Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Futómű, gumik, felnik

hemi

Recommended Posts

B2-es Vectra hátsó üzemi féke nem tárcsa???? <_< Ezt nem gondoltam volna...Azt hittem a tárcsa nem kopott még be!

Szerintem a dobfék rosszabbul is fog fogni mint a tárcsa,de állítani nem tudsz már rajta?

Hát hogy tisztázak mindent B/1-es a Vectrám 4x100-as futomüvel csak B/2 lökháritok vanak rajta :D . Állitani már nem hiszem hogy tudok rajta majdmég megprobálok valami profibb betéteket ( ferodo ) vagy valami hasonlot. Ha ezse válik be csere tárcsára. Amugy most már tényleg nem tudom csak az X20DTL-t szerelték dobb fékel?

Megosztás:

Hát hogy tisztázak mindent B/1-es a Vectrám 4x100-as futomüvel csak B/2 lökháritok vanak rajta :D . Állitani már nem hiszem hogy tudok rajta majdmég megprobálok valami profibb betéteket ( ferodo ) vagy valami hasonlot. Ha ezse válik be csere tárcsára. Amugy most már tényleg nem tudom csak az X20DTL-t szerelték dobb fékel?

Ma kértem időpontot a szemészeten! <_< :) Még az aláírást is szerkesztetted látom,köszi! :D

A megoldás talán a 4x100 kiosztás lett volna?B2-esen már 5 csavaros van?

Megosztás:

Van B1-ben és B2-ben is!Opel-info szerint!

Kössz a linket <_< jó kis oldal. Kárpit alapján Sport vagy CD Sport a vekim, viszont a "gyári" felnim nincs ott ugyhogy az már cserélve volt A vekisre, vagy lehet tényleg valami limitált dolog :D

Meg van a műszakim minden rendben volt, meg lett csinálva a kézifékem is végre. Viszont szerelőm szerint Jobb hátsó lengéscsillapítóm kezdi megadni magát. Párba fogom cserélni, defélek nem lesz olcsó mulatság.

Megosztás:

Kössz a linket <_< jó kis oldal. Kárpit alapján Sport vagy CD Sport a vekim, viszont a "gyári" felnim nincs ott ugyhogy az már cserélve volt A vekisre, vagy lehet tényleg valami limitált dolog :D

Meg van a műszakim minden rendben volt, meg lett csinálva a kézifékem is végre. Viszont szerelőm szerint Jobb hátsó lengéscsillapítóm kezdi megadni magát. Párba fogom cserélni, defélek nem lesz olcsó mulatság.

11000 körül van az alja darabjának, majd felfelé a csillagos ég :D

Megosztás:

Ma kértem időpontot a szemészeten! <_< :) Még az aláírást is szerkesztetted látom,köszi! :D

A megoldás talán a 4x100 kiosztás lett volna?B2-esen már 5 csavaros van?

Te láttad jól, mert a lökhárítón kívül nemigen van más, ami egy ilyen kicsi képről azt sugallja, hogy B2-es :D

B2-esben nemhogy hátsó dofékes nem volt, de szerintem már 4 csavaros futómű sem.

Megosztás:

Hát hogy tisztázak mindent B/1-es a Vectrám 4x100-as futomüvel csak B/2 lökháritok vanak rajta <_< . Állitani már nem hiszem hogy tudok rajta majdmég megprobálok valami profibb betéteket ( ferodo ) vagy valami hasonlot. Ha ezse válik be csere tárcsára. Amugy most már tényleg nem tudom csak az X20DTL-t szerelték dobb fékel?

Az én szervizkönyvem szerint csak az 1,6 75 LE motoros kasztnit szerelték dofékkel. De az a te példádból látszik, hogy ez nem teljesen igaz :D

Megosztás:

Kicseréltem a gumibakot <_< Hát... valóban könnyű volt túl könnyű ezért még minden csatit megtisztítottam, átfújtam féktisztítóval majd jó bőven WD40-nel mert olyan kevésnek tűnt a "munka" :D

Most van kész az időszaki karbantartás :D Amivel gond volt megcsináltam + tegnap kapott fullos nano viaszos mosást ma pedig esett az eső... szívás....

Megosztás:

Kicseréltem a gumibakot <_< Hát... valóban könnyű volt túl könnyű ezért még minden csatit megtisztítottam, átfújtam féktisztítóval majd jó bőven WD40-nel mert olyan kevésnek tűnt a "munka" :D

Most van kész az időszaki karbantartás :D Amivel gond volt megcsináltam + tegnap kapott fullos nano viaszos mosást ma pedig esett az eső... szívás....

Én egy hónapja mosattam,majd két hetet állt az autó a garázsban. A követklező két héten jártam vele, de azóta még nem volt eső szerencsére :)

Megosztás:

Ugyanígy jártam én is. :D <_< Ja és még pluszban gyors viasszal is átnyomtam.+ műanyagokat is leápoltam meg a belsejét is kitakarítottam. Mikor lemosom a kocsit, 80% hogy utána 1-2 napon belül esik az eső.

Kicseréltem a gumibakot :D Hát... valóban könnyű volt túl könnyű ezért még minden csatit megtisztítottam, átfújtam féktisztítóval majd jó bőven WD40-nel mert olyan kevésnek tűnt a "munka" :)

Megosztás:

Nem tudom én sosem voltam híve ennek a felújítózsdinak.

És mivel sport gondolom a csillagos éghez lesz közelebb... Esetleg felújítással próbálkozott mát valaki? Mennyire tartós és megközelítheti minőségben az újat? Találtam neten 10000/db csinálják.
Megosztás:

Ugyanígy jártam én is. :D <_< Ja és még pluszban gyors viasszal is átnyomtam.+ műanyagokat is leápoltam meg a belsejét is kitakarítottam. Mikor lemosom a kocsit, 80% hogy utána 1-2 napon belül esik az eső.

Tegnap molos 100 forintos magasnyomásúval 2x leöblítettem és kapott viaszt is így most még szép nagyon. Én is kiporszívóztam, az ablakok alkoholos clin-nel ma lesznek kívül-belül letakarítva :D

Megosztás:

Próbálj ki egyszer egy olyan Agip kútnál levő mosót, amit már felújítottak. Nincs attól jobb mosó szerintem legalábbis olyan ami kúton van. Az alkoholos clin-ről meg van a véleményem. Én is azzal takarítottam le kétszer egymás után de olyan foltos hogy alig lehet kilátni.

Tegnap molos 100 forintos magasnyomásúval 2x leöblítettem és kapott viaszt is így most még szép nagyon. Én is kiporszívóztam, az ablakok alkoholos clin-nel ma lesznek kívül-belül letakarítva <_<
Megosztás:

Te láttad jól, mert a lökhárítón kívül nemigen van más, ami egy ilyen kicsi képről azt sugallja, hogy B2-es <_<

B2-esben nemhogy hátsó dofékes nem volt, de szerintem már 4 csavaros futómű sem.

Valóban a B2-es Vectra csak 5 csavaros, a B1-esnek 4 csavaros.

Megosztás:

Próbálj ki egyszer egy olyan Agip kútnál levő mosót, amit már felújítottak. Nincs attól jobb mosó szerintem legalábbis olyan ami kúton van. Az alkoholos clin-ről meg van a véleményem. Én is azzal takarítottam le kétszer egymás után de olyan foltos hogy alig lehet kilátni.

Agip kút nekem nem esik útba sajnos :D

Clin: nem tudom milyen lesz még nem próbáltam vele ellenben megvan az a jó tulajdonsága, hogy ha nem válik be használom ablak takarításra <_<

rattila: B1-ben is van 5 csavaros :D

Megosztás:

Agip kút nekem nem esik útba sajnos :D

Clin: nem tudom milyen lesz még nem próbáltam vele ellenben megvan az a jó tulajdonsága, hogy ha nem válik be használom ablak takarításra <_<

rattila: B1-ben is van 5 csavaros :D

Tényleg? És az mitől függ, hogy hány csavaros?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.