straega Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 És az is full fapados :lol: Naná és 8v nekem az éppen azért tetszik mint írtam kevés a kütyü Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 5W40 olajat ki használ? Tapasztalat? Konkrétan Total Classicról? STP motorolaj adalékot? :lol: Én beöntöttem az X20XEV-be és halkabb lett, halkabb mint új olajjal :lol: 1300ft/0,5L és 5-6 liter motorolajhoz való igaz én 4,5 literhez öntöttem be így lett maxon az olaj. Én Total Quartz 5W40-et használok. Se jót, se rosszat nem tudok mondani róla egyelőre összahasonlítva a régebben használt olajokkal. 1000 km után már fekete, és még nem fogyott észrevehető mértékben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Sziasztok Úgy áll a dolog, hogy remélhetőleg én is Vectra tulajdonos leszek a közeljövőben. Alapfeltétel, hogy Németországban tervezek nézni autót, de mivel én vajdasági vagyok, ezért legalább Euro3-as motorral kell, hogy rendelkezzen ahhoz, hogy Szerbiában üzembe helyezhessem. A kérdés tehát, hogy B Vectraban léteznek-e, és ha igen, akkor milyen Euro3-as motorok? Sajnos a hirdetésekben nem bízok meg, mert néha látni olyat is, hogy 1992-es autóhoz Euro3 van beírva :lol: Viszont ugye telefonon nem lenne nagy ügy rákérdezni, hogy milyen betűkkel kezdődik a motorkód, és így eleve kizárhatnám a nem alkalmas példányokat. De sajnos csak régebbi használati utasításokat találtam, és azokban csak X-es motorokról írnak, ami ugye Euro2, az pedig nekem nem jó. Tehát ismer-e valaki ilyen listát, hogy milyen, legalább Euro3-as motorokkal voltak B Vectrak szerelve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Z22SE motorkódos B2 vectrát keress, az Euro 4-es! Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Z22SE motorkódos B2 vectrát keress, az Euro 4-es! Jajj, az kimaradt, hogy inkább 1.8-as vonalon gondolkozok, 2.0 is inkább csak akkor, ha valami miatt nagyon megtetszik a konkrét példány, de 2.0 felett egy horror az éves műszaki és biztosítás (2.0 és 2.2 között 200€ lenne az eltérés). De egyébként közben sikerült találni valamit (ugye milyen érdekes, hogy az ember felteszi a kérdést, aztán rájön maga is), ha minden igaz, X és Z-s benzinmotorok voltak a B Vectraban, és ezek közül a Z jelzésűek mind megfelelnek nekem. Dízelt nem akarok, mert ugyan nincs bajom a dízellel, de tizenévesen kockázatosnak tartom. Benzinesbe belerakom az LPG-t, azzal még olcsóbban is jövök ki, mint dízellel. Viszont érdekes, hogy nem volt 2.0-s Z-s motor Vectraban? Csak Z16XE, Z18XE és Z22SE-t látok, viszont X-es motorból volt X20XEV is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Sziasztok Úgy áll a dolog, hogy remélhetőleg én is Vectra tulajdonos leszek a közeljövőben. Alapfeltétel, hogy Németországban tervezek nézni autót, de mivel én vajdasági vagyok, ezért legalább Euro3-as motorral kell, hogy rendelkezzen ahhoz, hogy Szerbiában üzembe helyezhessem. A kérdés tehát, hogy B Vectraban léteznek-e, és ha igen, akkor milyen Euro3-as motorok? Sajnos a hirdetésekben nem bízok meg, mert néha látni olyat is, hogy 1992-es autóhoz Euro3 van beírva :lol: Viszont ugye telefonon nem lenne nagy ügy rákérdezni, hogy milyen betűkkel kezdődik a motorkód, és így eleve kizárhatnám a nem alkalmas példányokat. De sajnos csak régebbi használati utasításokat találtam, és azokban csak X-es motorokról írnak, ami ugye Euro2, az pedig nekem nem jó. Tehát ismer-e valaki ilyen listát, hogy milyen, legalább Euro3-as motorokkal voltak B Vectrak szerelve? Az Y20DTL, és az Y20DTH is Euro3-as. De vigyázz, mert volt ezeknek X-es változatai is, a korábbi évjáratokban. B2-esben fogsz Y-ost találni. Illetve a Z18XE Euro4-es. Szintén B2-es Vectra, 2001-2002-es évjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Az Y20DTL, és az Y20DTH is Euro3-as. De vigyázz, mert volt ezeknek X-es változatai is, a korábbi évjáratokban. B2-esben fogsz Y-ost találni. Illetve a Z18XE Euro4-es. Szintén B2-es Vectra, 2001-2002-es évjárat. Kérdés, vajon a B2 Vectra már csak Z és Y-os motorokkal volt kapható, vagy volt B2 Vectraban is még X-es motor is? Ez sokat segítene, mert akkor már a képek alapján ki tudnám szűrni a nem Euro3-as motoros példányokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Kérdés, vajon a B2 Vectra már csak Z és Y-os motorokkal volt kapható, vagy volt B2 Vectraban is még X-es motor is? Ez sokat segítene, mert akkor már a képek alapján ki tudnám szűrni a nem Euro3-as motoros példányokat. A 2.0 16V motor biztos, hogy Euro2-es, szóval az nem jó neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 A 2.0 16V motor biztos, hogy Euro2-es, szóval az nem jó neked. Akkor kicsit szűkítsünk a kérdésen. Tehát az 1.6 és 1.8 literes motorok közül volt-e B2 Vectraban is még X-es motor, vagy a B2-be már csak a Z-s motorok kerültek ezen hengerűrtartalomból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Akkor kicsit szűkítsünk a kérdésen. Tehát az 1.6 és 1.8 literes motorok közül volt-e B2 Vectraban is még X-es motor, vagy a B2-be már csak a Z-s motorok kerültek ezen hengerűrtartalomból? Volt "X"-es mind a kettőből!Itt válogathatsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Sziasztok.Nekem egy 1.6 16V Vectrám van.Lenne egy kérdésem.Az üzemanyag szivatyum copat.Hol dolgozik hol nem.Van,hogy pöccre indul van,hogy köszörül 4-5 másodpercig, és ugy indul el mintha egymás után indulnának a hengerek.Mi lehet a gáz?Ötlet?Javaslat?Köszi a segítséget.Laci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 2.0 DTI-be milyen olajat ajánlotok? 220.000 km. Főként márka- ár/érték arányok és tapasztalatok érdekelnének. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 2.0 DTI-be milyen olajat ajánlotok? 220.000 km. Főként márka- ár/érték arányok és tapasztalatok érdekelnének. :D Total Quartz 5W40. Nekem kevésbé fogy Isuzu motorban, mint az ugyanilyen viszkozitású Castrol, vagy Mobil, illetve 10W40-es Valvoline Maxlife, ls OEST. A Total szerintem ár érték arányban a legjobb per pillanat. Persze nem nagy áruházban vásárolva :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Sziasztok.Nekem egy 1.6 16V Vectrám van.Lenne egy kérdésem.Az üzemanyag szivatyum copat.Hol dolgozik hol nem.Van,hogy pöccre indul van,hogy köszörül 4-5 másodpercig, és ugy indul el mintha egymás után indulnának a hengerek.Mi lehet a gáz?Ötlet?Javaslat?Köszi a segítséget.Laci. Üzemanyagszűrőd tuti jó/tiszta? Meg lehet tényleg haldoklik a pumpád... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 2.0 DTI-be milyen olajat ajánlotok? 220.000 km. Főként márka- ár/érték arányok és tapasztalatok érdekelnének. :D Nekem először Q8 Advenced Diesel volt benne, most Total Quartz Diesel- ezzel a Total-lal kicsit halkabban indul és jár a vas és még nem fogyott annyi belőle, mint a Q8-ból. Ma fordult be a 277000. km-be. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Köszönöm szépen a válaszokat :D . Rápróbálok én is erre a Total-ra, viszont az jutott az eszembe, hogy az "5W" az nem túl kevés ezekhez a motorkhoz? Nem igazán értek ezekhez a számokhoz ezért kérdezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Köszönöm szépen a válaszokat :D . Rápróbálok én is erre a Total-ra, viszont az jutott az eszembe, hogy az "5W" az nem túl kevés ezekhez a motorkhoz? Nem igazán értek ezekhez a számokhoz ezért kérdezem! na igen végre hogy nem csak nekem tűnik ez fel ha visszább olvasol ott láthatod hogy az 5 az az istencsászár és szinte senkit nem érdekel a szervizkönyv által javasolt adatok x km után már az is 10-est ajánl nekem az van benne (209000km) semmi baja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 És értem ezt diesel-hez és benzineshez is Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Szia köszi a választ.Egy próbát megér meglesni.A legújabb,hogy menet közben nincs erő.Olyan mintha le akarna fulladni.Üresbe rakom vagy kuplung kinyom,motor felpörget és megy tovább.Szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 na igen végre hogy nem csak nekem tűnik ez fel ha visszább olvasol ott láthatod hogy az 5 az az istencsászár és szinte senkit nem érdekel a szervizkönyv által javasolt adatok x km után már az is 10-est ajánl nekem az van benne (209000km) semmi baja :D Nekem is Castrol 10W-40(egyenlőre)!Azt azért leírhatnád hogy miért is nem jó az 5W-s olaj??Vagy te sem tudod és úgy vagy vele mint én voltam,hogy a 5-ös "vékonyabb" és különben is 200ezer felett van benne a kilométer,így kell neki a 10-es!?? Van egy jó ábra ITT az xW-40-es olajok sűrűségéről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Nahh ez a cikk elég kimerítő választ adott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Üzemanyagszűrőd tuti jó/tiszta? Meg lehet tényleg haldoklik a pumpád... :D Szia.Na az üzemanyag szürő kitakarítva.A hiba továbbra is fenn áll.Az AC-m meseszerű.Hol működik hol nem.Szerintem csere lesz.Valakinek nincs egy elfekvőbe egy véletlenűl?Merthát aranyért láttam eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Nahh ez a cikk elég kimerítő választ adott. :D CSatlakozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Szia.Na az üzemanyag szürő kitakarítva.A hiba továbbra is fenn áll.Az AC-m meseszerű.Hol működik hol nem.Szerintem csere lesz.Valakinek nincs egy elfekvőbe egy véletlenűl?Merthát aranyért láttam eddig. Anno az enyém is így kezdte, aztán meghalt:( Én 12.000 ezerért vettem bele utángyártottat, de nem volt vele gond:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Anno az enyém is így kezdte, aztán meghalt:( Én 12.000 ezerért vettem bele utángyártottat, de nem volt vele gond:) Akkor marad az utángyártott kínai. Mondjuk adnak rá egy év garit, ha nagy baja lesz akkor csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts