Hanguci Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Két egymásba csúszó, csavarral összehúzatható hüvely és egy menetes szár. Van róla méretezett rajzom, ha érdekel egy email címre el tudom küldeni! nekem isssssss! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 És ilyet árulnak valahol? Csak mert amikor a szerelőm úgy kezdi, hogy nagy meló és nem egy napos és mindent meg kell bontani az több 10e munkadíjat jelent... Rugóösszehúzó kell? Betonon meg lehet csinálni vagy mindenképpen akna kell a műveletekhez? Hali! Rugóösszehúzó nem kell, a hátsó teló alsó pontját kell kilazítani, a kasznin a hosztartónál a fékcsövet szét kell kapcsolni/csavarozni- óvatosan mert valszeg össze van gyógyulva, csavarlazító gazdagon-, keresztlengőkar csavarjait kiszedni, ha össze van rohadva, akkor új csavar kell Opel szervíz 1ezer párszáz Ft), a régit ki kell bányászni -én flexel vágtam el egyet a szilent két oldalán - óvatosan. Elől a lengőkar szilenttok 3 csavarja kiszed és már lenn is van a komplett lengőkar - ja a kézifék kötelét is le kell kötni! Betonon is meg lehet oldani,én is így csináltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Ha van plusz tartóbakod,az is majd jól jöhet!Alábakolva lehet hogy könnyebben lejön és nem kell kézzel tartanod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Sziasztok. Nekem egy 97-es Vectrám van. Kérdezném, hogy szerintetek 14" vagy 15" alufelnit tegyek rá??? Elég kicsi a hely a kerékívben és félek, hogy a 15" nem fér majd el. Nagyon /-es gumit meg nem szeretnék rá, mert hát erre a magyar utakra... Várom a javaslataitokat. Esetleg valakinek valami szép felni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Ez így nem teljesen jó kérdés mivel nem a felni mérete számít csak hanem a gumi oldalfalvastagsága is. Nekem pl a téli 15" 195/65-ös gumival a nyári pedig 16" 205/55-ös gumival és a két kerék átmérője megegyezik a nagyobb kerék alacsonyabb oldalvastagságú gumija miatt + még 40/40-es ültetés is van az enyémen és így sem ér bele sehova tehát elfér. Ugyanakkor van aki 17"-es vagy 18-as felniket használ a vectrához. Szilentek: akkor kivitelezhető a csere, na ennek majd neki kell állnom ez tuti :D 3 emelő és 1 bak van és megszámlálhatatlan fa tőke :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 15ösnél kisebbel sztem csúnya is egy ekkora autó :D Én meg mindig halogatom a felnivásárlást mert inkább megszüntetek vmi zajt/kopó alkatrészt cserélek helyette :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Sziasztok. Nekem egy 97-es Vectrám van. Kérdezném, hogy szerintetek 14" vagy 15" alufelnit tegyek rá??? Elég kicsi a hely a kerékívben és félek, hogy a 15" nem fér majd el. Nagyon /-es gumit meg nem szeretnék rá, mert hát erre a magyar utakra... Várom a javaslataitokat. Esetleg valakinek valami szép felni??? Én 15"-osat vennék rá a helyedben!Bocseknak van egy szett 17-es,nekem meg egy 16-os eladó!Az enyémről tudni kell,hogy nem gyári opel és szélesebb is a mérete mint a gyárinak,amit ha érdekel leírom pm-ben hogy mit jelent,mert itt már regéltem róla eleget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Én 15"-osat vennék rá a helyedben!Bocseknak van egy szett 17-es,nekem meg egy 16-os eladó!Az enyémről tudni kell,hogy nem gyári opel és szélesebb is a mérete mint a gyárinak,amit ha érdekel leírom pm-ben hogy mit jelent,mert itt már regéltem róla eleget! :D Vegyél használt gyári, vagy azzal megegyező ET számű 15-ös felnit, 195/65 vagy 196/60-as gumival. Azzal nem lesz gond, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Ez így nem teljesen jó kérdés mivel nem a felni mérete számít csak hanem a gumi oldalfalvastagsága is. Nekem pl a téli 15" 195/65-ös gumival a nyári pedig 16" 205/55-ös gumival és a két kerék átmérője megegyezik a nagyobb kerék alacsonyabb oldalvastagságú gumija miatt + még 40/40-es ültetés is van az enyémen és így sem ér bele sehova tehát elfér. Ugyanakkor van aki 17"-es vagy 18-as felniket használ a vectrához. Szilentek: akkor kivitelezhető a csere, na ennek majd neki kell állnom ez tuti :D 3 emelő és 1 bak van és megszámlálhatatlan fa tőke :P Egy kis segítség:http://www.vvoc.com/forum/showthread.php?t=74490 meg még1: http://www.vvoc.com/forum/showthread.php?t=74491 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 14-es túl kicsi, 17-es pedig már a komfort rovására megy. Szóval 15 vagy 16" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Két egymásba csúszó, csavarral összehúzatható hüvely és egy menetes szár. Van róla méretezett rajzom, ha érdekel egy email címre el tudom küldeni! Úgy értettem hogy el küldöd nekem is azt a "műszaki" rajzot .Köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Úgy értettem hogy el küldöd nekem is azt a "műszaki" rajzot .Köszi ! Természetesen elküldöm, ha priviben megírod a mail címed! Fortnak elküldtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Természetesen elküldöm, ha priviben megírod a mail címed! Fortnak elküldtem Nem tudom hogy meg e köszöntem!Szóval köszönöm szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nem tudom hogy meg e köszöntem!Szóval köszönöm szépen! :D Szívesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Szívesen! Köszi ! :D én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Sziasztok.Köszi a segítséget.Akkor marad a 15". Az olyan átlagos.Az pont jó nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Ma meg csináltam a hátsó lengőkarokban a szilent cserét ,nem kis mutatvány "betonon",de sikerült . :D ilyen volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Ma meg csináltam a hátsó lengőkarokban a szilent cserét ,nem kis mutatvány "betonon",de sikerült . :D ilyen volt... :P :P Nem semmi!Az új lengőkart szilentet nem kalapáltad el,ugye?Nekem az előző cserénél az egyik így lett elcseszve,rendelni kellett másikat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 :P :D Nem semmi!Az új lengőkart szilentet nem kalapáltad el,ugye?Nekem az előző cserénél az egyik így lett elcseszve,rendelni kellett másikat! kalapálni? kép1 kép 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 kalapálni? kép1 kép 2 Igen,meg lett ütve az egyik nálam! :D Neheze tölt be nálam,mi van ezeken a képeken?Megcsináltad a célszerszámot hozzá? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Igen,meg lett ütve az egyik nálam! :P Neheze tölt be nálam,mi van ezeken a képeken?Megcsináltad a célszerszámot hozzá? :P igen ,rögtönöztem 1 gyorsan.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 igen ,rögtönöztem 1 gyorsan.. :D Nagyon profi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Ma meg csináltam a hátsó lengőkarokban a szilent cserét ,nem kis mutatvány "betonon",de sikerült . :D ilyen volt... Kopoghatott rendesen,meg gondolom ette a gumit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Kopoghatott rendesen,meg gondolom ette a gumit! Háát kopogott 1 kicsit ,a guminak mind1 mert cserés ,márciusban műszaki és azért -15 ben betonon nem a legjobb meg csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Nagyon profi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts