vaszilíj Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 És ha jól látom az felelős az esetleges terpesztÉsÉrt is ugye? i A terpesztésért inkább a külső vasmagos szilentek felelnek,a belsők ha ki is szakadnak azok nem mozdulnak akkorát,de mindent egybevéve az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 nos akkor ha az a 4 nagy tömb nem okozhat hibát,akkor maradt a kutyacsont és a 4db ( 6-7 es ) szilent... azt a 4et is feszigettük,szétszedett lógó állapotban is ,megemelve aláfeszítve is.. keréknél feszítve is.. mindenhogy.. eddig akárhogy feszigettük,semmi nem moszdult.. megpróbáloka héten intézni "kutyacsontot" és kiderül az volt e.. Bár még mindig ott vagyok hoyg valami nagyon durvát mozdul ha ilyet ránt a hátulja.. és lehet csak én keresek valami szemmel látható hatalmas dolgot.. de ekkora rántást tuti nem 1-2 mm es bemozdulás okoz!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Erre mondtam neked hogy látatlanba elég nehéz megmondani a tutit csak a lehetőségeket lehet felsorolni és abból neked kell választani :unsure: A kutyacsont sem oldal mozdulásért felel hanem a kocsiszekrény billenéséért.Max a koppanhat nagyot és rázósabb úton sürübben hallani a hangját de attól nem ugrik oldalra az autó. 1-2 mm ezs bemozdulás ami pl a belső szilenteknél jelentkezik az a keréknél már 2-3 cm is lehet igy a kerék földre érkezésnél más irányba kerül ami rántást okozhat.Ez többnyire az első kerekeknél figyelhető meg jobban amikor az egyik kerék nagyobb összetartási szögbe van állítva mint a másik és egy kátyún áthaladásnál szinte kirántja a kezedből a kormányt,a hátsó mivel nem kormányozható kerék igy nem elfordulást hanem oldal irányú kimozdulást lehet észleni. De ezt ne vedd figyelembe. Kérdés: Futómüvesnél voltál? Hátsó kerekek összetartási értéke??Lett mérve mert nem csak az elsőket szokták mérni.1996->0,25+-10,1997->0,27+-10,1998->0,30+-10,1999-> 0,27+-10 Kerék dőlés értéke??Most nézem a tied 99 es :-1,27+-35 ezek a hátsó kerékre vonatkoznak. Ha jól tudom és a képekből,neked nem sport futómü van ugy hogy azt nem irnám most le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Sziasztok, Milyen évjáratú és / vagy motorú B Vekikben van 25 mm-es főfékhenger szimpla szervodobbal? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Erre mondtam neked hogy látatlanba elég nehéz megmondani a tutit csak a lehetőségeket lehet felsorolni és abból neked kell választani :unsure: Kérdés: Futómüvesnél voltál? Hátsó kerekek összetartási értéke??Lett mérve mert nem csak az elsőket szokták mérni.1996->0,25+-10,1997->0,27+-10,1998->0,30+-10,1999-> 0,27+-10 Kerék dőlés értéke??Most nézem a tied 99 es :-1,27+-35 ezek a hátsó kerékre vonatkoznak. Ha jól tudom és a képekből,neked nem sport futómü van ugy hogy azt nem irnám most le futóműves már vagy 3x lőtte be.. az első mérési jegyzőkönyvében valami ilyen van írva: kerékösszetartás: bemeneti érték ( gondolom ez a szilent utáni össze rakás de még nem állítottak ) bal +1.9mm jobb 7.3mm Kimeneti mérés ( beállítás után ) 3.5mm -3.4mm Ez a hátsó kerék! Lehet cserélni a középső 4 szilentet is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Természetesen lehet cserélni, és valamivel egyszerűbb is mint a külsőket bár ahhoz ki kell venni a lengőkarokat. Nem teljesen értem mi ez az 1.9mm,-7.3mm +Mi ez a 3.5-3.4mm Az összetartási érték Fok/perc mérték egységben van megadva,Ráadásul a hátsó futóművön nem lehet állítani csak a hibás alkatrészek cseréje után vissza áll a gyári értékre amennyiben az összetartást befolyásoló hiba kijavításra került. Lehet rosszul tudom de szerintem ez a helyzet Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Természetesen lehet cserélni, és valamivel egyszerűbb is mint a külsőket bár ahhoz ki kell venni a lengőkarokat. Nem teljesen értem mi ez az 1.9mm,-7.3mm +Mi ez a 3.5-3.4mm Az összetartási érték Fok/perc mérték egységben van megadva,Ráadásul a hátsó futóművön nem lehet állítani csak a hibás alkatrészek cseréje után vissza áll a gyári értékre amennyiben az összetartást befolyásoló hiba kijavításra került. Lehet rosszul tudom de szerintem ez a helyzet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Természetesen lehet cserélni, és valamivel egyszerűbb is mint a külsőket bár ahhoz ki kell venni a lengőkarokat. Nem teljesen értem mi ez az 1.9mm,-7.3mm +Mi ez a 3.5-3.4mm Az összetartási érték Fok/perc mérték egységben van megadva,Ráadásul a hátsó futóművön nem lehet állítani csak a hibás alkatrészek cseréje után vissza áll a gyári értékre amennyiben az összetartást befolyásoló hiba kijavításra került. Lehet rosszul tudom de szerintem ez a helyzet Vagyis ha jól gondoloom akkor full le kell ismét bontani a hátulját... Egyébként ezt a papírt kaptam első mérésnél: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Ha az a szilent a gond akkor igen sajnos. E szerint még nem volt kicserélve a vasmagos?? Az autód nem 99 es évjáratú véletlenül??(mert ez a mérés a 1998 as évjáratu autó hoz való aminek a hátsó kerékdőlés előirt értéke 1.55 +-35 A 99 es évjáratnál ez csak 1.27 +-35) Ebből a mérésből az látszik hogy a jobb hátsó kerék oldalán valamelyik szilentnek annyi. Még mindíg azt állítom hogy valami alkatrész hibás a 8 db szlint közül A6-7,-21 es szilentek közül. De a lényeg hogy amit irt itt valaki már be kell ülni abba az autóba ketten hátra nyitot ajtó kilógó fejek és halgassák hogy melyik oldal felől jön a hang amikor rántás van. Sajnos ennyi innen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Nos az jutott eszembe hogy ha az a szilent a gond akkor elvileg leveszem a kereket.... kiveszem a két vasmagos szilenten átmenő csavart... és tovább nem is kell bontanom mert a tárcsa alatt fölött kihúzom a lengőkart! Vagyis ha fel emelem a kocsit alábakolok ,nem kellene lebontani megint mindent. Ez sztem kivitelezhető lenne.... Jól gondolom? a kocsim 99 évvége,és amikor mérték akkor egyrészt kuka volt az összes 21 es vasmagos szilent.... plusz még ők sem sejtzették hogy a nagy szilent kotyog a hajtókar elejében ( ők cserélték,és állították is ) nos simán feltételezem hogy foggalmuk sincs arról hogy van különbség évjárat között... A 21 es szilent az tuti ziher hogy jó,mert ott voltam mikor betettük,és én is megnéztem a különbséget ,és az amivel anno futóművet lőttek majdnem ki lett szórva belőle ,az új nagyon patentul áll benne... Szóval ha a lengőkar akkor a 6-7 ami még ludas lehet... lehajtott hátsó ülés sorral haladva egyrészt jobb hátulról másrészt néha szimplán hátulról jön a hang ,de a legkissebb hangra is érzem a lábam alatt hogy az alváz továbbítja a kopanást... plusz ha be is ránt akkor midnenen érzem hogy csattan.. Utána kérdezgetek hogy mennyi lenne az a 6-7 es szilent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Igen ,kivitelezhető. A vasmagos átmenőit + a 6-7 es szilent áttmenőit is :D mert a nélkül nem fog menni.Azt tudom hogy a 21 est cserélted csak a képen látható mérési eredmény az még a a csere előtt készült és abból az jön le hogy az az oldal a hibás,bár ha a 99 es évjárathoz való eredményt nézzük akkor megint más a helyzet ,na mindegy. Azt még kipróblhatnád ha van egy erös emberke a közeledben megkéred hogy álljon az autó mellé hátul és oldal irányba kezdje el erősen lökdösni az autót,te pedig ha van rá késztetésed feküdj az autó alá és minden egyes szilentet fogj meg kézzel közben az erős ember folyamatosan lőködje az autót,valamelyik szilent koppanni fog vagy mozdulni.Ne nagy mozgásra gondolj csak annyi hogy érzed kicsit koppan,a jó állapotú szilentnél ezt nem érzed."Vagy aknán állva hogy ne kelljen ilyen jó időben fetrengeni alatta". Mielőtt még költessz rá és elkezded szétszedni mindenképpen végig kell ezeket nézni,olyan nincs hogy ilyet nem lehet észre venni,proba úgy hogy a földön áll az autó ,ha nincs eredmény akkor megemelni annyira hogy a kerék még a földön legyen de ne teljes súllyal igy valamennyire tehermentesídet a futómüvet hátha igy kiadja,és így is meglőkdösni csak le ne lökd az emelőről :sick: "mindkét oldalt egyszerre megemelni" Sajnos ahogy látom neked elég nehezen megy hogy megtaláljanak abból a pár db szilentből egy hibásat vagy magát a hibát,én csak igy tudok segíteni hogy adok néhány ötletet hogyan ellenőrizd és nézd átt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Igen úgy gondoltam hogy kiakasztok minden átmenőt ,hogy ki tudjam venni... Nos ma körbe kérdezgettem egy két alkatrészt. a kutyacsont olyan 8000ft .. szal marad a már korábban linkelt megoldás ha netán az kellene.. Viszont a 6-7 es szilentet nem találtam egy boltban sem ,vagyis a programokkal nem találták. Ezt csak bontóban szerezhetek vagy mi a fene????? :o Nos eddig úgy néztük a kocsit: aknán állt,szerelők,vagy épp szerelők alatta én billegtetem a kocsit oldalra,amennyire bírom,... semmit nem láttak... aknán állt.. 4 méteres vascső a kerék küllő közé azzal fesziget függőleges és vízszintesen... semmit nem láttak... aknán áll,kézifék be tolatgatok.. semmit nem láttak.. ( itt megjegyzem ha behúzom a kéziféket egy embertelen nagyot csattan valami :o ez csattan mióta megvan.. a sok csere óta is... ) aknán áll .. ék a hátsó kerék előtt előre játszadozok vele.. semmi.. Kocsi levegőben lóg a 4 kerék,mindenki minden irányba csűri csavarja semmi... Amikor lógott a 21 es szilent akkor ebben a lógós állapotban a kereket megfogva alul felül és mozgatva koppant is és mozgott is.. ez is megszünt mióta új van benne... stb stb stb .. olyan szerelővel mondjuk még nem találkoztam akin láttam volna azt hogy húúú bazze.. ez igen ... ezt nem tom mi ,de addig nem hagy nyugodni míg nem tudom meg mi a hiba.. Holnap megyek egy szervízbe,ahol van nyúzópadjuk,és a srác aki ott dolgozik mondta hogy nemlétezik hogy ott ne derüljön ki... Próóba.. újabb 3000. Ha lenne aknám legszívesebben ÉN lennék alatta legtöbbször,és én tapiznék végig mindent,mert a szerelők ... ááá .. de mostmár az jön ha a nyúzó pad sem mond semmit,hogy itthon megemelem.. alábakolok... és az utolsó szálig kiszedek mindet alóla,és egyenként nézek át mindent!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 http://www.unixauto.hu/Unix_CikkekLista_Form.aspx Az emlegetett szilent . sok sikert remélem tényleg sikerül végre megtalálni mert ez már kezd vicces lenni hogy nem jönnek rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Nos az imént jöttem el a padról rendes volt a srác nem kért semmit :) elsőre azok a szilentek amik cserélve lettek 1 kivételével hibátlanok ,az az egy pedig rossz beszerelés áldozata lett,a bal alsó 21 es vasmagos már most kottyan picit,mert ki lett csípve a porvédő és ezt a pad nélkül nem vettük volna észre hogy kottyan mert csak akkor észlelni ha megfogom miközben megránja a kerekeket. Végig tapiztunk minden szilentet amit cseréltünk azok jók! Na és ami a szerelő szerint 90% hogy a hiba az az amit én az elejétől fogva sejtettem... Az egész hidat rögzítő 4db nagy szilent.( rajzról a 2-3 és a másik oldal is ugyan ez a kettő ) a kereket megrántásával az egész híd külön él a kocsitól. mondta hogy ennek valamennyire mozogni kell,de itt a jobb oldalon az a 2 nagy tömb vagy ami benne van annyira gatya hogy teljesen külön libeg a kocsitól,és valószínű ez a csattanás is mert minden irányba elválik tőle. Azok a lengőkarban lévő szilentek pedig nem kotyognak ,csak el vannak csúszva már picit,azt mondta ha nem is csereérett még,de hamarosan az lesz... Lényeg hogy az egész futóművel mozdul el a kocsi alatt. Amit eddig érzésből írtam az most a padon látszott is. Oda világítva az alváz és a szilent találkozásához, ott is látszik hogy mekkorát mozdul,plusz a híd alatt egy nagy alátét szerűség ( rajzon a 4 es ) is van amin szintén látni hogy mozog ,de mindez túlzottan. Odahívott egy másik srácot,az is egyből kiszúrta hogy a híd leng be a kocsi alatt,plusz a kis szilentek vannak benne picit elcsúszva. nos anyag ár ismét "tetszik" 4db szilentet tudok szerezni 4200 ért febit ebből 4db kell..( kérdés Febi 4200 ért kedvezménnyel,vagy gyári opel alvázszámra lekérve 4400 ért???? :) és 1500 ft darabja a kis szilenteknek. ebből is 4. szóval csak anyag : 22800 ft plusz vagy én kokecolom alá.. vagy keríteni kell egy műhelyt ahol nem húznak le és bele is teszik. :/ zsír hogy benne lesz egy 100asba a futómű javítás... elgondolkozom hogy akkor az összes többi ráért volna e még.. .. áá inkább nem is gondokozom már.. :S A kutyacsont alkatrész mintha új lenne.. azzal nincs baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Hmmm ez érdekes... felhívtam gyorsan pár műhelyt... olyan óradíjakkalk dolgoznak hogy inkább szívnék itthon vele 1 hétig minthogy bevigyem 7500ft/óráért. na de lényeg hogy felhívtam egy opel szervízest aki itt berényben az Opel guru.. és azt mondta hogy ő még soha életében nemtalálkozott olyannal hogy ez a 4 szilent legyen sz@r ami a bölcsőt rögzíti. Szerinte inkább nnincs meghúzva a csavar! legjobb ajánaltom 24000ft os munkadíj lett volna futómű állítással együtt. + anyag.. Na de most ez megfogott hogy végülis itt is azt mondtátok hogy az nem szokott tönkre menni.. ő is.. én meg láttam hogy mekkorát mozdul... lehet minnyá kifekszem a szakadó hóban a kocsi alá és megpróbálom meghúzni ha egyáltalán megmozdul. Ha nem akkor... passz.. áááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Hmmm ez érdekes... felhívtam gyorsan pár műhelyt... olyan óradíjakkalk dolgoznak hogy inkább szívnék itthon vele 1 hétig minthogy bevigyem 7500ft/óráért. na de lényeg hogy felhívtam egy opel szervízest aki itt berényben az Opel guru.. és azt mondta hogy ő még soha életében nemtalálkozott olyannal hogy ez a 4 szilent legyen sz@r ami a bölcsőt rögzíti. Szerinte inkább nnincs meghúzva a csavar! legjobb ajánaltom 24000ft os munkadíj lett volna futómű állítással együtt. + anyag.. Na de most ez megfogott hogy végülis itt is azt mondtátok hogy az nem szokott tönkre menni.. ő is.. én meg láttam hogy mekkorát mozdul... lehet minnyá kifekszem a szakadó hóban a kocsi alá és megpróbálom meghúzni ha egyáltalán megmozdul. Ha nem akkor... passz.. áááá Hát lehet hogy nem találkozott még ilyennel az Opel guru, de mivel a próbapadon Te is láttad, hogy mennyire kukák a szilentek, így mindenképpen ki kell cserélned, még ha "csak" a csavarok lennének lazák, akkor is- ha már láttad, hallottad, érezted a hibát, akkor nagy hülyeség lenne nem kicserélni a szilenteket; mindegy, hogy csak az egyik oldali, mindegyiket cserélni illik ilyenkor.+ az alátétet is, az is megviselt már, ahogy írtad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Erre mondtam hogy ha a nagyok a rosszak akkor az egy oldalon levő mind kettő rossz és egyszerre mozdul igy az egész futómü elmozdul ezért a rántás. Na végre hogy meg van :D . Természetesen mind a négy nagyot cseréld ha valóban nem csak meglazult vagy esetleg a hogy zozor mondja az alátétek ,mind alatt megvannak? mert olyat már láttam hogy kettétört az alátét és kiesett és mindjárt keletkezett 3mm difi ami miatt lóg a futómü. A lényeg próbáld meghúzni én a donort mikor szedtem szét minimális erőfeszités és meglazul tehát kb 100-150 NM van meghúzva. Sok sikert rád fér :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 nos aláfeküdtem és mivel a garázsba van minden istennyila, de 18 as krova fej nincs így csillag kulcsal csak a jobb hátsó csavart tudtam elérni, Lazítani tudtam rajta de csak annyira tudtammeghúzni teljes erőből ameddig alapból is volt. Ebből kiindulva sztem az is hasonlóan lehet meghúzva amit nem értem el. :( Létezhet hogy akkor tényleg az a 4 nagy szilent kopott volna ki.. ?! mert szemmel ha most ránézek a külselye nem rossz.. de a gondook gondolom a belsejében vannak. De az fix hogy láttam mozogni.. nem tom mennyi a normális,de ez mozgott elég szépen, ahogy szétrántotta a kerekét. Nem tudom egyáltalán próbálkozzak e levegős kulcsal a lazításon majd újra meghúzáson,vagy inkább akkor vegyem meg a 4 kis szilentet meg a 4 nagyot a híd rögzítéséhez,és vigyem el 24 ért beszereltetni,és be is lövik a futóművet újra,és remélhetőleg már mindent úgy ahogy papíron le van írva ,révén hogy ha megcsinálják,akkor nem maradt benne régi szilent egy darab sem. A 4 nagy tányér minden csavar feje alatt ott van,de nem mondtam hogy kuka ,csak hogy ott is látszott hogy elmozdul a tányér és a szilent... az hogy netán kicsit "kúposak" az lehet.. de nem tom az segítene e ha csak azt cserélném... legszívesebben minden szilentet cserélnék,és tegyek már pontot a végére.. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 nos megbeszéltem a nyúzópados szakszervízes sráccal hogy holnap délelőtt elviszem őt is hogy megnézze a kocsit,van egy spéci kis utca itt berénybe ami teljesen jó erre a tesztre,és had lássa ő is hogy miről beszélek. Miután eljött és kipróbálta ,és még mindig úgy látja hogy csak ez lehet a hiba,majd visszamegyünk biztos ami biztos ismét a padra,akkor megveszem a 4 lengőkar szilentet ,meg a 4 nagy szilentet,és jövőhét elején bele tesszük. Kérdeztem hogy mivel másabb ha én viszem és ha ő veszi az alkatrészt,ugyan annyi kedvezménye van a szevizes srácnak mint nekem ,szóval árban ugyan az,csak a gari végedt. Mondta hogy mivel szakszervíz,így gari mindenképp lesz rá,mert papírt adnak szóval ha netán olyan hiba lesz mint amit egy másik műhely elkövetett és végüül gariban cserélték,itt is eljátszható,csak ők remélem szólnak mielőtt össze szerelik ha valami nem okés. Másik felvázoltam neki hogy miért vagyok már idegileg ki,hogy eddig több mint 70 be van.. ha most még 40 1-2 ezret ráköltök és még mindig csinálja.. MIUTÁN NEM MARADT BENNE RÉGI ALKATRÉSZ akkor bedobom a törülközőt... és megpattan pár ér az agyamban... :( Na most megyek dolgozni,holnap kiderül mire jutok,de hát ha a csavar meghúzása nem segített,akkor csak a csere marad.. Hmmm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 nos megbeszéltem a nyúzópados szakszervízes sráccal hogy holnap délelőtt elviszem őt is hogy megnézze a kocsit,van egy spéci kis utca itt berénybe ami teljesen jó erre a tesztre,és had lássa ő is hogy miről beszélek. Miután eljött és kipróbálta ,és még mindig úgy látja hogy csak ez lehet a hiba,majd visszamegyünk biztos ami biztos ismét a padra,akkor megveszem a 4 lengőkar szilentet ,meg a 4 nagy szilentet,és jövőhét elején bele tesszük. Kérdeztem hogy mivel másabb ha én viszem és ha ő veszi az alkatrészt,ugyan annyi kedvezménye van a szevizes srácnak mint nekem ,szóval árban ugyan az,csak a gari végedt. Mondta hogy mivel szakszervíz,így gari mindenképp lesz rá,mert papírt adnak szóval ha netán olyan hiba lesz mint amit egy másik műhely elkövetett és végüül gariban cserélték,itt is eljátszható,csak ők remélem szólnak mielőtt össze szerelik ha valami nem okés. Másik felvázoltam neki hogy miért vagyok már idegileg ki,hogy eddig több mint 70 be van.. ha most még 40 1-2 ezret ráköltök és még mindig csinálja.. MIUTÁN NEM MARADT BENNE RÉGI ALKATRÉSZ akkor bedobom a törülközőt... és megpattan pár ér az agyamban... :( Na most megyek dolgozni,holnap kiderül mire jutok,de hát ha a csavar meghúzása nem segített,akkor csak a csere marad.. Hmmm... Mennyi km van a kocsid van, hogy ennyire odavan a futóműve? Nekem 200 e km + amennyit tekertek rajta, de semmi baja. Pedig már beleraktam 60 e km-t úgy hogy semmit sem cseréltem a futóműben (két első rugót kivéve). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Mennyi km van a kocsid van, hogy ennyire odavan a futóműve? Nekem 200 e km + amennyit tekertek rajta, de semmi baja. Pedig már beleraktam 60 e km-t úgy hogy semmit sem cseréltem a futóműben (két első rugót kivéve). Sajnos nem csak a km számít. Nem mindegy, hogy hol kapta azt a km-t. Párom Vekije viseltesebb 200000km-el a "csodabudepest" miatt, mint nekem a 260000-es vidéki km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Ha nem akkor... passz.. áááá Ha elvitted volna 2-3 helyre megnézetni,lehet hogy fele ennyi alkatrészt cseréltél volna csak,de ettől függetlenűl a csillapítók gatyák voltak,hosszlengőkar szilent "életveszély",keresztlengőkar szilentekre sem írtad hogy kár volt cserélni,szóval most jó lesz az autód! Arra b@...tál rá,hogy mind ezt külön csináltattad vagy csinálgattad,így minden alkalommal szétszedni,esetleg futómű állítás stb!Én is így jártam,a pénztárcám kárám tanultam meg hogy egyben kellett volna az egészet! Most is 3 szerelő 3 különböző hibás alkatrészeket mondott!Az lesz a vége hogy egy bontásra megy ki minden belőle,nem próbálkozom és teszem magam idegileg tönkre hogy egy-két szilent csere után továbbra is kopogni fog vagy terpeszteni a kerék! Nem akarlak elkeseríteni és ne legyen igazam,de a nagyobb felnik miatt és a pesti utak jótékony hatására fogsz még te hátsó futómű alkatrészt cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Eléggé nagy a valószínüsége hogy a belső mag rész elvált vagy megkopott igy nem fogsz tudni húzni rajta jobban.mindnképp nézzétek meg inkább kétszer mint megint feleslegesen költesz rá.emeg mondtad hogy valamelyik vasmagos is koppan akkor azt se hagyd ki :omg: Jön a jobb idő nekem is lessz vele munkám de addig kihúzom vele mert hogy én ilyen hidegbe nem szedem szét az tuti :goofy: Kormánymü csere stb csak én megoldom anélkül hogy lekötném a bölcsőt.De ez nem ide tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 nos megbeszéltem a nyúzópados szakszervízes sráccal hogy holnap délelőtt elviszem őt is hogy megnézze a kocsit,van egy spéci kis utca itt berénybe ami teljesen jó erre a tesztre,és had lássa ő is hogy miről beszélek. Miután eljött és kipróbálta ,és még mindig úgy látja hogy csak ez lehet a hiba,majd visszamegyünk biztos ami biztos ismét a padra,akkor megveszem a 4 lengőkar szilentet ,meg a 4 nagy szilentet,és jövőhét elején bele tesszük. Kérdeztem hogy mivel másabb ha én viszem és ha ő veszi az alkatrészt,ugyan annyi kedvezménye van a szevizes srácnak mint nekem ,szóval árban ugyan az,csak a gari végedt. Mondta hogy mivel szakszervíz,így gari mindenképp lesz rá,mert papírt adnak szóval ha netán olyan hiba lesz mint amit egy másik műhely elkövetett és végüül gariban cserélték,itt is eljátszható,csak ők remélem szólnak mielőtt össze szerelik ha valami nem okés. Másik felvázoltam neki hogy miért vagyok már idegileg ki,hogy eddig több mint 70 be van.. ha most még 40 1-2 ezret ráköltök és még mindig csinálja.. MIUTÁN NEM MARADT BENNE RÉGI ALKATRÉSZ akkor bedobom a törülközőt... és megpattan pár ér az agyamban... :( Na most megyek dolgozni,holnap kiderül mire jutok,de hát ha a csavar meghúzása nem segített,akkor csak a csere marad.. Hmmm... Na akkor talán nekem is ez a 4 lesz xar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Ha elvitted volna 2-3 helyre megnézetni,lehet hogy fele ennyi alkatrészt cseréltél volna csak,de ettől függetlenűl a csillapítók gatyák voltak,hosszlengőkar szilent "életveszély",keresztlengőkar szilentekre sem írtad hogy kár volt cserélni,szóval most jó lesz az autód! Arra b@...tál rá,hogy mind ezt külön csináltattad vagy csinálgattad,így minden alkalommal szétszedni,esetleg futómű állítás stb!Én is így jártam,a pénztárcám kárám tanultam meg hogy egyben kellett volna az egészet! Most is 3 szerelő 3 különböző hibás alkatrészeket mondott!Az lesz a vége hogy egy bontásra megy ki minden belőle,nem próbálkozom és teszem magam idegileg tönkre hogy egy-két szilent csere után továbbra is kopogni fog vagy terpeszteni a kerék! Nem akarlak elkeseríteni és ne legyen igazam,de a nagyobb felnik miatt és a pesti utak jótékony hatására fogsz még te hátsó futómű alkatrészt cserélni... Ha elkezd szarakodni a hátulja, én tutira beadom az itteni szerelőhöz. hogy cserélje a hátsó futóműben ki az összes létező szilentet egyszerre. 1 nap alatt meglesz, nem fog ennyibe kerülni, mint Krisznek, és elsőre jó lesz, nem kell idegeskednem se rajta :) Szopjon vele az, akinek két anyja van :) De nyugi, én is így kezdtem. Cseréltem vezérlést, de az ékszíjakat, és a vízpumpát nem. Az istenverte elkezdtett folyatni 1 héttel a vezérlés felrakása után. :) Kicseréltem azt is, de a termosztát maradt. Utánna elkezdett csúszni a generátor ékszíj, akkor kicseréltem azt is. Majd utánna termosztát csere :) Ez 4 különböző szombat délelőttömet vette el, holott egy alkalommal amikor a vezérlést kellett lebontani, meglett volna, ugyanannyi munkával. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts