straega Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 És az is full fapados :lol: Naná és 8v nekem az éppen azért tetszik mint írtam kevés a kütyü
Adam1 Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 5W40 olajat ki használ? Tapasztalat? Konkrétan Total Classicról? STP motorolaj adalékot? :lol: Én beöntöttem az X20XEV-be és halkabb lett, halkabb mint új olajjal :lol: 1300ft/0,5L és 5-6 liter motorolajhoz való igaz én 4,5 literhez öntöttem be így lett maxon az olaj. Én Total Quartz 5W40-et használok. Se jót, se rosszat nem tudok mondani róla egyelőre összahasonlítva a régebben használt olajokkal. 1000 km után már fekete, és még nem fogyott észrevehető mértékben.
potyo Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Sziasztok Úgy áll a dolog, hogy remélhetőleg én is Vectra tulajdonos leszek a közeljövőben. Alapfeltétel, hogy Németországban tervezek nézni autót, de mivel én vajdasági vagyok, ezért legalább Euro3-as motorral kell, hogy rendelkezzen ahhoz, hogy Szerbiában üzembe helyezhessem. A kérdés tehát, hogy B Vectraban léteznek-e, és ha igen, akkor milyen Euro3-as motorok? Sajnos a hirdetésekben nem bízok meg, mert néha látni olyat is, hogy 1992-es autóhoz Euro3 van beírva :lol: Viszont ugye telefonon nem lenne nagy ügy rákérdezni, hogy milyen betűkkel kezdődik a motorkód, és így eleve kizárhatnám a nem alkalmas példányokat. De sajnos csak régebbi használati utasításokat találtam, és azokban csak X-es motorokról írnak, ami ugye Euro2, az pedig nekem nem jó. Tehát ismer-e valaki ilyen listát, hogy milyen, legalább Euro3-as motorokkal voltak B Vectrak szerelve?
_Seth_ Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Z22SE motorkódos B2 vectrát keress, az Euro 4-es!
potyo Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Z22SE motorkódos B2 vectrát keress, az Euro 4-es! Jajj, az kimaradt, hogy inkább 1.8-as vonalon gondolkozok, 2.0 is inkább csak akkor, ha valami miatt nagyon megtetszik a konkrét példány, de 2.0 felett egy horror az éves műszaki és biztosítás (2.0 és 2.2 között 200€ lenne az eltérés). De egyébként közben sikerült találni valamit (ugye milyen érdekes, hogy az ember felteszi a kérdést, aztán rájön maga is), ha minden igaz, X és Z-s benzinmotorok voltak a B Vectraban, és ezek közül a Z jelzésűek mind megfelelnek nekem. Dízelt nem akarok, mert ugyan nincs bajom a dízellel, de tizenévesen kockázatosnak tartom. Benzinesbe belerakom az LPG-t, azzal még olcsóbban is jövök ki, mint dízellel. Viszont érdekes, hogy nem volt 2.0-s Z-s motor Vectraban? Csak Z16XE, Z18XE és Z22SE-t látok, viszont X-es motorból volt X20XEV is.
Adam1 Elküldve Szeptember12, 2011 Elküldve Szeptember12, 2011 Sziasztok Úgy áll a dolog, hogy remélhetőleg én is Vectra tulajdonos leszek a közeljövőben. Alapfeltétel, hogy Németországban tervezek nézni autót, de mivel én vajdasági vagyok, ezért legalább Euro3-as motorral kell, hogy rendelkezzen ahhoz, hogy Szerbiában üzembe helyezhessem. A kérdés tehát, hogy B Vectraban léteznek-e, és ha igen, akkor milyen Euro3-as motorok? Sajnos a hirdetésekben nem bízok meg, mert néha látni olyat is, hogy 1992-es autóhoz Euro3 van beírva :lol: Viszont ugye telefonon nem lenne nagy ügy rákérdezni, hogy milyen betűkkel kezdődik a motorkód, és így eleve kizárhatnám a nem alkalmas példányokat. De sajnos csak régebbi használati utasításokat találtam, és azokban csak X-es motorokról írnak, ami ugye Euro2, az pedig nekem nem jó. Tehát ismer-e valaki ilyen listát, hogy milyen, legalább Euro3-as motorokkal voltak B Vectrak szerelve? Az Y20DTL, és az Y20DTH is Euro3-as. De vigyázz, mert volt ezeknek X-es változatai is, a korábbi évjáratokban. B2-esben fogsz Y-ost találni. Illetve a Z18XE Euro4-es. Szintén B2-es Vectra, 2001-2002-es évjárat.
potyo Elküldve Szeptember12, 2011 Elküldve Szeptember12, 2011 Az Y20DTL, és az Y20DTH is Euro3-as. De vigyázz, mert volt ezeknek X-es változatai is, a korábbi évjáratokban. B2-esben fogsz Y-ost találni. Illetve a Z18XE Euro4-es. Szintén B2-es Vectra, 2001-2002-es évjárat. Kérdés, vajon a B2 Vectra már csak Z és Y-os motorokkal volt kapható, vagy volt B2 Vectraban is még X-es motor is? Ez sokat segítene, mert akkor már a képek alapján ki tudnám szűrni a nem Euro3-as motoros példányokat.
Adam1 Elküldve Szeptember12, 2011 Elküldve Szeptember12, 2011 Kérdés, vajon a B2 Vectra már csak Z és Y-os motorokkal volt kapható, vagy volt B2 Vectraban is még X-es motor is? Ez sokat segítene, mert akkor már a képek alapján ki tudnám szűrni a nem Euro3-as motoros példányokat. A 2.0 16V motor biztos, hogy Euro2-es, szóval az nem jó neked.
potyo Elküldve Szeptember12, 2011 Elküldve Szeptember12, 2011 A 2.0 16V motor biztos, hogy Euro2-es, szóval az nem jó neked. Akkor kicsit szűkítsünk a kérdésen. Tehát az 1.6 és 1.8 literes motorok közül volt-e B2 Vectraban is még X-es motor, vagy a B2-be már csak a Z-s motorok kerültek ezen hengerűrtartalomból?
Fort Elküldve Szeptember12, 2011 Elküldve Szeptember12, 2011 Akkor kicsit szűkítsünk a kérdésen. Tehát az 1.6 és 1.8 literes motorok közül volt-e B2 Vectraban is még X-es motor, vagy a B2-be már csak a Z-s motorok kerültek ezen hengerűrtartalomból? Volt "X"-es mind a kettőből!Itt válogathatsz! :lol:
suzuman Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Sziasztok.Nekem egy 1.6 16V Vectrám van.Lenne egy kérdésem.Az üzemanyag szivatyum copat.Hol dolgozik hol nem.Van,hogy pöccre indul van,hogy köszörül 4-5 másodpercig, és ugy indul el mintha egymás után indulnának a hengerek.Mi lehet a gáz?Ötlet?Javaslat?Köszi a segítséget.Laci.
DieselFan Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 2.0 DTI-be milyen olajat ajánlotok? 220.000 km. Főként márka- ár/érték arányok és tapasztalatok érdekelnének. :D
Adam1 Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 2.0 DTI-be milyen olajat ajánlotok? 220.000 km. Főként márka- ár/érték arányok és tapasztalatok érdekelnének. :D Total Quartz 5W40. Nekem kevésbé fogy Isuzu motorban, mint az ugyanilyen viszkozitású Castrol, vagy Mobil, illetve 10W40-es Valvoline Maxlife, ls OEST. A Total szerintem ár érték arányban a legjobb per pillanat. Persze nem nagy áruházban vásárolva :P
zozor Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Sziasztok.Nekem egy 1.6 16V Vectrám van.Lenne egy kérdésem.Az üzemanyag szivatyum copat.Hol dolgozik hol nem.Van,hogy pöccre indul van,hogy köszörül 4-5 másodpercig, és ugy indul el mintha egymás után indulnának a hengerek.Mi lehet a gáz?Ötlet?Javaslat?Köszi a segítséget.Laci. Üzemanyagszűrőd tuti jó/tiszta? Meg lehet tényleg haldoklik a pumpád... :D
zozor Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 2.0 DTI-be milyen olajat ajánlotok? 220.000 km. Főként márka- ár/érték arányok és tapasztalatok érdekelnének. :D Nekem először Q8 Advenced Diesel volt benne, most Total Quartz Diesel- ezzel a Total-lal kicsit halkabban indul és jár a vas és még nem fogyott annyi belőle, mint a Q8-ból. Ma fordult be a 277000. km-be. :P
DieselFan Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Köszönöm szépen a válaszokat :D . Rápróbálok én is erre a Total-ra, viszont az jutott az eszembe, hogy az "5W" az nem túl kevés ezekhez a motorkhoz? Nem igazán értek ezekhez a számokhoz ezért kérdezem!
straega Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Köszönöm szépen a válaszokat :D . Rápróbálok én is erre a Total-ra, viszont az jutott az eszembe, hogy az "5W" az nem túl kevés ezekhez a motorkhoz? Nem igazán értek ezekhez a számokhoz ezért kérdezem! na igen végre hogy nem csak nekem tűnik ez fel ha visszább olvasol ott láthatod hogy az 5 az az istencsászár és szinte senkit nem érdekel a szervizkönyv által javasolt adatok x km után már az is 10-est ajánl nekem az van benne (209000km) semmi baja :P
suzuman Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 Szia köszi a választ.Egy próbát megér meglesni.A legújabb,hogy menet közben nincs erő.Olyan mintha le akarna fulladni.Üresbe rakom vagy kuplung kinyom,motor felpörget és megy tovább.Szerinted?
Fort Elküldve Október6, 2011 Elküldve Október6, 2011 na igen végre hogy nem csak nekem tűnik ez fel ha visszább olvasol ott láthatod hogy az 5 az az istencsászár és szinte senkit nem érdekel a szervizkönyv által javasolt adatok x km után már az is 10-est ajánl nekem az van benne (209000km) semmi baja :D Nekem is Castrol 10W-40(egyenlőre)!Azt azért leírhatnád hogy miért is nem jó az 5W-s olaj??Vagy te sem tudod és úgy vagy vele mint én voltam,hogy a 5-ös "vékonyabb" és különben is 200ezer felett van benne a kilométer,így kell neki a 10-es!?? Van egy jó ábra ITT az xW-40-es olajok sűrűségéről!
DieselFan Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Nahh ez a cikk elég kimerítő választ adott. :D
suzuman Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Üzemanyagszűrőd tuti jó/tiszta? Meg lehet tényleg haldoklik a pumpád... :D Szia.Na az üzemanyag szürő kitakarítva.A hiba továbbra is fenn áll.Az AC-m meseszerű.Hol működik hol nem.Szerintem csere lesz.Valakinek nincs egy elfekvőbe egy véletlenűl?Merthát aranyért láttam eddig.
straega Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Nahh ez a cikk elég kimerítő választ adott. :D CSatlakozom
zaza73 Elküldve Október7, 2011 Elküldve Október7, 2011 Szia.Na az üzemanyag szürő kitakarítva.A hiba továbbra is fenn áll.Az AC-m meseszerű.Hol működik hol nem.Szerintem csere lesz.Valakinek nincs egy elfekvőbe egy véletlenűl?Merthát aranyért láttam eddig. Anno az enyém is így kezdte, aztán meghalt:( Én 12.000 ezerért vettem bele utángyártottat, de nem volt vele gond:)
suzuman Elküldve Október8, 2011 Elküldve Október8, 2011 Anno az enyém is így kezdte, aztán meghalt:( Én 12.000 ezerért vettem bele utángyártottat, de nem volt vele gond:) Akkor marad az utángyártott kínai. Mondjuk adnak rá egy év garit, ha nagy baja lesz akkor csere.
Recommended Posts