sgery Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ha mégis kerékcsapágy, akkor tudok szerezni olyan 28-35e ig -20% kedvesség... :lol: :lol: Köszi, majd megnézetem jövhét pénteken a szerelővel ha már úgyis egész nap nála lesz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Ha tényleg csapágyas, azt hallani fogod. Nálam már jelentkezett ez, és semmihez nem fogható a hanghatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Ha tényleg csapágyas, azt hallani fogod. Nálam már jelentkezett ez, és semmihez nem fogható a hanghatás. Én nem hallok semmi extrát, kanyarban sem búg, Father mondta hogy szerinte az, ő autószerelő volt régen (de attól még nem ért hozzá túlzottam szerintem, sok hülyeséget mondott már, úgyhogy nem hiszek most neki) Aztán beültem egy régi swiftbe és az sokkal hangosabb..:lol: szóval nem lesz itt gond, hangosak a gumik is amik rajta vannak... De suzukihoz képest milliószor csöndesebb belül... De majd ha lesz kis időm, akkor beállok egy futóműveshez aztán megrángattatom. Téligumira visszatérve.. most ugye 195/65/15-ös gumi van fent, érdemes esetleg mást tenni rá? pl: 205/60R15? Vagy milyen méret megy még rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Téligumira visszatérve.. most ugye 195/65/15-ös gumi van fent, érdemes esetleg mást tenni rá? pl: 205/60R15? Vagy milyen méret megy még rá? télire ne tegyél fel szélesebb gumit, mert csökken a nyomás egységnyi felületen és hamarabb csúszik meg. Nekem 95-65-15 volt fent és teljesen jól vizsgázott. Dayton DW510 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Üdv!! Venni akarok most felnit és nyárigumit és azt szeretném megtudni h mekkora az a felni- és az ahhoz tartozó gumiméret amit érdemes alápolni a 96-os B-s Vectrám alá!!!4x100 lyukosztású!!!!Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaszarmate Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Üdv!! Venni akarok most felnit és nyárigumit és azt szeretném megtudni h mekkora az a felni- és az ahhoz tartozó gumiméret amit érdemes alápolni a 96-os B-s Vectrám alá!!!4x100 lyukosztású!!!!Köszi Hi! Nekem már volt fent 15/195/50/ , 16/205/45 2008 nyarán 16/205/40 el haladtam, ezek bármelyike már durva úttartást ad, annyi h /50 és annál kisebb gumival már nagyon kell vigyázni az utakon, mert könnyen görgözés lehet a vége. Attól függ mennyit akarsz rákölteni! 15 colos méret a leg általánosabb, arra ajánlom a falken ziex-et 195/50 be, harap "nem drága" és jól is néz ki! De a vectrákra bőven rámennek a nagyobb felnik ha nem ülteted porig!(16,17,19 is) Annyival érdemes számolni ha alufelnit raksz az autódra h előbb kihozza a vectra futómű típus hibáit hátul(kerékcsapágy,szilentek) De a látványa az autódnak és az uttartás mindenért kárpótol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Hi! Nekem már volt fent 15/195/50/ , 16/205/45 2008 nyarán 16/205/40 el haladtam, ezek bármelyike már durva úttartást ad, annyi h /50 és annál kisebb gumival már nagyon kell vigyázni az utakon, mert könnyen görgözés lehet a vége. Attól függ mennyit akarsz rákölteni! 15 colos méret a leg általánosabb, arra ajánlom a falken ziex-et 195/50 be, harap "nem drága" és jól is néz ki! De a vectrákra bőven rámennek a nagyobb felnik ha nem ülteted porig!(16,17,19 is) Annyival érdemes számolni ha alufelnit raksz az autódra h előbb kihozza a vectra futómű típus hibáit hátul(kerékcsapágy,szilentek) De a látványa az autódnak és az uttartás mindenért kárpótol! Hy!! Hát figy nekem erősen megy a kavar hogy akkor milyen kerekek kerüljenek fel a verdára!Az lenne a legfőbb gondom hogy ha alárakok egy 16-os felnit 205/55ös gumikkal akkor elől vagy hátul nem e fog beleérni valamibe ha esetleg hátra beülnek!! Nem tudom neked milyen Vectrád van de ha ebben tudnál nekem vhogy segíteni annak örülnék!!Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 ha alárakok egy 16-os felnit 205/55ös gumikkal akkor elől vagy hátul nem e fog beleérni valamibe ha esetleg hátra beülnek!! Ha gyári a felni, pl. Astra QP 16' ezzel a gumma kombóval, akkor nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Én arról tudok nyilatkozni, hogy a 225/45 r17 8*17-es felnin ET35 mellett nagyobb döccenőkön oldalfalnál súrolgat, illetve plafonig pakolt csomagtartóval, és 5 személlyel sűrűn. De a gumin még mindig alig látszik. Vagyis látszott. Nálam már nem kerülnek fel újra a kerekek... vagyis remélem addigra már elkel a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaszarmate Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Hy!! Hát figy nekem erősen megy a kavar hogy akkor milyen kerekek kerüljenek fel a verdára!Az lenne a legfőbb gondom hogy ha alárakok egy 16-os felnit 205/55ös gumikkal akkor elől vagy hátul nem e fog beleérni valamibe ha esetleg hátra beülnek!! Nem tudom neked milyen Vectrád van de ha ebben tudnál nekem vhogy segíteni annak örülnék!!Thx Dezent és Mille MIglia-nál tuti nem, egyébként ha meg et35 nél nem választasz mélyebb felnit akkor sem! Egyébként b vectrám van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Üdv megint! Nah most olyan problémám lenne, hogy kb 2hete ki lett cserélve a vectrámon elől, jobb oldalt a "kutyacsont"!Azóta a kocsi egy picit jobbra, a kormány meg egy picit balra áll!!!Lehet ennek vmi köze egymáshoz??? :D Ha csapágyas, akkor mi(k) a "tünetek"?? Köszöntem a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Üdv megint! Nah most olyan problémám lenne, hogy kb 2hete ki lett cserélve a vectrámon elől, jobb oldalt a "kutyacsont"!Azóta a kocsi egy picit jobbra, a kormány meg egy picit balra áll!!!Lehet ennek vmi köze egymáshoz??? :D Ha csapágyas, akkor mi(k) a "tünetek"?? Köszöntem a választ! El kell vinni futóműveshez, és belövi.Ha csapágyas, akkor menet közben kellemes mélymorgó hangot hallasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 El kell vinni futóműveshez, és belövi.Ha csapágyas, akkor menet közben kellemes mélymorgó hangot hallasz. Én cseréltem kutyacsontot, de ugy gondolom, nem sok köze van a futóműhöz.... ugy tudom az csak a motor felfügesztésében meg csilapitásában játszik szerepet.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Van vkinek tapasztalata olyan esetről, hogy a bal hátsó teleszkóp nyöszörgő, surlódó hangot ad ki ha rugózik???Már kb 1 hete ilyen és nem tudom mi lehet vele!!!!A választ köszöntem!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaszarmate Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Van vkinek tapasztalata olyan esetről, hogy a bal hátsó teleszkóp nyöszörgő, surlódó hangot ad ki ha rugózik???Már kb 1 hete ilyen és nem tudom mi lehet vele!!!!A választ köszöntem!! Hi! Nekem is volt, így kezdődött aztán eltört a rugó!Ki lett cserélve és folytatta azt a nyekergő hangot.Amire felül a rugó hátul, azon van rohadás, vagy elrohadva és azért adja azt a hangot! Én kicseréltem kompletten a gátlókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
HVG Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Sziasztok! Most regisztráltam, Úgyhogy bocs ha nem pont a tökéletes helyre írok.... Egy '97-es Opel Vctra B caravánom van (Mackósajt volt vekijének kiköpött mása csak épp 1.6 16V) szal mégsem a kiköpött mása...na mindegy. Kinéztem hozzá egy felnit..... http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=121252 A kérdésem az lenne hogy szerintetek megéri-e az árát a felni?, valamint hogy különféle komolyabb alakítgatások nélkül(peremezés....stb.)beférne-e alá? Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv, HVG Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 A kérdésem az lenne hogy szerintetek megéri-e az árát a felni?, nem. de ha már beleszerettél úgy is megveszed, és boldogabb ember leszel :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Egy '97-es Opel Vctra B caravánom van (Mackósajt volt vekijének kiköpött mása csak épp 1.6 16V) szal mégsem a kiköpött mása...na mindegy.Kinéztem hozzá egy felnit..... ATS CUP A kérdésem az lenne hogy szerintetek megéri-e az árát a felni?, Sztem ez a felni jól mutat egy kettes golfon, de Opelen, főleg vectra B alatt nem.Én inkább 16'-os Astra Coupe felnire szavaznék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HVG Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 És ehhez mit szóltok? ára milyen? ugyanaz...csak.... http://www.vatera.hu/4db_ats_cup_alufelni_..._135843579.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 És ehhez mit szóltok? ára milyen? ugyanaz...csak.... 4db_ats_cup_alufelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
HVG Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Köszi a képet.....nem az én világom, de mondjuk az ats-ben sem vok biztos, csak keresgéltem és megtetszett.... Amúgy Mackosajt felnije is tetszik, csak az ára nekem elég borsos és messze is van...de azért megérdeklődöm tőle h megvane még, ill vane változás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Köszi a képet.....nem az én világom, de mondjuk az ats-ben sem vok biztos, csak keresgéltem és megtetszett.... Az egyetlen gyári felni ami jól nézett ki.Ezért tettem anno rá az enyémre.De azaz ATS elég bután fog állni a nagy kerékjáratok miatt, szal inkább v.mi AWS Maranello, vagy ilyesmire voksolnék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Az egyetlen gyári felni ami jól nézett ki... Hát... van ugyan egy ilyen garnitúrám, de csak azért lesz feltéve a Coupéra, mert momentán nincs más alternatíva (leszámítva a mostani 15"-öst, de akkor már inkább a 16"), de az azért túlzás hogy tetszik... a 17"-es gyári Coupé felni, na az már igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 a 17"-es gyári Coupé felni, na az már igen! Az nem csak a turbó ill. a 2.2 kiváltsága volt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Az nem csak a turbó ill. a 2.2 kiváltsága volt? :huh: Dede. Ráadásul asszem nem is egyforma a kettő, valami minimális különbség van a Turbo meg a 2.2 felnije között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts