warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 a két rugó között mi a különbség? A Caravané kicsivel vastagabb, és ritkább menetemelkedésű.Meg a rugó is elég ritka darab, legalább is itt Kméten.Egyetlen 1 db. Vectra b Caravant találtam, az is jobb kormányos volt......De legalább a rugói nem voltak kukák... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Most jövök szerelőtől... Jobbos rúdfej, és hátsó stabi szilentek lesz a kövi projekt. ;) Öröm és boldogság, nem mintha olyan nagy összeg lenne, de úgy gondoltam, hogy karira már elég volt a kocsinak a váltó. :( tévedtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Most jövök szerelőtől... Jobbos rúdfej, és hátsó stabi szilentek lesz a kövi projekt. ;) Öröm és boldogság, nem mintha olyan nagy összeg lenne, de úgy gondoltam, hogy karira már elég volt a kocsinak a váltó. :( tévedtem. A hátsó szilent érdekes dolog lesz csereileg.......... Amúgy nekem tecc ez az Eurotec Snowolf2 amit a gumisom rárakott a gépre.Egész tűrhetően teljesít síkos úton, havon pedig nagyon tecc.Szépen tapad rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Nem a nagyszilentek, azokon a nyáron túljutottunk, most csak a stabilizátor kicsike szilentjei lesznek cserések. Elvileg 2 csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 A hátsó szilent érdekes dolog lesz csereileg.......... Amúgy nekem tecc ez az Eurotec Snowolf2 amit a gumisom rárakott a gépre.Egész tűrhetően teljesít síkos úton, havon pedig nagyon tecc.Szépen tapad rajta. Igazad volt, tényleg jól tapad hóban a Matador. Még azért es belemésztam egy két nagyob hóba, de mindig kiszedett. A tavalyi Bridgestonokhoz képest sokkal de sokkal jobb... igaz azok már hétéves téligumik voltak, ki is keményedtek rendesen. Örvendek.... stabilabbnak tünik az autó jegen, mint a tavaly az Astra Caravan. Szerintetek az autó is közrejátszik benne, vagy csak a gumik miatt érzem ezt? Ja, meg remek érzés, ez az első ABS-es autóm.... Most csak azon filózok, nehogy tul elbizzam magam......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Amúgy nekem tecc ez az Eurotec Snowolf2 amit a gumisom rárakott a gépre.Egész tűrhetően teljesít síkos úton, havon pedig nagyon tecc.Szépen tapad rajta. Csak megerősíteni tudom, nagyon jól tapad, jól boldogul a hóval, latyakkal, síkos úttal.Úgy érzem, összeségében ennyi pénzért nagyon megérte.S, a tetejébe piszokul csöndes ish..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Wolfi segíts nekem légyszi milyen alkatrészeket vegyek a futóműbe? gyártó? http://shop.bardiauto.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Wolfi segíts nekem légyszi milyen alkatrészeket vegyek a futóműbe? gyártó? http://shop.bardiauto.hu/index.php Szerintem semmit sem. Ki kell szedni mindent,úgy mint az enyémből és felmérni,hogy mi is van tönkremenve. Pl az astrának a lengőkarában az első szilent nagyon ritkán megy tönkre,felesleges cserélni,ha szemmel láthatóan jó állapotban van. Amint kijön a jóidő megcsináljuk Csabinál a hidraulikus kinyomót,pontosan ilyen szilent/csapágy kinyomásokhoz kell majd. Alapanyag van hozzá(Ural emelő),csak majd egy keret és asztal kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Wolfi segíts nekem légyszi milyen alkatrészeket vegyek a futóműbe? gyártó? http://shop.bardiauto.hu/index.php Bízd rá Zsoltiékra.Pikk-pakk megcsinálják, és a kedvezményük is a tiéd.Nekik amúgy is a forgalom a lényeg........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Kaptam pár árat :huh: már csak az a kérdés, hogy a gyári vagy valamelyik utángyártott a jobb. pl Lemförder Febi...etc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Kaptam pár árat :huh: már csak az a kérdés, hogy a gyári vagy valamelyik utángyártott a jobb. pl Lemförder Febi...etc? Lemförderről jót hallottam,de a gyárinál nincs jobb. Komplett cseréhez való cuccok árát kérted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Van egy gyári árajánlatom meg egy komplett Lemförder Lemförderből a komplett eleje Sachs gázos telóval kb 75eHUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Van egy gyári árajánlatom meg egy komplett Lemförder Lemförderből a komplett eleje Sachs gázos telóval kb 75eHUF Biztos vagy benne, hogy rá akarsz költeni még 75e.-t?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 úgyfest megvan a para a kormánykardán vagy más néven kettős kormánykereszt lóg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 úgyfest megvan a para a kormánykardán vagy más néven kettős kormánykereszt lóg. Na és mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 38.936 Ft de szereztem egyet Feritől, majd megnézzük este jobb-e mint ami benne van, és ha kell esetleg valamelyiket felújíttatom. A Gabinak van valmi spanja aki tud ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ma este rendben kicseréltem a kormánykardánt sokkal jobb, de még a nagyobb gödröknél kopog. Tovább vizsgálódom. de tényleg sokkal jobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 ma este rendben kicseréltem a kormánykardánt sokkal jobb, de még a nagyobb gödröknél kopog. Tovább vizsgálódom. de tényleg sokkal jobb Lehet, a kormánymű sem áll a helyzet magaslatán...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Lehet, a kormánymű sem áll a helyzet magaslatán...... Beszéltem ma Karloval gumi ügyben Losi! Keresed meg.Tud 16-ot ocsóé talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Beszéltem ma Karloval gumi ügyben Losi! Keresed meg.Tud 16-ot ocsóé talán. Oks, Thx...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Sziasztok! Van egy 96-os B Vectrám 2.0 16v benzines. A problémám az vele, hogy nagyon kopog és szitál a futómű (hátul) Elvittem futóműveshez és azt mondta a szilenteket kell cserélni (hátul). Ez meg is történt. A kopogás mérséklődött de nem szünt meg. ÉS folyamatosan azt érzem, hogy az autó segge ki akar balra csapni még akkor is ha a legkissebb útegyenletlenségbe megyek. Elöl is hallani valami kopogást meg ha gyök kettővel átmegyek egy fekvőrendőrön akkor nagyon fájdalamasan nyekereg valami elöl. Lehetséges, hogy nem is a hátulja most már a problémás hanem az eleje mászkál el és azt érzem, hogy a hátulja hozzáigazodik az elejéhez és azért tűnik úgy mint ha kicsapna a fara? Egyébként egy nyár alatt csontra kopott hátul a gumi külső pereme. Szerintetek mi lehet a gond? A lengéscsillapítók 1éve sincs, hogy cserélve lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Melyik szilentek lettek cserélve? csak a 4 külső, vagy a 2 nagy is? esetleg a stabilizátor szilentek is? Na meg be lett állítva a futómű a csere után? A gumi elkopása egyértelműen beállításra és/vagy további szilent hibára utal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Hátul cseréltek 4kis szilentet és utána természetesen be lett állítva a futómű. Másik szerelő azt mondta, hogy most már nem is hátul lehet a baj, hanem az elejével van gond és azért érzem azt, hogy a fara nem stabil az autónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 a kormánykardán is adhat kopogást és úttartási bizonytalanságot. olvass vissza én most cseréltem. A kopogásom nem szünt meg, azt mondták "talán" kormánymű de megnézetem még mással is... Szerintem a talpas, kutyacsont... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Hátul cseréltek 4kis szilentet és utána természetesen be lett állítva a futómű. Másik szerelő azt mondta, hogy most már nem is hátul lehet a baj, hanem az elejével van gond és azért érzem azt, hogy a fara nem stabil az autónak. Na akkor tessék a 2 nagyszilentet, és a stabi szilenteket is megnézni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts