spzoli Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Gyári felni azért gyári, mert mindig elfér. Nem 20centivel van ültetve az autód. Különben meg 5mmről beszélgetünk a mostani kerekedhez képest, ami szemlátomást annyira bent van, hogy befér a fejem...de azért lehet, hogy nem fér el...pff
_Seth_ Elküldve Március2, 2011 Elküldve Március2, 2011 Akkor oké :lol: Csak férjen be ez a lényeg :D Kadettre amikor vettem hajtogatni kellett az íven, hogy elférjen :D (megvettem, délután felraktam, mentem vele 40 kilométert, hazajöttem, levettem, hogy viszem műszakira ne legyen gond vele, este még elindultam, tks lett a verda de a felnik megmaradtak :) ). Na de akkor köszi mindenkinek a tippeket! Több kérdésem nincs ;) Más téma: Amúgy B1 és B2 futómű között mi különbség van? Tudom az volt a PR duma, hogy valami nagyon nagy %-a az alkatrészeknek teljesen új a B2-ben a B1-hez képest de végülis ez kimerül egy új cikkszámban többnyire. Nem a csavarszámra gondolok. Van egyáltalán eltérés? Mert szerintem nem igazán...
zsadi85 Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem bírtam tovább és feltettem tegnap a nyári felnit + a tavaszi nagytakarítást is megcsináltam! :D :lol: :D http://kepfeltoltes.hu/110310/K_p0311_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110310/K_p0312_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110310/K_p0313_www....ltoltes.hu_.jpg
kelly Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 A hosszú hétvégén én is tervezem áttenni. Takarítani majd meg kicsit melegebb időben mikor a kárpitot is le lehet vízzel takarítani. Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem bírtam tovább és feltettem tegnap a nyári felnit + a tavaszi nagytakarítást is megcsináltam! :D :lol: :D
Big Boss Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Én még nem állok ilyen jól, felnire keretem már csak jövőre lesz, most gumit kellett venni, amit a tulaj adott hozzá az 1999es indiai CEAT csúcsgumi ami bár nincs lekopve, de max gumifalba jó :D Szóval rendeltem Continental PremiumContact2-ket, de vszinüleg csak 1, max 2hét mulva jönnek meg, most még reggel ugyis hideg van mondtam nem sietek sehova :lol:
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Nekem pedig már biztos, hogy holnap lesz egy B2 Elegance Opel 16" felni garnitúrám Fulda Carat Progresso 205/55-ös gumikkal :D A mostani B1 alufelnik a Goodyear 195/65 R15-tel pedig tökéletesek lesznek télre :lol: Így a téli és a nyári garnitúra is alufelni ráadásul b vectra :D
Big Boss Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 EPC szerint enyémhez is volt 6küllős 15'ös gyári alufelni, dehát hozzám ugyebár ez már nem jutott el :D
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 EPC szerint enyémhez is volt 6küllős 15'ös gyári alufelni, dehát hozzám ugyebár ez már nem jutott el :lol: Valahogy ez nem meglepő :D Nekem viszont az volt a gyári felni, hogy megvan és ez semmi.... a pótkerék egy 0 kilométeres karcmentes teljesen gyári alufelni (mint a többi rajta) michlein nyári gumival ami ugyan sokat futott de csak a csomagtartóban :D teljesen új mindez ott volt a helyén... meglepő, gyári emelővel, kesztyűvel, ezt benne hagyták de a háromszöget és az eü dobozt nem :) Vicc.... tényleg, vonószem sem volt meg az eredeti és a kis kulcs sem az alufelni kupakjához ellenben használati útmutató is volt vele....
warwolf Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Én is szemezgetek a nyári Michelinekkel de kivárok még április elejéig.Utána már nem lehet nagy zűr.Addig meg ez a 4 téli kibírja.Jelentősen nem fog 15 fok fölé menni addig a hőmérő higanyszála.
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Én felteszem, megnézem majd visszateszem a jelenlegit :D Amúgy meg a Goodyear UG7+ elég sok nyárinál is jobb még nyáron is :lol:
straega Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Én anyagi okokból :D felteszem a másik rosszabb állapotú garnitúra téli gumimat Michelin Alpine 2 ja nyárim meg nincs is :lol:
Adam1 Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Én is szemezgetek a nyári Michelinekkel de kivárok még április elejéig.Utána már nem lehet nagy zűr.Addig meg ez a 4 téli kibírja.Jelentősen nem fog 15 fok fölé menni addig a hőmérő higanyszála. Nekem is Michelinek vannak, Energy Saver Én tavaly vettem, tulajdonképpen 72 ezerbe volt a 4 db szállítva. Egészen pontosan 84 et kellett fizetnem átvételkor, majd rá egy hónapra küldtek egy 12 ezres OMV üzemanyag utalványt.
zaza73 Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Valahogy ez nem meglepő :lol: Nekem viszont az volt a gyári felni, hogy megvan és ez semmi.... a pótkerék egy 0 kilométeres karcmentes teljesen gyári alufelni (mint a többi rajta) michlein nyári gumival ami ugyan sokat futott de csak a csomagtartóban :D teljesen új mindez ott volt a helyén... meglepő, gyári emelővel, kesztyűvel, ezt benne hagyták de a háromszöget és az eü dobozt nem :D Vicc.... tényleg, vonószem sem volt meg az eredeti és a kis kulcs sem az alufelni kupakjához ellenben használati útmutató is volt vele.... Csoda szerintem is, de az enyémbe is benne hagyták a gyári alu pótkereket :)
_Seth_ Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Csoda szerintem is, de az enyémbe is benne hagyták a gyári alu pótkereket :D Ez már 2 csoda! :lol:
Fort Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Ez már 2 csoda! :D Na elmész ám.... :lol: :D :)
Bocsek Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Na elmész ám.... :) :D ;) Bazz. Ezt nem értem. :lol: Mármint hogy a rákba működik. :D
Bocsek Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Bazz. Ezt nem értem. :D Mármint hogy a rákba működik. :lol: Furdalt a kíváncsiság, közben megtaláltam a titok nyitját neten. Ha még mindig fogna az agyam annyira mint anno...
warwolf Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Nekem is Michelinek vannak, Energy Saver Én tavaly vettem, tulajdonképpen 72 ezerbe volt a 4 db szállítva. Egészen pontosan 84 et kellett fizetnem átvételkor, majd rá egy hónapra küldtek egy 12 ezres OMV üzemanyag utalványt. Én 1 évesen vettem bontva 28e.ft-ért a 4db.-ot.2db szinte új, 2db pedig olyan 70%-os állapotban van........még mindig.... Nemakaromtudnihonnanvanamúgy....... :D
Big Boss Elküldve Március10, 2011 Elküldve Március10, 2011 Mindig 90nél kisebb 9-el oszható szám jön ki, azoknál meg ugyanaz a szimbólum mindig, nem igazán csoda :D
Fort Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Mindig 90nél kisebb 9-el oszható szám jön ki, azoknál meg ugyanaz a szimbólum mindig, nem igazán csoda :D Pontosabban mindig változik a számhoz tartozó szimbólum is és ha több számnál is megnézed mielőtt a gömbre katt,mindig azt adja ki!
miles Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Üdv mindenkinek! Én is a jó idővel elővettem nyári gumijaimat, és azt tapasztaltam, amit már összel elrakásnál is sejtettem, hogy ha még nagyon akarnám egy nyarat még elmenne, de fő a biztonság és amellett döntöttem veszek 4 újat, de annyira megosztott a piac, nem igazán tudom mit vegyek . Az érdekelne, ki mennyire van megelégedve nyári gumijával, ki mit tudna ajánlani, mert neki nagyon bevált.
Bocsek Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Üdv mindenkinek! Én is a jó idővel elővettem nyári gumijaimat, és azt tapasztaltam, amit már összel elrakásnál is sejtettem, hogy ha még nagyon akarnám egy nyarat még elmenne, de fő a biztonság és amellett döntöttem veszek 4 újat, de annyira megosztott a piac, nem igazán tudom mit vegyek . Az érdekelne, ki mennyire van megelégedve nyári gumijával, ki mit tudna ajánlani, mert neki nagyon bevált. Én teljesen meg vagyok elégedve a Continental Premiumcontact2-es gumijaimmal, egy szezont mentem eddig velük (újonnan vettem őket tavaly májusban)
Adam1 Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Üdv mindenkinek! Én is a jó idővel elővettem nyári gumijaimat, és azt tapasztaltam, amit már összel elrakásnál is sejtettem, hogy ha még nagyon akarnám egy nyarat még elmenne, de fő a biztonság és amellett döntöttem veszek 4 újat, de annyira megosztott a piac, nem igazán tudom mit vegyek . Az érdekelne, ki mennyire van megelégedve nyári gumijával, ki mit tudna ajánlani, mert neki nagyon bevált. Michelin Energy Saver 195/60 R15 méretben. Nekem tökéletes. Halk, 2-3 decivel kevesebbet kér az autó 100-on mint az előzővel (leharcolt, kopott, zuhogó kínai Wanli). A tesztek szerint extra tartós gumiabroncs. A legdrágábbak egyike. A határait nem próbálgattam, de semmi gond nem volt vele.
Recommended Posts