Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Futómű, gumik, felnik

hemi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Üdv!

Elvileg nekem azt mondták, hogy a vectra b caravánra 15 colban et49-est vegyek.

EZ akkor nem menne fel a gépre?

Szia!

Elvileg felmegy rá, de nem javasolt, kanyarba stabilabb lesz ugyan de egyenes szakaszon minden kis úthibánál cibálja majd a kormányt!.....Tapasztaltam! De a Te döntésed!

Megosztás:

Üdv!

Én meg ezt találtam : Az autó márkája: OPEL

Az autó típusa: VECTRA B

Az autó évjárata: 1995.10-2002.03

Osztókör: 5X110

Agyméret: 65

Szerelhető ET: 35-42

U.i: Jól néz ki a Vectrád,gratula hozzá! :)

Megosztás:

Üdv!

Ilyet ne tegyél rá, nagyon kint lesz a kerék. Az igaz, hogy stabilabb lesz az autó, de feleslegesen terheli a kerékcsapágyat. Az enyémen (4 csavaros) ET35-ös 15"-os alufelni van, de a kerék szerintem kicsit kijjebb van a kelleténél.

Megosztás:

40 igazságos. :)

Az lehet, de a 20 sokkal jobban hangzana ezzel neked is egyet kell értened :D

Nyári gumi nincs esetleg rá ami 1-2 szezonban még használható?

Szigorúan csak érdeklődök :D Szeretnék ilyet venni mármint valami szép felnit + használható nyári gumit és akkor a jelenlegi felni maradna télire a meglévő téligumival :D

Megosztás:

Az lehet, de a 20 sokkal jobban hangzana ezzel neked is egyet kell értened :)

Nyári gumi nincs esetleg rá ami 1-2 szezonban még használható?

Szigorúan csak érdeklődök :D Szeretnék ilyet venni mármint valami szép felnit + használható nyári gumit és akkor a jelenlegi felni maradna télire a meglévő téligumival :D

Nincs sok bvectram, tehát ekkora gumim sincs. :D

Igazságos: 1000Ft2005_f.jpg

Megosztás:

Hali!

Érdekelne egy olyan dolog, hogy reális e az ár amit mondtak nekem. Külföldön dolgozok és van egy Vectra B autóm. Elég keveset használom mert ritkán vagyok otthon. Megkértem sógorom hogy vigye el egy futóműveshez hogy nézze át hogy minden okés e az autón, mert észrevettem hogy kanyarokban mintha instabil lenne és csúszkálna a hátulja. Sógorom eléggé otthon van autó téren mert ebben dolgozik Rally meg versenyzés. Elvitte egy haverjához és az megnézte. És nagyon sok mindent ki kell cserélni szinte komplett futómű felújítás elöl hátul. Szilentek, gömbfejek, stabilizátorok meg még sok más-más dolog. Erre mondtak egy 80 ezres ajánlatot, alkatrész és szerelés. Ez sok? Vagy reális? És ebben nincs benne a fék felújítás, 4 tárcsa és a fékbetétek. Ha ezt is most akarom akkor az még hozzájön. De elég rossz állapotban vannak a fékek is. Vélemény?

Köszönöm előre is.

Megosztás:

Hali!

Érdekelne egy olyan dolog, hogy reális e az ár amit mondtak nekem. Külföldön dolgozok és van egy Vectra B autóm. Elég keveset használom mert ritkán vagyok otthon. Megkértem sógorom hogy vigye el egy futóműveshez hogy nézze át hogy minden okés e az autón, mert észrevettem hogy kanyarokban mintha instabil lenne és csúszkálna a hátulja. Sógorom eléggé otthon van autó téren mert ebben dolgozik Rally meg versenyzés. Elvitte egy haverjához és az megnézte. És nagyon sok mindent ki kell cserélni szinte komplett futómű felújítás elöl hátul. Szilentek, gömbfejek, stabilizátorok meg még sok más-más dolog. Erre mondtak egy 80 ezres ajánlatot, alkatrész és szerelés. Ez sok? Vagy reális? És ebben nincs benne a fék felújítás, 4 tárcsa és a fékbetétek. Ha ezt is most akarom akkor az még hozzájön. De elég rossz állapotban vannak a fékek is. Vélemény?

Köszönöm előre is.

A 80 ezer ha tényleg mindent megcsinálnak mint írtad, akkor reális ár. Szerintem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.