kisdeak Elküldve Május31, 2018 Elküldve Május31, 2018 On 2018. 05. 07. at 6:46, Handbrake írta: Nekem hasonló hibám van szintén, 40-50 km/h óránál jön be, ahogy gyorsítok úgy hangosodik, de a sebessége ( zajnak) nem változik. Fingom nincs, hogy mi lehet, de nálam gyújtás levétel után is csinálja, valami mechanikus dolog lesz. UPDATE: ( kaptam infót arról, hogy lehet a kerékagy csavarja lett túlhúzva... hétvégén ránézek) Expand Hali, Sikerült megtalálni a hang forrását? Én valahol azt olvastam hogy lehet a klímakompresszor csapágy búg. De sajnos nem volt időm foglalkozni vele. Üdv.
Saab9-3z19dth Elküldve Június5, 2018 Elküldve Június5, 2018 Sziasztok most vettem egy 2006-os Saab 9-3 Combi 1.9 Tid-t és 3nap után problémáim vannak vele.Benzines autoim voltak annak, annyira nem értek hozzá.Palyan bevillant a check, és elment az erő, mikor félre áltam a turbó csövet nézegettem és mellette a vakumcsovet lehuztam a szeleprol, a szelepet kicsit megtisztitottam,vissza a cső és kicsit lejjebb volt egy műanyag csőtorok? Amin nem volt cső és ott szökik a nyomásom, Mikor gázt adtunk befogtam az ujjammal S fütyült is szépen.illetve a motor alól kicsi kipufogó gáz jött és kormol a kipufogó nagyobb gázflöcsre. Mia hiba oka? Mit kell megnézettetnem a csövön kívül?
Saab9-3z19dth Elküldve Június5, 2018 Elküldve Június5, 2018 On 2018. 06. 05. at 17:19, Saab9-3z19dth írta: Sziasztok most vettem egy 2006-os Saab 9-3 Combi 1.9 Tid-t és 3nap után problémáim vannak vele.Benzines autoim voltak annak, annyira nem értek hozzá.Palyan bevillant a check, és elment az erő, mikor félre áltam a turbó csövet nézegettem és mellette a vakumcsovet lehuztam a szeleprol, a szelepet kicsit megtisztitottam,vissza a cső és kicsit lejjebb volt egy műanyag csőtorok? Amin nem volt cső és ott szökik a nyomásom, Mikor gázt adtunk befogtam az ujjammal S fütyült is szépen.illetve a motor alól kicsi kipufogó gáz jött és kormol a kipufogó nagyobb gázflöcsre. Mia hiba oka? Mit kell megnézettetnem a csövön kívül? Expand Kicsit hülyeséget írtam, lényegében a szivócsővön a kisebb csőnek nincs folytatása.illetve nem tom, h vakumcső-nek hívják-e azt a vékony csövet amit néztem a hűtőfelett.
Zsolti25 Elküldve Június6, 2018 Elküldve Június6, 2018 On 2018. 06. 05. at 18:32, Saab9-3z19dth írta: Kicsit hülyeséget írtam, lényegében a szivócsővön a kisebb csőnek nincs folytatása.illetve nem tom, h vakumcső-nek hívják-e azt a vékony csövet amit néztem a hűtőfelett. Expand Nem sok az esélye, hogy itt az Opel Astra fórumon ismerni fogják ilyen szinten a Saab 9-3 Combi 1.9 Tid dizel motorját. 1
Handbrake Elküldve Június6, 2018 Elküldve Június6, 2018 Valaki, akinek ki van írva Z17DTJ vagy Z17DTR-ből az EGR, DPF írjon már rám privát üzenetben, lenne egy két kérdésem. Köszönöm!
Astra555 Elküldve Június6, 2018 Elküldve Június6, 2018 On 2018. 06. 06. at 6:07, Zsolti25 írta: Nem sok az esélye, hogy itt az Opel Astra fórumon ismerni fogják ilyen szinten a Saab 9-3 Combi 1.9 Tid dizel motorját. Expand Pedig ugyanaz, mint a Z19DTL, DT, vagy DTH. 1
Saab9-3z19dth Elküldve Június6, 2018 Elküldve Június6, 2018 Dth motor kilett cserélve a vakumcso de van még egy hely ahol ereszt a turbó és reszecskeszuronek is van hibája.toroltem a hibát de csak jövő héten lesz szerelve.most többlet fogyasztás és kormolás van illetve turbohang.most gondolom koxolodhat a EGR,map és szivosor?!
Astra555 Elküldve Június7, 2018 Elküldve Június7, 2018 On 2018. 06. 06. at 18:09, Saab9-3z19dth írta: Dth motor kilett cserélve a vakumcso de van még egy hely ahol ereszt a turbó és reszecskeszuronek is van hibája.toroltem a hibát de csak jövő héten lesz szerelve.most többlet fogyasztás és kormolás van illetve turbohang.most gondolom koxolodhat a EGR,map és szivosor?! Expand A szívósor típushibája ennek a motornak, ugyanúgy mint az EGR, az is szeret idő előtt elfáradni. Egy takarítást megérdemelne az EGR és a MAP szenzor is, az nem olyan nagy művelet. Azért egy jó állapotban lévő euro4-es dízel már nem igazán kormol, kivéve, ha padlógázt kap, de akkor sem sokáig. Lehet, hogy nálad akkor emiatt mással is probléma lesz. Hibakódokat kellene esetleg kiolvasni, a tömítetlenséget szokta jelezni. A részecskeszűrőt legvégső esetben ki lehet venni a rendszerből, de érdemes szoftveresen is kiiktatni.
forumadmin Elküldve Június8, 2018 Szerző Elküldve Június8, 2018 Elfér a SAAB a fórumban, igaz a Vectra C, fórumrész inkább javasolt, mivel vele testvérek. GM Epsilon platform rulez. Megjegyezném még, hogy lassan majd mi fogunk a PSA fórumokra járni
Ismeros Elküldve Június23, 2018 Elküldve Június23, 2018 Udvozlet mindenkinek! Szeretnem a segitsegeteket kerni! 2009 H astra gtc 1.3 cdti gepkocsirol van szo. A helyzet a kovetkezo: Uzemanyag szivargas jelentkezett a motorterben. Kiderult hogy 4es porlaszto csere lesz. Cserelve lett parban. A szivargas ismet jelentkezett... Kiderult hogy az elso ket porlaszto is kuka. Csere utan par oraval azt tapasztaltam hogy indulas utan 1-2 perc elteltevel gazadas hatasara az egesz auto beremeg,ero szinte semmi. leallitas utan a problema megszunt. Esetleg valakinek valami javaslat, hogy mi lehet a problema? A valaszokat elore is nagyon koszonom. G.
csferi3 Elküldve Június23, 2018 Elküldve Június23, 2018 Kedves Márkatársak! Egy kis segítségre lenne szükségem! Van egy 2007-es Z17DTH motoros Astrám 320e km-rel. 4 év gond nélkül használom de a napokban megállt alattam autópályán. A motorja leállt hibakód nélkül. Próbáltam beindítani de csak hajtott és nem Indult (csatlakozókat átnéztem és egy sem Volt lecsúszva). Ùgy tudtam beindítani hogy az akkumulátor sarut levettem, majd 2 perc múlva visszaraktam. Azóta beindul, viszont ha az üzemmeleg állapotot eléri 1500rpm felett bedadog és le akar állni (1500 fordulat alatt stabil) , ilyenkor a generátor lámpa néha kigyullad! (hidegen semmi ilyen hiba nincs) Töltésem van és a fesszabályzó is jó. A magasnyomású szelepet már kicseréltem a nagynyomású szivattyún --> hiba maradt Generátor gerjesztést lekötöttem --> hiba maradt Sajnos a hiba meghatározás elég nehézkes mert nincs hibaüzenet. Most a hömérö gombát akarom cserélni hátha téves értéket ad melegen. Esetleg valaki találkozott már hasonlóval? Elöre is köszönöm! Üdv.: Feri
csaba66 Elküldve Június23, 2018 Elküldve Június23, 2018 On 2018. 06. 23. at 20:11, csferi3 írta: Van egy 2007-es Z17DTH motoros Astrám 320e km-rel. 4 év gond nélkül használom de a napokban megállt alattam autópályán. A motorja leállt hibakód nélkül. Próbáltam beindítani de csak hajtott és nem Indult (csatlakozókat átnéztem és egy sem Volt lecsúszva). Ùgy tudtam beindítani hogy az akkumulátor sarut levettem, majd 2 perc múlva visszaraktam. Azóta beindul, viszont ha az üzemmeleg állapotot eléri 1500rpm felett bedadog és le akar állni (1500 fordulat alatt stabil) , ilyenkor a generátor lámpa néha kigyullad! (hidegen semmi ilyen hiba nincs) Töltésem van és a fesszabályzó is jó. A magasnyomású szelepet már kicseréltem a nagynyomású szivattyún --> hiba maradt Generátor gerjesztést lekötöttem --> hiba maradt Sajnos a hiba meghatározás elég nehézkes mert nincs hibaüzenet. Most a hömérö gombát akarom cserélni hátha téves értéket ad melegen. Expand OpCom-mal sincs hibauzenet? Toltes gondtol csak akkor all le a motor, ha teljesen lemerult az akku. Hibas homerseklet jeladora sem leallas a valasz... Ha mar jelado, akkor inkabb fotengely, vagy vezermutengely, de csak ugy nem cserelgetnem ezeket, mert valami hibakod kene legyen.
Astra555 Elküldve Június24, 2018 Elküldve Június24, 2018 On 2018. 06. 23. at 20:11, csferi3 írta: Kedves Márkatársak! Egy kis segítségre lenne szükségem! Van egy 2007-es Z17DTH motoros Astrám 320e km-rel. 4 év gond nélkül használom de a napokban megállt alattam autópályán. A motorja leállt hibakód nélkül. Próbáltam beindítani de csak hajtott és nem Indult (csatlakozókat átnéztem és egy sem Volt lecsúszva). Ùgy tudtam beindítani hogy az akkumulátor sarut levettem, majd 2 perc múlva visszaraktam. Azóta beindul, viszont ha az üzemmeleg állapotot eléri 1500rpm felett bedadog és le akar állni (1500 fordulat alatt stabil) , ilyenkor a generátor lámpa néha kigyullad! (hidegen semmi ilyen hiba nincs) Töltésem van és a fesszabályzó is jó. A magasnyomású szelepet már kicseréltem a nagynyomású szivattyún --> hiba maradt Generátor gerjesztést lekötöttem --> hiba maradt Sajnos a hiba meghatározás elég nehézkes mert nincs hibaüzenet. Most a hömérö gombát akarom cserélni hátha téves értéket ad melegen. Esetleg valaki találkozott már hasonlóval? Elöre is köszönöm! Üdv.: Feri Expand Egyrészt rá kellene tenni gépre, megnézni az élő adatokat. Akkor már látod azt is, hogy a hőmérséklet jeladó milyen adatokat ad. Én is azt gondolom, hogy elsőként a vezérműtengely, és főtengely jeladókat kellene ellenőrizni. Az egyik hibája tud olyat, hogy leáll a motor és csak percek múlva indítható, de utána pár km megtétele múlva rövidesen ismét leáll. A generátor lámpa szerintem meg azért villan fel, mert a lecsökkenő fordulatszám már nem elég a generátornak. Hőmérséklet jeladó hibája miatt max. csak akkor áll le, ha extrém magas, vagy alacsony vízhőmérséklet infót ad a motorvezérlőnek a jeladó.
toma2105 Elküldve Július7, 2018 Elküldve Július7, 2018 Sziasztok! Szeretném lecseréltetni a vezérlést az autómon (Z19DTL) Vezérműszíj készletből a Contitech, vízpumpából pedig a Valeo-t néztem. Elég baráti áron van a Cromax-nál. A kérdésem az lenne hogy, mi a véleményetek ezen márkákról?
Davee Elküldve Július8, 2018 Elküldve Július8, 2018 On 2018. 07. 07. at 12:14, toma2105 írta: Sziasztok! Szeretném lecseréltetni a vezérlést az autómon (Z19DTL) Vezérműszíj készletből a Contitech, vízpumpából pedig a Valeo-t néztem. Elég baráti áron van a Cromax-nál. A kérdésem az lenne hogy, mi a véleményetek ezen márkákról? Expand Vezérlésből Conti tökéletes (gyári beszállító), vízpumpából inkább Hepu-t tegyél. 1
toma2105 Elküldve Július8, 2018 Elküldve Július8, 2018 On 2018. 07. 08. at 11:55, Davee írta: Vezérlésből Conti tökéletes (gyári beszállító), vízpumpából inkább Hepu-t tegyél. Expand Őszintén szólva még nem is hallottam idáig a Hepu márkáról. Kicsit utána néztem, és kiváló minőségnek írják, és nem is sokkal drágább. Úgyhogy az lesz. Köszönöm a segítséget
Davee Elküldve Július8, 2018 Elküldve Július8, 2018 On 2018. 07. 08. at 12:42, toma2105 írta: Őszintén szólva még nem is hallottam idáig a Hepu márkáról. Kicsit utána néztem, és kiváló minőségnek írják, és nem is sokkal drágább. Úgyhogy az lesz. Köszönöm a segítséget Expand Igazán nincs mit, több nagy márka vízpumpájával be lehet fürödni, többek közt az SKF-el is, a szimering elengedi magát. Hepu-val soha semmi gond nem volt, nem fogsz mellényúlni vele. 1
ktomi1023 Elküldve Július15, 2018 Elküldve Július15, 2018 Sziasztok ! Segitséget szeretnék kérni. Nekem egy 2005- ös h astrám van 1.7 101 lovas ! Mostanába hédegen tökéletesen indul viszont ha meleg a motor akkor már nehezen meg kicsit kormol is ment közbe . Mi lehe a baj ?
invezz00 Elküldve Július24, 2018 Elküldve Július24, 2018 On 2018. 06. 23. at 20:11, csferi3 írta: Kedves Márkatársak! Egy kis segítségre lenne szükségem! Van egy 2007-es Z17DTH motoros Astrám 320e km-rel. 4 év gond nélkül használom de a napokban megállt alattam autópályán. A motorja leállt hibakód nélkül. Próbáltam beindítani de csak hajtott és nem Indult (csatlakozókat átnéztem és egy sem Volt lecsúszva). Ùgy tudtam beindítani hogy az akkumulátor sarut levettem, majd 2 perc múlva visszaraktam. Azóta beindul, viszont ha az üzemmeleg állapotot eléri 1500rpm felett bedadog és le akar állni (1500 fordulat alatt stabil) , ilyenkor a generátor lámpa néha kigyullad! (hidegen semmi ilyen hiba nincs) Töltésem van és a fesszabályzó is jó. A magasnyomású szelepet már kicseréltem a nagynyomású szivattyún --> hiba maradt Generátor gerjesztést lekötöttem --> hiba maradt Sajnos a hiba meghatározás elég nehézkes mert nincs hibaüzenet. Most a hömérö gombát akarom cserélni hátha téves értéket ad melegen. Esetleg valaki találkozott már hasonlóval? Elöre is köszönöm! Üdv.: Feri Expand Szia! Ugyan ez a problémám.... csak nekem nem dadog hanem üzemmeleg állapotban egyből leáll az autó.. esetleg megoldódott a problémád? ha igen elárulhatnád a titkot :D
ToKa94 Elküldve Július25, 2018 Elküldve Július25, 2018 (edited) Sziasztok! Újabb problémám van Opel Astra H 1.9 CDTI 120 LE. 1600-1900 fordulat között főként 3,4 sebességi fokozatban nagyobb gázadásnál elkezd remegni 2000 felett megszűnik. Ha hideg ha meleg a motor. Illetve hideg motornál elég nehezen indul be. Kb 6 hónapja lett cserélve az üzemanyagszűrő. Van valakinek ötlete? (vinném szerelőhöz de még egy hónap míg haza jutok) Köszi, Áron Módosítva Július25, 2018 : ToKa94
Zsolti25 Elküldve Július26, 2018 Elküldve Július26, 2018 (edited) On 2018. 07. 25. at 14:16, ToKa94 írta: Sziasztok! Újabb problémám van Opel Astra H 1.9 CDTI 120 LE. 1600-1900 fordulat között főként 3,4 sebességi fokozatban nagyobb gázadásnál elkezd remegni 2000 felett megszűnik. Ha hideg ha meleg a motor. Illetve hideg motornál elég nehezen indul be. Kb 6 hónapja lett cserélve az üzemanyagszűrő. Van valakinek ötlete? (vinném szerelőhöz de még egy hónap míg haza jutok) Köszi, Áron Expand A remegés akár a kettőstömegű miatt is lehet, a nehezen indulás pedig lehet attól is hogy lelevegősödik az üzemanyag vezeték (lehet pont a csere miatt). Módosítva Július26, 2018 : Zsolti25
ToKa94 Elküldve Július26, 2018 Elküldve Július26, 2018 (edited) On 2018. 07. 26. at 7:01, Zsolti25 írta: A remegés akár a kettőstömegű miatt is lehet, a nehezen indulás pedig lehet attól is hogy lelevegősödik az üzemanyag vezeték (lehet pont a csere miatt). Expand A kettőstömegű cseréje miatt levegősödhet az üzemanyag vezeték? Minnél előbb el kéne vinni szerelőhöz? Illetve hogy tudnám kímélni míg eljutok szervízbe? Módosítva Július26, 2018 : ToKa94
csaba66 Elküldve Július26, 2018 Elküldve Július26, 2018 On 2018. 07. 26. at 19:13, ToKa94 írta: A kettőstömegű cseréje miatt levegősödhet az üzemanyag vezeték? Minnél előbb el kéne vinni szerelőhöz? Illetve hogy tudnám kímélni míg eljutok szervízbe? Expand Nem, az a szuro csere miatt... Azt nem irtad, hogy a kettostomegu is cserelve volt, de ha igen, es frissen, akkor ott kell reklamalni, ahol csinaltak. Kimeles: nem kell nagy gazt adni Vegulis egyikkel sem kell szerelohoz rohanni, legfeljebb ha tovabb romlik a helyzet, nehez indulas vagy remeges teren.
ToKa94 Elküldve Július26, 2018 Elküldve Július26, 2018 On 2018. 07. 26. at 19:27, csaba66 írta: Nem, az a szuro csere miatt... Azt nem irtad, hogy a kettostomegu is cserelve volt, de ha igen, es frissen, akkor ott kell reklamalni, ahol csinaltak. Kimeles: nem kell nagy gazt adni Vegulis egyikkel sem kell szerelohoz rohanni, legfeljebb ha tovabb romlik a helyzet, nehez indulas vagy remeges teren. Expand Félre értettük egymást :D köszi a segítséget, igyekszem minnél előbb eljutni szervízbe. Kettőstömegű csere kb mennyibe kerül?
Gaborfulop Elküldve Július29, 2018 Elküldve Július29, 2018 (edited) Sziasztok! Annyira elvesztem, h lehet, nem is jó topikba írok. Az autó csak hűvösben indul, ha bemelegedett a motor, akkor meg már úgy sem. A műszerfalon gyújtás után kint hagyja a szervíz jelet és az ESP jelet. Melegben nem enged indítani, csak gyújtásig megy rendesen a dolog. Az üzemanyagjelző mutató rendesen mutatja először a szintet, majd 2 mp múlva visszaesik nullára. Ekkor a fedélzeti computer a mutatott értékek helyére (megtehető távolság, fogyasztás) egy "F" betűt ír ki. A diagnosztika motorvezérlő egység hibát jelez. Volt már valakinek hasonló? Mi lehet a gond? Tényleg ez a hiba oka? Opel Astra H 1.7 diesel. Z17DTH Módosítva Július29, 2018 : Gaborfulop
Recommended Posts