Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az nekem is szól. Vagy legalábbis gondolom, hogy az. Neked is nyiszogó/vonyító hangot ad?

Nem igazán!Inkább kerregő hangot ad ha hidegen nincs benyomva a kuplungom egy helyben állásnál!

Elküldve
Nem igazán!Inkább kerregő hangot ad ha hidegen nincs benyomva a kuplungom egy helyben állásnál!

Akkor az nem a kinyomócsapágy lesz. Mert az csak benyomott kuplung mellett játszik.

Elküldve
Akkor az nem a kinyomócsapágy lesz. Mert az csak benyomott kuplung mellett játszik.

Akkor valami más kuplung probléma lesz!Remélem nem valami komolyabb mert csak hidegen csinálja?

Neked nem jeletkezett hasonló hideg motornál?

Elküldve
Akkor valami más kuplung probléma lesz!Remélem nem valami komolyabb mert csak hidegen csinálja?

Neked nem jeletkezett hasonló hideg motornál?

Én nem hallok rajta semmi furcsát.

• 2 weeks later...
Elküldve
Üdv!

Elvileg nekem azt mondták, hogy a vectra b caravánra 15 colban et49-est vegyek.

EZ akkor nem menne fel a gépre?

Szia!

Elvileg felmegy rá, de nem javasolt, kanyarba stabilabb lesz ugyan de egyenes szakaszon minden kis úthibánál cibálja majd a kormányt!.....Tapasztaltam! De a Te döntésed!

Elküldve
Üdv!

Én meg ezt találtam : Az autó márkája: OPEL

Az autó típusa: VECTRA B

Az autó évjárata: 1995.10-2002.03

Osztókör: 5X110

Agyméret: 65

Szerelhető ET: 35-42

U.i: Jól néz ki a Vectrád,gratula hozzá! :)

Elküldve
Üdv!

Ilyet ne tegyél rá, nagyon kint lesz a kerék. Az igaz, hogy stabilabb lesz az autó, de feleslegesen terheli a kerékcsapágyat. Az enyémen (4 csavaros) ET35-ös 15"-os alufelni van, de a kerék szerintem kicsit kijjebb van a kelleténél.

Elküldve
Üdv!

Nem kell az én 15ös felnim?

6.5x15 et49.

Az meg hülyeség hogy et49 kell rá. :)

Elküldve
Nem kell az én 15ös felnim?

6.5x15 et49.

Az meg hülyeség hogy et49 kell rá. :D

Azt vadászok elfogadható áron. Van eladó? :)

Elküldve
40 igazságos. :)

Az lehet, de a 20 sokkal jobban hangzana ezzel neked is egyet kell értened :D

Nyári gumi nincs esetleg rá ami 1-2 szezonban még használható?

Szigorúan csak érdeklődök :D Szeretnék ilyet venni mármint valami szép felnit + használható nyári gumit és akkor a jelenlegi felni maradna télire a meglévő téligumival :D

Elküldve
Az lehet, de a 20 sokkal jobban hangzana ezzel neked is egyet kell értened :)

Nyári gumi nincs esetleg rá ami 1-2 szezonban még használható?

Szigorúan csak érdeklődök :D Szeretnék ilyet venni mármint valami szép felnit + használható nyári gumit és akkor a jelenlegi felni maradna télire a meglévő téligumival :D

Nincs sok bvectram, tehát ekkora gumim sincs. :D

Igazságos: 1000Ft2005_f.jpg

Elküldve

Ha csak ennyi kell egye fene adok érte, már postázhatod is :) Azt hittem legalább két Deák lesz de 1 Mátyás valóban igazságod ár érte :D

Elküldve

Az megy is azzal nincs gond inkább még kellene pár Mátyás és akkor mehetne a dolog, egyébként szép felni, ilyet majdnem vettem anno még kadettre de elvitték az orrom elől sajnos :)

Elküldve

Hali!

Érdekelne egy olyan dolog, hogy reális e az ár amit mondtak nekem. Külföldön dolgozok és van egy Vectra B autóm. Elég keveset használom mert ritkán vagyok otthon. Megkértem sógorom hogy vigye el egy futóműveshez hogy nézze át hogy minden okés e az autón, mert észrevettem hogy kanyarokban mintha instabil lenne és csúszkálna a hátulja. Sógorom eléggé otthon van autó téren mert ebben dolgozik Rally meg versenyzés. Elvitte egy haverjához és az megnézte. És nagyon sok mindent ki kell cserélni szinte komplett futómű felújítás elöl hátul. Szilentek, gömbfejek, stabilizátorok meg még sok más-más dolog. Erre mondtak egy 80 ezres ajánlatot, alkatrész és szerelés. Ez sok? Vagy reális? És ebben nincs benne a fék felújítás, 4 tárcsa és a fékbetétek. Ha ezt is most akarom akkor az még hozzájön. De elég rossz állapotban vannak a fékek is. Vélemény?

Köszönöm előre is.

Elküldve
Hali!

Érdekelne egy olyan dolog, hogy reális e az ár amit mondtak nekem. Külföldön dolgozok és van egy Vectra B autóm. Elég keveset használom mert ritkán vagyok otthon. Megkértem sógorom hogy vigye el egy futóműveshez hogy nézze át hogy minden okés e az autón, mert észrevettem hogy kanyarokban mintha instabil lenne és csúszkálna a hátulja. Sógorom eléggé otthon van autó téren mert ebben dolgozik Rally meg versenyzés. Elvitte egy haverjához és az megnézte. És nagyon sok mindent ki kell cserélni szinte komplett futómű felújítás elöl hátul. Szilentek, gömbfejek, stabilizátorok meg még sok más-más dolog. Erre mondtak egy 80 ezres ajánlatot, alkatrész és szerelés. Ez sok? Vagy reális? És ebben nincs benne a fék felújítás, 4 tárcsa és a fékbetétek. Ha ezt is most akarom akkor az még hozzájön. De elég rossz állapotban vannak a fékek is. Vélemény?

Köszönöm előre is.

A 80 ezer ha tényleg mindent megcsinálnak mint írtad, akkor reális ár. Szerintem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.