_Seth_ Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Dehogynem! Ott lesz a fluxuskondenzátor mellett, jobbról. :D Legutóbb sem találtam meg a kompresszor és a nitró palack között pedig ott kell lennie de a biturbó is csak a helyet fogja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Legutóbb sem találtam meg a kompresszor és a nitró palack között pedig ott kell lennie de a biturbó is csak a helyet fogja :D Az úgy se ér semmit. Dobd ki a fenébe, diretkszűrőt bele, meg villanyos turbót, és kapsz +200 LE-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Az úgy se ér semmit. Dobd ki a fenébe, diretkszűrőt bele, meg villanyos turbót, és kapsz +200 LE-t! Igaz, rakok is be még egy akkut a villanyos turbóhoz mert a mostani 72-es tuti nem lenne elég.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sankaka Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Csodálkoztam én is, lehet összecserélte a ladájával :D Hát na. Ez van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Medvedisznóember Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 :D Ez egy régi családi fotó, hogy szerezted meg? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Medvedisznóember Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Megmértem, az értékek digit multiméterrel: 1-2: 17,6 kohm 1-3: 666 kohm 1-4: 0 ohm 2-3: 689 kohm 2-4: 17,8 kohm 3-4: szakadás Szia! Rámértem én is a lábakra, nekem ezek az értékek lettek: 1-2: 18k 1-3: 86,4k 1-4: 0 2-3: 116,9k 2-4: 18k 3-4: 2,4M a 3-as láb gyanús lehet, mert ott lényegesen kisebb ellenállások vannak az enyémben, szerinted ez para? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 A szívósor környékéről kb 1 hónapja csettegés-szerű hang jön. Leginkább hideg motornál alapjáraton hallani (utastérben nem hallani), gázadásnál megmarad a csettegés, meleg motornál is hallani, csak talán egy kicsit halkabb. Öcsém egyik haverja szerint az injektornak van hangja. Szerintetek? Vettem múlt héten injektortisztító adalékot, mondanom sem kell hogy a hangok terén semmi változás... (motor nem erőtlenebb, nem füstöl, stb...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 A szívósor környékéről kb 1 hónapja csettegés-szerű hang jön. Leginkább hideg motornál alapjáraton hallani (utastérben nem hallani), gázadásnál megmarad a csettegés, meleg motornál is hallani, csak talán egy kicsit halkabb. Öcsém egyik haverja szerint az injektornak van hangja. Szerintetek? Vettem múlt héten injektortisztító adalékot, mondanom sem kell hogy a hangok terén semmi változás... (motor nem erőtlenebb, nem füstöl, stb...) korábban az enyém is ketyegett kicsit, de mostanában nem jellemző. Ja, mondjuk volt egy időszak, amikor azt hittem egy ideig, hogy megint az ketyeg, aztán amikor már kerepelt, kiderült hogy hidrotőkék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Szia! Rámértem én is a lábakra, nekem ezek az értékek lettek: 1-2: 18k 1-3: 86,4k 1-4: 0 2-3: 116,9k 2-4: 18k 3-4: 2,4M a 3-as láb gyanús lehet, mert ott lényegesen kisebb ellenállások vannak az enyémben, szerinted ez para? Nem igazán tudok hozzászólni de a kapcsolási rajzot megnézve az 1 a test, a 2, 4 a motorvezérlőbe megy, a 3 pedig a pozitív. Úgy tudom, hogy folyamatosan fűtve van a belseje és az átáramló levegő hűti le, tehát ha a 3-as láb nincs rendben nem megfelelő feszt kap, lehet, hogy ez a hiba. Itt részletesen le van írva a működése, hátha rájössz valamire: http://www.injektor.hu/index.jsp?id=2&main=146&akt=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 korábban az enyém is ketyegett kicsit, de mostanában nem jellemző. Ja, mondjuk volt egy időszak, amikor azt hittem egy ideig, hogy megint az ketyeg, aztán amikor már kerepelt, kiderült hogy hidrotőkék. :D Azt olvasom hogy a hidrotőkék hangja a rossz olaj miatt (is) jöhet meg. Olaj nemrég volt cserélve, valamikor utána kezdte el ezt a hangot adni. Opel olaj helyett Castrol Magnatec ment bele, csak nem az miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Azt olvasom hogy a hidrotőkék hangja a rossz olaj miatt (is) jöhet meg. Olaj nemrég volt cserélve, valamikor utána kezdte el ezt a hangot adni. Opel olaj helyett Castrol Magnatec ment bele, csak nem az miatt :D Ha fordítva lenne, az inkább valószínű lenne. Nekem az olajtól független volt, elfáradtak és kész. Korábban, amikor gyűrűzték a motort, akkor az egyik repedt volt, és azt bontottból pótolták. Azóta eltelt 40 000 km, ennyit bírt. Most van 320 van az autóban, így ilyeneken nem lepődök meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Ha fordítva lenne, az inkább valószínű lenne. Nekem az olajtól független volt, elfáradtak és kész. Korábban, amikor gyűrűzték a motort, akkor az egyik repedt volt, és azt bontottból pótolták. Azóta eltelt 40 000 km, ennyit bírt. Most van 320 van az autóban, így ilyeneken nem lepődök meg. Hát ezaz, én óra szerint nemsokára érem el a 180-at, így meglepődök az ilyeneken Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Hát ezaz, én óra szerint nemsokára érem el a 180-at, így meglepődök az ilyeneken Óra szerinti értékekről beszéltek.... a valóság más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Azt olvasom hogy a hidrotőkék hangja a rossz olaj miatt (is) jöhet meg. Olaj nemrég volt cserélve, valamikor utána kezdte el ezt a hangot adni. Opel olaj helyett Castrol Magnatec ment bele, csak nem az miatt :D Én is Castrol Magnatecet használtam, tavaly gondoltam kipróbálom a GM olajat, kb 2 hét használat után jelentősen csökkent a hidegen erős hidrotőke hang. Én is csodálkoztam rajta! Azóta is sokan lebeszélnek a GM olajról, mivel csere előtt állok, nem tudom mit tegyek bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Óra szerinti értékekről beszéltek.... a valóság más... tudom, azért írtam én is hogy óra szerint. egy biztos: nálam kb 20 ezret ment eddig Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Valvoline Top Gard 10W40, tökéletes nálam, hidrotőke hang még hidegen sincs, gm olajjal sem volt, castrolt pedig egyszer öntöttem bele de nem vált be nekem sem pedig kadettben a 13S és a C20NE motorba is Castrol Magnatec 10W40-et öntöttem bele mindig és abba az volt a jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Valvoline Top Gard 10W40, tökéletes nálam, hidrotőke hang még hidegen sincs, gm olajjal sem volt, castrolt pedig egyszer öntöttem bele de nem vált be nekem sem pedig kadettben a 13S és a C20NE motorba is Castrol Magnatec 10W40-et öntöttem bele mindig és abba az volt a jó. Hmm... Most hogy belegondolok, nekem is Magnatec volt benne, mikor nekiálltak kerepelni. Lehet, hogy mégse olyan jó az az olaj? :D No mindegy, már kicseréltettem az összeset, most nem csörög. Liqui Moly olajakról hallott már valaki valamit? Ilyet tudtam szerezni, be van már készítve, már csak időt kell találni, hogy tudjam cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Hmm... Most hogy belegondolok, nekem is Magnatec volt benne, mikor nekiálltak kerepelni. Lehet, hogy mégse olyan jó az az olaj? :D No mindegy, már kicseréltettem az összeset, most nem csörög. Liqui Moly olajakról hallott már valaki valamit? Ilyet tudtam szerezni, be van már készítve, már csak időt kell találni, hogy tudjam cserélni. Mennyibe fáj a cseréjük? Olajcsere nem jelent(het) megoldást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Mennyibe fáj a cseréjük? Olajcsere nem jelent(het) megoldást? De, jelenthet megoldást. Egy próbát mindenképpen megér. Na meg egy megbízható szerelő is nézzen rá előbb, lehet, hogy egyáltalán nem ez a baja. Egyébként ha jól emékszem, 3900Ft/db a listaára a Bárdiban. Ezt szorzod 16-tal, és máris 62 400 Ft-nál tart az összeg, és akkor még szerelő nem nyúlt a motorhoz, és kell még szelepfedél tömítés is. Nekem szerencsére unokaöcsémen keresztül sikerült olcsóbban beszerezni a cuccot, így 70-ből megállt a projekt, de nem örültem neki. Ha ügyes az ember, és rászánja magát, akkor ennyiért komplett cseremotort vesz, mint ahogy zaza73 is tette, de persze ez szerintem legvégső eset. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nagyon jó olaj bátran ajánlom. A grafitosat vedd, azt hiszem mos2 a neve Hmm... Most hogy belegondolok, nekem is Magnatec volt benne, mikor nekiálltak kerepelni. Lehet, hogy mégse olyan jó az az olaj? :D No mindegy, már kicseréltettem az összeset, most nem csörög. Liqui Moly olajakról hallott már valaki valamit? Ilyet tudtam szerezni, be van már készítve, már csak időt kell találni, hogy tudjam cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Lehet kapni hidrotőke adalékot az Unixnál is van. Olyan 3000ft környéke. Tegyél bele azt először nekem megszüntette a kopogást. Mennyibe fáj a cseréjük? Olajcsere nem jelent(het) megoldást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nagyon jó olaj bátran ajánlom. A grafitosat vedd, azt hiszem mos2 a neve Tedd hozzá, hogy mocsok drága, és a német ALTE motor-hoz ajánlja. Nekem is Magnatec van benne.természetesen eszi.De nem csörög. Hidrotőkénél megoldást jelenthet, ha egy hozzáértő kiszedi és kitakarítja, majd feltölti olajjal, és úgy rakja össze.Ha ez sem segít, és ki van kopva a fészke is, akkor lesz kacifántosabb a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Nagyon jó olaj bátran ajánlom. A grafitosat vedd, azt hiszem mos2 a neve Nos, nem grafitos, hanem ilyen . Az ára engem nem érdekelt, beszerző vagyok, nem vevő. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Igen nem olcsó kategória, bár pár éve mikor én vettem bele még nem volt ennyire "elszállva" az ára. Olyan 2000 ft volt a különbség mondjuk a Mobil1-hez képest. Tedd hozzá, hogy mocsok drága, és a német ALTE motor-hoz ajánlja. Nekem is Magnatec van benne.természetesen eszi.De nem csörög. Hidrotőkénél megoldást jelenthet, ha egy hozzáértő kiszedi és kitakarítja, majd feltölti olajjal, és úgy rakja össze.Ha ez sem segít, és ki van kopva a fészke is, akkor lesz kacifántosabb a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Tedd hozzá, hogy mocsok drága, és a német ALTE motor-hoz ajánlja. Nekem is Magnatec van benne.természetesen eszi.De nem csörög. Hidrotőkénél megoldást jelenthet, ha egy hozzáértő kiszedi és kitakarítja, majd feltölti olajjal, és úgy rakja össze.Ha ez sem segít, és ki van kopva a fészke is, akkor lesz kacifántosabb a dolog. az tuti hogy drága viszont pont a dokiék ajánlották olajhoz (amúgy bármihez) ezt http://shop2.auto-doktor.hu/index.php?term...&honnan=kat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts