Megoszt Elküldve Március19, 2015 Sziasztok. Egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Astra Gtc, 1,9-ről lenne szó. Jött a jelzés a műszerfalon, hogy valami nem ok. Éreztem is, mert nem akart menni úgy, mint korábban. Sőt.Elvittem szerelőhöz, hogy olvassa ki, mi a baj. Annyit mondott, hogy reszecskeszűrő 92%-ban telített. Szó esett ttisztításról stb, aztán azt mondta, hogy lehet ezt regenerálni. Kb 10 perces művelet volt a dolog. Sok előrelépést nem éreztem. Egyéb ötlete nem volt. Telefonáltam ide-oda, kisebb-nagyobb sikerrel. maradt a szakszervíz, ott felvázolták, hogy EGR szelep. Tisztítás, rosszabb esetben csere. Az utóbbi lett végül. Utána érezhetően jobb lett a dolog. Az utóbbi időben valami megint nem akarja az igazat. Menni megy, de korántsem úgy, ahogy kellene. Ma voltam vele diagnosztika diagnosztikán, az értékekkel minden rendben, hibakód nincs. Reszecskeszűrő 42%. Nincs meg benne az a lórúgás jellegű gyorsulás. Úgyhogy okosabb ma sem lettem. Nem tudom van-e köztetek valaki, aki hasonló cipőben jár/járt. Esetleg lenne valami használható információja. Ez a 42%-os telítettség okozhat ekkora teljesítménybeli problémát? Köszönöm előre is az infókat Szia! Azt azért jó, ha tudod, hogy a rendszer automatikusan regenerál. Ha elindul a folyamat, akkor hagyni kellene, hadd menjen végbe. Ha nem foglalkozol vele, akkor bizony lehet az a vége, hogy eltömítődik a szűrő és tényleg nehezebben fog menni a nagyobb fojtás miatt. Jól tetted, hogy cserélted az EGR-t, mert annak hibája miatt szokott hamar megtelni a szűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balaton86 Elküldve Március19, 2015 Megoszt Elküldve Március19, 2015 Azóta már informálódtam én is. Akkor nem tudtam erről semmit. Mindenféle túlzás nélkül mondhatom, hogy nem mozgok annyira otthonosan autós dolgokban.:) Többek között ezért is próbálkoztam itt is, hátha sikerrel járok. Többeknek kikértem már a véleményét, akik értenek hozzá. Csak bosszant azért a dolog. Nem akarok kárt tenni a kocsiban sem, ezért is szeretnék a dolog végére járni. Köszönöm az információt egyébként Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mark716 Elküldve Március20, 2015 Megoszt Elküldve Március20, 2015 Sziasztok! Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Egr-t és a részecskeszűrőt szeretném kiiktatni. Szükséges lenne "letanítani" a kocsit vagy elég lenne az Egr-t egy pucolás után a tömítésnél elzárni a kerámia szűrőt pedig kiütni a helyéről? Attól félek ha csak elzárom és kiütöm hibát fog jelezni... Egyébként 2005-ös Z19DT 120 lovas. Illetve a műszakin a káros anyag kibocsátással lehet-e problémám? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március20, 2015 Megoszt Elküldve Március20, 2015 Sziasztok! Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Egr-t és a részecskeszűrőt szeretném kiiktatni. Szükséges lenne "letanítani" a kocsit vagy elég lenne az Egr-t egy pucolás után a tömítésnél elzárni a kerámia szűrőt pedig kiütni a helyéről?Attól félek ha csak elzárom és kiütöm hibát fog jelezni... Egyébként 2005-ös Z19DT 120 lovas. Illetve a műszakin a káros anyag kibocsátással lehet-e problémám? Előre is köszönöm!A részecskeszűrőt megértem, de az EGR-t mért akarod?A füstölésre vonatkozó határértéket hozza DPF nélkül is. Szerintem itt is vannak többen, akik már kiktatták. Illetve a gyárilag PDF nélküli Astrák is ugyan úgy zöld matricát kapnak.EGR nélkül már lehet probléma szerintem... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mark716 Elküldve Március22, 2015 Megoszt Elküldve Március22, 2015 A részecskeszűrőt megértem, de az EGR-t mért akarod? A füstölésre vonatkozó határértéket hozza DPF nélkül is. Szerintem itt is vannak többen, akik már kiktatták. Illetve a gyárilag PDF nélküli Astrák is ugyan úgy zöld matricát kapnak. EGR nélkül már lehet probléma szerintem... Szia! Egr-t azért, hogy ne a kipufogó gázt kapja állandóan a motor, hanem friss levegőt. Elvileg a fogyasztás is lejjebb megy tőle. Úgy gondoltam, hogy egy alapos takarítás után egy lemezzel elzárnám. Tehát magát az Egr-t működtetné az elektronika, de a kipu gáz lemenne a kipufogó rendszerbe. Műszaki előtt pedig kivenném a lemezt és minden működne az eredeti módon. Kb. 5 perc szerelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Március22, 2015 Megoszt Elküldve Március22, 2015 Szia! Egr-t azért, hogy ne a kipufogó gázt kapja állandóan a motor, hanem friss levegőt. Elvileg a fogyasztás is lejjebb megy tőle. Úgy gondoltam, hogy egy alapos takarítás után egy lemezzel elzárnám. Tehát magát az Egr-t működtetné az elektronika, de a kipu gáz lemenne a kipufogó rendszerbe. Műszaki előtt pedig kivenném a lemezt és minden működne az eredeti módon. Kb. 5 perc szerelés. Szia! Az enyém is Z19DT. Tudomásom szerint az EGR csak városi körülmények között dolgozik, nagyobb fordulaton nem, így szerintem teljesen felesleges kiiktatni. A másik, hogy szoftveresen is meg kellene oldani, mert addig fogja jelezni a hibát. Nekem nincs benne a DPF, egyszerűen kivágták a rendszerből. Amióta nálam van (2011.09.), azóta így használom. Amikor jön a tavasz, akkor látom csak a hibakódot néha, érdekes módon hidegben nem jelzi. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mark716 Elküldve Március22, 2015 Megoszt Elküldve Március22, 2015 Szia! Az enyém is Z19DT. Tudomásom szerint az EGR csak városi körülmények között dolgozik, nagyobb fordulaton nem, így szerintem teljesen felesleges kiiktatni. A másik, hogy szoftveresen is meg kellene oldani, mert addig fogja jelezni a hibát. Nekem nincs benne a DPF, egyszerűen kivágták a rendszerből. Amióta nálam van (2011.09.), azóta így használom. Amikor jön a tavasz, akkor látom csak a hibakódot néha, érdekes módon hidegben nem jelzi. Szia! Ha jol tudom alapjáraton és teljes terhelésen nem nyit ki. Kb. 30% terhelés környékén nyit. Elég sokat használom városban és autópályán is általában 120-on áll a tempomat, ami 6.ban kb. 2100-2200 fordulat. Szóval általában városban és autópályán is kb. 1/4 gázt használok, ahol elvileg nyitva az Egr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Március22, 2015 Megoszt Elküldve Március22, 2015 Szia! Ha jol tudom alapjáraton és teljes terhelésen nem nyit ki. Kb. 30% terhelés környékén nyit. Elég sokat használom városban és autópályán is általában 120-on áll a tempomat, ami 6.ban kb. 2100-2200 fordulat. Szóval általában városban és autópályán is kb. 1/4 gázt használok, ahol elvileg nyitva az Egr. Az EGR kb 30% terhelésig dolgozik. Alapjáraton, és ennél nagyobb terhelésnél nem. Viszont sajnos ez azt is eredményezi, hogy ha 90-nel mész 5.-ben, akkor is dolgozik... Mivel a terhelés arányosan nő a gázpedál benyomásával, ez a 30% "mérhető", tehát a pedál 1/3 benyomásáig nyitva az EGR. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Az EGR kb 30% terhelésig dolgozik. Alapjáraton, és ennél nagyobb terhelésnél nem. Viszont sajnos ez azt is eredményezi, hogy ha 90-nel mész 5.-ben, akkor is dolgozik... Mivel a terhelés arányosan nő a gázpedál benyomásával, ez a 30% "mérhető", tehát a pedál 1/3 benyomásáig nyitva az EGR. Az, hogy mérhető szerepet játszik a műszaki vizsgán? Mármint, hogy nézik-e? Magyarul, akinek el van falazva, az megbukik? Vagy olyan, mint állítólag a DPF-hiány, hogy attól még átmegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 (edited) Sziasztok! Kilyukadt egy vízcsövem. (megint) Tudnátok segíteni a beazonosításban? Hátha találkozott már valaki ezzel a hibával. Ez egy távolabbi kép: https://dl.dropboxusercontent.com/u/22271072/astra/hutescso/2015-03-22%2016.39.17.jpg Ez alatt a vastag cső alatt van egy elágazás, aminek egyik csöve lyukas. Ez a kis csődarab olyan, hogy az egyik vége szűkebb, mint a másik. Rövid cső, kb 10cm, kicsit íves. Itt bekarikáztam: https://dl.dropboxusercontent.com/u/22271072/astra/hutescso/2015-03-22%2016.40.21.jpg Próbáltam az ecat24-en beazonosítani, de nem sikerült: http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/99/31/179/ vagy itt http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/251/4234/885/ Módosítva Március23, 2015 : okynoa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Az, hogy mérhető szerepet játszik a műszaki vizsgán? Mármint, hogy nézik-e? Magyarul, akinek el van falazva, az megbukik? Vagy olyan, mint állítólag a DPF-hiány, hogy attól még átmegy? Úgy tudom, hogy ezt az egész EGR-mókát a nitrogén-oxidok kibocsájtásának csökkentése végett vezették be. A műszakin a környezetvédelmi vizsgálaton már jó pár éve nincs effektív emisszió mérés, csak optikai szabadgyorsításos füstkibocsájtást mérnek. Viszont úgy hallottam, hogy EGR hiba okozhat túlzott füstölést. A kérdés csak, hogy az EGR lezárása milyen hatással van a füstölésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Az, hogy mérhető szerepet játszik a műszaki vizsgán? Mármint, hogy nézik-e? Magyarul, akinek el van falazva, az megbukik? Vagy olyan, mint állítólag a DPF-hiány, hogy attól még átmegy? Én ezeket az adatokat úgy közlöm, hogy egy erre való programmal megmértem/megnéztem. Azaz leteszteltem....beállítottam az EGR szabályozást , fordulatszámot, számított terhelést, folytószelep állást és mentem az autóval pár kört. Ebből az jött le, hogy az EGR álló helyzetben beindított motornál üresbe rakva semmit nem dolgozott, ahogy elindultam, kb 30% folytószelep állás és számított terhelésig dolgozott az EGR, nagyobb terhelésnél nem, és ahogy most elnézem a grafikonokat, kb. 10% folytószelep állásig nem is dolgozik....a számított terhelés ekkor kb.5%.....és kb 2-3mp késése van az EGR-nek...ahogy átlépi a 30%-ot lekapcsol, és értelem szerűen ahogy ismét ebbe a tartományba visszalép, már újra dolgozik.... A vizsgán rákötik az autót a diagnosztikai gépre, az meg csak akkor mér, ha nincs hiba jelzés az autóban. Ha a lefalazott EGR miatt jelen van hiba, akkor nem hajtja végre a vizsgálatot. Amúgy ha gond van, akkor simán csak odaállítanak egy patika autót, a diagnosztikai gép a te autódra van kötve, és a szonda a másik autó kipufogójában van....szinkronban csinálva a terheléseket(amit kiír a gép) án át lehet vágni....és meg is van a vizsga....de persze ilyet nem lehet, mert szabálytalan...:D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Én ezeket az adatokat úgy közlöm, hogy egy erre való programmal megmértem/megnéztem. Azaz leteszteltem....beállítottam az EGR szabályozást , fordulatszámot, számított terhelést, folytószelep állást és mentem az autóval pár kört. Ebből az jött le, hogy az EGR álló helyzetben beindított motornál üresbe rakva semmit nem dolgozott, ahogy elindultam, kb 30% folytószelep állás és számított terhelésig dolgozott az EGR, nagyobb terhelésnél nem, és ahogy most elnézem a grafikonokat, kb. 10% folytószelep állásig nem is dolgozik....a számított terhelés ekkor kb.5%.....és kb 2-3mp késése van az EGR-nek...ahogy átlépi a 30%-ot lekapcsol, és értelem szerűen ahogy ismét ebbe a tartományba visszalép, már újra dolgozik.... A vizsgán rákötik az autót a diagnosztikai gépre, az meg csak akkor mér, ha nincs hiba jelzés az autóban. Ha a lefalazott EGR miatt jelen van hiba, akkor nem hajtja végre a vizsgálatot. Amúgy ha gond van, akkor simán csak odaállítanak egy patika autót, a diagnosztikai gép a te autódra van kötve, és a szonda a másik autó kipufogójában van....szinkronban csinálva a terheléseket(amit kiír a gép) ######án át lehet vágni....és meg is van a vizsga....de persze ilyet nem lehet, mert szabálytalan...:D Nekem le van falazva és egy cseppet sem füstöl (optikailag) obban, mint előtte, a fogyasztás jobb lett stb. Hibakód emiatt és a dpf miatt sincs, mert teljesen újratöltötte a szerelő a szoftvert, lemásolta a régit, módosította a kellő helyen, és visszatöltötte ez volt augusztus körül, azóta nem volt hibakód. Kicsit parázok a műszakitól, de mondom, ránézésre semmi különbség. Állítólag be van minden mérőhely kamerázva már, tehát másik kocsira - ezek szerint - nem dughattják, aztán ki tudja, mit oldanak meg.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Nekem le van falazva és egy cseppet sem füstöl (optikailag) obban, mint előtte, a fogyasztás jobb lett stb. Hibakód emiatt és a dpf miatt sincs, mert teljesen újratöltötte a szerelő a szoftvert, lemásolta a régit, módosította a kellő helyen, és visszatöltötte ez volt augusztus körül, azóta nem volt hibakód. Kicsit parázok a műszakitól, de mondom, ránézésre semmi különbség. Állítólag be van minden mérőhely kamerázva már, tehát másik kocsira - ezek szerint - nem dughattják, aztán ki tudja, mit oldanak meg.... Nos, még1x. Az EGR nem megy álló autónál, de járó motorral. A kamera....minden megoldható....különben a fent leírtak saját tapasztalat....mondjuk úgy, szemtanúja voltam.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
okynoa Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Srácok! Z17DTH Azt meg tudja valaki mondani, hogy a hűtőrendszer hány literes? Csőcsere után gondoltam már új hűtőfolyadékkel feltölteni a rendszert. A GM gyári hűtőfolyadék 1-1 arányban keverve vízzel elvileg -38 fokig jó lesz. https://cromax.hu/150000000-olajfolyadek/151780000-folyadek/151780071-fagyallo-hutofolyadek/224054-fagyallo-hutofolyadek-1-liter-piros-opel Kérdés, hogy hány litert vagyek? Előre is köszi! O Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Nos, még1x. Az EGR nem megy álló autónál, de járó motorral. A kamera....minden megoldható....különben a fent leírtak saját tapasztalat....mondjuk úgy, szemtanúja voltam.... Aha, így értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Srácok! Z17DTHAzt meg tudja valaki mondani, hogy a hűtőrendszer hány literes?Csőcsere után gondoltam már új hűtőfolyadékkel feltölteni a rendszert. A GM gyári hűtőfolyadék 1-1 arányban keverve vízzel elvileg -38 fokig jó lesz.https://cromax.hu/150000000-olajfolyadek/151780000-folyadek/151780071-fagyallo-hutofolyadek/224054-fagyallo-hutofolyadek-1-liter-piros-opel Kérdés, hogy hány litert vagyek? Előre is köszi!OKeress rá! Nekem emlékezetből valami 6-7 liter rémlik emlékezetből. Talán 6,8?3 legfeljebb 4 flakon bőven elég lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mark716 Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Nekem le van falazva és egy cseppet sem füstöl (optikailag) obban, mint előtte, a fogyasztás jobb lett stb. Hibakód emiatt és a dpf miatt sincs, mert teljesen újratöltötte a szerelő a szoftvert, lemásolta a régit, módosította a kellő helyen, és visszatöltötte ez volt augusztus körül, azóta nem volt hibakód. Kicsit parázok a műszakitól, de mondom, ránézésre semmi különbség. Állítólag be van minden mérőhely kamerázva már, tehát másik kocsira - ezek szerint - nem dughattják, aztán ki tudja, mit oldanak meg.... Neked kb. mennyit változott a fogyasztásod EGR és DPF nélkül? Mennyi volt előtte és most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Neked kb. mennyit változott a fogyasztásod EGR és DPF nélkül? Mennyi volt előtte és most? Szia, 2-4 deci között változhatott, szóval mérhető, akár jelentősnek is mondható. De nem ezért csináltam a kiiktatást, hanem mert iszonyat idegesítő volt, amikor 50 km autópálya után akkor kezdett regenerálni,mikor majdnem hazaértünk, én persze nem állítottam le, hanem autóztam még 15-20 km-t, a feleségem csak kuncogott én meg gondoltam, marha környezetbarát dolog ez. 60 ezerért iktatták ki mindkettőt, szoftvermódosítással, tehát nem jelez hibát a műszerfal soha, EMIATT tehát nem bukó a műszaki. A többitől kicsit parázok, lásd fentebb, de a hozzászólásokat is láthatod.... Ha kell, adok priviben elérhetőséget, ki csinálta, augusztustól hibamentesen működik. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lamb Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Nos, még1x. Az EGR nem megy álló autónál, de járó motorral. A kamera....minden megoldható....különben a fent leírtak saját tapasztalat....mondjuk úgy, szemtanúja voltam.... Amit leírtál az EGR szelepről, igaz. Benzines motoroknál így működik. A dízelnél más a helyzet. Beindítás után rögtön nyit és 30-40% között ingadozik, gázadásra azonnal bezár és zárva marad amíg a terhelés nem állandósul egy szinten. Amikor a motor eléri a kívánt fordulatot, ismét nyit néhány százalékra. Közel négy éve vettem az autót és akkoriban sok mérést, élőadat rögzítést végeztem az op-com segítségével, mert az alapjárat ingadozott, annyira hogy néha le is ált. Mivel az EGR szelepre is gyanakodtunk, ezért figyeltük meg a működését. A szelepre állítólag azért van szükség, mert a mai motorok túl jól működnek és a magas égési hőmérséklet oxidálja a levegő nitrogénjét, ami persze káros, meg mérgező. A kipufogó gáz visszavezetésével csökken az égési hőmérséklet, kevesebb NOx képződik, a környezetvédők megnyugodnak, a dízelek szívóoldala pedig kormosabb mint a kipufogója! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mark716 Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Amit leírtál az EGR szelepről, igaz. Benzines motoroknál így működik. A dízelnél más a helyzet. Beindítás után rögtön nyit és 30-40% között ingadozik, gázadásra azonnal bezár és zárva marad amíg a terhelés nem állandósul egy szinten. Amikor a motor eléri a kívánt fordulatot, ismét nyit néhány százalékra. Közel négy éve vettem az autót és akkoriban sok mérést, élőadat rögzítést végeztem az op-com segítségével, mert az alapjárat ingadozott, annyira hogy néha le is ált. Mivel az EGR szelepre is gyanakodtunk, ezért figyeltük meg a működését. A szelepre állítólag azért van szükség, mert a mai motorok túl jól működnek és a magas égési hőmérséklet oxidálja a levegő nitrogénjét, ami persze káros, meg mérgező. A kipufogó gáz visszavezetésével csökken az égési hőmérséklet, kevesebb NOx képződik, a környezetvédők megnyugodnak, a dízelek szívóoldala pedig kormosabb mint a kipufogója! Szia! Szerinted, ha egy tisztítás után lezárom az EGR-t egy lemezzel tömítésnél úgy, hogy a szelep belsejében a nyitást zárást ne befolyásolja dobna rá hibát? Műszaki előtt pedig kivenném, nehogy gond legyen a káros anyag kibocsátással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Amit leírtál az EGR szelepről, igaz. Benzines motoroknál így működik. A dízelnél más a helyzet. Beindítás után rögtön nyit és 30-40% között ingadozik, gázadásra azonnal bezár és zárva marad amíg a terhelés nem állandósul egy szinten. Amikor a motor eléri a kívánt fordulatot, ismét nyit néhány százalékra. Közel négy éve vettem az autót és akkoriban sok mérést, élőadat rögzítést végeztem az op-com segítségével, mert az alapjárat ingadozott, annyira hogy néha le is ált. Mivel az EGR szelepre is gyanakodtunk, ezért figyeltük meg a működését. A szelepre állítólag azért van szükség, mert a mai motorok túl jól működnek és a magas égési hőmérséklet oxidálja a levegő nitrogénjét, ami persze káros, meg mérgező. A kipufogó gáz visszavezetésével csökken az égési hőmérséklet, kevesebb NOx képződik, a környezetvédők megnyugodnak, a dízelek szívóoldala pedig kormosabb mint a kipufogója! Akkor ez megint felveti a kérdést, hogy vizsgálják-e műszakin. Az NOx miatt mérhető különbség van gondolom nyitott és zárt állapotú kibocsájtás között, tulajdonképp akkor az a kérdés, mérnek-e NOx-et.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts