kelly Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szerintem Pirelli-be nem fogsz csalódni.De nézd csak itt olcsóbbnak látom,meg a P7-et ingyen kiszállítják most. Mi a véleményetek a Pirelli Cinturato P6 gumiabroncsról? Lehet, hogy ilyet fogok rendelni, elég jó árban van az Automax.hu-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Milyen méretben tervezed (195/65R15) ? 195/60 R15-be tervezem. Nem akarok nagyobbat rakni rá, ezzel pontos a km óra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szerintem Pirelli-be nem fogsz csalódni.De nézd csak itt olcsóbbnak látom,meg a P7-et ingyen kiszállítják most. Itt 18780 Ft az ára, az Automaxon meg 18490 Ft:) Elegendő nekem a H=210 km/h nem fogok én száguldozni :) A P7-et inkább hagyjuk, 26 ezret nem adok egy gumiabroncsért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 195/60 R15-be tervezem. Nem akarok nagyobbat rakni rá, ezzel pontos a km óra is. Vágom, én is gyárit kerestem az enyémre. Igaz úgy alakult, hogy "elhasználom" a NagyPolski nyárigumáit (Yokohama A520 185/60R14) és csak jövőre kell új szettet vennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 A Michelin Energy Saver meg a többi, prémiumkategóriás gumi között van szerintetek fogyasztássbeli különbség? (azonos méretet tekintve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sajna tesztelni nem volt még alkalmam egyiket sem, de netről és a gumisoktól összeszedett infókból azt raktam össze, hogy pl. a Michelin Energy Saver és Pirelli P6 Cinturato között már elenyésző a különbség ilyen tekintetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Egy 1.7TD esetében van-e értelme fogyasztáscsökkentő tényezőkről beszélni?Mikor az a motor amúgy is olyan keveset eszik, hogy majd éhen hal? Benzines fronton pedig ha v.ki annyira fogyasztásozni akar, akkor tetessen E85 átalakítót az autójába. Nekem egy guminál fontosabb szempont a száraz ill. nedves úton tapadás.Hogy kisebb-e a gördülési ellenállása meg ilyenek, sokadlagos szempont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Jól van na!Én gyári 195/65R15 gyári méretet néztem,és az olcsóbb volt. ;) Itt 18780 Ft az ára, az Automaxon meg 18490 Ft:) Elegendő nekem a H=210 km/h nem fogok én száguldozni :) A P7-et inkább hagyjuk, 26 ezret nem adok egy gumiabroncsért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Egy 1.7TD esetében van-e értelme fogyasztáscsökkentő tényezőkről beszélni?Mikor az a motor amúgy is olyan keveset eszik, hogy majd éhen hal? Benzines fronton pedig ha v.ki annyira fogyasztásozni akar, akkor tetessen E85 átalakítót az autójába. Nekem egy guminál fontosabb szempont a száraz ill. nedves úton tapadás.Hogy kisebb-e a gördülési ellenállása meg ilyenek, sokadlagos szempont. Bölcs gondolatok :D Respect! Ma volt az első nedves teszt az A520-as Yokonak a Vekin. Hát lényeges a különbség a száraz odaragadós feeling és a vizen "könnyebben megcsúszok gyorsításnál" között ;) Oldaltartásnál és fékezésnél nem volt probléma (még nincs meg a határ). De ez is relatív, mert így is átlagon felül teljesít vizen ;) De száraz meleg időben (felmelegített gumi) félelmetesen tapad... :) Még nem sikerült megtalálni a végső tapadási határt, de nem is nagyon van rá utcán szükségem, így is bőven többet tud agumi, mint ami kell :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Bölcs gondolatok :D Respect! Ma volt az első nedves teszt az A520-as Yokonak a Vekin. Hát lényeges a különbség a száraz odaragadós feeling és a vizen "könnyebben megcsúszok gyorsításnál" között ;) Oldaltartásnál és fékezésnél nem volt probléma (még nincs meg a határ). De ez is relatív, mert így is átlagon felül teljesít vizen ;) De száraz meleg időben (felmelegített gumi) félelmetesen tapad... :) Még nem sikerült megtalálni a végső tapadási határt, de nem is nagyon van rá utcán szükségem, így is bőven többet tud agumi, mint ami kell :P Korábban Voszi is vagy ilyet, vagy A539-t tett a túrós OPC Astra G-re, és neki is tetszett, mert piszokul betapadt vele.Vagyis jobban mint a korábbi gumipróbálkozásainál.Mondjuk már akkor sem széria OPC volt az övé, bőven 300LE feletti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Korábban Voszi is vagy ilyet, vagy A539-t tett a túrós OPC Astra G-re, és neki is tetszett, mert piszokul betapadt vele.Vagyis jobban mint a korábbi gumipróbálkozásainál.Mondjuk már akkor sem széria OPC volt az övé, bőven 300LE feletti. Fateromnak is most fogyott el az a539, Stefánnak is ilyen volt a korzán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Korábban Voszi is vagy ilyet, vagy A539-t tett a túrós OPC Astra G-re, és neki is tetszett, mert piszokul betapadt vele.Vagyis jobban mint a korábbi gumipróbálkozásainál.Mondjuk már akkor sem széria OPC volt az övé, bőven 300LE feletti. 300 gyia? :P :D :) Ott van még valami ami tapad (slicken és "dragster gumin" kívül)? ;) Nekem csak 136Le(plusz egy kicsi), de ez is tud szórakoztató lenni ;) A hírhedt kopásra leszek kíváncsi. Felírtam a mostani profilmélységet minden gumin (3 ponton mértem). Majd ősszel kiderül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 300 gyia? ;) :D :) Ott van még valami ami tapad (slicken és "dragster gumin" kívül)? :lol: Nekem csak 136Le(plusz egy kicsi), de ez is tud szórakoztató lenni ;) Elég komoly futómű is tartozott hozzá. :P Leginkább ilyen Porsche Cayenne Turbókkal gyűlt meg a baja..... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sajna tesztelni nem volt még alkalmam egyiket sem, de netről és a gumisoktól összeszedett infókból azt raktam össze, hogy pl. a Michelin Energy Saver és Pirelli P6 Cinturato között már elenyésző a különbség ilyen tekintetben. én ma dobtam vissza az energyket a verdára és iszonyú hangosak. legalábbis eddig pirelli snowcontrol II volt fent, annak hangja se volt és a hepehupákat is tomította. de most ez van, majd jövőre veszek vmi mást, mert nekem nem jön be az energy :) ja, meg elhoztam az új lengéscsillapítókat, 37e volt végül az optimal típusú és még egy 10-es lesz, hogy ki is cseréljék :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Egy 1.7TD esetében van-e értelme fogyasztáscsökkentő tényezőkről beszélni?Mikor az a motor amúgy is olyan keveset eszik, hogy majd éhen hal? Egy szar gumi azért fél litert arra is rá tud dobni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Egy szar gumi azért fél litert arra is rá tud dobni. ;) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 én ma dobtam vissza az energyket a verdára és iszonyú hangosak. legalábbis eddig pirelli snowcontrol II volt fent, annak hangja se volt és a hepehupákat is tomította. de most ez van, majd jövőre veszek vmi mást, mert nekem nem jön be az energy ;) ja, meg elhoztam az új lengéscsillapítókat, 37e volt végül az optimal típusú és még egy 10-es lesz, hogy ki is cseréljék :/ Asszonykám Barum Bravurái lettek iszonyat hangosak. Amik idáig hátul voltak azok most előre lettek felrakva. Az első métereken azt hittem kerékcsapágy :D , aztán tüzetesebben átnézve rájöttem mi a bibi. A volt hátsók félrekoptak a fékezések miatt és azért dörömböl mint a fene most. A volt elsőn simák voltak a blokkok. Sajnos 5 évig ugyanoda voltak visszarakva és már jó 2mm különbség van köztük. :) Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed a gátlókról ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 na ki lettek cserélve az első telók. persze az első stabilizátor is el volt törve, így azt is cserélni kellett, meg még a torony gumiágyat is..:/ 65e volt összesen a móka. Sajna a hátsó telók is offosak, nagyon kopognak, úgyhogy nemsokára azokat is cseréltetem a stabilizátor szilentekkel együtt. Remélem aztán már csönd lesz a kocsiban és egy jó darabig nem kell rá költenem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Gondolkodom, hogy 195/65 R15-ös gumira kellene váltsak, mert - mivel nagyon gyakori típus - jóval olcsóbb, mint a 195/60-as. Csak egy a gond, az eredeti 175/70 R14nél, ami az autó eretedi mérete is volt, és ilyanek a téli gumijaim is, átmérőben majd 3,5 cm-rel nagyobb :) És még a mostani 195/60nál is 2 cm-rel nagyobb lenne átmérőben. Mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Egy szar gumi azért fél litert arra is rá tud dobni. :D LOL! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Gondolkodom, hogy 195/65 R15-ös gumira kellene váltsak, mert - mivel nagyon gyakori típus - jóval olcsóbb, mint a 195/60-as. Csak egy a gond, az eredeti 175/70 R14nél, ami az autó eretedi mérete is volt, és ilyanek a téli gumijaim is, átmérőben majd 3,5 cm-rel nagyobb :) És még a mostani 195/60nál is 2 cm-rel nagyobb lenne átmérőben. Mi a véleményetek? Nekem 195/65R15 van, soha nem ért bele.... pedig sokfelé járok..... elfér szépen. Elöl ugy tünik közel van az ívhez, de mondom, sohasem ért bele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nekem 195/65R15 van, soha nem ért bele.... pedig sokfelé járok..... elfér szépen. Elöl ugy tünik közel van az ívhez, de mondom, sohasem ért bele..... Mekkora az ET-je a felninek? Gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Mekkora az ET-je a felninek? Gyári? Gyári alufelni..... nem tom ET, megnézhetem..... A téligumik ugyanakkorák, azok lemezfelnin vannak..... ET passz, megnézhetem. De amugy egyik sem lóg ki a perem alá.... rosszul irtam az előző hsz.-ben, inkább a dobhoz vannak közel, főleg az elsők... ugy 2-3 ujjnyira. Amugy ezekkel a gumikkal vettem az autót.... és nincs panasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nekem 195/65R15 van, soha nem ért bele.... pedig sokfelé járok..... elfér szépen. Elöl ugy tünik közel van az ívhez, de mondom, sohasem ért bele..... Annyiból jobb a 60-as, hogy kisebb az oldalfala, jobban néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Annyiból jobb a 60-as, hogy kisebb az oldalfala, jobban néz ki :) :) Csak sokkal drágább :D De tényleg sokat számít az az 5% különbség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts