stefike Elküldve Május26, 2015 Elküldve Május26, 2015 Valaki már szedte szét az EGR-t megpucolni? Hogyan kell? Nem akarok kárt tenni. 108e van a kocsiban, megnézném már. http://www.aditech.net.pl/zdjecia/SDC11529.jpg A képen látszik 2db csavar, ami félig kint van. Azt kiveszem majd még látszik 4db csavar, azt is leveszem. Azon kívül még valami? https://www.youtube.com/watch?v=Isoef8pg7tQ
okynoa Elküldve Május26, 2015 Elküldve Május26, 2015 Üdv! Mikor érdemes már kitakarítani az EGR szelepet? Mik a tünetei annak, hogy már koszos? Üdv! O
imy Elküldve Május26, 2015 Elküldve Május26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Isoef8pg7tQ Igen, de ez szétszedett rajta mindent...
robinet Elküldve Május29, 2015 Elküldve Május29, 2015 Egy fura hibára keresném a megoldást. A z17dth motor a kocsiban olyat csinál, hogy gyorsításkor még az alsóbb 2000 körüli fordulaton egy pillanatra megtorpan. Van hogy ez 2-3 torpanás is. Leginkább második fokozatban jelentkezik. Ha padlógázzal csinálom sosem jön elő, csak átlagos gyorsítással. Azt még tudni kell, hogy most télen keveset használtam a kocsit, majd ahogy ismét gyakrabban, onnantól jött elő ez a hiba. Egy tüzelőanyagszűrőt már cseréltem és nem segített. Hibakódot pedig semmit nem ír.
Cserenkov Elküldve Május30, 2015 Elküldve Május30, 2015 Üdv! Mikor érdemes már kitakarítani az EGR szelepet? Mik a tünetei annak, hogy már koszos? Üdv! O Nem tudom, az enyém 231.000km-rel még nem volt takarítva. Erő van benne bőven, húz folyamatosan, a fogyasztásommal is elégedett vagyok. Amíg nem muszáj, én nem is piszkálnám. 2
tamastra Elküldve Június11, 2015 Elküldve Június11, 2015 Sziasztok! A kartergáz visszacsapónál van egy membrán. A tömítés része már nem tölti be a feladatát és a membrán is átszakadt, ventilátor használta mellett pedig behozza az utastérbe az égett olaj szagot, mert ugye rácsepeg a blokkra. Nincs jelentős olajveszteség, de akkor sem normális ez így :blink: Mellékelek egy képet. Alkatrész boltokban azt állítják, hogy komplett garnitúrában jutok csak hozzá 80k-ért. Ezt most így offolnám, mivel olyan 1-2 ezer forintos tételről lehet szó. Esetleg van valami tippetek, ötletetek? Előre is köszönöm a segítségeteket! :icon1: http://www.kepfeltoltes.hu/view/150611/11116003_1017316381614589_1894474482_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
csaba66 Elküldve Június11, 2015 Elküldve Június11, 2015 Alkatrész boltokban azt állítják, hogy komplett garnitúrában jutok csak hozzá 80k-ért. Ezt most így offolnám, mivel olyan 1-2 ezer forintos tételről lehet szó. http://www.kepfeltoltes.hu/view/150611/11116003_1017316381614589_1894474482_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ugy tunik, nincs kulon cikkszama, igy nem csoda, hogy nem kapsz: http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/211/80/735,718,719/ En korberaknam hoallo tomitopasztaval, vagy szenes pollenszurot hasznalnek, ami elvileg nem engedi at a szagot :) 1
Dannert Elküldve Június11, 2015 Elküldve Június11, 2015 Egy kis tapasztalat: Volt szerencsém megnézni/kipróbálni egy 1.3 CDTi-t. Sajnálom a verdát, mert nagyon jó állapotú volt, korrekt áron, de beigazolódott, amit olvastam neten erről a 90 LE-s motorról: alul semennyire nem húz ("hála" a kis lökettérfogatnak), de valami egészen extrém módon nem! :mean: Nagyjából 2500 környékén indul meg és 4000-nél vége is van. Sajnos még ebben a tartományban sem kielégítő a dinamika (nekem), az előzést kétszer is meggondolnám vele. Korábban 1.7-es CDTi-t is vezettem, a 100 LE-s verziót, ég és föld. Az alul sem erőlködött, igazából meglepett, hogy már alapjáratról használható volt, korrektül megindult, és felette is abszolút érezni azt a 10 LE különbséget. Viszont azért a dízel fanokat is el kell keserítsem, mert hiába a sok nyomaték, ha csak egy 1.6-os benzines lóerejével rendelkezik, és ez bizony meg is érződik... Véleményem szerint az 1.7 100 LE a belépő dízelből, azalatt egyáltalán nem gondolkoznék dízel H Astrában. :closedeyes:
imy Elküldve Június11, 2015 Elküldve Június11, 2015 Egy kis tapasztalat: Volt szerencsém megnézni/kipróbálni egy 1.3 CDTi-t. Sajnálom a verdát, mert nagyon jó állapotú volt, korrekt áron, de beigazolódott, amit olvastam neten erről a 90 LE-s motorról: alul semennyire nem húz ("hála" a kis lökettérfogatnak), de valami egészen extrém módon nem! :mean: Nagyjából 2500 környékén indul meg és 4000-nél vége is van. Sajnos még ebben a tartományban sem kielégítő a dinamika (nekem), az előzést kétszer is meggondolnám vele. Korábban 1.7-es CDTi-t is vezettem, a 100 LE-s verziót, ég és föld. Az alul sem erőlködött, igazából meglepett, hogy már alapjáratról használható volt, korrektül megindult, és felette is abszolút érezni azt a 10 LE különbséget. Viszont azért a dízel fanokat is el kell keserítsem, mert hiába a sok nyomaték, ha csak egy 1.6-os benzines lóerejével rendelkezik, és ez bizony meg is érződik... Véleményem szerint az 1.7 100 LE a belépő dízelből, azalatt egyáltalán nem gondolkoznék dízel H Astrában. :closedeyes: Én J-ből néztem egy 110Le-st(260Nm), de a végén egy 125Le-s (280Nm) lett. Ott is nagy a különbség...
tamastra Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Ugy tunik, nincs kulon cikkszama, igy nem csoda, hogy nem kapsz: http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/211/80/735,718,719/ En korberaknam hoallo tomitopasztaval, vagy szenes pollenszurot hasznalnek, ami elvileg nem engedi at a szagot :) Köszi a válaszod! Marha nagy szerencsémre tegnap beugrottam egy szervizbe és pont volt egy repedt dekni, amiről leszedték nekem az említett alkatrészt. :D Nem is akartak pénzt kérni érni, de a 40 fokra való tekintettel meghívtam őket pár hideg sörre :D Így legyen az embernek szerencséje! Köszi még egyszer!
telo Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Egy kis tapasztalat: Volt szerencsém megnézni/kipróbálni egy 1.3 CDTi-t. Sajnálom a verdát, mert nagyon jó állapotú volt, korrekt áron, de beigazolódott, amit olvastam neten erről a 90 LE-s motorról: alul semennyire nem húz ("hála" a kis lökettérfogatnak), de valami egészen extrém módon nem! :mean: Nagyjából 2500 környékén indul meg és 4000-nél vége is van. Sajnos még ebben a tartományban sem kielégítő a dinamika (nekem), az előzést kétszer is meggondolnám vele. Korábban 1.7-es CDTi-t is vezettem, a 100 LE-s verziót, ég és föld. Az alul sem erőlködött, igazából meglepett, hogy már alapjáratról használható volt, korrektül megindult, és felette is abszolút érezni azt a 10 LE különbséget. Viszont azért a dízel fanokat is el kell keserítsem, mert hiába a sok nyomaték, ha csak egy 1.6-os benzines lóerejével rendelkezik, és ez bizony meg is érződik... Véleményem szerint az 1.7 100 LE a belépő dízelből, azalatt egyáltalán nem gondolkoznék dízel H Astrában. :closedeyes: Érdekes, mert itt meg van aki szerint annyira nem nagy a különbség az 1.3 90 és 1.7 100 között: http://www.opelforum.hu/topic/1099-astra-h-t-vennek-erdeklodoek-tanacsot-kerek/page-70#entry1027889
Dannert Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Tudom, én is olvastam korábban ezt a hsz.-t, sőt az összes H Astra 1.3 CDTi népítéletet is átböngésztem. Még itt is megkérdeztem. Tegnap pedig végre ki is próbáltam egyet. A különbség szembeötlő, főleg alsó tartományban. Érdekes, mert itt meg van aki szerint annyira nem nagy a különbség az 1.3 90 és 1.7 100 között:http://www.opelforum.hu/topic/1099-astra-h-t-vennek-erdeklodoek-tanacsot-kerek/page-70#entry1027889
telo Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Tudom, én is olvastam korábban ezt a hsz.-t, sőt az összes H Astra 1.3 CDTi népítéletet is átböngésztem. Még itt is megkérdeztem. Tegnap pedig végre ki is próbáltam egyet. A különbség szembeötlő, főleg alsó tartományban. Azért sztem még próbálj ki párat, hátha csak az az egy példány volt olyan, lehet volt vmi baja...
banatila Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Tudom, én is olvastam korábban ezt a hsz.-t, sőt az összes H Astra 1.3 CDTi népítéletet is átböngésztem. Még itt is megkérdeztem. Tegnap pedig végre ki is próbáltam egyet. A különbség szembeötlő, főleg alsó tartományban. akkor amit kipróbáltál annak valami baja volt,1800-tól kell húznia nem pedig 2500-tól ahogy írtad,próbálj ki egy másikat,vagy ha akarsz mehetsz az enyémmel szívesen odadaom és utána mondj véleményt
csaba66 Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 akkor amit kipróbáltál annak valami baja volt,1800-tól kell húznia nem pedig 2500-tól ahogy írtad,próbálj ki egy másikat,vagy ha akarsz mehetsz az enyémmel szívesen odadaom és utána mondj véleményt Nem tok mindegy, mi a velemenye? En biztos nem adnam oda senkinek a kocsimat nyustolni csak azert, hogy belassa, jobban megy, mint gondolja :)
banatila Elküldve Június12, 2015 Elküldve Június12, 2015 Nem tok mindegy, mi a velemenye? En biztos nem adnam oda senkinek a kocsimat nyustolni csak azert, hogy belassa, jobban megy, mint gondolja :) tökéletesen igazad van,nőt pénzt kocsit nem adunk kölcsön :)
eddie Elküldve Június17, 2015 Elküldve Június17, 2015 Sziasztok. A diesel astra h autóm motorjának jobb oldalától ékszíj nyikorgást hallok ha az autót hútatom, es elengedem a gázt. mi lehet az? Automata feszítőt cseréltem. Köszönöm előlre is.
dsteel Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Sziasztok. A diesel astra h autóm motorjának jobb oldalától ékszíj nyikorgást hallok ha az autót hútatom, es elengedem a gázt. mi lehet az? Automata feszítőt cseréltem. Köszönöm előlre is. Nekem most volt ilyen hang, igaz, először főleg hidegen (aztán már mindig) és alapjárat körül, nálam a generátor szabadonfutóját cserélték, tizenezres tétel volt asszem (mást is szereltek)
eddie Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Sziasztok. Van egy asra h-m. z17dtr motorral. Van egy ki problémám. Amikor a motort húzatom, és elengedem a gázt, ékszíj nyikorgást hallok jobb oldal felől. Mi lehet az? Az automata feszítőt már kicseréltem, de változatlan a hiba. H valaki tud segíteni az megköszönném,mert már megöl az ideg. Köszi.
eddie Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Nekem most volt ilyen hang, igaz, először főleg hidegen (aztán már mindig) és alapjárat körül, nálam a generátor szabadonfutóját cserélték, tizenezres tétel volt asszem (mást is szereltek) Szia. A szabadonfutó cseréje után jó lett az autód?
eddie Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Sziasztok. Generátor szabadonfutó okozhat ékszíj nyikorgást?
eddie Elküldve Június18, 2015 Elküldve Június18, 2015 Sziasztok. A z17 dtr 2009-es motoroknál hogyan lehet megszüntetni az alapjárat ingadozást? Érdekesség nála hogy csak néha ingadozik.
Tibo1977 Elküldve Július3, 2015 Elküldve Július3, 2015 Sziasztok! 1.9 DTH- ban tisztított már valaki szívósort, nagyon szét kell hozzá bombázni a motortérben mindent ?
imy Elküldve Július4, 2015 Elküldve Július4, 2015 Ha reggel hidegen ingadozik az alapjárat kissé, az már a szabályozó szelep hibályát jelzi, vagy csak az, ha melegen csinálja? Nekem kb -50rpm-el ingadozik hidegen max 1-2 percig.
Recommended Posts