kelly Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Én is önindítót mondok. Blendix vagy mifene nem húz vissza egyből Látom közben megoldottad ha minden igaz Na megvan a videó... Azért megjegyezném, hogy nem ilyen traktorhangú a verda, csak a mínuszok teszik ezt vele- és a hidrotőkék is csak ilyen hidegben szólnak... :lol: Akkor a két videó: 7-8mp között hallható a bűnös hang... itt pedig 5,5-6mp között. És most tippek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Hát ha kompresszió nem a mefelelő lenne, akkor olajat is jobban kellene csipegetnie szerintem, na meg akkor azt valamilyen szinten jóidőben is érzékeltetné vagy nem?. Hát, ezek nem annyira függnek össze. Olaj elfogyhat a turbónál, a szelepszáraknál, a kertergázzal olajgőz formájában, meg az olajlehúzó gyűrűk miatt is. A kompresszió meg a sima gyűrűknél, a szelepülékeknél mehet el. Szóval olajfogyás is lehet jó kopressziójú motornál is, Meg rossz kompresszió is lehet olajat nemigen evő motornál. Nekem 1,5-2 liter olaj elfogy 15 ezer km-en, és van egy kis kartergáz is, de a motor bármilyen hidegben kitűnően indul. Ez garázsban van, tavaly télen, kint -10 fok, a garázsban +1: Hidegindítás Ha kompresszió vesztés, vagy rossz izzítógyertyák miatt nem indul a motor, akkor hatalmas kormot dob. Minél tovább kell indítózni, annál nagyobbat. Ha meg nem dob kormot, akkor nem kap elég üzemanyagot, levelegősődik a rendszer, és sokáig kell köszörülni, mire felkapja. Vagy, ennél a motornál állítólag típushiba, hogy nemigen akar izzítani, csak ha elég hideg van. Ez is lehet! Ezért nem jó ész nélkül drága cuccokat megvenni, jobb előbb kideríteni, mi a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Hát, ezek nem annyira függnek össze. Olaj elfogyhat a turbónál, a szelepszáraknál, a kertergázzal olajgőz formájában, meg az olajlehúzó gyűrűk miatt is. A kompresszió meg a sima gyűrűknél, a szelepülékeknél mehet el. Szóval olajfogyás is lehet jó kopressziójú motornál is, Meg rossz kompresszió is lehet olajat nemigen evő motornál. Nekem 1,5-2 liter olaj elfogy 15 ezer km-en, és van egy kis kartergáz is, de a motor bármilyen hidegben kitűnően indul. Ez garázsban van, tavaly télen, kint -10 fok, a garázsban +1: Hidegindítás Ha kompresszió vesztés, vagy rossz izzítógyertyák miatt nem indul a motor, akkor hatalmas kormot dob. Minél tovább kell indítózni, annál nagyobbat. Ha meg nem dob kormot, akkor nem kap elég üzemanyagot, levelegősődik a rendszer, és sokáig kell köszörülni, mire felkapja. Vagy, ennél a motornál állítólag típushiba, hogy nemigen akar izzítani, csak ha elég hideg van. Ez is lehet! Ezért nem jó ész nélkül drága cuccokat megvenni, jobb előbb kideríteni, mi a hiba. Először is irígykedem a videó láttán.. :lol: Nem szándékoztam én ész nélkül drága cuccokat venni. 3800 Ft volt a legolcsóbb izzítógyertya és így úgy voltam vele hogy ha már veszek akkor veszek normálisat. (amióta nálam van 2év még nem volt benne cserélve.. előtte meg kitudja mikor). A korom alatt arra az igazi fekete koromra gondolsz? Mert ugye füstöt dob de ez érhető mert 10-15 mp megtudja magát szívni.. annak meg ugye elkell égnie.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Először is irígykedem a videó láttán.. :lol: Nem szándékoztam én ész nélkül drága cuccokat venni. 3800 Ft volt a legolcsóbb izzítógyertya és így úgy voltam vele hogy ha már veszek akkor veszek normálisat. (amióta nálam van 2év még nem volt benne cserélve.. előtte meg kitudja mikor). Az izzítógyertyát már kizártad akkor a hibalehetőségek közül!Milyen olajat használsz,mikor volt cserélve?Ha az akksit sem kímélted,nem tudom mennyire lenne hülye ötlet este kivenni,feltölteni a lakásban (melegben) és reggel azzal egyet próbálkozni!Önindító rendesen teker? Kompresszió és veszteség mérés elég sok hibára fényt deríthet,már ha van!Ha az adagolóval lenne baj,vagy az üzemanyag rendszerrel,akkor az a melegben is jelentkezne gondolom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Az izzítógyertyát már kizártad akkor a hibalehetőségek közül!Milyen olajat használsz,mikor volt cserélve?Ha az akksit sem kímélted,nem tudom mennyire lenne hülye ötlet este kivenni,feltölteni a lakásban (melegben) és reggel azzal egyet próbálkozni!Önindító rendesen teker? Kompresszió és veszteség mérés elég sok hibára fényt deríthet,már ha van!Ha az adagolóval lenne baj,vagy az üzemanyag rendszerrel,akkor az a melegben is jelentkezne gondolom! Az olaj kb 3ezer km-rel ezelőtt volt cserélve. Total Quartz 10W40. Az akksit tavasszal vettem, teszi a dolgát rendesen szint úgy mint az önindító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Először is irígykedem a videó láttán.. :lol: Nem szándékoztam én ész nélkül drága cuccokat venni. 3800 Ft volt a legolcsóbb izzítógyertya és így úgy voltam vele hogy ha már veszek akkor veszek normálisat. (amióta nálam van 2év még nem volt benne cserélve.. előtte meg kitudja mikor). Attól is indulhat szimplán nehezen, ha kicsi az előtöltés. Izzítógyertyák, kompresszió, minden szar rendben, csak később kapja az üzemanyagot az optimálisnál. Az X20DTH adagolója elektronikus, annak állítania kell az ECU által. A korom alatt arra az igazi fekete koromra gondolsz? Mert ugye füstöt dob de ez érhető mert 10-15 mp megtudja magát szívni.. annak meg ugye elkell égnie.. Minél később indul el, annál több üzemanyag halmozódik fel, amit ki fog köpni korom formájában. Ez annyit jelent, hogy kapja rendesen az üzemanyagot, csak az nem gyullad be. Próbalámpával megnézném, hogy a gyertyák izzítanak-e rendesen. Kapnak-e áramot. Aztán kopresszió mérés. Az a baj, hogy annál a motornál kb 3szor annyi dolog lehet szar, mint az Isuzuban, pedig ez sem piskóta. És amikor elindul, akkor egyszerre minden henger? Vagy 3 hengerezik? Igazából ha egyik henger nem indul, az már eléggé visszafogja a motort, 2vel meg el se nagyon indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 "És amikor elindul, akkor egyszerre minden henger? Vagy 3 hengerezik? Igazából ha egyik henger nem indul, az már eléggé visszafogja a motort, 2vel meg el se nagyon indul." Igen.. Nekem is van egy olyan gyanúm, hogy nem indul egyszerre az összes henger. Mintha már járna a motor, de mégsem. Sajnos nem vagyok autószerelő, így nem igazán tudom megfogalmazni ezt a dolgot :lol: . Holnap lehet csinálok én is egy videót, hogy érthető legyen a dolog. A másik érdekes dolog pedig az, hogy adott esetben ugye indítom reggel 0 fokban.. nehezen indul. Elmegyek vele ahova kell.. jövök haza délután ugyan úgy 0 fok és gond nélkül indul. Pedig az alatt a 8 óra ugyan úgy kihül a motor, mint ahogyan reggel volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 A másik érdekes dolog pedig az, hogy adott esetben ugye indítom reggel 0 fokban.. nehezen indul. Elmegyek vele ahova kell.. jövök haza délután ugyan úgy 0 fok és gond nélkül indul. Pedig az alatt a 8 óra ugyan úgy kihül a motor, mint ahogyan reggel volt.. Azért az elég ritka hogy 24 órán át ugyan annyi legyen a hőmérséklet!Az éjszakai -10 lesz reggelre -1 fok,de reggeltől délutánig nem hűl le annyira meg vissza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Azért az elég ritka hogy 24 órán át ugyan annyi legyen a hőmérséklet!Az éjszakai -10 lesz reggelre -1 fok,de reggeltől délutánig nem hűl le annyira meg vissza! Ez csak egy példa volt, de egyébként reggel 0-1 fok vold délután pedig 1.5 ;) Az az egy fok nem oszt nem szoroz. Egyébként értem amit mondasz.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Hát ha kompresszió nem a mefelelő lenne, akkor olajat is jobban kellene csipegetnie szerintem, na meg akkor azt valamilyen szinten jóidőben is érzékeltetné vagy nem?. Ezen állítások egyike sem igaz! Egy kompressziómérés nem nagy meló és sokat elárul egy motor állapotáról. Én azt nézném meg, hogy egyáltalán az ECU ad-e ki izzítást. Ha jól emléxem az X/Y20DTH 4fok alatt izzít csak, lehet ott lesz valami bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Ezen állítások egyike sem igaz! Egy kompressziómérés nem nagy meló és sokat elárul egy motor állapotáról. Én azt nézném meg, hogy egyáltalán az ECU ad-e ki izzítást. Ha jól emléxem az X/Y20DTH 4fok alatt izzít csak, lehet ott lesz valami bibi. 1foknál izzít, legalábbis az enyém afelett még nem hajlandó... (ha jól emlékszem... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Adam1!!Nem tudod véletlenül fejből hogy neked milyen olajleeresztő csavar van az autódban?Akartam ma venni,de azt mondták motor szerint 3!! fajta van hozzá!13-as,18-as vagy torx!Nekem 22! :lol: Vagy már beleszakadt és felfúrták... Armafil szűrők jók lesznek vagy ruházzak be minőségibbre,esetleg gyárira?(olaj,levegő,üzemanyag) 22-s kulcs megy rá. Hogy a menete mekkora, azt sajnos nem tudom. Egyébként minek cseréled le? Én sose cseréltem, pedig már a 4-5 olajcserén vagyok túl. Még tömítés sincs alatta, nincs is annyira ráhzva, simán megfogja az olajat, nem folyat. Nem ismerem, az Armafilt-et (nem Armafil!), csak annyit tudok róla, hogy van egy lepukkant szoci gyártelepük Türjén. Nagy részét már benőtte a gaz. Én MANN-t szoktam venni olajhoz, levegőhöz, gázolajhoz, meg pollenhez. A Corsához ez utóbbinak unixosat vettem, aminek fele annyi volt az ára, mint a MANN-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Nekem torxos az olajleeresztő, talán valami 5-800 forint körüli összeg volt egy új belőle tömítéssel. A leszedésektől már a torx "feje" meg volt kopva, azért cseréltem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 22-s kulcs megy rá. Hogy a menete mekkora, azt sajnos nem tudom. Egyébként minek cseréled le? Én sose cseréltem, pedig már a 4-5 olajcserén vagyok túl. Még tömítés sincs alatta, nincs is annyira ráhzva, simán megfogja az olajat, nem folyat. Nem ismerem, az Armafilt-et (nem Armafil!), csak annyit tudok róla, hogy van egy lepukkant szoci gyártelepük Türjén. Nagy részét már benőtte a gaz. Én MANN-t szoktam venni olajhoz, levegőhöz, gázolajhoz, meg pollenhez. A Corsához ez utóbbinak unixosat vettem, aminek fele annyi volt az ára, mint a MANN-nak. Akkor nagyon valószínű hogy nekem is még a gyári méret van rajta!Lecserélem tömítéssel együtt,mert 2-300 forint és kicsit pötyög az olaj!Biztosan elég lenne csak a tömítést,de ezen ne múljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pisti01 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Sziasztok, DTI 2.0-es dízelt hajtok, már 130 000 km-t töltöttünk együtt, nagyon meg vagyok elégedve az autóval. Kisebb hibák voltak, de nem volt vészes, most viszont az van, hogy alapjáraton vibrál és enyhén rázkódik az egész kocsi, leállításkor pedig még egy nagyot rázkódik az egész. Kuplung nyomkodásra is változatlan, tehát nem lendkerék. Cserélve lett két motortartó bak, azok tényleg rosszak voltak, de változatlan maradt. A szerelőm már nem tudja, hogy mi lehet vele. Amúgy jó az autó, bármikor egyből indul a motor, teljesítmény sem csökkent, ha kicsit a gázpedállal emelek a fordulatszámon akkor abbahagyja a jelenséget. Milyen tanácsot tudnátok esetleg adni a dologra? Amúgy ugyanúgy lehet közlekedni vele, menet közben nincs semmilyen jelenség. Kössz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Sziasztok, DTI 2.0-es dízelt hajtok, már 130 000 km-t töltöttünk együtt, nagyon meg vagyok elégedve az autóval. Kisebb hibák voltak, de nem volt vészes, most viszont az van, hogy alapjáraton vibrál és enyhén rázkódik az egész kocsi, leállításkor pedig még egy nagyot rázkódik az egész. Kuplung nyomkodásra is változatlan, tehát nem lendkerék. Cserélve lett két motortartó bak, azok tényleg rosszak voltak, de változatlan maradt. A szerelőm már nem tudja, hogy mi lehet vele. Amúgy jó az autó, bármikor egyből indul a motor, teljesítmény sem csökkent, ha kicsit a gázpedállal emelek a fordulatszámon akkor abbahagyja a jelenséget. Milyen tanácsot tudnátok esetleg adni a dologra? Amúgy ugyanúgy lehet közlekedni vele, menet közben nincs semmilyen jelenség. Kössz. Diesel, ezzel szerintem nincs mit tenni. Nekem is rázkódik főleg hidegben. Ha emelnék az alapjáraton, akkor valószínű megszűnne, de nem foglalkozom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pisti01 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Diesel, ezzel szerintem nincs mit tenni. Nekem is rázkódik főleg hidegben. Ha emelnék az alapjáraton, akkor valószínű megszűnne, de nem foglalkozom vele. Mennyi kilométer van a tiédben? Enyémben 242 000. Összefügghet-e esetleg azzal, hogy hétvégente egy kb. 800-900 kilós büfékocsit húzok vele? Műszaki adatok alapján simán húzhatja(húzza is), és így sincs vele gond, igaz oda figyelek rá, nem pörgetem, nem huzatom, kuplungot nem csúsztatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Mennyi kilométer van a tiédben? Enyémben 242 000. Összefügghet-e esetleg azzal, hogy hétvégente egy kb. 800-900 kilós büfékocsit húzok vele? Műszaki adatok alapján simán húzhatja(húzza is), és így sincs vele gond, igaz oda figyelek rá, nem pörgetem, nem huzatom, kuplungot nem csúsztatom. Óra szerint 196 ezer, de az enyém 1.7. Egyébként az is lehet, hogy a műszerfal tartó csavarok lazultak fel, és a rezonáló műszerfal jobban felerősíti a rezgést. A motortartó bakok elhasználódásában lehet szerepe a büfékocsinak, de azt mondtad cseréltétek. Mind a 3 cserélve lett egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pisti01 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Óra szerint 196 ezer, de az enyém 1.7. Egyébként az is lehet, hogy a műszerfal tartó csavarok lazultak fel, és a rezonáló műszerfal jobban felerősíti a rezgést. A motortartó bakok elhasználódásában lehet szerepe a büfékocsinak, de azt mondtad cseréltétek. Mind a 3 cserélve lett egyébként? Nem, csak kettő, a kuplung felőli oldalon. A harmadik jó a szerelő szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Nem, csak kettő, a kuplung felőli oldalon. A harmadik jó a szerelő szerint. Miért nem emelsz egy kicsit az alapjáraton?Nem lehet hogy túl alacsony? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Skacok:mi a pontos neve a turbó után lévő tömítésnek, tűzkarika? Itt a kartergáz cső mellet látszik is, hogy kicsit olajos a cső Hétvégén vettem észre, hogy nincs is benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 X20XEV motornál etanol elektronika bekötése közben fogta magát az autó és álló motornál benyomott nem kevés benzint a motorba. A hengerekben is állt a benya és a pillangó szelep alól is szívattam ki bőven. Most pedig néha felvillan az "olajlámpás" :lol: a műszerfalon és egy kis kerregő hangja is van az autónak fordulaton, megnéztem az olajszintet de nem lehet mérni sem, hideg motornál is jóval több mint kellene. Ennek lehet az az oka, hogy a hengerben álló benzin beszivárgott az olajba? Mert akkor ki is cserélem szűrővel együtt az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 X20XEV motornál etanol elektronika bekötése közben fogta magát az autó és álló motornál benyomott nem kevés benzint a motorba. A hengerekben is állt a benya és a pillangó szelep alól is szívattam ki bőven. Most pedig néha felvillan az "olajlámpás" :lol: a műszerfalon és egy kis kerregő hangja is van az autónak fordulaton, megnéztem az olajszintet de nem lehet mérni sem, hideg motornál is jóval több mint kellene. Ennek lehet az az oka, hogy a hengerben álló benzin beszivárgott az olajba? Mert akkor ki is cserélem szűrővel együtt az olajat. Nagyon valószínű, hogy ez történt. Ha előtte normális volt az olajszint, akkor valaminek bele kellett mennie, és ha nem habos, vizes, plusz még benzinszagú is az olaj, akkor csakis benzin mehetett bele. Szerintem ne mozdulj vele, maximum vontasd, és cseréld az olajat azonnal, mert így nem rendes a kenés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Szerelgetés előtt kerek 0 hiba volt az egész autóval :lol: Én is erre tippelek, szívás... most először öntöttem bele 05w40-es total classic azaz a b vectrához képest drága olajat ;) Egyébként jobban ette mint a 10W40-et sajnos. Ez is jó kör lesz... víz szintje állandó és nem olajos, szerencsére ez látszana a víz felszínén valamint az olaj sem habos csak hígabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Kellett neked hozzányúlni. Cserélhetsz olajat. Minek teszel bele 5W40-et? Teljesen felesleges. Szerelgetés előtt kerek 0 hiba volt az egész autóval :lol: Én is erre tippelek, szívás... most először öntöttem bele 05w40-es total classic azaz a b vectrához képest drága olajat ;) Egyébként jobban ette mint a 10W40-et sajnos. Ez is jó kör lesz... víz szintje állandó és nem olajos, szerencsére ez látszana a víz felszínén valamint az olaj sem habos csak hígabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts