zozor Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nyári B2 16" 7J felnik, Fulda Carat Progresso 205/55 gumikkal Hello Seth! Ezeknek a felniknek mi a márkája, típusa? Egy ilyenre, vagy valami hasonlóra szeretném majd egyszer cserélni a nyárin N29 típusúakat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Hello Seth! Ezeknek a felniknek mi a márkája, típusa? Egy ilyenre, vagy valami hasonlóra szeretném majd egyszer cserélni a nyárin N29 típusúakat. B) Passz, gyári GM felni, talán 99-es Elegance B2 vectrákon volt csak ilyen. Vaterán néha feltűnik 1 garnitúra belőle. erre csapj le! 36e a 4db gumival.... ennyiért ajándék főleg, hogy 50-60e körül szoktak ezek menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Passz, gyári GM felni, talán 99-es Elegance B2 vectrákon volt csak ilyen. Vaterán néha feltűnik 1 garnitúra belőle. erre csapj le! 36e a 4db gumival.... ennyiért ajándék főleg, hogy 50-60e körül szoktak ezek menni Arra azért számítson, hogy 1, max 2 éven belül gumicsere, ami nem áll meg 80-90 alatt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Arra azért számítson, hogy 1, max 2 éven belül gumicsere, ami nem áll meg 80-90 alatt B) Az egy dolog de annyit a felni is megér gumi nélkül :D Adam0515: vámot kellett fizetni a futóműre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Az egy dolog de annyit a felni is megér gumi nélkül B) Adam0515: vámot kellett fizetni a futóműre? Sztem németből jött, unión beül meg nincs vámosz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Arra azért számítson, hogy 1, max 2 éven belül gumicsere, ami nem áll meg 80-90 alatt B) Olyan 3mm-nél van a kopásjelző,erre 2-3 mm-t írnak,ami a jobb helyeken lehet 3mm!Az szerintem már kuka! A képen vajon a "karcos" felni van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Sztem németből jött, unión beül meg nincs vámosz. B) Igaz.... még unión belülről nem rendeltem :D Akkor minden ok :) Le a magyar boltokkal és éljen az ebay.de :( Annyiból lesz állítható futomű+komplett fék felújítás mint amennyibe csak a fék került volna itthon, ez azért nem mind :) De lehet még rendelek egy új klíma kompresszort is mert az is csak 50e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Olyan 3mm-nél van a kopásjelző,erre 2-3 mm-t írnak,ami a jobb helyeken lehet 3mm!Az szerintem már kuka! A képen vajon a "karcos" felni van?? Meg kell nézni, a gumi grátisz hozzá, van de az árán szerintem nem változtat ellenben vaterán rengeteg 5mm körüli gumi garnitura van 20e körüli áron tehát megoldható olcsón a dolog. És mind írtam még gumi nélkül is jó ár, legutóbb 60eért ment el egy ilyen szett felni a vaterán 4mm-es gumikkal és mindegyiken van 1-2 karc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Igaz.... még unión belülről nem rendeltem :D Akkor minden ok :) Le a magyar boltokkal és éljen az ebay.de :( Annyiból lesz állítható futomű+komplett fék felújítás mint amennyibe csak a fék került volna itthon, ez azért nem mind :) De lehet még rendelek egy új klíma kompresszort is mert az is csak 50e :) Azért itthon is megoldható sok minden, csak jó helyen kell keresni. B) Meg kell nézni, a gumi grátisz hozzá, van de az árán szerintem nem változtat ellenben vaterán rengeteg 5mm körüli gumi garnitura van 20e körüli áron tehát megoldható olcsón a dolog. És mind írtam még gumi nélkül is jó ár, legutóbb 60eért ment el egy ilyen szett felni a vaterán 4mm-es gumikkal és mindegyiken van 1-2 karc... Akkor én jó áron vettem. :) Mondjuk a karcok nem érdekelnek, hisz téli felninek van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Meg kell nézni, a gumi grátisz hozzá, van de az árán szerintem nem változtat ellenben vaterán rengeteg 5mm körüli gumi garnitura van 20e körüli áron tehát megoldható olcsón a dolog. És mind írtam még gumi nélkül is jó ár, legutóbb 60eért ment el egy ilyen szett felni a vaterán 4mm-es gumikkal és mindegyiken van 1-2 karc... A felni jó árban van,már ha "csak" karcos,de arra gondoltam hogy egy 2-3mm-es gumi ne legyen már árképző,bármilyen márka is,azzal csak munkád van,hogy leszedeted,másikat veszel,centíroztatod! A fékeket meg jól nézd meg honnan és kitől veszed az ebay-en! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Azért itthon is megoldható sok minden, csak jó helyen kell keresni. :D Akkor én jó áron vettem. :) Mondjuk a karcok nem érdekelnek, hisz téli felninek van. Ne fogd vissza magad,merre keressük?Mind örülnénk egy olcsó áras boltnak... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A felni jó árban van,már ha "csak" karcos,de arra gondoltam hogy egy 2-3mm-es gumi ne legyen már árképző,bármilyen márka is,azzal csak munkád van,hogy leszedeted,másikat veszel,centíroztatod! A fékeket meg jól nézd meg honnan és kitől veszed az ebay-en! :D Keresgélek még éppen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ne fogd vissza magad,merre keressük?Mind örülnénk egy olcsó áras boltnak... B) Bizony, jó lenne ha valahol hasonló árakkal találkoznánk határon belül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Ne fogd vissza magad,merre keressük?Mind örülnénk egy olcsó áras boltnak... B) Bizony, jó lenne ha valahol hasonló árakkal találkoznánk határon belül :D Nyitott szemmel kell járni. :( Ha meg találok vmi tuti vételt, akkor biztosak lehettek benne, hogy nem az lesz az első, hogy szétkürtölöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nyitott szemmel kell járni. :) Ha meg találok vmi tuti vételt, akkor biztosak lehettek benne, hogy nem az lesz az első, hogy szétkürtölöm. B) Magyarul a szerencsédben bízol :D Hát az a bolt sajnos nem egy fix hely :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Magyarul a szerencsédben bízol B) Hát az a bolt sajnos nem egy fix hely :D Egy bolt sose ad akkora kedvezményt, hogy megérje tömegesen vásárolni onnan. (kivétel ha szerencséd van :)) Ha meg jól forgatod a kártyákat, akkor minden megoldható. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nyitott szemmel kell járni. :( Ha meg találok vmi tuti vételt, akkor biztosak lehettek benne, hogy nem az lesz az első, hogy szétkürtölöm. :) Húúú de gonosz :) Boltra,webáruházra gondoltam,hogy tudsz e jó és olcsó helyet,de egyre titokzatosabb vagy!Tiéd a Unix,ne tagadd! :D A háznál bontott Vectrák helyét én sem árulom el B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Egy bolt sose ad akkora kedvezményt, hogy megérje tömegesen vásárolni onnan. (kivétel ha szerencséd van :)) Ha meg jól forgatod a kártyákat, akkor minden megoldható. :( Azért azt a boltot megnézném ahol az az FK futómű 50e és 30e az a fékszett B) Ahhoz inkább a pisztolyt kell jól forgatni nem a kártyát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Azért azt a boltot megnézném ahol az az FK futómű 50e és 30e az a fékszett :D Ahhoz inkább a pisztolyt kell jól forgatni nem a kártyát :) A 256/260as fékszettet simán ki lehet hozni 30ból, ha van kedvezményed vmelyik nagybóóótnál, az nem nagy történet. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 A 256/260as fékszettet simán ki lehet hozni 30ból, ha van kedvezményed vmelyik nagybóóótnál, az nem nagy történet. B) Nekem 288/286-os kell, összesen 4 féktárcsa, 8 fékbetét, 4 fékpofa, ehhez már jó kedvezmény kell, hogy 30ból kihozzam és sajnos csak 10%-om van unixba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nekem 288/286-os kell, összesen 4 féktárcsa, 8 fékbetét, 4 fékpofa, ehhez már jó kedvezmény kell, hogy 30ból kihozzam és sajnos csak 10%-om van unixba. De most Adam fékjeiről beszélünk, legalábbis azt írtad az a futómű és az a fék. B) Csergőben mondjuk klubtagsággal kapnál kapásból 20at.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 De most Adam fékjeiről beszélünk, legalábbis azt írtad az a futómű és az a fék. B) Csergőben mondjuk klubtagsággal kapnál kapásból 20at.. :D Őőő..... engem jelenleg a saját fékjeim kopása aggaszt :) A futómű az univerzális fékből viszont nekem nagy van az autón :( Igen, csak csergő nincs felénk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Adam0515: vámot kellett fizetni a futóműre? Unióban nincs vám B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Nekem 288/286-os kell, összesen 4 féktárcsa, 8 fékbetét, 4 fékpofa, ehhez már jó kedvezmény kell, hogy 30ból kihozzam és sajnos csak 10%-om van unixba. Nekem 30-40%-om van B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Április25, 2011 Megoszt Elküldve Április25, 2011 Őőő..... engem jelenleg a saját fékjeim kopása aggaszt B) A futómű az univerzális fékből viszont nekem nagy van az autón :D Igen, csak csergő nincs felénk.... Most rendeltük meg a hátsó fékbetéteket és kb 4500- 5000ft lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts