Thor Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Az még jobban hangzik ha van hozzá bak is!Köszi a tippet,holnap benézek hátha van valami hasonló! Hát drukkolok neked ^_^ Azóta nem láttam ilyen akciót sajnos :D de hátha szerencséd lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Én anno a Praktikerben vettem, 5000-ért. Teljesen jó. Csak egy bajom van vele, ez persze nem biztosa az emelő hibája: Ha az udvarban, füvön emelem az autót, akkor belesüllyed a földbe az emelő. Ha aláteszek egy erős 2-3 cm vastag keményfa deszkát, akkor meg nem fér az autó alá az emelő ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Szerencséd volt...Törtem már ketté kerékcsavart én is,de olyan szerencsésen szakadt meg hogy pont ki tudtam még csavarni! Tegnap a jobb első rugót+kutyacsontot is kicseréltem, és ugyanígy jártam az őrcsavarral. Nem értem, mi a fene van. Pedig nyomatékkulcsal húztam rá, 130 Nm-re beállítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Én anno a Praktikerben vettem, 5000-ért. Teljesen jó. Csak egy bajom van vele, ez persze nem biztosa az emelő hibája: Ha az udvarban, füvön emelem az autót, akkor belesüllyed a földbe az emelő. Ha aláteszek egy erős 2-3 cm vastag keményfa deszkát, akkor meg nem fér az autó alá az emelő :D EMBER! Tanultál te fizikát? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 EMBER! Tanultál te fizikát? ^_^ A smilie ott van a mondat végén. Az tudod mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 A smilie ott van a mondat végén. Az tudod mit jelent? Kicsit zavaros volt a mondat, de így már összeállt :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Szerencséd volt...Törtem már ketté kerékcsavart én is,de olyan szerencsésen szakadt meg hogy pont ki tudtam még csavarni! Találtam 2T-nás olajos emelőt Tescos 2000-ért!Annyit is érhet mint amennyi az ára? Nekem is volt olajos tescos emelőm, a fiathoz használtam míg nem volt krokodil, de nem emelt eleget alá kellett tenni deszkát, hogy még épp aláfért és ha fullra emeltem akkor a kerék csak pár mm-vel volt a beton fölött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nekem is volt olajos tescos emelőm, a fiathoz használtam míg nem volt krokodil, de nem emelt eleget alá kellett tenni deszkát, hogy még épp aláfért és ha fullra emeltem akkor a kerék csak pár mm-vel volt a beton fölött. Akkor meg kell néznem mennyit kellene neki emelnie hogy jó legyen!Sajnos a Praktikerben nem találtam semmit!Holnap még megnézem a Brico-ban,hátha ott van!A biztonság kedvéért azért vennem kellene egy használt emelőt hogy a kocsiban is legyen valami,soha nem lehet tudni! Nem nagyon olvastam még utána,de mit tudnak ezek a defekttűrő gumik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Akkor meg kell néznem mennyit kellene neki emelnie hogy jó legyen!Sajnos a Praktikerben nem találtam semmit!Holnap még megnézem a Brico-ban,hátha ott van!A biztonság kedvéért azért vennem kellene egy használt emelőt hogy a kocsiban is legyen valami,soha nem lehet tudni! Nem nagyon olvastam még utána,de mit tudnak ezek a defekttűrő gumik? obi újságba láttam most krokodilt 4ezerért Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 B1 vectra sedanban hátul összesen hány szilent van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 B1 vectra sedanban hátul összesen hány szilent van? Több mint kellene <_< Inkább nézd meg mert volt olyan bolt ahol kértem szilentet és azt mondták az nem az! ITT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 B1 vectra sedanban hátul összesen hány szilent van? Hello! A hídtest-karosszéria között 4 db, a hosszlengőkar menetirány felőli végén oldalanként 1-1, a keresztlengőkarok belső végén oldalanként 2-2, a keresztlengőkarok külső részén a hosszlengőkar felől oldalanként 2-2 (ezek igazából műanyag perselyes gömbcsuklók, ezért kis nedvesség hatására is berohadnak könnyen, én most cseréltem nemrég, mindegyiket megkentem egy kis MoS2 zsírral -féltengely csuklóhoz való-, hátha így tovább bírják), ezeken kívül már csak a stabilizátornál van oldalanként 1-1 gumiszilentes kutyacsont, valamint oldalanként egy-egy szilent. Asszem leírtam mindet! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ajjajj... akkor van benne dögivel... mennyibe kerül hátul az összes cseréje? Mert mióta megúsztattam vagy 3x árvízkor a kocsit idegesítően nyikorog a feneke és nem a kerekeknél hanem.... az autó közepénél van két átmenő jellegű cucc és az nyikorog de ez már kb az ülések környékén van és pontosan az autó közepén. Melyik lehet akkor ez nekem a felsoroltakból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ajjajj... akkor van benne dögivel... mennyibe kerül hátul az összes cseréje? Mert mióta megúsztattam vagy 3x árvízkor a kocsit idegesítően nyikorog a feneke és nem a kerekeknél hanem.... az autó közepénél van két átmenő jellegű cucc és az nyikorog de ez már kb az ülések környékén van és pontosan az autó közepén. Melyik lehet akkor ez nekem a felsoroltakból? Van ott fém perselyes is!Amiket én vettem eddig,volt ami 950Ft/db,2500Ft/db,a mostani (pontos megnevezését nem tudom) kb 5000Ft/db lesz! Ezektől függetlenűl láttam kétoldali keresztlengőkarhoz 13.000 Ft/db áron is! <_< Egyszerre mindet cserélni nem lesz olcsó dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ajjajj... akkor van benne dögivel... mennyibe kerül hátul az összes cseréje? Mert mióta megúsztattam vagy 3x árvízkor a kocsit idegesítően nyikorog a feneke és nem a kerekeknél hanem.... az autó közepénél van két átmenő jellegű cucc és az nyikorog de ez már kb az ülések környékén van és pontosan az autó közepén. Melyik lehet akkor ez nekem a felsoroltakból? Ha ugyis cserés lesz, akkor előtte megpróbálhatnál befecskendezni egy kis olajat a szilent porvédője alá. Nem tudom, ha tönkreteszi-e vagy sem, de ha amugy is cserélni akarod.... . Én a tavasszal csináltam meg egy injekcióstűvel és fecskendővel, óriásian nyikorgott előtte, azóta egy hang sincs és még nem is hallottam, hogy megkopogoósodott volna. Igaz, nekem a fő nyikorgósak a kerékoldaliak voltak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ha ugyis cserés lesz, akkor előtte megpróbálhatnál befecskendezni egy kis olajat a szilent porvédője alá. Nem tudom, ha tönkreteszi-e vagy sem, de ha amugy is cserélni akarod.... . Én a tavasszal csináltam meg egy injekcióstűvel és fecskendővel, óriásian nyikorgott előtte, azóta egy hang sincs és még nem is hallottam, hogy megkopogoósodott volna. Igaz, nekem a fő nyikorgósak a kerékoldaliak voltak.... És hol van ilyen porvédő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 És hol van ilyen porvédő? A szilenteken...... kivül biztos, belül asszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Sikerült!!!! Köszönöm az ötlete! Már kezdtem bekattanni a sok nyikorgástól <_< Minden szilent porvédőjét telenyomtam olajjal valamint a négy felső tartóba is + a stabilizátorokba is és végül a bal hátsó volt a zajforrás ott is az alsó szilent, gondolom a víz belement és ha csak kicsit is rozsdásodik utána nyikorog... most teljesen hangtalan végre :wacko: A kasznisom is visszahegesztette a kipufogóra a hővédő burkolatot ami a lambda szonda környékén van az is zajos volt már. Tegnap a bal első ajtóban az üveget is megigazítottam mert kilazulhatott a műszaki óta amikor kicseréltem sima üvegre a fóliásat így most teljes a siker semmi zaj nincs :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ... :wacko: Akkor már tudsz lopakodni a verdával <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 ;) Akkor már tudsz lopakodni a verdával <_< Igen, végre... nagyon jó mintha egy új autóm lenne :wacko: A belsőben az összes műanyagot lemostam, lefújtam szilikonnal majd áttöröltem alaposan, hogy ne ragadjon rá a por és egészen más lett a belseje is pláne, hogy legutóbb tisztítógéppel lett a kárpit kitakarítva. Az illatosítást pedig 2 csomag zöld tea illatú papírzacsis ruha-szoba-autó illatosító végzi a két első ülés hátuljában lévő zsebben :( Nagyon tuti most a verda ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Igen, végre... nagyon jó mintha egy új autóm lenne :wacko: A belsőben az összes műanyagot lemostam, lefújtam szilikonnal majd áttöröltem alaposan, hogy ne ragadjon rá a por és egészen más lett a belseje is pláne, hogy legutóbb tisztítógéppel lett a kárpit kitakarítva. Az illatosítást pedig 2 csomag zöld tea illatú papírzacsis ruha-szoba-autó illatosító végzi a két első ülés hátuljában lévő zsebben :( Nagyon tuti most a verda ;) Ezt én is le szeretném egyszer őszintén írni <_< A bal első ablakkal én is szenvedtem egy kicsit kedden,mert Bécsből hazafelé felfelé tekeréskor reccsent egyet és előre bukott az ablak! Szerencsére sikerült egy kis rásegítéssel feltekerni,de kézzel le lehetett nyomni,a garázs meg tele,így kicsit féltem a ház előtt hagyni éjjelre! A légterelőtől szerencsére nem lehetett látni hogy nincs teljesen felhúzva!Kiderült hogy kiszakadt az egyik ablak vezető vas,mert a közepénél össze volt nyomva valamiért,amitől szorult picit az üveg,és eddig bírta!Az egyik műanyag csúszkából is kiugrott a fém,így már bukott is előre az egész! "Szerencsére" be van szegecselve a mechanika,így amolyan kulcslyukon keresztül tapétázok érzésem volt,de sikerült megcsinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ezt én is le szeretném egyszer őszintén írni <_< A bal első ablakkal én is szenvedtem egy kicsit kedden,mert Bécsből hazafelé felfelé tekeréskor reccsent egyet és előre bukott az ablak! Szerencsére sikerült egy kis rásegítéssel feltekerni,de kézzel le lehetett nyomni,a garázs meg tele,így kicsit féltem a ház előtt hagyni éjjelre! A légterelőtől szerencsére nem lehetett látni hogy nincs teljesen felhúzva!Kiderült hogy kiszakadt az egyik ablak vezető vas,mert a közepénél össze volt nyomva valamiért,amitől szorult picit az üveg,és eddig bírta!Az egyik műanyag csúszkából is kiugrott a fém,így már bukott is előre az egész! "Szerencsére" be van szegecselve a mechanika,így amolyan kulcslyukon keresztül tapétázok érzésem volt,de sikerült megcsinálni! Nekem csak egy csavar baja volt és igazából annyi hibája volt csak, hogy néha amikor felhúzódott nagy sebességnél lehetett hallani egy kis susogást de már nincs ilyen. Riasztó kell akkor az autóba :wacko: Nekem mindig így van védve: ütés-mozgatás szenzor, belső térben mozgásérzékelő szenzor, ajtónyitás (motorháztető és csomagtartó is) szenzor pedig két rendszerben is, szól a duda is és a riasztó hangszórója is valamint még reteszel is a biztonság kedvéért. Idei terv még: egy két csatornás JBL erősítő beszerzése a jelenlegi mellé így a két csatornásról menne a mélyláda a meglévő 4 csatornásról pedig az ajtókban lévő hangszórók. Fékrendszer felújítása: első féktárcsák + fékbetétek + felújító készlet + fékkopás jelző, hátsó féktárcsa + fékbetét + fékpofák a dobfék részbe + felújító készlet, bowdenezés cseréje + DOT4-es fékfolyadék. Rozsdás már a katalizátor előtti rezonancia(?) cső így az a szakasz is csereérett már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Nekem csak egy csavar baja volt és igazából annyi hibája volt csak, hogy néha amikor felhúzódott nagy sebességnél lehetett hallani egy kis susogást de már nincs ilyen. Riasztó kell akkor az autóba :( Nekem mindig így van védve: ütés-mozgatás szenzor, belső térben mozgásérzékelő szenzor, ajtónyitás (motorháztető és csomagtartó is) szenzor pedig két rendszerben is, szól a duda is és a riasztó hangszórója is valamint még reteszel is a biztonság kedvéért. Idei terv még: egy két csatornás JBL erősítő beszerzése a jelenlegi mellé így a két csatornásról menne a mélyláda a meglévő 4 csatornásról pedig az ajtókban lévő hangszórók. Fékrendszer felújítása: első féktárcsák + fékbetétek + felújító készlet + fékkopás jelző, hátsó féktárcsa + fékbetét + fékpofák a dobfék részbe + felújító készlet, bowdenezés cseréje + DOT4-es fékfolyadék. Rozsdás már a katalizátor előtti rezonancia(?) cső így az a szakasz is csereérett már. Jól hangzik... ;) Igen,a torx csavaron kellett a végén nekem is a finom hangolást megcsinálni mert nem záródott tökéletesen! A riasztó egyenlőre a kívánság lista alján van,értéket nagyon nem hagyok benne,meg aki nem ismeri az autómat,az nem is fogja könnyen elindítani! :wacko: Jó kis hangrendszer lesz-van a kocsidban,már majdnem megdupláztad vele az autó értékét! ;) Az első fékek felújítva,Brembo tárcsák,ferodo betétek,sőt a bal oldali féknyereg is cserés volt,a fékkopás jelző neked a műszerfalon jelez?Enyémben nincs,csak azért kérdem!Hátúl a dobfék kitisztítva,tárcsa szabályozva(legközelebb csere)betétek cserélve!Műszakira a kézifék bowden csere is megvolt,így szerencsére ezek már letudva...De annál több van még vissza <_< A kuplung kinyomó csapágyam kezd egyre jobban szólni,igaz csak hidegen!(már ha tényleg az a probléma) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jól hangzik... ;) Igen,a torx csavaron kellett a végén nekem is a finom hangolást megcsinálni mert nem záródott tökéletesen! A riasztó egyenlőre a kívánság lista alján van,értéket nagyon nem hagyok benne,meg aki nem ismeri az autómat,az nem is fogja könnyen elindítani! :wacko: Jó kis hangrendszer lesz-van a kocsidban,már majdnem megdupláztad vele az autó értékét! :( Az első fékek felújítva,Brembo tárcsák,ferodo betétek,sőt a bal oldali féknyereg is cserés volt,a fékkopás jelző neked a műszerfalon jelez?Enyémben nincs,csak azért kérdem!Hátúl a dobfék kitisztítva,tárcsa szabályozva(legközelebb csere)betétek cserélve!Műszakira a kézifék bowden csere is megvolt,így szerencsére ezek már letudva...De annál több van még vissza <_< A kuplung kinyomó csapágyam kezd egyre jobban szólni,igaz csak hidegen!(már ha tényleg az a probléma) Jelzett igen kb 1 éve, hogy cseréljek fékbetétet de kissé korai volt így rövidre vannak zárva és a fedélzetin írta ki, hogy "Bremsbelag". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 A kuplung kinyomó csapágyam kezd egyre jobban szólni,igaz csak hidegen!(már ha tényleg az a probléma) Az nekem is szól. Vagy legalábbis gondolom, hogy az. Neked is nyiszogó/vonyító hangot ad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts