mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Nem kell többesszám... 1edül csinálom... mint régen a skodátladátmazdát :unsure: Így csak magam szidhatom. :blink: murva hideg van, és az udvaron dógozom... ez a legnagyobb hátráltató erő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Nem kell többesszám... 1edül csinálom... mint régen a skodátladátmazdát :blink: Így csak magam szidhatom. ;) murva hideg van, és az udvaron dógozom... ez a legnagyobb hátráltató erő. Ezt most akkor nem kommentelem.Pont olyan "izé" vagyol, mint MI Corsások! :unsure: Nah, remélem gyorsban helyrejön majd a gépsasod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Azon vagyok! rohadtul utálok buszozni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 NOs tehát délelőtt célszerszám kereséssel bíbelődtem, mert a kölcsön kapott T55-ös fej nem fért be a HF-be. Találtam egy ragyogó kis készletet, szép hosszú, kecses alakkal... gyorsan magamévá tettem. Irány haza, munka indul. 11 körül kezdtem a melót, és úgy egy 1,5 órával ezelőtt beröffentettem a gépet. Picit járattam, majd olajat cseréltem... ismételten Metabond speed 10w 40, és C olajadalék ment bele... Fagyállóba majd méretek, mert most 3 lityi koncentrátum ment bele... szóval lehet -35 megvan. :blink: Ja, a generátor csapágyainak cseréje jótékonyan hatott a zajszintre! :unsure: Álom most a hangja a kocsinak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 NOs tehát délelőtt célszerszám kereséssel bíbelődtem, mert a kölcsön kapott T55-ös fej nem fért be a HF-be. Találtam egy ragyogó kis készletet, szép hosszú, kecses alakkal... gyorsan magamévá tettem. Irány haza, munka indul. 11 körül kezdtem a melót, és úgy egy 1,5 órával ezelőtt beröffentettem a gépet. Picit járattam, majd olajat cseréltem... ismételten Metabond speed 10w 40, és C olajadalék ment bele... Fagyállóba majd méretek, mert most 3 lityi koncentrátum ment bele... szóval lehet -35 megvan. :blink: Ja, a generátor csapágyainak cseréje jótékonyan hatott a zajszintre! :unsure: Álom most a hangja a kocsinak! ;) Nah, akkor végre ezek jóhírek!Grat Maci, ügyes voltál!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 Congratulation! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 ..Álom most a hangja a kocsinak! :unsure: Ügyi vagy! Akkor most már jöhet a zene.... :blink: ;) Megkaptad a mélt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 THX! tuttaaaam, hogy valamicskét éeeteeek a dóógokhoz. Legközelebb kinek segíthetek? :unsure: Hic! Igen! Igen! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 THX! tuttaaaam, hogy valamicskét éeeteeek a dóógokhoz. Legközelebb kinek segíthetek? :unsure: Hic! Igen! Igen! :blink: És most klappol minden? Egyébként gratula a szereléshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 És most klappol minden? Egyébként gratula a szereléshez. Igen, Minden rendben! Már 80 km-t mentünk is vele. Mint az álom... most olyan... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Gratula az "új" motorhoz! Én már 10.000km-nél járok :unsure: hajrá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Igen, Minden rendben! Már 80 km-t mentünk is vele. Mint az álom... most olyan... :unsure: Sok sikert hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Hová lett a hűtőfolyadék? Ma arra lettem figyelmes, hogy nagyon hamar felmelegszik a motor egészen a piros mezőbe. Az érdekes az, hogy 5 liter vizet tettem bele ma. Leellenőriztem, nem bugyborékol nem olajos, az olaj nem dúsul. Ellenben a klíma lefolyócsöve folyamatosan vizes ami érthető is ebben a 34-fokban. Folyamatosan megy. A garázsban soha nem láttam foltot alatta, lehet reggelre elpárolgott? Akkor nem ereszt folyamatosan? Hol lehet a víz? Lehet, hogy az utastér felé folyna el? és esetleg a klíma radiátor el is szárítja? És a klíma indulásakor azért olyan párás a befújt levegő? Csöppet tanácstalan vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 5 liter víz qrva sok Tomi! Nekem az ősszel a hazafelé úton 100 km-en volt 5 liter a fogyás... és HF tömítés volt a ludas. ha belülre menne, azt észre vennéd ekkora mennyiségnél, bár előbb azért tapogatózz a padlón. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Meg is lett a ludas a vákumvezérlésű fűtéscsap. Ez a klíma radiátor kifolyócsöve felett van, és a kifolyt víz a klíma vizével egy helyre folyt így nem lehetett látni a baját. De meglett már javítják is, egy óra múlva kész is van meg egy pár 10-es. Hogy rendben legyen a nap az Astra is megállt, ott is víz de ott gumicső repedés, viszont nincs raktáron és várni kell rá. Az is pár 10-es Más bajom talán nem lesz ma.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 hol veszed te az alkatrészeket? nekem omiba asszem 6ezer volt a fűtéscsap. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 hol veszed te az alkatrészeket? nekem omiba asszem 6ezer volt a fűtéscsap. <_< Biztos nem hawernél vetted! :rolleyes: Amúgy Gabi mit hallottál ezekről az X25XE-kről?Továbbra is tseszi a csőrőmet a dolog........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Amúgy Gabi mit hallottál ezekről az X25XE-kről?Továbbra is tseszi a csőrőmet a dolog........... Saját tapasztalatom nincs vele, amúgy akkor már MV6-ot vennék ha már egyszer élünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Saját tapasztalatom nincs vele, amúgy akkor már MV6-ot vennék ha már egyszer élünk <_< De én Vekiben gondolkodom.......Bár Demó 100, hogy bele rakná nekem az MV6-ot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 De én Vekiben gondolkodom.......Bár Demó 100, hogy bele rakná nekem az MV6-ot! :rolleyes: Én már akkor inkább omit vennék ;) :D Bár kicsit elfogult vagyok asszem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Az Omi ráadásul hátsókerekes :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Az Omi ráadásul hátsókerekes :rolleyes: V.front, v. pedig 4X4! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Omegát kell venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Omegát kell venni. Kori B Vekit akar venni, Te pedig MV6-ot.Össze kellene hozni nem? :rolleyes: Amúgy drakula a fűtéscsaphoz.Azért figyelj rá, nehogy rámondott hiba legyen, aztán 1X csak motor nyekk........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 De én Vekiben gondolkodom.......Bár Demó 100, hogy bele rakná nekem az MV6-ot! :rolleyes: Mivel a blokk ugyanaz, a 2.5 V6-ot simán fel lehet fórni 3.0-ra, de még 3.2-re is... Van rá példa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts