_Seth_ Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Használ valaki e85power elektronikát az autójában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Addig gondold át mi az a előtöltés és hol lehet megnézni hogy van beállítva! Azt csak indikátor órával lehet megmérni. Nem tudod csak úgy megnézni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Jól emlékeztem!750 max 800 lehet a fordulat hidegen,indítás után! Most 1100-ra állítottam, de visszaveszek belőle, mert kicsit idegesítő a váltásoknál :lol: Viszont újra pöcre indul az autó ;) Kipróbálom úgy, ha picivel 1000 alá állítom. Milyen szerencse, hogy egy csavar tekergetésével lehet manipulálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Lassan már felesleges lesz mert be éri az ára a benzinét Használ valaki e85power elektronikát az autójában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Lassan már felesleges lesz mert be éri az ára a benzinét Ezt tudom, a kérdés még adott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Szasztok! Kéne egy kis segítség...: amióta ilyen hidegek vannak, indításkor olyan hangja van a motornak, mintha morogna- ez a hang kb. 2mp-ig tart, aztán abbahagyja és ha már kicsit bemelegedett, akkor már nem csinálja indításkor. Mi a fene lehet? Van a klímának köze hozzá? Mert az nem műkszik, el kéne vinni megnézetni. Holnap próbálok videjót csinálni, hátha azon érthetőbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Szasztok! Kéne egy kis segítség...: amióta ilyen hidegek vannak, indításkor olyan hangja van a motornak, mintha morogna- ez a hang kb. 2mp-ig tart, aztán abbahagyja és ha már kicsit bemelegedett, akkor már nem csinálja indításkor. Mi a fene lehet? Van a klímának köze hozzá? Mert az nem műkszik, el kéne vinni megnézetni. Holnap próbálok videjót csinálni, hátha azon érthetőbb. Lehet hogy kicsit besűrűsödik a motorolajod és kicsit lassabban jut el mindenhova, lehet hogy az az a 2 másodperc mire mindenhova eljut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gufi Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Üdv mindenkinek! Nekem van egy elég nagy problémám egy x20dtl motorkódú B Vectrával! Pontosabban az üzemanyag rendszerrel! Valahol levegősödik! Szerény tippem szerint az adagolónál valahol! Bosch adagoló van rajta, kicseréltem a résolajcsöveket, megnéztem az üzemanyagszűrőt! mindenhova megy üzemanyag csak éppen magában az adagolóban van valahogy valami levegősödés! Az üzemanyagot nem veszi fel és nem jut a motorba! Hidegindítóval néha nehezen de beindul. Az egészben csak az a furcsa, hogy ezt azóta csinálja amióta bejöttek ezek a hidegek! Véleményeket és tanácsokat vagy szerelési útmutatást szeretnék kérni tőletek! Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Szasztok! Kéne egy kis segítség...: amióta ilyen hidegek vannak, indításkor olyan hangja van a motornak, mintha morogna- ez a hang kb. 1mp-ig tart, aztán abbahagyja és ha már kicsit bemelegedett, akkor már nem csinálja indításkor. Mi a fene lehet? Van a klímának köze hozzá? Mert az nem műkszik, el kéne vinni megnézetni. Holnap próbálok videjót csinálni, hátha azon érthetőbb. Na megvan a videó... Azért megjegyezném, hogy nem ilyen traktorhangú a verda, csak a mínuszok teszik ezt vele- és a hidrotőkék is csak ilyen hidegben szólnak... :lol: Akkor a két videó: 7-8mp között hallható a bűnös hang... itt pedig 5,5-6mp között. És most tippek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Na megvan a videó... Azért megjegyezném, hogy nem ilyen traktorhangú a verda, csak a mínuszok teszik ezt vele- és a hidrotőkék is csak ilyen hidegben szólnak... :lol: Akkor a két videó: 7-8mp között hallható a bűnös hang... itt pedig 5,5-6mp között. És most tippek? ;) Hidrotőke lesz az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Tényleg csak tipp: nem lehet köze az önindítóhoz? Olyan, mintha akkor is hajtaná egy pillanatra, amikor már beindult a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Hidrotőke lesz az! Azt hallani is hogy az elsőn videón csattog, amikor már jár, de annak lenne olyan folyamatos hangja arra az 1 mp-re? Tényleg csak tipp: nem lehet köze az önindítóhoz? Olyan, mintha akkor is hajtaná egy pillanatra, amikor már beindult a motor. Nem tudom, én is arra gondoltam első körben, de fene tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Azt hallani is hogy az elsőn videón csattog, amikor már jár, de annak lenne olyan folyamatos hangja arra az 1 mp-re? Nem tudom, én is arra gondoltam első körben, de fene tudja... Jönnek a hidegek ,jönnek a gondok ............... .A miután elindul ,le állítód ,utána indit akkor is így csinál ?Nekem is a 4ból 2 indul 1szerre másik 2 gondolkodik ,de szerintem v.melyik izzító gy. lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Hidrotőke lesz az! Szerintem meg nem! Hidrotőke hang az nem ilyen. Az önindítóval lesz valami gond. Mintha nem húzná vissza magát egyből alaphelyzetbe, és köszörül még, miután a motor elindult. Olyan, mint ha járó motornál ráindítanál. Szerintem. Az egyik kollegámnak is ilyesmi hangja van, de nem minden indítás után, csak neki C Corsája van (Z12XEP) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Jönnek a hidegek ,jönnek a gondok ............... .A miután elindul ,le állítód ,utána indit akkor is így csinál ?Nekem is a 4ból 2 indul 1szerre másik 2 gondolkodik ,de szerintem v.melyik izzító gy. lesz :lol: Csak akkor csinálja, ha hideg a motor, ha bemelegszik akkor már nem. Szerintem meg nem! Hidrotőke hang az nem ilyen. Az önindítóval lesz valami gond. Mintha nem húzná vissza magát egyből alaphelyzetbe, és köszörül még, miután a motor elindult. Olyan, mint ha járó motornál ráindítanál. Szerintem. Az egyik kollegámnak is ilyesmi hangja van, de nem minden indítás után, csak neki C Corsája van (Z12XEP) Akkor kezd bejönni a gyanúm... ;) Vehetem le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Csak akkor csinálja, ha hideg a motor, ha bemelegszik akkor már nem. Akkor kezd bejönni a gyanúm... :lol: Vehetem le... Ez az amit én szervizre bíznék. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Nálam is játssza néha, szintén csak hidegen, úgyhogy jó eséllyel ez lesz a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Nekem is van ilyen problémám. Csak hideg motornál. Azt hallottam, hogy hidegben/hidegen nehezebben húzza vissza, így amikor már beindult a motor, akkor is még tekeri egy pillanatig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Na gyerekek vette már le valaki az önindítót? Én ma megtettem, az F-hez viszonyítva gondoltam nem olyan nehéz (leveszem, megtakarítom és visszateszem)... Hát ezt csak képzeltem... Ez a művelete kereken 7 (azaz hét!) órát vett igénybe!!! :) Hát a t*k*m se gondolta, ha eddig el fog tartani. :) Hogy mennyi mindent le kell bontani ahhoz, hogy egy másik dologhoz hozzáférj, az nem semmi- Igaz, ebben bent van kb. 1 óra szopás, míg az önindító végén levő tartókeretről le tudtam venni azt a b*zi 4-es anyát... :lol: De most legalább ki van takarítva, szénkefék rendben vannak, tengely mindkét oldala bezsírozva, reggel teszt indul. :P Kérdésekre szívesen válaszolok... :lol: ui.:ja és most már csak röhögök az egészen, délután még annyira nem volt nevetséges... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Na gyerekek vette már le valaki az önindítót? Én ma megtettem, az F-hez viszonyítva gondoltam nem olyan nehéz (leveszem, megtakarítom és visszateszem)... Hát ezt csak képzeltem... Ez a művelete kereken 7 (azaz hét!) órát vett igénybe!!! :P Hát a t*k*m se gondolta, ha eddig el fog tartani. :) Hogy mennyi mindent le kell bontani ahhoz, hogy egy másik dologhoz hozzáférj, az nem semmi- Igaz, ebben bent van kb. 1 óra szopás, míg az önindító végén levő tartókeretről le tudtam venni azt a b*zi 4-es anyát... :lol: De most legalább ki van takarítva, szénkefék rendben vannak, tengely mindkét oldala bezsírozva, reggel teszt indul. :lol: Kérdésekre szívesen válaszolok... :lol: ui.:ja és most már csak röhögök az egészen, délután még annyira nem volt nevetséges... :) Na eeeez igen! Szeretem az ilyen emebreket! Akik nem itt hisztiznek, hanem aláfexenek és nekiesnek! :lol: Nem fagytál szét alatta? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Na eeeez igen! Szeretem az ilyen emebreket! Akik nem itt hisztiznek, hanem aláfexenek és nekiesnek! :) Nem fagytál szét alatta? :lol: Nem, faternál a garázsban csináltuk- valahogy sejtettem, hogy ez aknás meló lesz (ott van akna, nem mély, de legalább van, csak görnyedni kell :) ), de hogy ennyire ;) De hogy milyen hülyén lehet hozzáférni a dolgokhoz, azt nem gondoltam volna- hiába, a modern(ebb) autók ára. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Nem, faternál a garázsban csináltuk- valahogy sejtettem, hogy ez aknás meló lesz (ott van akna, nem mély, de legalább van, csak görnyedni kell ;) ), de hogy ennyire :lol: De hogy milyen hülyén lehet hozzáférni a dolgokhoz, azt nem gondoltam volna- hiába, a modern(ebb) autók ára. :) Biztos valami francia keze van a dologban. Addig örülj, amíg nem kell levenni a féltengelyt, hogy hozzáférj az indítómotorhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 A hétvége folyamán kicseréltük az izzítógyertyákat (DENSO-5500 Ft/db :lol: ) reménykedve, hogy ezzel megoldódnak a reggeli nehézségek.. DE NEM ! Ma reggel kereken 1 fok kétszer izzítók, majd indítom... semmi, másodjára kb 5 mp után elkapta és beindult.. Nagyon elkeserített, mintha semmi sem változott volna. Valakinek valami tipp? Egyébként normális kúton tankolt üzemanyagot használok, nem egy leharcolt motorról van szó. 10.000 km-en 0.5-0.7 liter olajfogyaztás! Ja és jó időben egy hónap állás után is pöcc-röffre indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Valakinek valami tipp? Kompressziót mértetek már? Adam1!!Nem tudod véletlenül fejből hogy neked milyen olajleeresztő csavar van az autódban?Akartam ma venni,de azt mondták motor szerint 3!! fajta van hozzá!13-as,18-as vagy torx!Nekem 22! :lol: Vagy már beleszakadt és felfúrták... Armafil szűrők jók lesznek vagy ruházzak be minőségibbre,esetleg gyárira?(olaj,levegő,üzemanyag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Kompressziót mértetek már? Adam1!!Nem tudod véletlenül fejből hogy neked milyen olajleeresztő csavar van az autódban?Akartam ma venni,de azt mondták motor szerint 3!! fajta van hozzá!13-as,18-as vagy torx!Nekem 22! :lol: Vagy már beleszakadt és felfúrták... Armafil szűrők jók lesznek vagy ruházzak be minőségibbre,esetleg gyárira?(olaj,levegő,üzemanyag) Hát ha kompresszió nem a mefelelő lenne, akkor olajat is jobban kellene csipegetnie szerintem, na meg akkor azt valamilyen szinten jóidőben is érzékeltetné vagy nem?. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts